Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016

Η ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ, ΤΑ «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ» HOT SPOTS ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Μέχρι πρότινος, οι ενσυνείδητοι υπάλληλοι του Σόρος και της CIA κουκουέδες (και μη λογαριάζετε τα «φονιάδες των λαών αμερικάνοι» και τα τοιαύτα, αυτά είναι για… ξεκάρφωμα), έλεγαν welcome στην Ελλάδα στα «προσφυγάκια», προσθέτοντας «μέχρι να αναχωρήσουν για τους τόπους τελικού προορισμού τους» – εννοώντας ότι δεν τρέχει τίποτα, διερχόμενοι είναι οι άνθρωποι από δω και θα πάνε αλλού να δημιουργήσουν προβλήματα.

Τα δύσκολα ήρθαν για την αμερικανο-κουκουεδία (και τους υπόλοιπους «αλληλέγγυους» της CIA) μετά το κλείσιμο των συνόρων και την δημιουργία των hot spots. Ωστόσο, κι αυτή τη φορά βρήκαν τη λύση:...

Σαν σήμερα 19 Ιουνίου 1827: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης απειλεί με θάνατο όσους Έλληνες προσκυνούν τον Ιμπραήμ


Σαν σήμερα 19 Ιουνίου 1827: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης απειλεί με θάνατο όσους Έλληνες προσκυνούν τον Ιμπραήμ

"Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"

Ο Δημήτριος Νενέκος ήταν οπλαρχηγός της Επαρχίας Πατρών κατά την Επανάσταση του 1821. Ήταν αρβανίτικης καταγωγής από το χωριό Ζουμπάτα (σήμερα Πηγή). Κατά τα πρώτα χρόνια της Επανάστασης αγωνίστηκε πιστά και με ανδρεία τόσο στις μάχες στην Πελοπόννησο, όσο και στην Δυτική Στερεά Ελλάδα. Κατά την εκστρατεία όμως του Ιμπραήμ πασά το 1825, δελεάστηκε από υλικά ανταλλάγματα και μετατράπηκε σε συνειδητό προδότη της Επανάστασης. Έμεινε πιστός μέχρι τέλους στη συμμαχία του με τον Ιμπραήμ με συνέπεια το όνομά του να γίνει συνώνυμο του προδότη και του προσκυνημένου.
Ο Νενέκος υπαγόταν στρατιωτικά στον .....

Ακόμη ένας βιασμός σε Hot Spot που "ξέχασαν" να δημοσιοποιήσουν τα ΜΜΕ


Για 2 εβδομάδες έκρυβαν την είδηση βιασμού 45χρονης Ιρανής από 18χρονο αφγανό στην Χίο

Ακόμα ένα περιστατικό βιασμού σε "hot spot" (αυτή τη φορά της Χίου) έρχεται στην δημοσιότητα με καθυστέρηση 14 ημερών – για τους γνωστούς λόγους και κατόπιν «άνωθεν εντολών»…
Σύμφωνα, λοιπόν, με την καθυστερημένη κατά 14 ημέρες «ενημέρωση», τη νύχτα της 2ας προς την 3η Ιουνίου, 18χρονος λαθρομετανάστης από το Αφγανιστάν εξανάγκασε σε συνουσία 45χρονη από το Ιράν με τη χρήση σωματικής βίας στο "hot spot" της ΒΙΑΛ, στην Χίο.
Να το χαίρονται το…

Μιχαήλ Αρβανίτης: “Το δέον γενέσθαι... είναι γενηθήτω!”


Μιχαήλ Αρβανίτης: “Το δέον γενέσθαι... είναι γενηθήτω!”

ΕΙΣ ΝΟΜΟΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ ΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ, ΠΕΡΙ Δ’ ΕΛΛΗΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ

Έχοντας υπ’ όψη:

Πρώτον: Την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΕΛΛΑΣ από τη συστηματική δράση, με εγκληματικές πράξεις και σκόπιμες παραλείψεις, του συνόλου της κομματικής αλητείας δειλών εντολοδόχων προδοτών και μισελλήνων εθνοκτόνων κομμουνιστών, τα τελευταία σαράντα δύο (42) χρόνια.
Δεύτερον: Την κομματική δουλική προσήλωση, την πολιτική ηλιθιότητα και ιστορική αμνησία της μεγάλης πλειοψηφίας των ελληνούληδων αποχαυνωνεοραγιάδων, που αποτελούν το λαό μας.
Τρίτον: Την καταδικαστική απόφαση των.....

Η δήθεν «αντισυστημική αριστερά» και η Χρυσή Αυγή


Η δήθεν «αντισυστημική αριστερά» και η Χρυσή Αυγή

Χρόνια τώρα (για να μην πούμε δεκαετίες) η μαρξιστική αριστερά καπηλευόταν τις έννοιες τόσο της Εθνικής Ανεξαρτησίας όσο και της Αντίστασης στα ξένα συμφέροντα, έχοντας ένα (ψευδές) αντισυστημικό περιεχόμενο στον καταγγελτικό λόγο της. Πάντοτε, φυσικά, εκ του ασφαλούς.
Χρειάστηκε να έρθει στην εξουσία η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να δούμε όχι απλώς να συναγωνίζεται επάξια την φιλελεύθερη δεξιά και την σοσιαλδημοκρατία σε ξενοδουλεία και ενδοτικότητα, αλλά και να τις ξεπερνά κατά πολύ.
Αυτούς τους περίπου 17 μήνες διακυβέρνησης της Χώρας από το......

Έθνος, χρήμα και Ιστορία


Έθνος, χρήμα και Ιστορία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ζούμε στους έσχατους καιρούς της παρακμής της δύσεως όπως εμπνευσμένα τους περιγράφει ο Γερμανός φιλόσοφος της Ιστορίας Όσβαλντ Σπένγκλερ. Το χρήμα έχει πράγματι επικρατήσει επί της μηχανής και μία εποχή χάους ανοίγεται μπροστά μας.
Ζούμε τις ημέρες της μεταβιομηχανικής εποχής με το διεθνές χρηματιστηριακό κεφάλαιο, το οποίο δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική οικονομία, να έχει επικρατήσει πλήρως της πολιτικής και να θέλει να επιβάλει στην ανθρωπότητα την περίφημη παγκοσμιοποίηση. Στο κείμενο αυτό παραθέτω στην συνέχεια δύο άρθρα μου γραμμένα το 1999, ένα χρόνο πριν το τέλος του 20ου αιώνα, και σε αυτά βλέπει κανείς ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι απλά έχει Ιδέες, αλλά πριν από...