Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 21, 2015

Η πολιορκία και η παράδοση των Καλαβρύτων: Η πρώτη πράξη της Ελληνικής Επαναστάσεως


Η πολιορκία και η παράδοση των Καλαβρύτων: Η πρώτη πράξη της Ελληνικής Επαναστάσεως

Η πρώτη τουφεκιά της Ελληνικής Επανάστασης έπεσε στις 21 Μαρτίου 1821 στα Καλάβρυτα. 600 ένοπλοι αγωνιστές, με επικεφαλής τους Σωτήρη Χαραλάμπη, Ασημάκη Φωτήλα, Σωτήρη Θεοχαρόπουλο, Ιωάννη Παπαδόπουλο, Νικόλαο Σολιώτη, Βασίλειο και Νικόλαο Πετμεζά εισήλθαν στα Καλάβρυτα και πολιόρκησαν τους Τούρκους, που είχαν καταφύγει σε τρεις οχυρούς πύργους. Σας παραθέτουμε το χρονικό της πρώτης πράξεως της Ελληνικής Επαναστάσεως μέσα από το βιβλίο του Σπυρίδωνος Τρικούπη, "Ιστορία της Ελληνικής Επαναστάσεως":
"Όταν ύλη εύφλεκτος συσσωρευθή, σπινθήρ αρκεί να....

Χιλιάδες Έλληνες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χιλιάδες Έλληνες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων - Πρώτες εικόνες
Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων και....

Τα σενάρια της μεγάλης συγκυβέρνησης ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ επανέρχονται...


Επανέρχονται τα σενάρια για την δημιουργία «μεγάλου συνασπισμού» Σύριζα με ΝΔ

Ευσεβείς πόθοι ή μήπως προφητική εικόνα από ένα πολύ κοντινό μέλλον; Ο λόγος για την διακίνηση, εκ μέρους στελεχών της ΝΔ, νέων σεναρίων για την δημιουργία «μεγάλου συνασπισμού». Τα σενάρια αυτά επανήλθαν στην αγορά με παρεμβάσεις του Μάκη Βορίδη και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, οι οποίοι εκκίνησαν την όλη συζήτηση. Ο πρώτος ενέκρινε χθες τη συγκρότηση μιας νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας από την παρούσα Βουλή εάν η σύμπραξη Τσίπρα – Καμμένου απωλέσει τη δεδηλωμένη. Ο δεύτερος υπεραμύνθηκε εκ των προτέρων μιας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, προφανώς με νέο πρωθυπουργό, εάν υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και απαιτηθεί τρίτο Μνημόνιο.
Σύμφωνα πάντα με....

Πλήθος κόσμου αυτήν την ώρα στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Οι Εθνικιστές συρρέουν στον τόπο της συγκέντρωσης ενάντια στην λαθρομετανάστευση, που θα μεταδωθεί ζωντανά. Η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανελ συνεχίζει την εθνοκτόνα πολιτική, που σκοπό έχει να καταστήσει τους Έλληνες μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα.

Ευτυχής συγκυρία για την εκδήλωση, η χθεσινή...

Έδωσε "Γη και Ύδωρ" ο Τσίπρας στη Μέρκελ και την Ε.Ε.: "Θα συνεχίσουμε τις αποκρατικοποιήσεις και τις μεταρρυθμίσεις"!

Αρχίζουν να αποκαλύπτονται, όπως δημοσιεύονται στα ΜΜΕ (Ημερησία), διάλογοι απείρου κάλους του Τσίπρας με τους "ηγέτες" της Ε.Ε. και της "διαπραγμάτευσης" που υποτίθεται ότι έκανε η ελληνική πλευρά.

Σε ένα μίνι γεύμα του Τσίπρα με τις "εξέχουσες" προσωπικότητες (Μέρκελ, Γιούνκερ, Ντάισεμπλουμ,Ντάγκι κτλ) της Ευρώπης, ο Πρωθυπουργός βρέθηκε έναντι ερωτήσεων που αφορούσαν την ελληνική πολιτική και την οικονομία και θα παραθέσουμε το ουσιαστικότερο κομμάτι για να κατανοήσει και ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ότι ο Τσίπρας είναι απλά μια μαριονέτα και υπερασπιστής του κεφαλαίου και των πλουτοκρατών.

Ρωτάται λοιπόν ο Τσίπρας από την Μέρκελ αν θα σταματήσει τις αποκρατικοποιήσεις όπως δηλώνουν οι Υπουργοί του και αν θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις των προηγούμενων Κυβερνήσεων.

Η απάντηση του "αριστερού" αποστομωτική:

"Η Ελλάδα θέλει τις αποκρατικοποιήσεις, οι....

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ… ΛΙΟΝΤΑΡΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ

www.onalert.gr
Ενώ ο υπουργοπάνος Καμμένος είναι απασχολημένος με το να βγάζει…selfies και με τα… κλαρίνα στην παρέλαση-πανηγύρι της 25ης Μαρτίου, οι Τουρκαλάδες κάνουν επίδειξη ισχύος στο Αιγαίο.
Έτσι, μέσα σε 48 ώρες (Πέμπτη και Παρασκευή) πραγματοποίησαν συνολικά εκατό (100) παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου με τουρκικά μαχητικά, η δε τουρκική πυραυλάκατος «TCG POYRAZ» άραξε επί τρίωρο στο Αγαθονήσι, σε μια ενέργεια ευθέως προκλητική και....

2 + 1 επιπλέον λόγοι για να δώσουμε το ΠΑΡΩΝ σήμερα στη συγκέντρωση με σύνθημα: "Έξω οι Λαθρομετανάστες... Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"

Γράφει ο Αινείας

Πέρα από τον προφανή λόγο της ενστικτώδους αντίδρασης όταν προσπαθεί κάποιος να καταπατήσει την περιουσία σου και την τιμή σου, υπάρχουν άλλοι 2 συν ένα λόγοι για να βρεθούν σήμερα όλοι οι Έλληνες στο σταθμό Λαρίσης και να στείλουν το μήνυμα της Αντίδρασης και Αντίστασης στο ανθελληνικό καθεστώς.

Και ξεκινώ:

1ον: Ο "ελεύθερος πολιορκημένος" Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο Γιάννης Λαγός θα πρέπει να διαπιστώσουν ότι είμαστε άξιοι για της εμπιστοσύνης τους και της υπομονής τους.

2ον: Για να τρίψουμε στα μούτρα του σταλινικού - κομμουνιστικού καθεστώτος την προσπάθειά τους για φίμωση, αποσιώπηση και δίωξη της εκδήλωσης μέσω του παραδικαστικού κυκλώματος που θεωρεί ότι ...

Δημοσκόπηση "Παραπολιτικά": "Η Χρυσή Αυγή είναι η Τρίτη Δύναμη και με τους ψηφοφόρους που μπορούν να φέρουν την πραγματική ρήξη με τους τοκογλύφους"

Ακόμη μια δημοσκόπηση, έστω και με πειραγμένα στοιχεία, έρχεται να επαληθεύσει το κοινωνικό status quo της Ελλάδος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει, λόγω μη "δημοκρατικών" εναλλακτικών, κυρίαρχος δημοσκοπικά και το αντίπαλον δέος του (ΝΔ) να εξαϋλώνεται καθημερινά και να να οδηγείται στη συρρίκνωση. Παρόμοια τύχη ο λαός ετοιμάζει και για το τελευταίο κόμμα της Βουλής (ΠΑΣΟΚ) που διανύει την τελευταία του κοινοβουλευτική περίοδο όπως φυσικά και το τηλεκόμμα - είχαμε τον Καρατζαφέρη τώρα έχουμε το Θεοδωράκη - του Μπόμπολα.

Τα υπόλοιπα κόμμα παραμένουν στην... ανυπαρξία τους ενώ η Χρυσή Αυγή είναι η πραγματική νικήτρια των εξελίξεων, καθώς όχι μόνο είναι η Τριτη Δύναμη και αναμένεται να....

Απειλή Βαλαβάνη (ΣΥΡΙΖΑ): "Έχετε δεν έχετε χρήματα η εφορία θα σας χτυπήσει την πόρτα για να σας τα πάρει"

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο παροξυσμός των κυβερνώντων του ΣΥΡΙΖΑ. Η γνωστή πλουτοκράτης Νάντια Βαλαβάνη με τα εκατομμύρια ευρώ σε διεθνείς τράπεζες, που φυσικά δε νοσηλεύεται στα δημόσια νοσοκομεία αλλά στα ιδιωτικά για εξετάσεις ως κοινός θνητός - άλλο αν είναι σοσιαλα - έκανε νέες δηλώσεις τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού από τα βουλευτικά έδρανα.

Στο "σαφάρι" που έχει εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να αντλήσει κάθε δεκάρα από τους άπορους και σε οικονομική ανέχεια Έλληνες, ώστε να ξεπληρώσει τους τοκογλύφους της Ευρώπης, η Βαλαβάνη θα είναι επικεφαλής καθώς απείλησε ανοιχτά όσους έχουν ελάχιστα χρήματα αλλά και χρέη ότι ήρθε η ώρα να τους τα πάρει και "αυτοί να είναι σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα από αυτούς θα περάσει η εφορία".

Με ρητορεία και πρακτικές που έχουν γεννηθεί στα κομμουνιστικά καθεστώτα η Βαλαβάνη χωρίς ίχνος τσίπας συνεχίζει να προκαλεί το λαό, με απώτερο στόχο την ικανοποίηση των άπληστων τοκογλύφων που υπηρετεί.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι προ 7 μηνών η Βαλαβάνη μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωνε ότι "δεν πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ" και φωτογραφιζόταν με πανό περιχαρής για την "πράξη αντίστασής" της....

Ο Ματθαιόπουλος από τη Βουλή και εμείς σήμερα από το δρόμο: "Έξω οι λαθορμετανάστες.. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα δεν ξεχνάμε να διαδηλώσουμε την αγανάκτησή μας για την ύπουλη και βρωμερή προσπάθεια αλλοίωσης της Ελλάδος από τους δυνάστες της (ερυθρούς και φιλελεύθερους).

Δείτε το βίντεο με τον Α. Ματθαίοπουλο..

Η Νίκη μας προσμένει, με μπροστάρη τον Αρχηγό μας...

«Εδώ στο ελληνικό το χώμα, το στοιχειωμένο και ιερό,
 
που το ίδιο χώμα μένει ακόμα κι απ’ τον αρχαίο τον καιρό,
 
στο χώμα τούτο πάντα ανθούνε κ’ έχουν αθάνατη ζωή
και μας θαμπώνουν, μας μεθούνε, νεράιδες, ήρωες, θεοί!
 
Είδα τη Νίκη τη μεγάλη, τη Νίκη την....