Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 09, 2010

Ελλάδα: Λιγότερο ανταγωνιστική και από τη... Ρουάντα !!!

Τη χειρότερη θέση ανάμεσα στα 27 μέλη της Ε.Ε. «κατέκτησε» η Ελλάδα όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της, η οποία αποδεικνύεται λιγότερο φιλόξενη για τις επιχειρήσεις και από χώρες όπως το Καζακστάν και το Ελ Σαλβαδόρ!...
Η ετήσια έκθεση του World Economic Forum για το 2010, η οποία αξιολογεί την ανταγωνιστικότητα 139 κρατών, κατατάσσει την Ελλάδα στην...

Από τα Σεπτεμβριανά του 1955 στον νέο οθωμανισμό του 2010.

Του Κωνσταντίνου Χολέβα
Τά τραγικά γεγονότα της 6ης καί 7ης Σεπτεμβρίου 1955, από τά οποοα ξεκίνησε ο ξεριζωμός καί η συρρίκνωση του Ελληνισμού τῆς Κωνσταντινουπόλεως, δέν ἦσαν ἕνα τυχαῖο καί μεμονωμένο γεγονός. Ἦταν αποτέλεσμα μακροχρονίου σχεδιασμού, τόν ὁποῖο τηρεῖ ἀπαρέγκλιτα τό τουρκικό κράτος στά ἐθνικά του θέματα, παρά τή συνεχῆ ἐναλλαγή κυβερνήσεων. Ἀπό τό 1914, ὅταν ἄρχισε ἡ γενοκτονία τῶν Μικρασιατῶν, καί μέ ἀποκορύφωμα τό 1919, ὅταν...

Μετρό Αθήνας: Παρέμβαση για την επέκταση στο Ελληνικό από τους Δημάρχους της περιοχής

Παρέμβαση από τους Δημάρχους Αλίμου, Αργυρούπολης και Ελληνικού για το θέμα της επέκτασης του Μετρό από το Σταθμό ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στο Ελληνικό με τους σταθμούς ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Η επέκταση η οποία...

Το ναζιστικό σχέδιο υλοποιείται με πρωτοπορία την "αριστερά"




Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
 
Το πρόγραμμα του γερμανικού ναζισμού υλοποιείται σήμερα και στηρίζεται μαχητικά από τους «αριστερούς» επαγγελματίες του «αντιναζισμού»

 

Αν αφαιρέσεις το «λίπος» των λέξεων μένει το «ψαχνό»: Ατόφια η ΟΥΣΙΑ των Ιδεών και της Πολιτικής.
Η ΟΥΣΙΑ των ιδεών της παγκοσμιοποίησης, των «ανοικτών συνόρων», της πολυπολιτισμικότητας, της κατάργησης των εθνικών κρατών, της Νέας Τάξης κ.λπ είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ.
Μια πολιτική που ο γερμανικός ναζισμός....

Το σκίτσο της ημέρας

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...

Ο tzogadoros προτείνει


Καλησπέρα αδέρφια,


Μόνο οι Τούρκοι χθες απέδειξαν ότι όταν είσαι φαβορί παίζεις και σαν τέτοιο. Σε αντίθεση με τους Ισπανούς που δε θα έπρεπε να έχουν καν την ευκαιρία να διεκδηκήσουν το παιχνίδι με τους καταπληκτικούς Σέρβους. 
Ο παίκτες του Ντουσαν Ίβκοβιτς τους έκαναν 'σκόνη' και ευτυχώς είχαν τον παιχταρά Ναβάρο να τους κρατάει ζωντανούς μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Δίκαια οι Σέρβοι θα μπoυν στη ζώνη των μεταλλίων, και η χρυσή γενιά τους αποδεικνύει ότι μπορεί να αποτελέσει τη συνέχεια των Νταλίλοβιτς, Πάσπαλιε, Τζόρτζεβιτς,Σάβιτς και εσχάτως του Μποντιρόγκα.


Στα σημερινά,

H μεγαλύτερη συρρίκνωση της Ελληνικής Οικονομίας από το 1975

Η αναθεώρηση, επί το δυσμενέστερο, του ρυθμού ανάπτυξης της Οικονομίας επιβεβαιώνει τις διαπιστώσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης – και όχι μόνο – ότι η χώρα έχει εισέλθει σε βαθιά και παρατεταμένη ύφεση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) μειώθηκε κατά 3,7% (από προηγούμενη εκτίμηση 3,5%) το β΄ τρίμηνο του 2010, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009.
Ενώ, μειώθηκε και κατά...

Ξεκινούν οι μετατάξεις

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την υποχρεωτική μετάταξη περίπου 3.000 υπαλλήλων νομαρχιών, οι οποίοι μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα πάρουν «φύλλα πορείας» για τους νέους καλλικρατικούς δήμους.Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο του «Καλλικράτη», θα..

Γιατί ο Καρατζαφέρης επέλεξε Άδωνι

Όπως είχαμε προβλέψει (http://www.antinews.gr/?p=5869) τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη τον επίσης βουλευτή ΛΑΟΣ Αθανάσιο Πλεύρη.
Με σαρκαστικό ύφος, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε σχετικά πως είναι “είδος υπό προστασία”…
Παράλληλα,

Πως θα πληρώσετε το ΛΑΦΚΑ

Αναλυτικές οδηγίες- με διευκρινίσεις και παραδείγματα- για την παρακράτηση από τις συντάξεις της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ)πρώην ΛΑΦΚΑ- του Δημοσίου παρέχονται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών μετά και τα λάθη που έγιναν στην παρακράτηση...

Απαισιοδοξία νεολαίας λόγω ΔΝΤ

Επηρεασμένοι από τη «μετά ΔΝΤ εποχή» και τις προβλέψεις του Μνημονίου, με έντονα τα συμπτώματα της απαισιοδοξίας, αλλά και με την ασφάλεια του... Δημοσίου να αποτελεί, παρά τις πρόσφατες περικοπές, κεντρική επιλογή επαγγελματικής αποκατάστασης, παρουσιάζονται οι νέοι της χώρας. Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που παρήγγειλε η ΟΝΝΕΔ, στο ερώτημα για το ιδεατό επαγγελματικό τους μέλλον, περί το 30% της νεολαίας δηλώνει ότι θα επέλεγε τον δημόσιο τομέα,

Μας πλάκωσε το σκοτάδι

ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ δίνονται στον... Πάντως όχι στον Πάγκαλο και τον Παμπούκη. Οι δύο βασικοί πυλώνες της πρώτης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου βρέθηκαν εκτός της κεντρικής ομάδας πολιτικού σχεδιασμού 2011. Οι προσπάθειες να πεισθούν οι πολιτικοί συντάκτες περί του αντιθέτου ήσαν φιλότιμες, αλλά αποτυχημένες. Και το μέγα ερώτημα είναι...

Συγγνώμη

Λόγω τεχνικών προβλημάτων το blog μας θα υπολειτουργεί για τις επόμενες ώρες...

Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόησή σας.

Πόσο απέχει ο Μάο από το ΔΝΤ;


από την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής. Κάντε κλικ για μεγέθυνση