Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2012

Συντριβή ανθελλήνων και λοιπών γραικύλων στα social media υπέρ της ελληνόψυχης Παπαχρήστου...Ωστόσο...

.....ο Κούβελος(σύζυγος της κόρης του Αποστάτη) επικαλείται το...κοινό αίσθημα για αποκλείσει την ελληνόψυχη αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ με 6500 likes
https://www.facebook.com/papaxristou2012
και δείτε και εδώ τη σελίδα των ρυπαρών γραικύλων με μόλις 370 Likes..
http://www.facebook.com/voula.black
Δλδ μόλις 6000+ διαφορά υπέρ της...."ρατσίστριας" αθλήτριας, και έχουν το θράσος να επικαλούνται το "κοινό αίσθημα"..

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ και θα.....

Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια!! Ανακάλεσαν απο τους Ολυμπιακούς την Παπαχρήστου επειδή θίχτηκαν τα ''αντιρατσιστικά'' αισθήματα της αριστεράς...!!!



Στη χώρα που δεν λειτουργεί τίποτα, που το κράτος είναι ανύπαρκτο και ο λαός υποφέρει, με μια κυβέρνηση αχταρμά οπου υποτίθεται ο πρωθυπουργός είναι δεξιός αλλά στην ουσία κουμάντο είναι η αριστερά -όπως ανέκαθεν ήταν απο την πρώτη μέρα της μεταπολίτευσης- η μόνη έννοια μας είναι μην τυχόν θιχτούν οι λαθροεισβολείς...
 
Το σημερινό τραγελαφικό με.....

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...!!! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ... ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ...!!!

Σε νέα αμφισβήτηση των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων προχώρησε η Τουρκία σήμερα με τον διάπλου της τουρκικής Φρεγάτας «Gokova” η οποία έφτασε λίγο έξω από τη Μύκονο. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ:

Οι ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής για Μπαρόζο, Στουρνάρα

Ο επίτροπος Μπαρόζο ήταν ο πρώτος ευρωπαίος παράγοντας που ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Έρχεται στη χώρα μας ως επικυρίαρχος και δε σέβεται την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Ο κ. Σαμαράς να αφήσει στην άκρη το χτίσιμο του προσωπικού του προφίλ και να ξεκινήσει επιτέλους τη σκληρή διαπραγμάτευση που είχε αναγγείλει προεκλογικά.

 Δυστυχώς οι ....

Πολιτικοί και στρατιωτική θητεία...Μια εικόνα χίλιες λέξεις!

από το egklimatikotia.gr

Λύσσαξαν τα ανθελληνικά - αριστερά γιουσουφάκια του διεθνισμού με την Ελληνόψυχη Αθλήτρια, Παπαχρήστου..

Η πρωταθλήτρια μας στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου με αφορμή τα "εισαγώμενα" κρούσματα ελονοσίας και τον πυρετό του Δυτικού Νείλου έγραψε στο twitter της:

Όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησε ο ανθελληνικός συρφετός της Αριστεράς και μη να την υβρίζουν και να την κατηγορούν για ρατσισμό...
Γιατί;
Μα επειδή είπε την αλήθεια...Είπε δλδ την πραγματικότητα και ότι συμβαίνει.
Μέχρι και το Υπουργείο Υγείας παραδέχεται την "εισαγωγή" των ασθενειών από τους λαθρομετανάστες..

Ελονοσία, Ηπατίτιδες, AIDS, Φυματίωση και άλλα 'καλούδια' μας φέρνουν οι λαθρομετανάστες του Παπουτσή, του ΓΑΠ, και της Νταλάρα...


Ωστόσο στην Ελλάδα του....

Η Wind ζητά συγγνώμη για το αισχρό προπαγανδιστικό - ανθελληνικό της βίντεο..Εμείς απαντάμε με μια φράση του λαού μας

"Από τότε που βγήκε το 'συγγνώμη', χάθηκε το φιλότιμο.."

Η ανακοίνωση που μας απέστειλε η εταιρεία είναι λέει τα εξής:

Ρωσία προς Τουρκία: "Θα καταρρίψουμε τα μαχητικά σας στην Συρία σαν παπάκια"!!!

Έμμεση προειδοποίηση στην Τουρκία να μην διανοηθεί να προχωρήσει στο σχέδιο αεροπορικής προσβολής θέσεων αντιαεροπορικών συστημάτων στην Συρία γιατί τα μαχητικά της "θα καταρριφθουν σαν παπάκια στο λούνα-παρκ" (!), έστειλε η Ρωσία μέσω της εφημερίδας "Ισβέστια" η οποία θεωρείται ότι εκφράζει το κατεστημένο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και το ρωσικό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα.
Συγκεκριμένα αναφερόμενη στις....

Συγκλονιστικό κείμενο.... «Γιατί ΔΕΝ Πανηγύρισα Τον Ιούλιο Εκείνο Του 1974»

Τριάντα οχτώ χρόνια μεταπολιτευτικής δημοκρατίας συμπληρώνονται τις ημέρες αυτές. Πριν όμως από την 24η Ιουλίου του 1974, υπήρξε η 20η Ιουλίου του 1974 με την βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο μας!

Τα δύο αυτά γεγονότα όσο και εάν θέλουν κάποιοι να τα ξεχωρίσουν είναι απόλυτα σχετικά, αφού το ένα έφερε το άλλο… Για την προπαγάνδα του συστήματος, για την τουρκική εισβολή έφταιγε αποκλειστικά και μόνο η ανατροπή του Μακαρίου, λες και οι Τούρκοι δεν είχαν δεκαετίες πριν έτοιμα σχέδια για απόβαση στην μαρτυρική μεγαλόνησο του Ελληνισμού! Άλλωστε, στις αρχές της δεκαετίας του ’60, είχαν και πάλι οι Τούρκοι επιχειρήσει εισβολή και είχαν βομβαρδίσει την Κύπρο, αλλά τότε κάποιοι γενναίοι είχαν αποτρέψει τον Αττίλα!
Τριάντα οχτώ χρόνια συμπληρώνονται από....

Συγκλονιστικο! Νεο θαυμα του Γεροντα Παισιου στις Σερρες

Ο Παντελής 18 ετών,νεος χρήστης ναρκωτικών ουσιών,είχε ένα τρομερό ατύχημα με το μηχανάκι του λίγο πιο έξω από το χωριο του με αποτέλεσμα να τραμαυτιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να πάθει εγκεφαλική διάσειση. Πιθανότατα ήταν υπό την επίρροια ουσιών γιατί παρόλο που ήταν σε προγράμματα αποτοξίνωσης,το δαιμόνιο αυτό της ηρωίνης δεν έλεγε να βγει από μέσα του.Μπήκε εσπευμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.Οι γιατροί τον είχαν σε καταστολή και μετά και από ενδονοσοκομειακή μόλυνση ήταν σε κώμα με τελική γνωμάτευση ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός.Οι γιατροί μην έχοντας άλλα μέσα στη διάθεσή τους,σήκωσαν τα χέρια ψηλά και είπαν στην χαροκαμένη μητέρα του ότι ειναι στα χέρια του θεού.
Η ημερομηνία της τελικής γνωμάτευσης για εγκεφαλικό θάνατο ήταν η 13η Ιουλίου.Σε 1 ημέρα ο γιος της θα.....

ΣΙΚΑΓΟ Η ΚΥΨΕΛΗ. ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΔΕΙΑΣΕ ΔΥΟ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ, ΠΗΡΕ ΞΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ


listeia-kalasnikof

Σχεδόν δύο γεμιστήρες άδειασε εναντίον αστυνομικών της ομάδας Ζητα, ένοπλος ο οποίος νωρίτερα προσπάθησε να ληστέψει σούπερ μάρκετ στη Κυψέλη, επι της οδού Βελβενδού.
Όταν έγινε αντιληπτός, σήκωσε το καλάσνικοφ και άρχισε να ρίχνει μέσα στο κόσμο. Οι αστυνομικοί ανταπέδοσαν τα πυρά στην γωνία των οδών Δάφνιδος και Φαέθοντος.
Στη συνέχεια ο ληστής υπό την απειλή καλάσνικοφ στη γωνία Πρωτέως και Μυτιλήνης, πήρε από περαστική το αυτοκίνη το της και διέφυγε σαν κύριος.
Αναζητείται.
 Θα προτείναμε στον κ.Δένδια από αύριο να....