Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 08, 2012

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ θα δώσουν τις απαραίτητες απαντήσεις στα ανθελληνικά σκουλήκια του Τουρκικού Προξενείου.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΤΟΦΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ:

Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης σημείωσαν μια μεγάλη επιτυχία στις γενικές εκλογές στην Ελλάδα μετά από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια. Η τουρκική μειονότητα κατάφερε να στείλει τρεις Τούρκους βουλευτές στην ελληνική βουλή των 300 εδρών.

Η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης που....

Αυτοί είναι οι ανεξάρτητοι "Έλληνες" του Καμμένου...Μπράβο "πατριώτες"

Να μια "'Ελληνίδα" που πήρε λίγο χρώμα παραπάνω λόγω ηλιοθεραπείας...
Μπράβο και Ζήτω "πατριώτες" που βάλατε αυτούς τους ανθρώπους στη Βουλή, που νοιάζονται για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων...
Συγχαρητήρια Πατριώτες...Και εις ανώτερα

Υ.Γ.
Ποιά η διαφορά άραγε με τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.;
Καμμία...........

Διαβάστε:

Ο “Ανεξάρτητος Έλληνας” Δημαράς ψήφισε τον νόμο για την “ελληνοποίηση” λαθρομεταναστών!!!


Οι Έλληνες πέρασαν στην απέναντι όχθη...Καιρός να συναντήσουν και τον Μεγάλο Περικλή Γιαννόπουλο

Όπως γράψαμε νωρίτερα ο Ίων Δραγούμης...χαμογέλα
Οι Έλληνες επιστρέθουν στα φυλετικά τους ιδεολογικά ένστικτα..

Τώρα μένει να χαμογελάσει και ο έτερος μέγιστος των Ελλήνων Εθνικιστών, Περικλής Γιαννόπουλος.

«Ντροπή σας να συζητάτε με τον Σκυλόφραγκο αν η Μακεδονική σας Γη είναι Δική σας Γη. Και να τον πείσεις δεν τον πείθεις τον ληστή. Ή μόνος του ή με σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήσει να σας πάρει κάθε Γη. Οι πολιτισμοί που σας έμαθαν οι Δασκαλοτσούσιδες να προσκυνάτε μπρούμυτα, Σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια: Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ. Και είναι....

Και οι Αρχαίοι Έλληνες - Κρήτες "ναζιστές"....;

Δείτε νόμισμα που είχαν οι..... φασίστες!

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΩΝ "ΝΑΖΙΣΤΩΝ": 6,5% ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, 6% ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Κρίμα τις...προσπάθειες φυγόστρατων, αναρχοαριστερών και λοιπών χαφιεδορουφιανάκων!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Καλάβρυτα 6,5% και 635 ψήφοι, Δίστομο 6% και 355 ψήφοι!
Αυτό έβγαλε η κάλπη, όσο κι αν δεν αρέσει στα ξεπουλημένα τομάρια της "δημοκρατίας": Στις περοχές που έκαψαν οι Γερμανοί (και πραγματικοί Ναζί) στην μαύρη Κατοχή, οι δήθεν "νεοναζί" και...ομοιδεάτες τους ψηφίστηκαν από ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Τι συμβαίνει εδώ; Μήπως οι ....

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι Κίνημα του Λαού και όχι μήνυμα του γυαλιού. Επομένως δεν υπακούει στους κανόνες του διαπλεκόμενου τηλεοπτικού παιγνίου, αλλά τους υπαγορεύει. Μέχρι χθές διάβαζε και άκουγε αυτά που έγραφαν και έλεγαν γι’ αυτήν οι άλλοι. Από σήμερα, οι άλλοι διαβάζουν και ακούν αυτά που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέγει και γράφει.
Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, με πρωταγωνιστή την πολύφερνη “γενιά του πολυτεχνείου” συνετρίβη υπό το βάρος των ανομημάτων του. Ο λαός τιμώρησε, όχι τόσο την αλαζονεία και την οίηση, όσο την απάτη της κλεπτοκρατικής δημοκρατίας, που πίσω από ένα υποκριτικό αίτημα συγγνώμης, αμνήστευσε αυτοβούλως το παρελθόν της. Ο....

Ο Ίων Δραγούμης χαμογελά σήμερα...500.000 Έλληνες εμπνέονται τα λόγια του

«Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο. Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος.»

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η μεγαλοπρεπής ορκωμοσία του Πούτιν στον Προεδρικό θώκο της Ρωσίας...(Βίντεο)

Την ώρα που στην Ελλάδα όλοι μιλούν για τις εκλογές, οι Τούρκοι παραγγέλνουν ερευνητικό σκάφος για τον εντοπισμό υδρογοναναθράκων!!!

Σε παραγγελία για την ναυπήγηση σύγχρονου ερευνητικού σκάφους, εξοπλισμένο κατάλληλα για την…διενέργεια, μεταξύ άλλων, σεισμικών ερευνών σε υπεράκτιες περιοχές με σκοπό των εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, προχώρησε το υφυπουργείο αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται και με έργα, μετά τις σχετικές διακηρύξεις, η απόφασή της να προχωρήσει στα βήματα εκείνα που απαιτούνται για την εκμετάλλευση κοιτασμάτων και σε ενδεχομένως διαφιλονικούμενες περιοχές, όπως το Αιγαίο και οι θαλάσσιες εκτάσεις στην ευρεία περιοχή ανατολικά της Ρόδου και δυτικά της Κύπρου.

Για τις τελευταίες....