Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2015

Μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τους Χρυσαυγίτες... Ταρακουνήθηκε όλη η συμπρωτεύουσα - ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για το Μέγα Αλέξανδρο, ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, από ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που θεωρεί ελάσσονος σημασίας τα....

Ιγνατίου (Voice of America) προς πολιτικάντηδες: "Βρείτε τα γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!"


Ιγνατίου (Voice of America) προς πολιτικάντηδες: Βρείτε τα γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Βαρησήμαντο άρθρο στο «Έθνος» του Μπόμπολα έγραψε ο μόνιμος απεσταλμένος του MEGA στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και δη για τα τεκταινόμενα στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Ο γνωστός και ως Voice of America, αφού εν πολλοίς οι απόψεις του συγκεκριμένου τυγχάνουν «ευρείας αποδοχής» στις ΗΠΑ, έθιξε το γεγονός της ταυτόχρονης παρουσίας στις Βρυξέλλες ολάκερου του «δημοκρατικού τόξου», χωρίς όμως να συναντηθούνε.
Στο άρθρο του ο Ιγνατίου μέμφεται τους....

Το προδοτικό ΚΚΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ πως είναι ουρά της ψοφοδεξιάς - ΒΙΝΤΕΟ

Η χθεσινή στάση του ΚΚΕ στην Βουλή για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά τον προδοτικό του και αποπροσανατολιστικό του ρόλο ως τσιράκι του κεφαλαίου.

Το "επαναστατικό" και "δημοκρατικό" ΚΚΕ με τις επιχειρήσεις, τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων και την εκποίηση περιουσίας του λαού με την πώληση της ραδιοσυχνότητας του 902 έβαλε ακόμα ένα λιθαράκι στην προδοτική του ιστορία.

Συντάχθηκε με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, τα κόμματα των νταβατζήδων, καταψηφίζοντας...

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΗΘΗ

oxi
Γράφει ο Γεώργιος Θεοτόκης

Αν θες να καλύψεις ένα κακό σενάριο παρουσίασε ένα ακόμη χειρότερο εξαπατώντας τα πλήθη.
Αυτό εφαρμόζει και ο Τσίπρας και η προπαγάνδα του που εμφανίζονται στον λαό ως «επαναστάτες ποπολάροι».
Από τα ξημερώματα η πρόταση των δανειστών, για την οποία ο Τσίπρας εξήγγειλε δημοψήφισμα, πλέον δεν υφίσταται στο τραπέζι. Με ποιο ερώτημα θα....

Ν. Μιχαλολιάκος στο "Παρασκήνιο": "Για να φύγουμε από τα μνημόνια πρέπει να δημιουργήσουμε Εθνική παραγωγή"


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Παρασκήνιο”: Η Ελλάδα πρέπει να αγωνιστεί για να αποκτήσει εθνική παραγωγή!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στον δημοσιογράφο Κώστα Παπαδόπουλο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο από την εφημερίδα "Παρασκήνιο":

«Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει πως και μετεκλογικά κάνει ό,τι διακηρύσσει και πριν στηθούν οι κάλπες. Ως εκ τούτου, είχαμε πει πως θα καταψηφίσουμε την οποιαδήποτε συμφωνία, η οποία δεν θα καταγγέλλει τα μνημόνια και αυτό ακριβώς θα κάνουμε», διαμηνύει μέσω του «Π» ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Σε ερώτηση του «Π» για το εάν η κοινωνία αντέχει ένα νέο πακέτο μέτρων λιτότητας, ο κ. Μιχαλολιάκος απαντά: «Ασφαλώς και όχι. Πρόκειται για....

Θαυμάστε ήθος "δημοκρατών" - "αριστερών"..Την ώρα που ο Τσίπρας ανακοίνωνε το δημοψήφισμα, η Δούρου προσλάμβανε τον ΓΚΟΜΕΝΟ της στην ΕΥΔΑΠ...!!!!

dourou_obama__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτό είναι το "ήθος" των μπολσεβίκων της Αριστεράς. 

Την ίδια ώρα που οι πάντες ασχολούνται με το δημοψήφισμα κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις όλα τ’ άλλα περνάνε απαρατήρητα, η Δούρου κατάφερε να «τρουπώσει» τον «σύντροφό» της στην ΕΥΔΑΠ!
Έτσι, ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της 27ης Ιουνίου, αναρτήθηκε η πρόσκληση της κοινοβουλευτικής επιτροπής ΔΕΚΟ προς τον Ιωάννη Μπενίση, προκειμένου να....

8 λαθρομετανάστες "ανδρικές πόρνες" συνελήφθησαν σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης... Ζήτω ο πολυπολιτισμός!

Οι μυριάδες λαθροέποικοι που καταφθάνουν στη Χώρα μας, αργά ή γρήγορα οφείλουν να "εργαστούν" για να ζήσουν. Επειδή προφανώς δε γίνεται όλοι να απασχοληθούν στα εργοτάξια του Μπόμπολα, στις αποθήκες των Super Market, τα χωράφια της Μακεδονίας - Θεσσαλίας και τα θερμοκήπια της Πελοποννήσου, καθώς και στα... φανάρια, αναζητούν άλλες ασχολίες.

Πολλές φορές χρησιμοποιούνται για να ικανοποιήσουν τις υποχθόνιες και ανώμαλες ορέξεις τους οι κατά τόπους κρυφοί και φανεροί οπαδοί του gay-pride και λοιπών... εκφυλιστικών δρώμενων. Όπως στην περίπτωση 8 εξ' αυτών που έκαναν "πιάτσα" στη Θεσσαλονίκη και συνέληφθησαν από την Αστυνομία ως εκδιδόμενοι.

Εκεί που θα πρέπει να εστιάσουμε ωστόσο δεν είναι στη σύλληψη αλλά στο γεγονός ότι αυτή η παραφύση συμπεριφορά οδηγεί νομοτελειακά σε πράξεις εντόνως συναισθηματικές, και έτσι φαινόμενα σαν του....

Μια πολύ, πολύ περίεργη δήλωση του Βαρουφάκη...

Και ενώ το δίπολο Μνημονιακών Μπολσεβίκων και Μνημονιακών Ευρωλιγούρηδων στήνεται εν όψει του δημοψηφίσματος, ο εκδιωγμένος από το eurogroup, Γιάννης Βαρουφάκης, προέβη σε μια πολύ περίεργη δήλωση:

«Δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην υπάρξει συμφωνία έως την Τρίτη. Εάν πάρουμε μία καλή, βελτιωμένη συμφωνία η κυβέρνηση θα πει κι αυτή ΝΑΙ στο δημοψήφισμα».

Κοινώς ο Βαρουφάκης προχώρησε τις ικεσίες του Καμμένου προς τους δανειστές, ένα βήμα πιο πέρα.
Αν δηλαδή οι εταίροι μας δεχθούν την πρόταση Τσίπρα και την....

Το Άουσβιτς, το Facebook και ο Καμμένος..... στα τέσσερα!

Γράφει ο Αινείας

Δύο ημέρες πριν από την ανακοίνωση του Τσίπρα για δημοψήφισμα και η Ελλάδα έχει χωριστεί σε.....μηνμονιακού μπολσεβίκους (ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ.) και μνημονιακούς ευρωλιγούρηδες (Μένουμε Ευρώπη) που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα, βεβηλώνοντας το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη καθημερινά.

Σε αυτή την... αντιπαράθεση παίρνουν μέρος και οι βουλευτές των κομμάτων με διάφορους συμβολικούς τρόπους, μέσω των social media. 'Ένα από αυτούς ο Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής των Αν.Ελ., με αυξημένες αρμοδιότητες και θέσεις, αναρτά την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.



Η φωτογραφία απεικονίζει την είσοδο του περίφημου στρατοπέδου του Άουσβιτς, με αλλαγμένη την αυθεντική επιγραφή (Στην πραγματικότητα το μήνυμά της είναι "Η εργασία απελευθερώνει") και προφανή στόχο να καυτηριάσει όσους θέλουν "Ευρώπη πάση θυσία" και ας δημιουργηθούν σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Το ΚΙΣ όμως, διείδε "ρατσιστικά κινητρα";!;!;! πίσω από αυτή την ενέργεια και με αστραπιαία αντανακλαστικά έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση για θέμα:

"Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την....

Ισλαμιστές τρομοκράτες γάζωσαν με καλάσνικοφ Ευρωπαίους τουρίστες στην Τυνησία... Αυτός είναι ο "πολιτισμός του ΙΣΛΑΜ"!


Μακελειό στην Τυνησία: Ισλαμιστές τρομοκράτες γάζωσαν με καλάσνικοφ ευρωπαίους τουρίστες

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτούς θεωρεί "πρόσφυγες" και εν δυνάμει "Έλληνες" η Συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ.
 
37 νεκροί από τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο

Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε παραλία κοντά σε τουριστικό ξενοδοχείο στην πόλη Sousse, στα κεντροανατολικά της Τυνησίας.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Τυνησίας, όπως μεταδίδει το βρετανικό sky news, οι νεκροί είναι 37 και ανάμεσά τους περιλαμβάνονται Βρετανοί, Γερμανοί και Βέλγοι τουρίστες. Την ίδια ώρα ακόμη 36 άτομα έχουν τραυματιστεί και τρία από αυτά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Είναι γεγονός πως..... η ισλαμική τρομοκρατία βρίσκεται σε έξαρση, σημειώνουμε πως σήμερα το πρωί στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας ισλαμιστές αποκεφάλισαν έναν άνδρα.
Δυστυχώς στην Ελλάδα, η κυβέρνηση της «Πρώτης Φοράς Αριστερά» αντί να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου της Ισλαμικής τρομοκρατίας, που είναι πλέον ορατός, μοιράζει ιθαγένεια σε οιονδήποτε έρθει παράνομα στην χώρας μας.

Εκπληκτική ανάρτηση: Πώς με τη Μασωνία ο Σιωνισμός ελέγχει ολόκληρο τον κόσμο....


Δείτε πως οι μασονικές στοές ελέγχουν μεγάλο μέρος του κόσμου!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Μασωνία είναι ο "ιστός" του Διεθνούς Ιουδαϊσμού για την παγκόσμια κυριαρχία του. Ο πλήρης έλεγχος της Μασωνίας από τους Ιουδαίους είναι αναμφισβήτητος, όπως και ο τελικός τους σκοπός. Δεδομένο είναι τέλος και πως το 99% όσων ασπάζονται τη Μασωνία και υπεισέρχονται σε αυτή δεν έχουν καμιά πιθανότητα...πισωγυρίσματος. Είναι πάντα τα "όργανα" του Διεθνούς Ιουδαϊσμού και οι πιο πιστοί - μυημένοι πράκτορές του. Όποιος γνωστός - φίλος σας διακατέχεται από εγκάρδια φιλικά αισθήματα για τους μασώνους ή έχει περάσει την πόρτα κάποια στοάς είναι εν δυνάμει εθνικός προδότης και πρέπει να απομονωθεί και να.... εξοβελιστεί.

«Από όλες τίς τέχνες πού οι Μασόνοι επαγγέλλονται, τούς διακρίνει ειδικώ