Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 03, 2016

Θλιβερό...Τα ΜΑΤ της Αριστεράς στέλνουν στο νοσοκομείο τους κατοίκους της Χίου γιατί εναντιώθηκαν στον εποικισμό του μαρτυρικού νησιού τους από τους λαθρομετανάστες ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Άγριο ξύλο από τα ΜΑΤ του Σύριζα σε κατοίκους της Χίου που εναντιώθηκαν στην παρουσία λαθρομεταναστών έξω από τα σπίτια τους - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο από το άγριο ξύλο των ΜΑΤ της Αριστεράς – Αναίτια και απρόκλητη επίθεση στους κατοίκους των Ταμπάκικων  

Άγριες συμπλοκές, μεταξύ κατοίκων των Ταμπάκικων και διμοιρίας των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21:30 της Κυριακής στη Χίο.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση λαθρομεταναστών στην περιοχή τους, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής.
Χωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της Αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, στέλνοντας μάλιστα τρεις από αυτούς στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.
50 λαθρομετανάστες παραμένουν φρουρούμενοι στο.....

Οι κομμουνιστές - δολοφόνοι γυρνούν πάντα πίσω στον τόπο του εγκλήματος...

litoxwro
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του βουλγαροκομιτατζήδικου «Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» διοργανώνει σήμερα το ΚΚΕ στο Λιτόχωρο, στην οποία θα παραστεί και θα μιλήσει ο αρχικουκουές Κουτσούμπας.
Επιβεβαιώνοντας το ρητό «ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος», μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται όχι για τους ίδιους τους δολοφόνους, αλλά για τους πολιτικούς τους απογόνους!
Διότι, η εκδήλωση στο Λιτόχωρο Πιερίας και ο χρόνος διεξαγωγής της, δεν είναι καθόλου τυχαίος.
Το ξημέρωμα της 31ης Μαρτίου 1946, ημέρα διεξαγωγής των....

Οι Εθνικιστές της Κρήτης υποδέχθηκαν τον Ηλία Κασιδιάρη...ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


ΚΡΗΤΗ: Εκατοντάδες Εθνικιστές έστειλαν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης - Φωτορεπορτάζ

Δυναμικό παρόν από εκατοντάδες Κρήτες Εθνικιστές δόθηκε σήμερα στην Χερσόνησο Ηρακλείου στην εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη....

Ακτιβιστική δράση της Τ.Ο. Πειραιώς σε μνημείο Κύπριων Αγωνιστών - Φωτορεπορτάζ


Ακτιβιστική δράση της Τ.Ο. Πειραιώς σε μνημείο Κύπριων Αγωνιστών - Φωτορεπορτάζ

Αποτίοντας φόρο τιμής στην έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α., το Σάββατο 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ακτιβιστική δράση από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιώς σε ορεινό πεδίο της Αττικής.
Σκοπός μας ήταν ο καθαρισμός βεβηλωμένου μνημείου Κύπριων Αγωνιστών, οι οποίοι έπεσαν μαχόμενοι υπέρ Πατρίδος, Πίστεως, Ελευθερίας και Ένωσης με την Μητέρα Ελλάδα. Παράλληλα, κόντρα στον σύγχρονο αποχαυνωτικό τρόπο ζωής κάνοντας πράξη την ίδια την βιοθεωρία του Εθνικισμού ήρθαμε σε άμεση επαφή με την ελληνική φύση και τον ελληνικό τρόπο ζωής. Πέραν του μαγευτικού τοπίου του οποίου ξεναγηθήκαμε, ταξιδέψαμε μέσω διαλόγου σε άγνωστες πτυχές της Ιστορίας μας.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει ο μόνος πολιτικός φορέας του τόπου, ο οποίος αποδίδει ανιδιοτελώς Τιμές στους Ήρωες της Ιστορίας μας, και όσο δύσβατο κι αν είναι το μονοπάτι που επιλέξαμε, γνωρίζουμε πως εκεί βρίσκεται και το πιο συναρπαστικό κομμάτι του ταξιδιού μας.  
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Για μια Νέα Ελλάδα


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Για μια Νέα Ελλάδα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ στο 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου

Ο χρόνος είναι ένα ποτάμι που κυλά. Κι έτσι ο νους μου πηγαίνει περίπου 2,5 χρόνια πίσω. Όταν στις 28 Σεπτεμβρίου μας συνέλαβαν με μασκοφόρους, ξημερώματα στα σπίτια μας, και περίμεναν την επόμενη ημέρα, την ώρα του δελτίου ειδήσεων, ενώπιον 100 τηλεοπτικών σταθμών από την Ελλάδα και την αλλοδαπή, προκειμένου να μας δείξουν με τις χειροπέδες στα χέρια. Δε σκεπάσαμε με σακάκια το πρόσωπο μας. Δεν κρύψαμε τις χειροπέδες. Περήφανα φωνάξαμε: ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Προχωρώντας όμως από τον Σεπτέμβριο, θα φτάσω σε μια θλιβερή βραδιά. Ήμασταν εκεί, στην....

Γιατί όλοι οι λαθρομετανάστες θέλουν να πάνε στο Hot Spot της Ηλείας...;!


Όλοι οι λαθρομετανάστες θέλουν να πάνε στο χλιδάτο “hot spot” στην Μυρσίνη Ηλείας

Γράφει ο Αντίοχος

Πιο γρήγορα απ’ ότι περιμέναμε ταξίδεψαν τα νέα για το χλιδάτο hot spot στην Μυρσίνη Ηλείας, μεταξύ των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων.
Έτσι, από τα τέσσερα λεωφορεία με «προσφυγάκια» που έφτασαν χθες το βράδυ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας από τον Πειραιά, μόνο το ένα έμεινε, καθώς τα «προσφυγάκια» που επέβαιναν στα υπόλοιπα τρία, αρνήθηκαν να παραμείνουν. Και γιατί αρνήθηκαν; Διότι υποστήριξαν ότι οι «αρχές» (εδώ γελάνε!) τους εξαπάτησαν, αφού τους.....

Ο "πολιτισμός" των βαρβάρων... Διέλυσαν το “hot spot” της Χίου οι βάνδαλοι λαθρομετανάστες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ χάους


Διέλυσαν το “hot spot” της Χίου οι βάνδαλοι λαθρομετανάστες - Έτσι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους...

Τίποτα δεν έμεινε όρθιο μπροστά στην καταστροφική μανία των βανδάλων λαθρομεταναστών, οι οποίοι διέλυσαν το "hot spot" της ΒΙ.ΑΛ. στην Χίο και προκάλεσαν ζημιές εκατοντάδων....

Γιατρούς με σύνορα (σιωνιστικά) έφερε στην Ελλάδα το ΚΙΣ


Γιατρούς με σύνορα (σιωνιστικά) έφερε στην Ελλάδα το ΚΙΣ

Όπως είναι γνωστό, κάθε φορά που η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία «μόνο για Έλληνες», οι «προοδευτικοί» κράχτες της πολιτικής ορθότητας σκούζουν για… μίσος και… ρατσισμό (και οι υποτακτικοί τους – Καμίνης, Δένδιας, κ.λπ. επιβάλλουν απαγορεύσεις…).
Είτε η πρωτοβουλία αυτή αφορά «τρόφιμα μόνο για Έλληνες», είτε τους «γιατρούς με σύνορα ελληνικά», είτε το «αίμα μόνο για Έλληνες». Τι γίνεται, όμως, όταν παρόμοιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ);
Στην Αθήνα, λοιπόν, διεξήχθησαν προ ημερών οι εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ECJC (οργάνωση Ευρωπαίων σιωνιστών, κάτι αντίστοιχο με το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ). Διαβάστε ποια πρωτοβουλία -«μόνο για εβραίους»- πήρε το ΚΙΣ, με την ευκαιρία της ευρω-σιωνιστικής σύναξης:
«Παράλληλα με το πρόγραμμα, εκπρόσωποι του ECJC -οφθαλμίατροι στο επάγγελμα- ύστερα από....

Μα τι σύμπτωση...αλβανός ο φονιάς 40χρονης στην Θεσσαλονίκη - Είχε αποφυλακιστεί με νόμο του Σύριζα


Ιδού οι «ρατσιστικές» δολοφονίες: αλβανός ο φονιάς 40χρονης στην Θεσσαλονίκη - Είχε αποφυλακιστεί με νόμο του Σύριζα

Στην εξιχνίαση εγκλήματος που έγινε στις 19 Αυγούστου 2015, σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, προχώρησε η Αστυνομία.
Πιο συγκεκριμένα, μια 40χρονη γυναίκα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη από χτυπήματα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε σε καταστολή μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, οπότε και κατέληξε εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.
Σύμφωνα με το πόρισμα της Αστυνομίας, δράστης του φόνου είναι 40χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία, που αναζητείται πλέον, δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε.
Ο 40χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παραβάσεις του νόμου περί...

Ο SOROS, Ο ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο… ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

soros_alivizatos
Στὶς 22/3/2016, στὸ Μέγαρο Μουσικῆς, πραγματοποιήθηκε ἐκδήλωση τοῦ Harvard Business School καὶ τοῦ παραρτήματος τοῦ G. Soros στὴν Ἑλλάδα «Ἀλληλεγγύη – Solidarity Now«, μὲ γενικὸ τίτλο «Μετανάστευση: μία Ἀπειλὴ ἤ μία Οἰκονομική Εὐκαιρία γιὰ τὴν Εὐρώπη;».
Μαντέψτε ποιὰ ἦταν τὰ συμπεράσματα τῆς ἐκδήλωσης. Μά, φυσικὰ ὅτι πρέπει νὰ μείνουν ὀρθάνοιχτα τὰ σύνορα τῶν κρατῶν τῆς Εὐρώπης, γιὰ νὰ διευκολυνθεῖ ἡ ἐλεύθερη μετακίνηση ἀνθρωπίνου δυναμικοῦ, παραβλέποντας τὴν πολιτισμικὴ καὶ θρησκευτικὴ προέλευση αὐτῶν τῶν άνθρώπων. Παρ’ ὅλα αὐτὰ, εἴχαν καὶ....