Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΙΣΧΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ… ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!

Μετά την πρωτοφανή απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στο «άβατο» των Εξαρχείων, τα παρακρατικά τσογλάνια των Τσίπρα και Καμμένου έκαναν επίδειξη δυνάμεως και εξουσίας, για να δείξουν ακόμα και στους… τυφλούς (αυτούς που εθελοτυφλούν…) ποιος κυβερνάει αυτόν τον άμοιρο τόπο.

Έτσι, το απόγευμα τα τσιπροκαμμενόπαιδα μαζεύτηκαν κανονικά στην πλατεία του Εξαρχιστάν, με αφορμή το άνοιγμα του «αντιεξουσιαστικού ΚΕΠ», παρά, φυσικά, την απαγόρευση των συγκεντρώσεων, που ίσχυσε τελικά, μόνο για την εκδήλωση που είχε εξαγγείλει η Ένωση των αστυνομικών. Μετά το πέρας της πρώτης επίδειξης δυνάμεως και εξουσίας, οι… αντιεξουσιαστές (εδώ γελάνε!) μπήκαν –φυσικά ανενόχλητοι- στο Πολυτεχνείο τους κι από κει άρχισαν...

«Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι» ο Πειραιώς Σεραφείμ

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, ο πολυπράγμων μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κίνησε πειθαρχική δίωξη με σκοπό την απόλυση του οδηγού του στην Μητρόπολη (που δεν είναι εκκλησιαστικός), επειδή ήρθε σε διάσταση με τη γυναίκα του! Το πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό συμβούλιο της Εκκλησίας, στο οποίο παραπέμφθηκε ο οδηγός για ανάξια διαγωγή και έλλειψη εκκλησιαστικού φρονήματος, αποφάσισε...

Έβαλαν βόμβα σε Εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας! Απόλυτη σιωπή από τους «δικαιωματάκηδες»

Εμπρηστική επίθεση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη από «αντιεξουσιαστές» σε βάρος του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου στο κέντρο της Αθήνας, στα Εξάρχεια.

Στο κείμενο ανάληψης που δημοσιεύθηκε στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο παρουσιάζονται διάφορες λεκτικές ασυναρτησίες δίκην «ανάλυσης», οι οποίες προφανώς και δεν οφείλονται στις επιπτώσεις του καύσωνα. Και μόνο το απόσπασμα «Αδιαφορούμε στωικά μπροστά στην τιμωρία του ρουφιάνου των ουρανών, περισσότερο απ’ όσο αδιαφορούμε για την τιμωρία από τα ανθρώπινα σκουπίδια που τον κατασκεύασαν και τον συντηρούν. Γελάμε εικονοκλαστικά με τις χωματερές με σάρκα του κρατικού κατασταλτικού μηχανισμού», είναι χαρακτηριστικό της διανοητικής σύγχυσης και ανωμαλίας που έχει εγκατασταθεί σε μόνιμο βαθμό στο μυαλό των δραστών.

Δύο είναι τα βασικά ερωτήματα που γεννιούνται: α) Το θέμα πέρασε εντελώς απαρατήρητο απ’ όλα τα συστημικά ΜΜΕ, ενώ...