Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 22, 2013

Φάτε Ε.Ε. ρε...φιλελεύθεροι-προοδευτικοί...Μας επιβάλλουν θέλουμε δε θέλουμε την επιμειξία με τους αλλόφυλους!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έμμεσα προειδοποιεί την Ελλάδα και τη Βουλγαρία να σταματήσουν να κλείνουν τα σύνορά τους με την Τουρκία στους Σύριους πρόσφυγες.

Και οι δύο χώρες έχουν ξεκινήσει την κατασκευή φρακτών στα σύνορά τους με την Τουρκία σε μια κίνηση να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη εισροή μεταναστών που ζητούν άσυλο. Η Ελλάδα έχει ανεγείρει φράκτη 12,5 χλμ. σε ένα κρίσιμο τμήμα των Ελληνοτουρκικών συνόρων κοντά στην πόλη της Ορεστιάδας, ενώ η Βουλγαρία έχει ανακοινώσει σχέδιο για την οικοδόμηση ενός παρόμοιου, φράκτη 30 χλμ. κοντά στην πόλη της Elhovo. 
 
Αλλά ο Μισέλ Τσερκόνε, εκπρόσωπος της αρμόδιας Επιτρόπου για τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΕ Cecilia Malmström (που ανελλιπώς ζητάει να έρθουν και άλλοι μετανάστες!), είπε στοEurActiv, ότι τον να μην γίνονται δεκτοί οι αιτούντες άσυλο είναι εναντίον της ΕΕ και του διεθνούς δικαίου.

«Οι επαναπροωθήσεις απλά δεν επιτρέπονται. Δεν είναι σύμφωνες με....

Μια αποκαλυπτική έρευνα για το πως γιγαντώθηκε η ΧΑ

Η ανάδειξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων οδηγεί εδώ και αρκετό καιρό σε διάφορες μελέτες, οι οποίες προσπαθούν να εξετάσουν και να επεξηγήσουν το πώς γιγαντώθηκε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Μια τέτοια ακόμη έρευνα είναι και αυτή του Πανεπιστημίου Πειραιά με τίτλο: «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η λειτουργική αξιοποίησή της στη Ρητορική του Φόβου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.»

Η έρευνα αυτή εστιάστηκε σε 115 δελτία τύπου των κομμάτων της συγκυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) για την χρονική περίοδο μεταξύ 12 Σεπτεμβρίου 2012 και 2 Μαΐου 2013. Στην έρευνα αυτή εξετάστηκαν οι επιθέσεις εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το πώς στο πλαίσιο αυτών των επιθέσεων, τα συστημικά κόμματα...

ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΦΡΟΥΡΟΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΕΠΟΥΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!

Την ίδια ώρα που όλο και περισσότεροι Έλληνες πεινάνε και κρυώνουν, ενώ έρχονται ακόμη χειρότερα μέτρα δυστυχίας για το λαό. τα παπαγαλάκια του φον Αντωνάκη, που έχουν αναλάβει εργολαβικά να κάνουν το μαύρο-άσπρο, αναγγέλλουν ότι ο δικός τους ετοιμάζει… αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, από το… πρωτογενές πλεόνασμα!!! Να αν δεν μας πιστεύεται τι έγραφαν εχθές τα parapolitika.gr:

«Ετοιμάζει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις ο Σαμαράς!
Για που προορίζεται το πρωτογενές πλεόνασμα!

Εδώ και πολύ καιρό ο Σαμαράς...

Χιλιάδες Έλληνες στην Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Πάνω από 2000 άτομα έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου Filippion, η οποία αποδεικνύεται πολύ μικρή για να χωρέσει τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Πολλοί φίλοι του Κινήματος, οι οποίοι έχουν...

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής....Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης!

Αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης υπέβαλε ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στις ανακρίτριες που διενεργούν την έρευνα για την υπόθεση.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν συντρέχουν λόγοι για την προσωρινή του κράτηση. Αίτηση αποφυλάκισης έχουν καταθέσει επίσης επίσης η .....

Ενοχοποιητικά στοιχεία βαφτίζονται πια και τα .... κασκόλ της Χρυσής Αυγής!!! Η γελοία προπαγάνδα συνεχίζεται...


Μετά τα κασκόλ, ήρθαν οι... κούπες - Νέα γελοία προσπάθεια στοχοποίησης της Χρυσής Αυγής!

Συνεχίζουν ακάθεκτα τα παπαγαλάκια του Δένδια τον βρώμικο πόλεμο ψεύδους και δημιουργίας εντυπώσεων κατά της Χρυσής Αυγής με νέες σκηνοθεσίες.
Πριν 10 μήνες πάλι στον Βόλο είχαν προσπαθήσει να συνδέσουν την Χρυσή Αυγή με τρεις συλληφθέντες για εμπρηστική επίθεση σε ΑΤΜ, τοποθετώντας μπλούζες και κασκόλ του Κινήματος δίπλα σε γκλοπ. Παρά την λαϊκή κατακραυγή και την κατάρρευση του σαθρού κατηγορητηρίου συνεχίζουν την ίδια τακτική.
Σήμερα η αστυνομία προσήγαγε τον 51χρονο Διοικητή του Λόχου Στρατηγείου της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για.....

Συριζαίος - κομμουνιστής ουσιαστικά ομολογεί ότι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας των δύο Εθνικιστών είναι οι Δένδιας - Λαζαρίδης

No 652999
Άρθρο με τίτλο «Τα πολλαπλά πρόσωπα του φασισμού συναντιούνται στο viva la muerte!», έγραψε στη φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχάλης Βασιλάκης, γραμματέας του ΕΑΜ (Εργατικού Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου) – πρόκειται προφανώς για μια ακόμα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο άρθρο υποστηρίζει –μεταξύ άλλων- εμμέσως πλην σαφώς ότι ο αναρχοκομμουνιστής ληστοτρομοκράτης Μαζιώτης χειραγωγήθηκε από τους Λαζαρίδη και Δένδια για να δολοφονήσει –αυτός ή κάποιος από τους υπόλοιπους της συμμορίας του- τους δύο χρυσαυγίτες στο Ν. Ηράκλειο.  Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Όμως οι εκτελεστές των μελών και στελεχών της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο δεν είναι οι αποκλειστικοί, οι μοναδικοί και ίσως οι κυρίως υπεύθυνοι των τρομοκρατικών δολοφονιών. Το «Νέο Ηράκλειο» είχε προκλητικά προαναγγελθεί και πολιτικά επιδιωχθεί από.....

Δήλωση του Νότη Σφακιανάκη προς τα ΜΜΕ: "Επιβάλλεται να στηρίξετε την Χρυσή Αυγή - Παράνομα προφυλακισμένοι οι βουλευτές της! ΒΙΝΤΕΟ

Η προτροπή του Νότη Σφακιανάκη προς τους σαστισμένους δημοσιογράφους να προβάλλουν την πραγματική εικόνα των γεγονότων για τις πολιτικές και άδικες διώξεις της Χρυσής Αυγής έφερε την αναμενόμενη αμηχανία....

Ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να ψελλίσει το παραμικρό...

Δείτε το βίντεο....

Το "έργο" των βουλευτών του Κουβέλη στο Κοινοβούλιο είναι να λένε "ΝΑΙ στα Μνημόνια" και να καταθέτουν (Ν)τροπολογίες αίσχους για παντρεύονται οι gay

im
Την τελευταία στιγμή πρόλαβε η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) τον ΣΥΡΙΖΑ και τις λοιπές… προοδευτικές δυνάμεις και κατέθεσε τροπολογία-προσθήκη σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης, για να συμπεριληφθούν τα ομόφυλα ζευγάρια στο Σύμφωνο Συμβίωσης, όπως απαιτεί η διεθνής της ανωμαλίας.

Όπως ανακοίνωσε η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ), επικαλούμενη τις νομοθεσίες των εκφυλισμένων κοινωνιών της Δύσεως, «η εξαίρεση των ομοφυλόφιλων από τον νόμο – που πρόσφατα οδήγησε στην καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – δημιουργεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας»

Την πρόταση υπογράφουν 13 (!!!) βουλευτές, οι εξής:

Αυτούς τους πιάνει ο "ρατσιστικός νόμος";! ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

lathro-leoforeio
Τρεις αλλοδαποί (η αστυνομία της Θεσσαλονίκης δεν ανακοινώνει ποτέ την εθνικότητα των κάθε λογής εγκληματιών, σύμφωνα με τη γραμμή των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»…) μπήκαν εχθές το βράδυ από την παραλία της Περαίας σε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ, της γραμμής 72 Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας. Τα παιδιά είναι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» και ως εκ τούτου δε γούσταραν να ακυρώσουν εισιτήριο –όπως κάνουν οι «χαζοί» Έλληνες- και δεν το έκαναν. Ο οδηγός τους αντελήφθη και τους ζήτησε να κάνουν αυτό που είχαν υποχρέωση να κάνουν.
Αντιδρώντας ο ένας εξ’ αυτών στην…

ΔΟΛ εναντίον Ελλήνων: «Πάρτε τους τα σπίτια» - Για τα χρέη του οργανισμού τσιμουδιά…



Η λέξη «αίσχος» είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τον μισανθρωπικό ανθελληνισμό που διακατέχει τους ταγούς της λεγόμενης «ενημέρωσης» στην Ελλάδα. Ιδιαιτέρως η ναυαρχίδα του Μνημονίου που ακούει στο όνομα ΔΟΛ πολλές φορές εκπλήσσει δυσάρεστα με τις συνεχόμενες επιδείξεις αποσταγμένου μίσους ενάντια σε οτιδήποτε το Ελληνικό και ιδιαιτέρως εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Τελευταία τέτοιου κατάπτυστου άρθρου γεμάτου μίσους είναι το πλέον πρόσφατο άρθρο – γραμμή της εφημερίδος «Το Βήμα», που σας παραθέτουμε αυτούσιο, προ του απαραίτητου σχολιασμού, χωρίς να διορθώσουμε τα πάμπολλα ορθογραφικά λάθη, που αποδεικνύουν το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο του συντάκτη:
«Κοινή λογική
Ολοι όσοι.....

Για τους Συναγωνιστές…

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της ιδεολογίας του Λαϊκού Εθνικισμού είναι η ανυπέρβλητη Αξία της Συναγωνιστικότητας. Στον διάβα των ελληνικών χρόνων, πρόδρομοι και πρόγονοι του «συναγωνιστή», υπήρξαν  ο «σύντροφος» και  ο «συμπολεμιστής».

Ο Σύντροφος

«Ν’ αγαπάς τον καθένα, ανάλογα με την συνεισφορά του στον Αγώνα. Μην ζητάς φίλους, να ζητάς Συντρόφους».

                                        Ασκητική, Ν. Καζαντζάκη

Την λέξη σύντροφος την έχουν καπηλευθεί στο παρελθόν και συνεχίζουν να την καπηλεύονται...