Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2015

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ (ΚΟΕΝ)

a_keri
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε πώς καμαρώνουν για την ιουδαϊκή καταγωγή του Κέρι οι ομοεθνείς του (εδώ). Τυχαίο που ΚΑΙ αυτός είναι εβραίος...;!

Γράφει ο Αντίοχος

Επίσημη επίσκεψη στην μνημονιακή Μπανανία μας πραγματοποιεί σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αφέντης Τζον Κέρι ή –για να ακριβολογούμε- Κοέν, μιας και το «Κέρι» είναι… καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο.
Ναι, καλώς καταλάβατε, ο υπουργός είναι εβραϊκής καταγωγής – πράγμα σύνηθες για όσους κατέχουν δημόσιες θέσεις στις ΗΠΑ.
Κι αυτό δεν είναι…

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ «ΜΑΓΚΑΣ» ΔΕΣΜΕΥΣΟΥ!

tsipras_adonis-630x400-630x381
Εκτός από τους συνήθεις ύμνους του για την ελεεινή και τρισάθλια συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων –την οποία χαρακτήρισε «μια πάρα πολύ καλή κυβέρνηση»-, ο Μπουμπούκος –που για να κερδίσει ψηφαλάκια το παίζει δήθεν «σκληρή γραμμή, αλλά τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου ήταν μεταξύ αυτών που υπερψηφίσαν το νέο αριστερό Μνημόνιο- ζήτησε με συνέντευξή στο «Πρακτορείο 104,9 fm» από τους τρεις συνυποψηφίους του να δεσμευτούν πριν από τις εσωκομματικές εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου (αν γίνουν…) ότι δεν θα συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ.
Μιας και του αρέσουν οι…

"ΒΗΜΑ": Έρχεται η ώρα του...τέρατος. Έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής...

xrysh_aygh
Γράφει ο Αντίοχος

Την περασμένη Κυριακή, ο μεγαλοδημοσιογράφος Ιγνατίου έσπασε το απόλυτο «εμπάργκο» που έχουν (ξανά!) επιβάλλει στην Χρυσή Αυγή τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και οι κατακόκκινοι ολιγάρχες των ΜΜΕ, προειδοποιώντας με άρθρο του στη μπομπολοφυλλάδα, πως αν οι συστημικοί πολιτικοί δεν σχηματίσουν κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» θα «μας φορτώσουν τους φρικτούς εγκληματίες της ΧΑ».
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του....

Παναγιώταρος με τρομερό συναίσθημα προς ΣΥΡΙΖαιους: "Είστε Παράλογοι, Ανίκανοι και Δοσίλογοι με βάση τα επιτεύγματά σας..." ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

Ακλώνητη η Χρυσή Αυγή... Πλήρης διάλυση της Νέας Δημοκρατίας που οδεύει προς αφανισμό...Εκτός βουλής τα μορφώματα των media (Θεοδωράκης - Λεβέντης)

Η ανοδική τάση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία επιβεβαιώνεται ακόμα και στις πληρωμένες δημοσκοπήσεις των συριζαίων.
Σε γκάλοπ του κέντρου ερευνών Bridging Europe τα κόμματα λαμβάνουν στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου:

Σύριζα 25,8%
Ν.Δ. 13,2%
Χρυσή Αυγή 6,6%
ΚΚΕ 6,2%
Πασόκ ....

Η ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

pasok-kleftes-ferte-pisw-ta-klemena-
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Υπάρχει μια φυλή που έχει κάνει επιστήμη την... απόκρυψη της ταυτότητάς της, ζώντας παρασιτικά στη σκιά των κυρίαρχων, μέχρι την παρουσία της, Εθνών και στη συνέχεια αφού την έχει διαβρώσει με τις ραδιουργίες και τις ύπουλες μεθόδους της, την οδηγεί στην παρακμή για να την καθηλώσει και να ηγεμονεύσει πάνω της. Το παραπάνω Know - How το έχει μεταδώσει επιτυχώς σε όλους τους πολιτικούς - κοινωνικούς - οικονομικούς φορείς που κατέχει, άμεσα ή έμμεσα δημιουργώντας μια ανήθικη κοινωνία.
Ποια να είναι, ποιά να είναι...ίσως βρούμε τις απαντήσεις σε κάποια...στοά!
 
Γράφει ο Αντίοχος

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι τρεις συνιστώσες του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ήτοι ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Κινήσεις Πολιτών, στην οποία απαιτούν οι δραστηριότητες, οι αναφορές σε δημοσκοπήσεις όπως και η παρουσία στελεχών στα ΜΜΕ, θα πρέπει να αναφέρονται με το όνομα και το λογότυπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης:
«Σας ενημερώνουμε ότι το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της....

ΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!


kavala, kke, voulgaroi

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για πολύ κακή τύχη των αθελλήνωνν η νεολαία απορρίπτει το διεθνιστικό δηλητήριο που την μπολιάζουν και θέτει ως βάση της κοσμοθεωρίας της τα Εθνικά Ιδεώδη που περνούν μέσα από τα Ηρωϊκά πρότυπα της Φυλής, τα οποία υπερασπίζεται μόνο η Χρυσή Αυγή και τα πολεμά λυσσαλέα όλος ο υπόλοιπος κΥνοβουλευτικός συρφετός από τις παρυφές της παρακρατικής αριστεράς (ΚΚ$ - ΑΝΤΑΡCIA) έως τη μασωνοσοδεξία (ΝΔ).
Γράφει ο Αντίοχος

Μια γεύση από την απόλυτη ιδεολογική κυριαρχία της ξεφτιλισμένης και περιθωριοποιημένης σ’ ολόκληρο τον πλανήτη (πλην Βορείου Κορέας…) αριστεράς στην μνημονιακή μας Μπανανία, δίνει η θρασύτατη ανακοίνωση της Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, στην οποία «καταγγέλλει»… «επίθεση της Χρυσής Αυγής σε σχολεία και εκπαιδευτικούς».
Πρόκειται για απάντηση σε ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή ο συναγωνιστής βουλευτής Η. Παναγιώταρος, στην οποία κατήγγειλε ότι μαρξιστές ινστρούχτορες σε σχολείο της περιοχής ανήρτησαν σε....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!


HELLO-BARBIE-490x310

Γράφει ο Νικογιάννης

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ και προσπαθεί να εισβάλει στη ζωή μας και να καταργήσει την ιδιωτικότητά της. Νέα «υποψήφια θύματα» τα παιδιά μας, Δούρειος ίππος τα παιχνίδια τους.
Η Hello Barbie, είναι η νέα κούκλα της Mattel και πρόκειται να γίνει διαθέσιμη από την εταιρεία πριν τα Χριστούγεννα. Βασικό χαρακτηριστικό της Hello Barbie είναι η ενσωμάτωση Wi-Fi για τη σύνδεση της με το Διαδίκτυο.
Τι θα κάνει η Hello Barbie με το Διαδίκτυο; Η Hello Barbie είναι φτιαγμένη για να.....