Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 24, 2015

Και για αυτό το λόγο αύριο θα σας συντρίψουμε... Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

Ο Σαμαράς, καμμένο χαρτί πλέον για την ΝΔ παίζει τα ρέστα του, αφού μετά το ποδόσφαιρο το έριξε στην ρώσικη ρουλέτα! 
 
Η Χούντα Σαμαρά Βενιζέλου, που επιτρέπει, στους εγκληματίες των Πυρήνων της Φωτιάς, καταδικασμένους για τρομοκρατία, να ψηφίζουν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στον Νίκο Μίχο, υποψήφιο Βουλευτή Ευβοίας, που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, να ασκήσει το αναφαίρετο εκλογικό  του δικαίωμα.
 
Θυμίζουμε πως....

Ρεπορτάζ του Χίου στο ΚΤΕΛ Κηφισού: "Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν το 80% των ετεροδημοτών" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος Χίος έκανε την ποιοτικότερη και σημαντικότερη "δημοσκόπηση". Επισκέφτηκε το ΚΤΕΛ Κηφισού, εκεί που χτυπά η, εκλογική, καρδιά των ετεροδημοτών που επιστρέφουν στους τόπους που ακούν το εκλογικό τους δικαίωμα για να ψηφίσουν... (χωρίς μοντάζ)

Τα ποσοστά είναι συντριπτικά και ενδεικτικά για το τι θα περιμένουμε στις εκλογές, και θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα λόγια του δημοσιογράφου:
"Είναι ξεκάθαρο... Ο κόσμος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή"

Δείτε το ρεπορτάζ για να το διαπιστώσετε:

Antinews:" Η Χρυσή Αυγή θα είναι και πάλι ο νικητής των εκλογών... Οι Έλληνες θα την ψηφίσουν μαζικά"

"Κλαίνε και οδύρονται" και οι σαμαροφρουροί του διαδικτύου. Δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα αυτό που έρχεται αύριο, και αναμένεται να επιφέρει τρομερές πολιτικές αλλαγές.

Οι διαδικτυακοί σταυροφόροι του Σαμαρά, πάνω στο σε άρθρο τους με τίτλο "Η οργή δε θα φύγει με τη Χρυσή Αυγή" προδιαθέτουν το εκλογικό αποτέλεσμα τόσο της Χρυσής Αυγής, όσο και του καταρρέοντα τυράννου Σαμαρά.

Ο θρίαμβος της διωκόμενης Χρυσής Αυγής που....

Τα γύρισε και ο Πανάς... 3η η Χρυσή Αυγή στην τελευταία του δημοσκόπηση. - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Πρώτα ήταν η GPO, μετά η Marc, τώρα ο καθηγητής Πανάς.
Όπως ήταν αναμενόμενο και οι 3 παραπάνω εταιρείες/φυσικά πρόσωπα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις τους εμφανίζουν τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, με συνεχιζόμενη αυξητική τάση.

Αν μάλιστα προσθέσουμε και το γεγονός ότι όλοι ανεξαιρέτως αναφέρουν την "κρυφή ψήφο", βρήκαν και το τέλειο 'άλλοθι' για να δικαιολογήσουν το....

Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε συνέντευξή του: "Από την Κυριακή η Χρυσή Αυγή μπαινει σε πορεία εξουσίας...και ο Σαμαράς σε πορεία προς τον Κορυδαλλό" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ… ΜΑΥΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!

Είναι κοινό μυστικό, πως η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ έχει μεγαλώσει κατά πολύ και πιθανότατα τη νύχτα της Κυριακής θα έχουμε επανάληψη της συντριβής του 2009, για την ΝΔ. Και βέβαια, οι δελφίνοι ακονίζουν τα… μαχαίρια τους, για να καθαιρέσουν την ίδια νύχτα τον υπαίτιο της συντριβής, Αντωνάκη Σαμαρά και να απαλλαγούν μια για πάντα απ’ αυτόν. Βέβαια, οι ίδιοι κρατιούνται, αλλά κάποιοι από τους παρακάτω αδημονούν.
Έτσι, δύο στελέχη της ΝΔ άρχισαν τη γκρίνια, δίνοντας μια πρόγευση για τα όσα αναμένονται τη μακρά νύχτα της Κυριακής.
Την αρχή έκανε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος έγραψε τα εξής στη σελίδα του στο Facebook:
«Κάποιοι άνθρωποι είναι αβελτίωτοι. Βλέπουν ότι....

Συνέντευξη του Ηλία Παναγιώταρου στον Χατζηνικολάου: "Καλό βόλι Έλληνες... Θα είμαστε οι Νικητές την Κυριακή των εκλογών" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Το "χώνεψε" και το MEGA.. Τελευταία Δημοκσόπηση GPO: "Η Χρυσή Αυγή τρίτη... Σοκ από τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - Σαμαρά"

Γράφει ο Αινείας

Τα "μάζεψε" όπως, όπως και το MEGA στην τελευταία του δημοσκόπηση και εμφανίζει τη Χρυσή Αυγή 3ο κόμμα, μόνη της, έστω και με ελάχιστη διαφορά από ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι.
Ο δε δημοσκόπος της GPO Τ. Θεοδωρικάκος, στο κεντρικό δελτίο του MEGA στο οποίο και παρουσιάστηκε η συγκεκριμένη έρευνα ήταν κατηγορηματικός ότι η Χρυσή Αυγή και λόγω "κρυφής ψήφου" έχει μεγάλη πιθανότητα να πάρει την τρίτη εντολή.

Για να μην τα πολυλογούμε...

Ο Μπόμπολας το ομολόγησε..
Η Χρυσή Αυγή είναι....

BBC: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

XRYSH-AYGH
Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενές ρεπορτάζ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έκανε το βρετανικό BBC, συμπεραίνοντας υπεροπτικά πως «οι εκλογές στην Ελλάδα είναι τσίρκο».
Κι αν σε γενικές γραμμές το ρεπορτάζ περιέχει τα ίδια και τα ίδια που γράφουν όλοι οι ξένοι, υπάρχει κάποιο σημείο που ξεπερνά την «επόμενη μέρα» και αντικατοπτρίζει τους φόβους των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων λακέδων τους:
«Άλλοι αναρωτιούνται τι θα συμβεί εάν κατακερματιστούν τα κόμματα του κατεστημένου, αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η μόνη δύναμη που θα μείνει όρθια θα είναι η Χρυσή Αυγή – οι ηγέτες της οποίας είναι ....

Σρόιτερ και Στάη έκοψαν καθηγητή που τόλμησε να μιλήσει για την Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Η εμπάθεια απέναντι στην Χρυσή Αυγής και η παντελής έλλειψη δημοσιογραφικής και δημοκρατικής δεοντολογίας του Σρόιτερ και της Στάη αποκαλύφθηκαν χθες στην προεκλογική εκπομπή του Alpha, όπου οι δυο παρουσιαστές δεν δίστασαν να κόψουν στον αέρα τον καθηγητή συγκριτικής πολιτικής  του Παντείου Πανεπιστημίου, Γεράσιμο Μοσχονά που τόλμησε να πει την άποψη του για την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.

Ο κ. Μοσχονάς, ο οποίος δεν είναι φίλος της Χρυσής Αυγής, επισήμανε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι τρίτο κόμμα και ο Αρχηγός, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς αυτό προστάζει η Δημοκρατία. Εξάλλου, οι υπόδικοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν έχουν εις βάρος τους δεν έχουν καμία καταδικαστική απόφαση και εκφράζουν ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού λαού.

Αυτό έβγαλε από τα ρούχα τους την Έλλη Στάη και τον Αντώνη Σρόιτερ που εντελώς...

Public Issue: "1 στους 3 αναποφάσιστους πάει προς Χρυσή Αυγή"

Γράφει ο Αινείας

Ένα πολύ ενδιαφέρον εύρημα καταγράφει η δημοσκόπηση της Public Issue που λίγοι το παρατήρησαν και του έδωσαν την ανάλογη σημασία.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν ότι οι αναποφάσιστοι μπορεί να καθορίσουν σημαντικές παραμέτρους και ποσοστά των κομμάτων λόγω του μεγάλου ποσοστού τους.
Η έρευνα της Public Issue εντόπισε το πολιτικό backround τους, μέσω της ερώτησης "τι είχαν ψηφίσει στις εκλογές του 2012" και βρήκε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Αρχικά φαίνεται πώς οι.....