Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 08, 2011

Ανδρέας Παπανδρέου και Καντάφι: Πολύ ντόρος πολλά έξοδα... ΜΗΔΕΝ αποτέλεσμα


Ο Ανδρέας Παπανδρέου επισκέφθηκε δυο φορές τη Λιβύη, την εποχή που έψαχνε τον τρίτο δρόμο προς το σοσιαλισμό. Η πρώτη ήταν στα τέλη Φεβρουαρίου του 1977 (23-26 Φεβρουαρίου) και η επίσκεψή του πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων.

Ωστόσο σ' αυτή την επίσκεψη είπε το αμίμητο «Η Λιβύη δεν είναι στρατιωτική δικτατορία. Το αντίθετο μάλιστα. Πρόκειται για μια διακυβέρνηση στα πρότυπα του δήμου των αρχαίων Αθηναίων»

Η δεύτερη επίσκεψή....

Ημέρα μνήμης: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Περικλής Γιαννόπουλος

 «Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες, αναφορατζήδες να ξευτιλίζετε τη φυλή. Πάψετε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια, και πιάστε το σπαθί. Τα πάντα στη ζωή, η φύσις το λέει, κατακτιώνται με το σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι!»  

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ: Ίων Δραγούμης: «Είναι όμορφη η Αττική νύχτα μα δεν είναι ο Γιαννόπουλος εδώ να την ιδεί, λάμπουν μάταια τα άστρα, μάταια ευωδιάζουν οι πορτοκαλιές του κήπου, και το αηδόνι μάταια τραγουδεί. [...] Και τα δειλινά, η θλίψη της ομορφιάς των χρωμάτων με πιάνει στο λαιμό, με πνίγει. Γιατί χάθηκε; Γιατί δεν τα βλέπει πια; Τι λόγο έχουν και....

Όταν ο Ψωμιάδης συναντήθηκε με τον Καμμένο

Μ.Tρεμόπουλος-Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων!


Σύμφωνα με το ΚΑΝΑΛΙ 5 της FYROM
Απρίλιος 8, 2011. Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει ο σκοπιανός δημοσιογράφος παρουσιάζοντας τον..

Χάρρυ Κλυνν: "ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν


Δε χωράει στο ψέμα η αλήθεια… Ούτε το φως στο σκοτάδι…
Δε φτάνει ο κίβδηλος λόγος να δαμάσει τα αφηνιασμένα άλογα, να γητέψει τα τρομοκρατημένα όνειρα.
Με το πηχτό σκοτάδι να απλώνεται στη νεκρική κοιλάδα των μοιραίων και των δοσίλογων, οδοιπορούμε την οδό του μαρτυρίου.
Σε κάθε σταυροδρόμι το εκτελεστικό απόσπασμα των τοκογλύφων, σε κάθε ανηφοριά οι φονιάδες της ιστορίας υψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα με μάτια κόκκινα, με...

Οι μετοχές των 'νταβατζήδων' σε επιτήρηση και η Κυβέρνηση σκέφτεται με ποιο τρόπο θα τους σώσει/θει,

Οι ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που εμφάνισαν το 2010 οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις των media στην χώρα μας οδήγησαν τη διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών να θέσει από την Παρασκευή 8 Απριλίου, σε εφαρμογή των σχετικών κανονισμών, σε επιτήρηση τις μετοχές τους.

Η απόφαση αφορά, μεταξύ άλλων,

Λιάπης: "Αφήνω τα γουρούνια στη λάσπη τους"

Καλά, όχι πως είναι και κανένας 'Άγιος' ο Λιάπης, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει απόλυτο δίκιο..

Έχει φάει τόσο λάσπη, που συγκρίνεται με αυτή που έπεφτε σε Καραμανλή για το Βατοπέδι...

Και λίγα είπε...
Η συνέντευξή του, δημοσιεύεται στο Έθνος της Κυριακής

Το κατεστημένο των διαπλεκόμενων μεγαλοδιαφημιστών ετοιμάζεται να ξεσκεπαστεί..

Ολόκληρο το σύστημα των ΜΜΕ (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά, ηλεκτρονικός Τύπος - sites και portals) έχει διαβρωθεί και σαπίσει από την ανεξέλεγκτη πια βουλιμία των διαφημιστικών εταιρειών που δίνουν «διαφημιστικά πακέτα», παίρνοντας απίθανα «ανταλλάγματα» (αφορολόγητα ποσά) από τα μέσα που τους πουλάνε χρόνο (τηλεοράσεις - ραδιόφωνα) και χώρο (έντυπα, ηλεκτρονικές εφημερίδες).
Το newsbomb τολμά από σήμερα να ανοίξει το σκοτεινό φάκελο της αθέατης πλευράς των διαφημιστικών εταιρειών στην Ελλάδα, που εκμεταλλευόμενες την οικονομική κρίση καναλιών και εντύπων μπορούν και επιβάλουν:

Κ.Καββαθάς:Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΗΓΚΟΦΩΛΕΑ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ!

Μαζί τα Φάγαμε!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΒΒΑΘΑ!

(σ.σ.netakias.wordpress.com Μην στεναχωριέσαι…εσσεται ήμαρ!
Τα γιαούρτια θα πέφτουν σύννεφο μέχρι να τους πετάξουμε στην θάλασσα.  (Η εχθροπάθεια ψηφίστηκε ή την πάτησα;)
Μέχρι να βρουν καταφύγιο στην ζεστή αγκαλιά της Μητέρας Πατρίδας του Βερέμη και του Τσατσόπουλου την…Τουρκία. σ.σ.netakias.wordpress.com)

H Δυστυχία να είσαι Έλληνας…

07/04/2011 in 4ο Ραιχ
Διάβασα στα ΝΕΑ:

Πόσο υπερήφανος θα νιώθει ο ΓΑΠ και ο Καρχιμάκης για την ΠΑΣΠ;

Την προηγούμενη εβδομάδα γράψαμε για την

και οι νεόκοποι συνδικαΛΗΣΤΕΣ του Πα.Σο.Κ., στα Πανεπιστήμια (βλέπε ΠΑΣΠ), τα ίδια, μη σας πούμε και χειρότερα κάνουν..
ΠΑΣΠ Καβάλας:

«Τα αδιέξοδα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης οδηγούν σε πρόωρες εκλογές»

 Του Ιωάννη Βρούτση
Βουλευτή της ΝΔ
Για τον "Ελεύθερο Τύπο"

Ο εκτροχιασμός σημαντικών δεικτών της οικονομίας, από τους προβλεπόμενους στόχους, όπως ο πληθωρισμός, η ύφεση, η ανεργία, η κακή πορεία των εσόδων, αλλά και το πρόσφατο αυξημένο έλλειμμα (άνω του 10% για το 2010), επιβεβαιώνουν την κριτική της Ν.Δ. για λανθασμένη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Όσο, η πολιτική αυτή δεν αλλάζει, η πορεία της ελληνικής οικονομίας θα είναι ολέθρια και μη αναστρέψιμη.
Η κυβέρνηση,

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών στον Έβρο.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν σήμερα  08-04-2011 και ώρα 06.00΄  στην περιοχή του Πυθίου Έβρου, από Αστυνομικούς   της ειδικής ομάδας δίωξης  λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, ένας Αφγανός διακινητής καθώς επιχειρούσε  να προωθήσει  στο εσωτερικό της χώρας...

Αεροπορική άσκηση ΝΑΤΟ: Τους “έλιωσαν” όλους τα ελληνικά μαχητικά!



Image

 Κοίτα οι 'αντιπαραγωγικοί'... Ε, παχύδερμο Πάγκαλε;

Αυτούς έπρεπε να είχαμε στην Λιβύη για να τελειώνουμε γρήγορα”.

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε ανώτερο αξιωματικό της Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF), ο οποίος έμεινε άφωνος από τις επιτυχίες της 340 Μοίρας που συμμετείχε 2η/2011 Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας.

Το αποτέλεσμα των Ελλήνων πιλότων και των αεροσκαφών τους ήταν...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΑΜΝΛΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ...;!

 Καλά μην παίρνετε και όρκο ότι θα μιλήσει ο Καραμανλής.. 
Και μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση για το τι λέει ο Καραμανλής για τον Αλογοσκούφη και τη συνέντευξη του τελευταίου στο "ΒΗΜΑ της Κυριακής"

Γράφει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος

Πληροφορίες από έγκυρη πηγή φέρουν τον Κώστα Καραμανλή να...

Επ, παλικάρια στη ΝΔ, έχετε καταλάβει ότι οι δημοσιογράφοι κάνουν απεργία και όχι εσείς;

Μετά απορείτε γιατί σας κατηγορούν για ακολουθητές των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.
Με τέτοιες μ@λ@κίες που κάνετε, καλά να πάθετε...
Τελευταία ενημέρωση του site της ΝΔ, έγινε την ημέρα πριν την απεργία των δημοσιογράφων.. 2 ημέρες τώρα 'νεκρό'..
Αφού δεν υπάρχουν δελτία, εκπομπές, εφημερίδες, ραδιόφωνα, ποιός του χέζει τους Έλληνες να τους ενημερώσουμε, θα σκέφτηκαν τα σαΐνια της Συγγρού και πίνουν γαλήνιοι το freddo τους..

Το Πα.Σο.Κ. όμως, που κατηγορείται και δικαίως, για διαπλοκή με τα ΜΜΕ, συνεχίζει κανονικά τη ροή των ειδήσεων και της ενημέρωσης..

Κάτι τέτοια κάνετε εξυπνάκηδες στη Ρηγίλλης και μετά θέλετε να σηκώσετε και 'κεφάλι'..
Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί 'γραφικοί' σε blogs και sites και....

Επεισόδιο με βουλευτή του Πα.Σο.Κ. στα διόδια

Τα μέλη του κινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” του έλεγαν “περάστε ελεύθερα”, αλλά ο βουλευτής επέμενε να πληρώσει…και ήρθαν στα χέρια. (Δείτε το video στο τέλος του άρθρου)
Διόδια της Αγ. Τριάδας στο Μώλο Φθιώτιδας, ώρα 22:30. Τα μέλη του κινήματος για μια ακόμη φορά πραγματοποιούν κατάληψη στο σταθμό και τα διερχόμενα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα και μάλιστα κορνάροντας, αφού βρίσκουν τις μπάρες σηκωμένες και δεν πληρώνουν.

Όλα εξελίσσονται ομαλά μέχρι που στα διόδια φτάνει ο....

Ακολουθούν το παράδειγμα του ΓΑΠ: ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ "ΣΦΑΓΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ Η... ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση να μην τοποθετηθεί, στο επισκευασμένο Μουσείο της Χίου, το πιστό αντίγραφο του διάσημου πίνακα του Ντελακρουά, το οποίο απεικονίζει τη σφαγή της Χίου από τους Τούρκους.
Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το νησί, υπάρχει άτυπη, μυστική συμφωνία, προκειμένου να μην αναρτηθεί, ο πίνακας, προκειμένου να...

Μετά τη διάλυση της οικονομίας η Τροϊκα διαλύει, σε συμφωνία με το Βενιζέλο, και το Στρατό

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ  ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΥΝΑΣ
"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΤΡΟΪΚΑ!

Βρήκαν ευκαιρία λόγω της απεργίας των ΜΜΕ για να επιβάλλουν το Μνημόνιο και στον στρατό! Το Συμβούλιο Άμυναςτου Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποφάσισε πριν από λίγο την κατάργηση δέκα κέντρων εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα προκαλώντας αναταράξεις στις τοπικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο του "Καλλικράτη" στις Ένοπλες Δυνάμεις, καταργούνται τα κέντρα Εκπαίδευσης :

Σαν σήμερα γεννιέται ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός


http://www.livepedia.gr/images/b/b5/Solomos1.jpgΟ εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1798 στη Ζάκυνθο, ως εξώγαμο τέκνο του κόντε Νικόλαου Σολωμού και της υπηρέτριάς του Αγγελικής Νίκλη.

Σε πολύ μικρή ηλικία έμεινε ορφανός και το 1808 έφυγε για σπουδές στην Ιταλία, με τη συνοδεία του ιταλού δασκάλου του Ρώσση. Επτά χρόνια αργότερα πήρε το απολυτήριο από το Λύκειο της Κρεμόνας και γράφτηκε στο πανεπιστήμιο της Πάβιας, απ' όπου πήρε το πτυχίο της Νομικής. Παράλληλα...

Αγριεύουν τα πράγματα στη Μέση Ανατολή: Ο Ελ Μπαραντέι απειλεί ευθέως το Ισραήλ με πόλεμο

 O μετριοπαθής Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέϊ μας βγήκε σκληροπυρηνικός και απειλεί το Ισραήλ με πόλεμο: «ElBaradei: We'll fight back if Israel attacks Gaza». Με αυτόν τον τίτλο η αραβόφωνη εφημερίδα Al-Watan φιλοξενεί συνέντευξη του πρώην προέδρου της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) Μοχάμεντ ελ Μπαραντέι, του ανθρώπου που κατά τη διάρκεια της λαϊκής εξέγερσης στην Αίγυπτο προβλήθηκε ως ο προτεινόμενος από τη Δύση «διάδοχος» του Προέδρου Μουμπάρακ.

Ο μέχρι πρότινος θεωρούμενος μετριοπαθής Ελ Μπαραντέι «προειδοποιεί» ανοικτά το Ισραήλ για τις προθέσεις του και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει εκφράσεις και όρους ακραίους όπως «σιωνιστικό Βασίλειο» και απειλεί με κήρυξη πολέμου στην περίπτωση που ο ισραηλινός στρατός συνεχίσει να επιτίθεται σε αμάχους στη λωρίδα της Γάζας!

«Σε περίπτωση που το Ισραήλ επιτεθεί στο μέλλον στη Γάζα, προσωπικά εγγυώμαι,

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ "ΤΑΜΕΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ" ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ!

 ΑΠΟ ΤΟ HELLAS-ORTHODOXY
Παρουσιάζουμε κατ'αποκλειστικότητα,την επίμαχη επιταγή που δόθηκε μέσω της Τράπεζας Κύπρου (οι υποψιασμένοι καταλαβαίνουν...διάφορα) και με ΕΝΤΟΛΕΑ το ίδιο το κόμμα:

Debtocracy: Ένα ντοκιμαντέρ που πρέπει να δούμε όλοι

Debtocracy (temp) from ThePressProject on Vimeo.

Ένα ακόμη έπος του Ελληνικού Στρατού. Το οχυρό Εχίνος γράφει ακόμη μια λαμπρή σελίδα στην Ιστορία του Έθνους

«Επειδή μόνο εμείς,
 αντίθετα προς τους βαρβάρους,
 ποτέ δεν μετρήσαμε τον εχθρό στη μάχη»
Αισχύλος
Το Οχυρό Εχίνος βρίσκεται βόρεια της πόλης της Ξάνθης, 30 χιλιόμετρα από αυτήν και μέσα στη δασώδη ορεινή περιοχή της νότιας Ροδόπης, κοντά στα σύνορα της χώρας μας με τη γειτονική Βουλγαρία. 
Τα εκτεταμένα χερσαία σύνορα της χώρας  μας με την Βουλγαρία είχαν οχυρωθεί κατά τη δεκαετία του 1930, ενέργεια που θεωρήθηκε απαραίτητη, δεδομένης της αδιάλλακτης αναθεωρητικής στάσης της Βουλγαρίας κατά τον Μεσοπόλεμο. Από το υστέρημα και τον μόχθο του ελληνικού λαού είχε κατασκευασθεί μία επιβλητική γραμμή 19 οχυρών από την κοιλάδα του Αξιού μέχρι τον Νέστο. Επρόκειτο για...