Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 21, 2014

Παραδοχή Καμμένου: Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι τεράστια... στις Ευρωεκλογές θα είναι ακόμη μεγαλύτερα

Ανήσυχος εμφανίστηκε ο Καμμένος με την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Προσπαθώντας να βγει από τον βούρκο της ανυπαρξίας του τηλεκόμματός του, ο Καμμένος έκανε και αυτός δηλώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στους καθεστωτικούς σχετικά με την δυναμική της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής...

Ζωντανά ο Λάμπρος Φουντούλης στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

O Ηλίας Παναγιώταρος φιλοξενεί απόψε στην εκπομπή τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρο Φουντούλη, πατέρα του Αθάνατου Συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη.


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Κασιδιάρης στην διακαναλική: Μαύρο σε όσους πολεμούν τη Χρυσή Αυγή και υβρίζουν τους ψηφοφόρους της - BINTEO

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην διακαναλική συνέντευξη, που μεταδόθηκε στις 2 τα ξημερώματα (!) από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, δίνει γραμμή της Χρυσής Αυγής στους ψηφοφόρους της για τον δεύτερο γύρο, με μήνυμα για τις Ευρωεκλογές:

Μαύρο σε όσους σας υβρίζουν καθημερινά για την επιλογή σας και πολεμούν λυσσαλέα το Εθνικιστικό Κίνημα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Το καθεστωτικό «Βήμα» παραδέχτηκε τη Νίκη της Χρυσής Αυγής

Παραδοχή και ομολογία της μεγάλης εθνικιστικής νίκης σε δήμους και περιφέρειες όλης της χώρας, είχαμε από τη ναυαρχίδα της καθεστωτικής ενημέρωσης, τον ΔΟΛ. Υπό τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή στον χάρτη των αυτοδιοικητικών εκλογών», η καθεστωτική φυλλάδα ερμηνεύει τα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαΐου.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η μόνη πανηγυρική δήλωση...

Σάρωσε η Χρυσή Αυγή στη Μάνη - ΒΙΝΤΕΟ

Το μεγαλύτερο πανελλαδικό ποσοστό της «Ελληνικής Αυγής» ήρθε από την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο»: 19% στο Δήμο Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία (2η θέση) με 1.736 ψήφους!

Είναι ο Δήμος καταγωγής του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου, αλλά και του βουλευτή και υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Ηλία Κασιδιάρη και πολλών άλλων συναγωνιστών.

Επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής» στην Λακωνία, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ήταν ο Γιώργος Δημακόγιαννης, εκδότης της «Αδούλωτης Μάνης».

Συνολικά στη Λακωνία...

Ο Ήρωας Αλέξανδρος Γέροντας ξανά στην πρώτη γραμμή του Πολιτικού Αγώνα

Ξανά στην πρώτη γραμμή του Πολιτικού Αγώνα ο Αλέξανδρος Γέροντας

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΗΝΗΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, μετά από πολύμηνη προσωπική μάχη για την αποκατάσταση των βαρύτατων πληγών από την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση της 1ης Νοεμβρίου του 2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, βρίσκεται ξανά στις επάλξεις του Πολιτικού Αγώνος και κοντά στους συναγωνιστές του.
Το προσωπικό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στα γραφεία της Βουλής, ενισχύεται πλέον με έναν Σύντροφο του οποίου οι περγαμηνές λάμπουν! Ο συναγωνιστής Α. Γέροντας διορίζεται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος στη βουλή, συνδράμοντας τον Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην πρώτη γραμμή.
Υπενθυμίζεται ότι.....

Ο ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΒΑΡΑΕΙ… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕ ΜΕ ΛΥΠΑΣΤΕ; ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΜΑΣΑ!

μπομπολας
Γράφει ο Αντίοχος.
Πήρε την πρώτη ψυχρολουσία την περασμένη Κυριακή και τώρα ο BigBossΜπόμπολας βαράει… συναγερμό από τις κρατικοδίαιτες φυλλάδες του, για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες ευρωεκλογές:

«Συναγερμός
Είναι θλιβερό ότι ακόμη υπάρχουν πολίτες που νομίζουν ότι τιμωρούν το πολιτικό σύστημα, την ΕΕ, τη Γερμανία, τους γείτονές τους και εκδικούνται για την κακιά τους τύχη ψηφίζοντας το δίδυμο Κασιδιάρη- Παναγιώταρου στην Αθήνα και την Αττική. Η διατήρηση της απήχησης των υποψηφίων των νεοναζιστών στις περισσότερες περιοχές της χώρας είναι φυσικά ανησυχητική, αλλά αυτό που πρέπει να σημάνει συναγερμό είναι ο διπλασιασμός των ποσοστών τους στην Αθήνα. Ο νεοναζιστικός πυρήνας στην Αθήνα, που.....

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00 στον Κολωνό


Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00 στον Κολωνό

Λίγο πριν την μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών που θα σηματοδοτήσει τον θρίαμβο των Ελλήνων Εθνικιστών και την οριστική κατάρρευση της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο προπύργιο του, στον Κολωνό όπως καταγράφηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00 στην πλατεία Μεταξά (Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, Λένορμαν 130).
Κεντρικοί ομιλητές: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

10176228_787284007950992_1219641451980686248_n
(της Τ.Ο. Πέλλας)

Καλημέρα υπερήφανοι και ανυπότακτοι Έλληνες Εθνικιστές!
Μετά από τις προχθεσινές εκλογές, είμαστε και επισήμως πλέον ακόμη περισσότεροι και ισχυρότεροι, μετά από μια εκλογική αναμέτρηση της οποίας το αποτέλεσμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ.
Μια νέα εβδομάδα Αγώνα ξεκινά, και σε έξι ημέρες θα τους καρφώσουμε και το καρφί της Χρυσής Αυγής στο φέρετρό τους, μετά από το χθεσινό της Ελληνικής Αυγής!
Ο μόχθος, ο κόπος, ο Αγώνας μας, αποδίδουν καρπούς: 40% αύξηση της δύναμής από τα αποτελέσματα του 2012! Ολοκάθαρα και.......

Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά στο Kontra: "Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής για τις εκλογές της Ευρωβουλής θα είναι νικηφόρος" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Bankingnews.gr: " Πολιτικός Άθλος για τη Χρυσή Αυγή η Νίκη της στις αυτοδιοικητικές εκλογές"


Η έγκυρη οικονομική και πολιτική σελίδα Bankingnews.gr ανέλυσε το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου, σημειώνοντας πως ο λαός έστειλε το μήνυμα ότι οι διώξεις κατά του Αρχηγού, των βουλευτών και των λοιπών Συναγωνιστών είναι ξεκάθαρα πολιτικές.
Κάτω από αντίξοες συνθήκες και ξεκινώντας από την χειρότερη θέση οι επιδόσεις της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικός άθλος.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εκλογική ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής κάτω από αντίξοες πολιτικές συνθήκες και κάτω από ειδικές συνθήκες που αφορούν μόνο την Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Η Χρυσή Αυγή είναι ενδεικτικό ότι.....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Ο Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ;

h-xa-tha-prosfugh-sto-eurwpaiko-dikasthrio-antrwpinwn-dikaiwmatwn-570 
Γράφει ο Αντίοχος. 

Το ερώτημα αυτό της επικεφαλίδας του άρθρου, απασχολεί τους εθνικιστές από προχθές. Ιδού οι απαντήσεις:
1ον) Υπάρχουν δύο κατηγορίες ψηφοφόρων: αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική κι αυτοί που δεν ασχολούνται. Αυτοί που ασχολούνται ψάχνονται, ενημερώνονται (κυρίως μέσω διαδικτύου), συζητούν και μπορούν να διαμορφώσουν άποψη. Αυτοί (και κυρίως αυτές…) που δεν ασχολούνται, δεν ψάχνονται, ενημερώνονται κυρίως από την τηλεόραση, δεν συζητούν πολιτικά και δεν διαμορφώνουν άποψη. Τους την διαμορφώνουν άλλοι (τα κανάλια, οι εταίρες δημοσκοπήσεων και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις») κι αυτοί-ές την παίρνουν έτοιμη. Εμείς που.....

ΤΟ’ ΜΑΘΕΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ; ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΥΛΙΑΣ!

imageproxy_29__article
Μέσα στο «σπίτι» του φον Αντωνάκη, στην Μεταμόρφωση Πυλίας, πέτυχε η «Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια Πελοποννήσου» το καλύτερο αποτέλεσμά της στον νομό Μεσσηνίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Δολτσινιάδης (Ελληνική Αυγή) έλαβε 60 ψήφους, ο.....

Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

αρχείο λήψης
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Βρισκόμαστε στον καιρό τού ιστορικού αναθεωρητισμού και τής στηρίξεως των στρεβλών διεκδικήσεων των μισελλήνων σε βάρος των αληθινών δικαίων των Ελλήνων. Σ’ αυτό τον δύσκολο καιρό τής ανηθικότητας, μα και τής δικαίωσης των θυσιών που οφείλουμε, τιμούμε την θλιβερή επέτειο τής Γενοκτονίας των Ελλήνων τού Πόντου. 
Μάς ζητούν να.....