Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11, 2016

Συριζαίοι βουλευτές πήγαν στην Θάσο για ψηφαλάκια και τους έσωσε η πυροσβεστική από τις φλόγες!!!

Την στιγμή που οι κάτοικοι της Θάσου περνούν δραματικές ώρες από τα τέσσερα μέτωπα φωτιάς που καίνε από το πρωί του Σαββάτου το νησί, συριζαίοι βουλευτές αποφάσισαν να επισκεφτούν τις περιοχές που κατακαίει η πυρκαγιά για να μαζέψουν ψηλαφάκια πάνω στον πόνο των πληγέντων.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στο kokkinokavalas.gr η οποία είναι μια φιλικά προσκείμενη ιστοσελίδα του Σύριζα, στην περιοχή βρέθηκαν...

ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ

troxaio_kws708
Αυτά, μόνο στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας γίνονται! Στην Κω, λοιπόν, ένας 34χρονος προσκεκλημένος της τσιπροκαμμενικής αλητείας, εξ Αλβανίας ορμώμενος κι έχοντας στο πλευρό του μια 28χρονη ομοεθνή του, έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να ανεβεί σε ένα πεζοδρόμιο  στην πόλη της Κω και να....

ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΘ… ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ!

leventis_533_355
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έλληνα στον επόμενο αντιμνημονιακό "σωτήρα" που θα σου παρουσιάσουν αριστερά και δεξιά απάντησέ του με το εξής λακωνικό και ελληνοπρεπές:
"Τέρμα τα ψέματα. Αντιστέκομαι. Μόνο Χρυσή Αυγή"
 
Ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος που ήταν στην ομιλία Τσίπρα στην ΔΕΘ –και στην πρώτη σειρά παρακαλώ!- ήταν ο πρόεδρος Βασίλης, της Ένωσης Φραπέδων, για να δείξει ότι στηρίζει την τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, έστω και… εξ’ αποστάσεως. Μάλιστα, ο… φραπεδιάρης είχε μεταβεί στο Βελλίδειο πολύ ώρα πριν εμφανιστεί ο Τσίπρας, μην τυχόν και του πιάσει κάνας άλλος τη θέση.
Φυσικά, ο....

Το πρόβλημα για τον Τσίπρα δεν είναι το μνημόνιο και οι τοκογλύφοι αλλά.....ο Εθνικισμός και η Χρυσή Αυγή!


Το... έλυσε πάλι το πρόβλημα ο Τσίπρας: Να σταθούμε απέναντι στον Εθνικισμό!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το μοναδικό πρόβλημα των απανταχού μαριονετών του παγκόσμιου σιωνιστικού καθεστώτος είναι ο Εθνικισμός που απειλεί το σαθρό, ιουδαϊκά εμπνευσμένο, μισάνθρωπο οικοδόμημά τους. Χρέος μας να το γκρεμίσουμε και να το ξαναχτίσουμε.
 
Το χθεσινό καραγκιοζιλίκι της μνημονιακής μαριονέτας που παριστάνει τον πρωθυπουργό με την ευρωπαϊκή σύνοδο του Νότου ήταν ακόμα μία ανούσια παράσταση. Ο Αλέξης Τσίπρας μην έχοντας καμία επαφή με την πραγματικότητα και έχοντας πει ψέμματα σε όποιον μιλά ελληνικά (και όχι μόνο...) νομίζει ότι με αυτά τα σόου θα καταφέρει ως γνήσιος λαοπλάνος να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από την σκληρή πραγματικότητα για την οποία φέρει ακέραια ευθύνη.
Όλα όσα ειπώθηκαν στο....

Το "ΒΗΜΑ" παραδέχεται: Άνοδος της Χρυσής Αυγής... Κοντά σε διψήφιο το ποσοστό της (8,8%)


Νέα άνοδος για την Χρυσή Αυγή: Στο 8,8% καταγράφει τους Έλληνες Εθνικιστές η συστημική Kapa Research

H δυναμική του Λαϊκού Συνδέσμου και η ευρεία αποδοχή των θέσεων και των προτάσεων στην Ελληνική Κοινωνία είναι διαρκώς αυξανόμενη.

Και αυτό δεν είναι κάτι που το ισχυριζόμαστε εμείς, αλλά το ομολογούν πια ΟΛΟΙ, ακόμα και οι συστημικοί δημοσκόποι που σκοπίμως ψαλιδίζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, στην έρευνα της Κάπα Research για «Tο Βήμα της Κυριακής» τα κόμματα λαμβάνουν:

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ



Η δύναμη τού Έθνους βρίσκεται στον ανθό τής κοινωνίας και στην επισιτιστική της επάρκεια, στον μηχανισμό αναπαραγωγής τής Φυλής και στην άντληση των αγαθών τής φύσης. Η διαχρονία τού Έθνους και το σφρίγος τής Φυλής είναι ολάκερη η ύπαρξη τού Ελληνισμού και κάθε ζωντανού έθνους. Περισσότερα χέρια, περισσότερα έργα, ζωντανή περιφέρεια, ισχυρή Ελλάς. Και αυτός είναι ο λόγος που χτυπούν οι μισέλληνες την καρδιά τού Έθνους. Διότι ο νεοταξισμός θέλει τον βιολογικό χαμό τής Ελλάδος.
Μια ματιά στην δημογραφική κατάσταση τής χώρας και την κατανομή τού πληθυσμού ανά περιφέρεια δίδει πειστική απάντηση για τον λόγο που πορεύτηκε η Ελλάς από την αστυφιλία στον καιρό των μνημονίων. Θα βρούμε ολόκληρα χωριά έρημα από....