Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

Ισλαμαμπάντ ο Πειραιάς! Μαστιγώματα από εκατοντάδες μουσουλμάνους στο κέντρο της πόλης - Φωτορεπορτάζ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι μουσουλμάνοι έποικοι προβαίνουν σε αιματηρά γυμνάσια με την άδεια του κράτους. Και ο αστός συνεχίζει να ζει στον ηδονιστικό κοσμάκη του.

Για ακόμη μια χρονιά ο Πειραιάς μετατράπηκε σε πόλη του Πακιστάν! Με πολύ αίμα και πόνο γιορτάστηκε και φέτος η Ασούρα. Δείτε το φριχτό φωτογραφικό λεύκωμα από την τελετή αυτομαστιγώματος στον Πειραιά....

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ (ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ): ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ!

Εκτός από τους μαρξιστές απάτριδες κοσμοπολίτες (του ΣΥΡΙΖΑ και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»), υπάρχουν και οι φιλελεύθεροι απάτριδες κοσμοπολίτες (της νουδούλας). Ένας τοιούτος, λοιπόν, ονόματι Νίκος Κωστόπουλος, κατοικοεδρεύων στα «ευγενή» νότια προάστια, πολιτευτής της νουδούλας στη Β΄ Αθηνών, τέως ειδικός σύμβουλος –επί νεοκαραμανλισμού- στα υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών  ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, μια φωτογραφία του από την παρέλαση που έγινε στη Γλυφάδα και το παρακάτω σχόλιο περί των παρελάσεων:...

Οι Τούρκοι ξεφτίλισαν την ανύπαρκτη ελλαδική ηγεσία μέσα στην Βουλή

Τούρκος βουλευτής ονόματι Οσμάν Μπακ, του κυβερνώντος κόμματος AKP της Τουρκίας, φιλοξενούμενος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στα πλαίσια συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΝΑΤΟ, ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησε δια δηλώσεως του την συνεκμετάλλευση της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου και της Κύπρου.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η «Βόρεια Κύπρος» έχει δικαιώματα ερευνών στην θαλάσσια περιοχή της Μεγαλονήσου και για αυτό τον λόγο βρίσκεται εκεί το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Barbaros».
Η απάντηση των πολιτικάντηδων βουλευτών, που πήραν μέρος στην νατοϊκή κοινοβουλευτική ομάδα, σε αυτή την προκλητική και χλευαστική δήλωση του τούρκου βουλευτή ήταν από χλιαρή έως ραγιάδικη. Ο επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπίας στο ΝΑΤΟ και παρών σε αυτή την συζήτηση Ευριπίδης Στυλιανίδης ανταπάντησε, κατηρτισμένος προφανώς στην γλώσσα των «κολεγιακών» διπλωματικών φληναφημάτων, ότι...

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: Τρία χρόνια λειτουργίας - Τρία χρόνια αδιάκοπου πολιτικού Αγώνα

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα πραγματοποιήθηκε, ομιλία και Αγιασμός για την συμπλήρωση των 3 χρόνων λειτουργίας της τοπικής οργάνωσης.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και Γραμματέας της τοπικής Γιώργος Παπαγεωργίου, όπου μετέφερε το κλίμα των πρώτων ημερών για την λειτουργία και το άνοιγμα των γραφείων της Τοπικής μας, φτάνοντας στο σήμερα όπου μετά από πολλούς Αγώνες και θυσίες από την συλλογική προσπάθεια όλων των Συναγωνιστών που προσέφεραν κομμάτι από την καθημερινότητα τους, τον χρόνο τους, την προσωπική τους ζωή, το υστέρημα τους και την προσωπική τους εργασία, να κρατάνε όρθιο μετά από 3 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας ένα κάστρο της  Χρυσής Αυγής στην Αν. Αττική, έχοντας στο ενεργητικό της Τοπικής...

Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών: Επιστολή στους εκπαιδευτικούς για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2014

Συνάδελφοι,

Τα τελευταία σαράντα χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς απαξίωσης, αλλοτρίωσης και δίωξης της ελληνικής παιδείας. Μιας παιδείας που από στυλοβάτης του έθνους, έγινε το αποπαίδι του κράτους και από φυτώριο ελεύθερων ανθρώπων και ιδεών μετατράπηκε σε χέρσα γη. Η μετάλλαξη και εν τέλει η καταστροφή της δεν ήταν αποτέλεσμα μόνον ενός κόμματος, μιας κυβέρνησης ή ενός πολιτικού. Ήταν μια εξ αρχής μεθοδευμένη, καλά σχεδιασμένη και άριστα εκτελεσμένη συνωμοσία ενάντια στον ίδιο τον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας, ενάντια στο μέλλον των παιδιών μας που ήταν και εξακολουθεί να είναι ο κύριος στόχος, απ’ αυτούς που εδώ και σαράντα χρόνια συναγωνίζονται στο ποιος θα προξενήσει το μεγαλύτερο κακό στους Έλληνες.
Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την ελληνική παιδεία, δημιουργήθηκε το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών, με σκοπό να αποτελέσει τον μηχανισμό ανάσχεσης στα σχέδια όλων αυτών που απεργάζονται τα σχέδια αφελληνισμού του έθνους μας, είτε αυτοί είναι ξένοι τοκογλύφοι είτε ντόπιοι υποτακτικοί τους, φανεροί ή κρυφοί.

Απέναντί μας όλοι οι υπεύθυνοι για την κατάντια της ελληνικής παιδείας: Από τη μια οι εκπρόσωποι του κρατικού συνδικαλισμού, οι υπογραφείς των μνημονίων, οι εκχωρητές της εθνικής κυριαρχίας, οι σύγχρονοι δοσίλογοι που εδώ και χρόνια καταστρέφουνε τους εκπαιδευτικούς, οδηγώντας τους στη μιζέρια, στις πελατειακές σχέσεις, στην οικονομική εξαθλίωση και την κοινωνική απαξίωση.

Από την άλλη ο εσμός των κάθε λογής μαρξιστοειδών, μαοϊκών, τροτσκιστοαναρχικών και σταλινολάγνων, οι φορείς της...

Παραδοχή του Tsipras: "Στην Ευρώπη κυριαρχεί ο Εθνικισμός...Όλες οι χώρες θα έχουν ακροδεξιούς Κυβερνήτες"

Προχθές, έγινε στην Αθήνα η σύνοδος της Εκτελεστικής Επιτροπής  του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (νοσταλγών της Στάζι και του Τείχους του Αίσχους…) και στην ομιλία του ο mister Tsipras, ο… μνημονιοσχίστης, είπε δύο –κατά τη γνώμη μου- ενδιαφέροντα πράγματα.

1ον) Επανέλαβε το παραμύθι του για «κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας και πολιτικής σταθερότητας», τονίζοντας ότι η κυβέρνηση αυτή θα είναι «όλων των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων». Τι εννοούσε άραγε; Ποιες είναι οι......

Οι "καλές υπηρεσίες" ανταμείβονται με.... Υπουργεία! Αυτή είναι η "αξιοκρατία" του Σαμαρά!

skrekas-4
Τα μαχαίρια έχουν βγει στην νουδούλα καθώς με την υπουργοποίηση Σκρέκα τα εσωκομματικά μαχαιρώματα κατά Τρίκαλα μεριά δίνουν και παίρνουν.
Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή Σκρέκα που φαίνεται να ξεπερνάει το πατέρα του Θεόδωρο, πρώην βουλευτή της ψοφοδεξιάς στον Νομό Τρικάλων, έβγαλε στα κάγκελα αρκετούς συναδέλφους του βουλευτές της περιοχής.
Με πρώτο και καλύτερο το βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη που φαίνεται να περνά δύσκολες μέρες.
Ο λόγος; Μάλλον προφανής καθώς ο ίδιος ήταν από.....

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ – ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΜΙΕΣ!

ARISTERA_ISTORIA
Σας μεταφέρουμε την είδηση από την ιστοσελίδα newsit:

«Απολογείται γνωστός αντιεξουσιαστής για κινηματογραφική αρπαγή αλλοδαπού
τον εισαγγελέα θα παρουσιαστεί αύριο γνωστός αντιεξουσιαστής, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για οπλοφορία και αρπαγή ατόμου.
Πρόκειται για την υπόθεση του περασμένου Μαρτίου, όταν μία ομάδα οπλοφόρων, στην Εμμανουήλ Μπενάκη, στα Εξάρχεια, είχαν αρπάξει έναν αλλοδαπό, αλβανικής καταγωγής, τον οποίο “εξαφάνισαν” για αρκετές ώρες.
Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, είχε αναρτηθεί στο indymedia, κείμενο ανώνυμης ομάδας, το οποίο αναφέρονταν σε αυτή την καταδρομική επιχείρηση αρπαγής του αλλοδαπού, με τίτλο “Δεν θα.....

Το “Βήμα” ομολογεί πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά παραδίδει Κύπρο και Αιγαίο στους Τούρκους


Το “Βήμα” ομολογεί πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά παραδίδει Κύπρο και Αιγαίο στους Τούρκους

Όταν η ναυαρχίδα των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης αποκαλύπτει πως οι Αμερικανοί τηρούν πολιτική ίσων αποστάσεων αναφορικά με το ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων στην Κύπρο, συντρίβοντας την προπαγάνδα της Χούντας Σαμαρά η οποία έκανε λόγο για δικαίωση των ελληνικών θέσεων από Βρυξέλλες και Ουάσινγκτον, τότε έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε για την ενδοτική πολιτική του ελληνικού ΥΠΕΞ και του συνόλου της αντεθνικής κυβέρνησης.
Η καθεστωτική πληροφόρηση επιδόθηκε επί μέρες στην.....

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

xrysh_aygh_oikogeneia


Όσο και να χτυπάνε οι εχθροί μας, ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι πως το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών όχι μόνο αντέχει, όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά κερδίζει συνεχώς έδαφος. Μέσα στον τρόμο του το σύστημα έχει την απορία πως η Χρυσή Αυγή δεν χάνει; Γιατί δεν λυγίζει;
Απορούν καπιταλιστές και μπολσεβίκοι γιατί οι νέο εθνικιστές δεν μασάν από.....

Και αν ψάχναμε Ήρωες, τους βρήκαμε...


Και αν ψάχναμε Ήρωες, τους βρήκαμε...

Πρώτη Νοεμβρίου 2013 και εις το διηνεκές… ημέρα πένθους για τη Χρυσή Αυγή και για το Μέτωπο Νεολαίας της, που έχασε δύο περήφανα μέλη του από το χέρι της τρομοκρατικής αριστεράς, του σάπιου και αμαρτωλού καθεστώτος, που την καθοδηγεί.
Ημέρα πένθους όμως και για ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, που έχασε δύο παιδιά του. Παρ’ όλο που πέρασε ένας χρόνος, η αντιτρομοκρατική του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ δεν έχει προβεί σε καμιά προσπάθεια για τη σύλληψη αυτού του «ψυχρού» δολοφόνου, που αφαίρεσε με πλήρη απάθεια τη ζωή δύο νέων και ελεύθερων παιδιών… Ελεύθερων, γιατί οι ψυχές τους ήταν ελεύθερες, όταν σε.....