Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 23, 2013

Και τέζα οι αριστεροφιλελεύθεροι....Σύνδεσμος προπονητών ζητά ο Κατίδης να γίνει ισόβιος αρχηγός της Εθνικής ομάδος λόγω του χαιρετισμού του

 Αναμένουμε μετά από αυτή την απόφαση να ξεκινήσει νέος σπαραγμός για τον....φασισμό/ναζισμό που υποβόσκει σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία από πνευματικούς/πολιτικούς/αθλητικούς/ και πάσης φύσεως δημοσιολόγους ταγούς και το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης:

"Καλούνται τα μέλη του Σ.Π.Π.Κ.Ι. να παραστούν στην ετήσια Γ.Σ. την Κυριακή 24/3/2013, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή νέου Δ.Σ..
Επ' ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο μεγαλύτερο ίσως σύγχρονο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αρχηγό της Εθνικής ομάδας των νέων Γιώργο Κατίδη, τον οποίο.....

Τους πονάει, αλλά το παραδέχονται: Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην Ελληνική κοινωνία

Κόβουν, ράβουν, φιμώνουν, διαστρεβλώνουν την αλήθεια, αλλά ό,τι και να κάνει το διεφθαρμένο καθεστώς των πολιτικάντηδων συνεπικουρούμενο από τα αργυρώνητα ΜΜΕ και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν μπορεί να κρύψει την πικρή για αυτούς αλήθεια. Η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά τρίτη δύναμη με διψήφια ποσοστά και πολύ ψηλότερα από όσο μας παρουσιάζουν.

Συγκεκριμένα, στην......

Η Διεθνής Αμνηστία εγκαλεί την Ελλάδα για τις συνθήκες κράτησεις των (λαθρο)μεταναστών και ζητά βελτιώσεις υποδοχής!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για όσους δεν το έχουν καταλάβει το παρακάτω κείμενο της Διεθνής Αμνηστίας που δημοσιεύεται σε αλβανικό μέσο "ενημέρωσης" με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο κατοχυρώνει ως ΝΟΜΙΜΗ την εισροή λαθρομεταναστών στην ελλαδική επικράτεια και ζητά-επιβάλλει να χειριστούν οι λαθρομετανάστες ως....πρόσφυγες αιτούντες άσυλο!!!
Το Υπ.Εξ., το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. και ο Πρωθυπουργός απλά...ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!

«Η Διεθνής Αμνηστία κάλεσε τις ελληνικές αρχές να διασφαλίσουν την ασφάλεια των αιτούντων άσυλο από χώρες που βρίσκονται σε κρίση και προσπαθούν να εισέλθουν στην Ελλάδα», γράφει η αλβανική Σέκουλι.
Η Οργάνωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρεται στην .....

Το μήνυμα του Δένδια για την Εθνική Επέτειο και ένα σχόλιο....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο φίλος (μόνο...;!) των μασόνων καλό θα είναι να θυμηθεί τα λόγια του Γέρου του Μοριά κατά την Εθνεγερσία..

"Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους "

Διαβάστε λοιπόν το μήνυμα του Υπουργού Δημοσίας Τάξης: 

"Η 25η Μαρτίου είναι μία ημερομηνία μνήμης για την εθνική παλιγγενεσία του 1821 αλλά και ένα φωτεινό παράδειγμα σήμερα για τον Ελληνισμό.
Ένα παράδειγμα που.....

Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΑΠ' ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΤΑ ΙΕΡΑ...!!!

Αγαπητοί μου Χριστιανοί,

Ο Εθνικός μας Ποιητής Διονύσιος Σολωμός, έτσι ωραματίστηκε την Ελευθερία μας από τον τουρκικό ζυγό : «Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα Ιερά». Και είχε απόλυτο δίκιο.

Γιατί από το 1453 που έπεσε η Κωνσταντινούπολη στα χέρια των Τούρκων, μέχρι το 1821, που υψώθηκε στην Αγία Λαύρα το Λάβαρο της Επαναστάσεως, η Ελλάδα είχε γεμίσει από τα κόκκαλα όλων εκείνων, οι οποίοι, κατά καιρούς, αγωνίστηκαν «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος». Τετρακόσια ολόκληρα χρόνια, τα ψηλά βουνά, οι σπηλιές, οι...

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Kontra

Δείτε το βίντεο...

Εορατασμοί της 25ης Μαρτίου χωρίς το λαό..."Οχυρώνονται" πάλι για τις παρελάσεις

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία εν όψει των παρελάσεων για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Η απογοήτευση των πολιτών για τα σκληρά οικονομικά μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης αλλά και οι αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο «Αθηνά» στην Παιδεία, πιθανότατα να εκφραστούν μέσω διαμαρτυριών στη μαθητική παρέλαση της Κυριακής στην Αθήνα ή και στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Δευτέρας. Σύμφωνα με....

11 Αλβανοί βαρυποινίτες-δολοφόνοι απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων....Ο Δένδιας παραμένει στη θέση του


TRIKALA3 b2

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του οργανωμένου εγκλήματος με την Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής Τρικάλων, καθώς βρέθηκε υλικό που παραπέμπει στο οργανωμένο έγκλημα..Πωλούνταν βιβλία με τίτλους όπως "Τοχέας Χ" και  εξώφυλλο ένας μαυροφορεμένο με καλάσνικοφ

Στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου, με το πρώτο φως της ημέρας, περίπου είκοσι άνδρες της ΕΚΑΜ, βοηθούμενοι και από άλλες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις,
μπήκαν στη φυλακή των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην τρίτη πτέρυγα όπου είχε καταληφθεί από τους Αλβανούς κρατούμενους με αποτέλεσμα να συλλάβουν την ομάδα των δέκα Αλβανών που είχε ανεβεί στην ταράτσα και από εκεί πυροβολούσε για δέκα ολόκληρες ώρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.
Κατόπιν, μετά τις......

Ελλείψεις σε "βασικά" είδη διατροφής στην Κύπρο.....αν είσαι..φούρναρης!

"Τα τρόφιμα επαρκούν μέχρι την Τρίτη"
"Δεν θα έχουμε βασικά είδη διατροφής στα σουπερμαρκετ από τη Δευτέρα"
"Ήδη παρουσιάζονται ελλείψεις στα ράφια των σουπερμαρκετ"

Με αυτούς τους τρομολαγνικούς τίτλους παρουσιάζουν την κατάσταση στην Κύπρο τα εγχώρια και ξένα ΜΜΕ, προσπαθώντας να φοβίσουν τον αγέρωχο ελληνικό λαό και να τον στρέψουν στην παθητικότητα και την αδράνεια για να επιβάλλουν τα άθλια σχέδια τους (Μνημόνιο - "κούρεμα" καταθέσεων κ.α.).

Η φωτογραφία που συνήθως συνοδεύει όλα αυτά τα "έγκυρα" ρεπορτάζ με τους πομπώδεις τίτλους είναι η παρακάτω:

Όντως λοιπόν φαίνονται κάποια άδεια ράφια...
Αν παρατηρήσετε προσεχτικότερα θα διαπιστώσετε ότι.....

Μετά τον "κουρασμένο"...ο "εξαφανισμένος"!

"Λυσσάξατε" όλοι να ρωτάτε που βρίσκεται ο Πρωθυπουργός αυτές τις κρίσιμες ώρες και γιατί κρύβεται..

Αποδεικνύεται ότι είχε πάρα πολύ σοβαρές ασχολίες και βαρυσήμαντες συναντήσεις με απώτερο στόχο να διασφαλίσει την ευημερία και μια βιώσιμη λύση στο θέμα της Κύπρου.

Θέλετε λοιπόν να μάθετε που βρίσκεται ο ελληνόφωνος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς...

Η απάντηση....

Εμετός και Γραφικότητα ταυτόχρονα: Τσιγγάνοι απειλούν με όπλα και τσεκούρια τη Χρυσή Αυγή....(ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε το βίντεο και φρίξτε:

Είδηση ΣΟΚ: Πόλεμος στις φυλακές Τρικάλων με ανταλλαγές πυροβολισμών..5 αλβανοί απέδρασαν και 2 φρουροί σοβαρά τραυματισμένοι (ΒΙΝΤΕΟ)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι η ίδια φυλακή που προ ημερών ο Βλαστός αποπειράθηκε να δραπετεύσει με ελικόπτερο.
Και ο Δένδιας παραμένει ακόμη στη θέση του

Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον των εξωτερικών φρουρών των φυλακών Τρικάλων. Κάποιοι από αυτούς ήταν κρατούμενοι και πυροβολούσαν με όπλα από την ταράτσα των φυλακών ενώ κάποιοι άλλοι, πυροβολούσαν έξω από τις φυλακές, όπου ήταν παρκαρισμένο ένα κλειστό φορτηγάκι και άλλο ένα αυτοκίνητο.

Τουλάχιστον δύο άνδρες κατέβηκαν από το φορτηγάκι και......