Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 09, 2010

Προϋποθέσεις για την Ανατολή μιας Νέας Ελλάδας

Η κατήφεια της ακαδημαϊκής κοινότητας για το γεγονός ότι ουδέν Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας μας συμπεριλαμβάνεται στην πρόσφατη κατάταξη των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου, αλλά και η αρχόμενη διαβούλευση σχετικά με την επικείμενη αναδιάρθρωση του χώρου της Ανωτάτης Παιδείας, και της φυσιογνωμίας που θα έπρεπε να έχουν τα πανεπιστήμια και πολυτεχνεία της, καθιστούν αναγκαία την δημόσια κατάθεση απόψεων από όλους εκείνους που φρονούν ότι μπορούν να συμβάλουν εποικοδομητικά στην κατεύθυνση αυτή.
Κάτω από αυτό το πρίσμα, θεωρώ ότι...

Μέχρι και για το ότι δανείστηκε έγκαιρα όσα χρειαζόταν, κατηγορούσε τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν Αντιπολίτευση!!!

Ακόμα και για το ότι δανείστηκε έγκαιρα όσα χρειάζονταν για τις ανάγκες του δημοσίου, κατηγορούσε τό ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ όταν ήταν στην Αντιπολίτευση... όταν έγιναν κυβέρνηση μας έδειξαν στις αρχές του χρόνου πως πρέπει να δανειζόμαστε: Τους πρόσφεραν πάνω από 20 δις τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο και πήραν μόνο τα 7... η συνέχεια είναι γνωστή καθώς μετά από 2 μήνες δεν τους δάνειζε κανείς μιας και κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται:

Προσέξτε που...

SEXting και "Σταχτοπούτα": 'Αθάνατη' Τατιάννα

Γράφει το Νυχτοπούλι

Μεσημέρι, έχω γυρίσει από τη δουλειά και ανοίγω την τηλεόραση να 'χαζέψω' κάτι 'ελαφρύ'.
Τι πιο 'ελαφρύ' να σκεφτείς από Τατιάννα;

Η θεματολογία της εκπομπής: SEXting και η μοντέρνα "Σταχτοπούτα"

Τι είναι το SEXting;
Είναι που λέτε, η ανταλλαγή μυνημάτων, προκλητικών κυρίως, που οδηγούν στη συζήτηση για το ΣΕΞ, με απώτερο στόχο, οι συνομιλητές να επισπεύσουν της διαδικασίες της συνουσίας.
Σε αυτό θα βοηθούσε η ανταλλαγή και εικόνων μεταξύ των προσώπων, ώστε να...

Μείζον ηθικό και πολιτικό ερώτημα για τον κ. Παπανδρέου

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον προφήτη της …καταστροφολογίας,  κ. Ρουμπινί γράψαμε χθές δυο φορές μάλιστα:
Αργότερα, το βράδυ έπεσε στην αντίληψή μου ένα σύντομο άρθρο του κ. ΑντώνηΚαρακούση http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=372061&dt=08/12/2010#ixzz17Z6dGeF7
στο ΒΗΜΑ. Δείτε τι γράφει:
Μια ιδιαίτερα παράξενη – για να μην πούμε τίποτε χειρότερο – συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο...

Πώς πέθαναν οι Μεγάλοι Έλληνες

Πυθαγόρας 500 π.Χ. ετών 80: εξορία από πείνα.
Μιλτιάδης 489 π.Χ. ετών 65: φυλακή.
Αριστείδης 468 π.Χ. ετών 72: εξορία από πείνα.
Θεμιστοκλής 461 π.Χ. ετών 66: εξορία.
Αισχύλος 456 π.Χ. ετών 69: εξορία.
Περικλής 429 π.Χ. ετών 66: παραιτήθηκε κατηγορούμενος.
Φειδίας 429 π.Χ. ετών 66:...φυλακή.
Αναξαγόρας 428 π.Χ. ετών 72: εξορία.
Ηρόδοτος 429 π.Χ. ετών 59: εξορία.
Ικτίνος 420 π.Χ. ετών: εξορία.
Σοφοκλής....

Αχ μανούλα μ’ δεν μπορώ….

Αδυναμία (!) εξέφρασε η υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης Μιλένα Αποστολάκη να αντιμετωπίσει το χάος (!) που παρατηρείται στις διαφορές ανάμεσα στις τιμές των αγροτικών προϊόντων στο χωράφι από εκείνες που φτάνουν στο ράφι…
Απαντώντας σε ερώτηση του Γιάννη Λαμπρόπουλου (ΝΔ) στη Βουλή, σχετικά με τη στήριξη της τιμής του ελαιολάδου, δήλωσε πως έχει παρέλθει η εποχή που διαμόρφωνε τις τιμές το Κράτος…, επισήμανε αδυναμίες και στους...

"Ηθοποιός σημαίνει... Αριστερός"

Ήμουν ηθοποιός γι'αυτό και έγινα αριστερός

χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι;

"Λεφτά υπάρχουν" αλλά....

...σπαταλούνται από την Κα. Διαμαντοπούλου για "δημόσιες σχέσεις" και εξυπηρέτηση ημετέρων.
Σε 26 εκ. ευρώ, από συνολικά 43 εκ., του προγράμματος ΕΣΠΑ, για το Υπ. Παιδείας, ποσοστό της τάξης του 60%, θα δαπανηθούν όπως αποφάσισε η Υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, για 'προβολή δράσης' (λαϊκά, δημόσιες σχέσεις του Υπουργείου) και έρευνες αμφιβόλου ποιότητας χώρις αξιολόγηση.
Το 'πάρτυ' με τα δημόσια προγράμματα συνεχίζεται σε εποχές που η Παιδεία μας 'πάσχει' και δέχεται συνεχώς ραπίσματα από αξιολογήσεις ξένων αναλυτών.
Μετά τη μείωση των κονδυλίων για την Παιδεία, έρχεται....

Θλιβερές πρωτιές της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

Η Ελλάδα πρώτη στον πληθωρισμό μέ 5,2% όταν ο Μ.Ο της Ε.Ε είναι 1,9%

Η Ελλάδα πρώτη στην ένδυση με αύξηση 2,6% όταν ο Μ.Ο της Ε.Ε είναι 0,2% .

Η Ελλάδα πρώτη στά καύσιμα με αύξηση 37,9% , όταν ο Μ.Ο της Ε.Ε είναι 11,9%.

Η Ελλάδα πρώτη στα αυτοκίνητα με αύξηση 10,3% ,όταν ο Μ.Ο της Ε.Ε είναι 0,7%.

Η Ελλάδα πρώτη στις...

Ποιο είναι το «Σχέδιο Ελλάδα»;

Νέο δάνειο 65 δισ. ευρώ μας δένει πιο πολύ με το ΔΝΤ

Το «Σχέδιο Ελλάδα» αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ποντίκι» σύμφωνα με το οποίο το ΔΝΤ θα χορηγήσει νέο δάνειο ύψους 65 δισ. ευρώ. Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως το σχέδιο προβλέπει να ολοκληρωθεί τάχιστα η συρρίκνωση του δημοσίου τομέα κατά 30%. Οι οριζόντιες μειώσεις μισθών και περικοπών των ΔΕΚΟ είναι μέσα στο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη βδομάδα. Περικοπές σε μισθούς και συντάξεις σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα είναι μέσα στο σχέδιο.

Το νέο δάνειο χρειάζεται, συνεχίζει το δημοσίευμα, ώστε να....

Ιδρύθηκε η Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης; Στο Υπ.Εξ. τι κάνετε; Κοιμόσαστε;

Η Google χαρακτηρίζει τη Θράκη ως
"Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης"!!!


Όνειρο ή εφιάλτης, ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, είναι πραγματικότητα. Επί 2,5 χρόνια καταγγέλλουμε τις προσπάθειες της Άγκυρας να θέσει θέμα ανεξάρτητης Θράκης, αλλά δυστυχώς σε ώτα μη ακουόντων… οι καταγγελίες έμειναν στον «αέρα».
Μέσω της γνωστής εφαρμογής της Google Earth ανακαλύψαμε πως η Θράκη δεν είναι πλέον ακριβώς Ελληνική, αλλά έχει μεταβληθεί (τουλάχιστον στους χάρτες της αμερικανικής εταιρείας) σε Ανεξάρτητη Δημοκρατία…! Απίστευτο και όμως γεγονός, αφού η αδράνεια των Ελληνικών κυβερνήσεων θα πρέπει επιτέλους να βραβευτεί από τους ινστρούχτορες της προπαγάνδας στην Άγκυρα.
Στην εικόνα που σας παραθέτουμε (τα πνευματικά δικαιώματα της οποίας έχει η Google και μάλιστα με απειλή ποινής… σε περίπτωση αναδημοσίευσης οποιουδήποτε χάρτη της) γίνεται περισσότερο από σαφές πως η Θράκη είναι πλέον ανεξάρτητη Δημοκρατία! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν θα έχουμε εμείς ποινικές συνέπειες από την αναπαραγωγή αυτού του ψευδώνυμου χάρτη που τολμά να δημοσιεύει η Google, αλλά σκεπτόμαστε πως ίσως ήρθε η ώρα κάποιοι από την Δικαιοσύνη να αναλάβουν τον ρόλο που τους αρμόζει και να μηνύσουν τα αρμόδια Ελληνικά υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών, για πλημμελή εργασία και έκθεση σε εθνικό κίνδυνο μίας ολόκληρης γεωγραφικής περιοχής της χώρας…
Η Google Earth δημιουργεί σήμερα μείζον εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα, εκτός και εάν η Άγκυρα ή τα τσιράκια της στην Θράκη προσκόμισαν ικανά αποδεικτικά στοιχεία –διακρατικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας- που αποδεικνύουν τη νομιμότητα του συγκεκριμένου χάρτη.

Ανύπαρκτη η Θράκη και για άλλη μεγάλη αμερικανική εταιρεία
Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το δοκιμαστικό λογισμικό δημιουργίας γραφιστικών αρχείων της Corel (Corel Draw), διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη πως στην διαδικασία του Register και όταν έπρεπε να «καταθέσω» τα στοιχεία μου, δεν υπήρχε στην Ελλάδα η Θράκη. Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Corel σταματάει στην… Ανατολική Μακεδονία.
Αφέλεια, λάθος ή συντονισμένη ενέργεια από τις γνωστότατες στον χώρο της πληροφορικής και στο διαδίκτυο αμερικανικές εταιρείες Corel και Google; Μήπως κάποιος από την τραγική κυβέρνηση των Αθηνών θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρει θέση και να ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την επαναφορά της Θράκης στην Ελλάδα ή… θα πρέπει να ζητηθεί πρώτα η άδεια του κυρίου Στρος Καν;

Πώς πρέπει να αντιδράσουμε;
Ζώντας στην Θράκη και αντιλαμβανόμενος πως η εγκληματική ανεπάρκεια των Ελληνικών κυβερνήσεων καθιστά τον Ελληνισμό της Θράκης αιχμάλωτο του οιουδήποτε, έχω αρχίσει πολύ σοβαρά να σκέφτομαι εάν θα πρέπει να καταβάλω οποιαδήποτε εισφορά στα ταμεία του Ελληνικού κράτους.
Η κοινή λογική προτάσσει, πως ίσως θα έπρεπε όλοι όσοι κατοικούμε στην Θράκη να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην καταβάλουμε δεκάρα τσακιστή στο κράτος των Αθηνών έως ότου οι συγκεκριμένες αμερικανικών συμφερόντων εταιρείες επιδιορθώσουν το «λάθος» τους.
Άλλωστε, γιατί να συνεισφέρουμε σε ένα κράτος που μας έχει εγκαταλείψει στις διαθέσεις της Άγκυρας και μας αφήνει να χαρακτηριζόμαστε ως πολίτες κάποιου άλλου κράτους (και μάλιστα ανεξάρτητου);

Μπείτε εδώ [Θράκη]


Κωνσταντίνος

Μεγάλο 'κόλλημα' της MRB με τη ΝΔ...

Η MRB κάποτε, και όχι άδικα, θεωρούνταν ο, δημοσκοπικός, μηχανισμός της ΝΔ.
Η εταιρεία που ευεργετήθηκε όσο καμία άλλη από την κυβέρνηση Καραμανλή.
Τα πάντα άλλαξαν όμως από την ημέρα που ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς.
Η 'αδυναμία' που έτρεφε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπαψε να ισχύει (αν είχε εκλεγεί η Ντόρα θα συνεχίζοταν η 'σχέση στοργής' άραγε;).

Παρατηρούμε ότι στις τελευταίες, εδώ και ένα χρόνο περίπου, δημοσκοπήσεις εμφανίζει το κόμμα της ΝΔ μεταξύ 22% και 23%.
Οι αποκλίσεις είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν παρερμηνείες για το ποιό είναι το εκλογικό ποσοστό της 'δεξίας' παράταξης, σύμφωνα με την MRB πάντα.

Τον Ιανουάριο την έδειχνε 22,5%
Πριν 3 εβδομάδες στο 23,2%
Και χθες στο 22,6%.

Βέβαια υπάρχει το προηγούμενο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όταν ο ίδιος ο Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, παραδέχθηκε ότι....

ΥΠΕΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ; Mπορεί! Όμως ποιος ευθύνεται ;

(του Νίκου Παπαματθαίου - Οικονομολόγου)
Όσο και αν η ηγέτιδα τάξη της χώρας μας δείχνει να το έχει ξεχάσει το γνωστό ελληνικό φιλότιμο εξακολουθεί να υπάρχει. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς επί μακρόν στο θέμα δεδομένου ότι όλοι όσοι εξακολουθούμε να διαβιούμε μέσα στην κοινωνία και δεν έχουμε αποκοπεί από αυτή, το διαπιστώνουμε καθημερινά. Δυστυχώς όμως τον τελευταίο καιρό, λόγω κρίσης, το φιλότιμο εμφανίζεται στην αρνητική του έκδοση. Εκδηλώνεται με τη μορφή της αγωνίας, του άγχους, της αίσθησης του αδιέξοδου ή ακόμα και της ντροπής, για την οικονομική αδυναμία στην οποία όλοι σχεδόν έχουμε οδηγηθεί. Ακραία εκδήλωση αυτής της κατάστασης, την οποία....

Ποιός είναι ο Στρος Καν; Συγκλονιστικό Βίντεο. Πρέπει να το δείτε

Πλύση εγκεφάλου από τους 'νταβατζήδες'

Τι μας είπαν άραγε χθες οι αναλυτές- δημοσκόποι- προπαγναδιστές;
Ότι οι Έλληνες θεωρούν ότι μια κυβέρνηση συνεργασίας θα έλυνε τα προβλήματά τους και θα μας έβγαζε από την κρίση.
Το ποσοστό της μάλιστα ξεπερνούσε κατά πολύ τις απαντήσεις 'αυτοδυναμες κυβερνήσεις Πα.Σο.Κ. - ΝΔ".

Αυτή είναι η πραγματικότητα...;
Για κοιτάξτε καλύτερα την ερώτηση που τέθηκε και τα ποσοστά των απαντήσεων...

Η Ελλάδα είναι η πρώτη οικονομικη Επαρχία της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης

Από topsaxtiri.blogspot.com

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Η Ελλάδα μοιάζει με ένα πλούσιο γαιοκτήμονα ο οποίος διόριζε επιστάτες που του υπαγορέυαν οι συγγενείς του…Όποιον διάλεγε αποδεικνυόταν κακός διαχειριστής αλλά η δυνατότητα επιλογής ήταν περιορισμένη και κληρονομική….Αρρώστησε λοιπόν ο..... γαιοκτήμονας και ο τελευταίος έφερε ένα γιατρό ο οποίος του δίνει ένα φάρμακο το οποίο τον κάνει να χάνει τις δυνάμεις του μέχρι να καταστεί αδύναμος για οτιδήποτε….με απώτερο σκοπό την εκμετάλευση της περιουσίας του από τους συγγενείς…..
Ψευδεπίγραφα επιχειρήματα…..Για μεγάλες και διαρθρωτικές αλλαγές…..Ο σκοπός της μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα δεν είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας ή η διατήρηση των επιχειρήσεων όπως ισχυρίζονται γιατί πολύ απλά «ζούμε» σε μια Αγορά που αργοπεθαίνει…..Η Αγορά πλέον δεν εισάγει καινούριο χρήμα και αυτό που κινεί αργά αλλά σταθερά επιστρέφεται στις Τράπεζες και στο Κράτος…..Με αποτέλεσμα το «στέγνωμα» αφού νέα κεφάλαια από τις Τράπεζες δεν εισρέουν ή δεν επιστρέφονται ανταποδοτικά για την ανάπτυξη παρά το γεγονός ότι στηρίχθηκαν από τα λεφτά των φορολογούμενων πλουσιοπάροχα….Όσον αφορά το Κράτος με τις περικοπές μισθών στερεί πολύτιμο χρήμα….Και εδώ έρχεται αυτό που λέγαμε περί του σωστού χρόνου…Αν είχε γίνει πρίν πολλά χρόνια ο εξορθολογισμός δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί δε θα επένδυε κανείς υπέρμετρα….Αντίθετα σε συνθήκες ύφεσης που είναι ο λάθος χρόνος εφαρμογής ορθών μέτρων συντελείται το τελειωτικό χτύπημα…..Με τα ποσά που δανείζεται το ελληνικό κράτος από το Μηχανισμό Στήριξης το μόνο που κατορθώνει είναι να διογκώνει το χρέος του, να εξασφαλίζει τους Πιστωτές του, να εξαθλιώνει το Λαό και να ανοίγει Κερκόπορτες στα Ξένα Κεφάλαια…Αυτή είναι η στυγνή πραγματικότητα που βιώνουμε παρά τις περίτεχνες λέξεις που τοποθετούν ως μάσκα στους σκοπούς τους με την ένοχη σιωπή του πολιτικού κόσμου…..
Και ενώ ομολογούν ότι ουσιαστικά έτρεμαν το Πολιτικό Κόστος και δεν έκαναν τα απαραίτητα βήματα τα κόμματα Εξουσίας τόσα χρόνια, και ζημίωναν το Δημόσιο ανεπανόρθωτα κανείς Εισαγγελέας δε κινεί ποινική Δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τα οικονομικά εγκλήματα…Δεν υπάρχουν δικαιολογίες …..Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί….
Το μόνο που υπάρχει είναι ένα καλά μελετημένο σχέδιο….Όσοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι πείραμα κάνουν λάθος….΄Πείραμα ήταν η Αργεντινή…Η Ελλάδα είναι η πρώτη οικονομικη Επαρχία της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης που κατά τη κρίση του Πρωθυπουργού τη χρειαζόμαστε γρήγορα…..
Η κερκόπορτα που ανοίγει από τις περικοπές και στον ιδιωτικό τομέα λοιπόν είναι απλά η ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ και οι μισθοί πείνας από τις Εταιρείες που θα φέρουν και θα τις παρουσιάσουν ως επενδυτές που θα σώσουν την οικονομία…Όπως γράφαμε σε άλλο κείμενο ότι για την επιμήκυνση το αντάλλαγμα είναι τα πετρέλαια ,τα οποία τώρα θυμήθηκαν και θα εντείνουν τις έρευνες στο Ιόνιο…..
Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν να αλλάξουμε επιστάτες και γιατρό……;

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ 91.683 ΕΥΡΩ….

Οδηγοί, καθαρίστριες και οι άλλες, όλοι και όλες παιδιά της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, 45 νοματαίοι, πήγαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές να βοηθήσουν. Τσίμπησαν 2000 ευρώ έκαστος και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλά για τα επιδόματα των πολυτέκνων λεφτά δεν υπάρχουν. Χαρείτε τους….

Ή περικόπτονται οι μισθοί των εραγζομένων ή θα κλείσουν οι ΔΕΚΟ

Υπό τον εύγλωττο τίτλο «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας», η κυβέρνηση «κλείνει» σήμερα στο υπουργικό τα θέματα των ΔΕΚΟ και των επιχειρησιακών συμβάσεων. Για να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις το Μέγαρο Μαξίμου επιστρατεύει το προεκλογικό δίλημμα «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε». Οι συνδικαλιστές των δημόσιων επιχειρήσεων θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωποι με ένα σκληρό ερώτημα: «Κούρεμα των μισθών ή πώληση;». Η τρόικα δεν αφήνει περιθώρια. Οι ζημιογόνες ΔΕΚΟ είτε θα εξυγιανθούν, είτε θα κλείσουν, είτε θα....

Ο σοσιαλισμός είναι πραγματικότητα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Ο πατέρας θα ένιωθε περήφανος για τον γιο που επιτέλους τα κατάφερε. Ο σοσιαλισμός στην πράξη πλέον στην Ελλάδα καθώς όλοι μπορούν να ελπίζουν στην ισότητα προς τα κάτω που προσφέρει απλόχερα η κυβέρνηση του Γιωργάκη με τα 740 ευρώ μισθό.


Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΥΤΗ είναι πολύ χειρότερη ακόμη και από το αποτέλεσμα της....

Η Ελλάδα όμηρος πρακτόρων της CIA

Φοβερές αποκαλύψεις για την αιχμαλωσία της Ελλάδας από πράκτορες της αμερικανικής CIA που κατευθύνουν την πολιτική των ΗΠΑ για την Ελλάδα περιέχονται στα απόρρητα ντοκουμέντα της αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα που θα παρουσιάζονται από σήμερα στο newsbomb.gr.
Σε αλλεπάλληλες μυστικές εκθέσεις τους προς τον Λευκό Οίκο και το State Department οι Αμερικανοί πράκτορες από το 1981 επιμένουν ότι το ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτείται από τη Λιβύη και το Ιράκ του Σαντάμ και προτείνουν:
1) Μία τουρκική στρατιωτική ενέργεια ή απειλή θα μπορούσε σημαντικά να αλλάξει την προοπτική για την ελληνική κυβέρνηση.
2) Η ελληνική οικονομία θα...

Υπό διωγμόν η ελληνική σημαία...

Οι Κύπριοι καταδρομείς το 1974 έγιναν κομμάτια από τις σφαίρες του Αττίλα στις παρυφές του Πενταδακτύλου, υπερασπιζόμενοι την πατρώα γη.
Έκτοτε ένας άγραφος νόμος έλεγε πως πήγαιναν στις ασκήσεις και τις πορείες με τον ελληνικό θυρεό στο γυλιό και το μπέρκεν (το σακίδιο ασκήσεων).
Στις πορείες εντός των χωριών είχαν ένα μικρό σημαιάκι στερεωμένο στο μπέρκεν. Αυτό, μεταξύ άλλων, ενόχλησε κάποιους στο στράτευμα και το απαγόρευσαν.
Το θέμα καταγγέλθηκε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του Υπουργείου Άμυνας και επανέρχεται, γιατί η απαγόρευση ισχύει ακόμη.
Κάποιοι στο στράτευμα στην ανώτερη πυραμίδα ενοχλούνται...

Τεντ Τέρνερ: Ο δισεκατομμυριούχος που θέλει να μειωθεί ο πληθυσμός "για να σωθεί ο πλανήτης"

«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 με 300 χιλιάδων ανθρώπων, δηλαδή μειωμένος κατά 95% από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικός». Ted Turner

Του Paul Joseph Watson (Infowars.com)
Λίγους μόλις μήνες μετά τη διαρροή ενός σχεδίου του ΟΗΕ, που αποκάλυψε ότι οι κινδυνολόγοι της κλιματικής αλλαγής θα ξεκινούσαν την διαδικασία καλλιέργειας του φόβου του "υπερπληθυσμού", που συνδέεται με την υπερθέρμανση του πλανήτη, ως ένα μέσο για τη διάλυση της μεσαίας τάξης, ο δισεκατομμυριούχος θιασώτης της παγκοσμιοποίησης, Τεντ Τέρνερ, κατά τη διάρκεια γεύματος στο Κανκούν, παρότρυνε τον...