Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Αναζητά μεγαλύτερο Δοσίλογο το κατεστημένο της Ε.Ε.... Ο ΓΑΠ δεν τους κάνει..Είναι πολύ "soft"


Σ.σ.Πασπαρτου: Ο Τηλεπρόεδρος και η κόρη του Αποστάτη πάντως είναι δύο "σιγουρες λύσεις..."

"Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει την ελληνική, αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων"! Με αυτή τη φράση κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιγράφει στο Reuters το σχέδιο που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους υποστηρικτές και θέλει να υπάρξει ευρεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, ώστε να προωθηθούν όλα όσα ζητούν οι δανειστές.
Δηλαδή ζητάνε έναν ξενόψυχο προδότη, δωσίλογο, ανάλογο με την κυβέρνηση Ράλληδων και Λογοθετόπουλων της Κατοχής! Κι εμείς απεργούμε μόνο για την εφεδρεία ή για τους μισθούς, αντί να απεργούμε για την εθνική ανεξαρτησία!
 
Το πρακτορείο τονίζει πως η ιδέα αυτή, δηλαδή να τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία και να υπάρξει περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, έχει όλο και περισσότερους υποστηρικτές, όμως από ορισμένους ακόμα δεν έχει γίνει αποδεκτός γιατί έχει χαρακτηριστικά... αποικίας "και η αποικία έχει και εξεγέρσεις", όπως είπε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς.
Βάσει της πρότασης, η....

Μια άγνωστη "ιστορία"...Τι δεν πρόλαβε να πει ο Ανδρέας Παπανδρέου;

Σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δημοσιεύουμε το κείμενο με την επιφύλαξη της εγκυρότητας και της ακρίβειας των γεγονότων που περιγράφονται καθώς ο Andreas Papandreou γνωρίζουμε όλοι, ότι δεν ήταν τίποτε άλλο από αμερικανοκίνητος, και δούλος των Σιωνιστών καθώς αυτοί τον χρηματοδότησαν για να καταλάβει την εξουσία 8 μετά την εμφάνισή του στο πολιτικό σκηνικό ως αρχηγός κόμματος, με τις τραγικές συνέπειες για τον Ελληνισμό....
 
Εντούτοις, είναι πολύ πιθανό να περιέχουν μια μεγάλη δόση αλήθειας για το πως κατόρθωσε ο "εβραίος" Σημίτης να ανέλθει στην εξουσία...


Αποκάλυψη: Η ομιλία ενός νεκρού που θα άλλαζε την ιστορία και ένας όρκος “τιμής” που κάλυψε την ιστορική ατιμία
…σε μια σκηνή ακάθαρτη και οι πιο μικροί άνθρωποι μπορούν να παίξουν τους πιο μεγάλους ρόλους.
Αύγουστος 1995. Ο τότε Αρχηγός της ΕΥΠ, Ναύαρχος κ. Βασιλικόπουλος, παραδίδει έναν φάκελλο στον Ανδρέα Παπανδρέου. Μέσα στον φάκελλο υπήρχε ένας χάρτης.
“Πρόεδρε, Αμερικανικος δορυφόρος εντόπισε μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων στο Αιγαίο”.
Η σημείωση εκτείνετο από.....

Οι διαχρονικοί στηλοβάτες του καθεστώτος....Κομμουνιστοσυμμορίτες...


Τα διδάγματα του Μαΐου (2010)…
Τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες –ενόψει της μεγάλης απεργίας και του πολυνομοσχεδίου-συμφορά για τις λαϊκές τάξεις- διάφοροι αρθρογράφοι καθεστωτικών φυλλάδων έχουν ανακαλύψει… κομμουνιστικό κίνδυνο! Εμείς, που θα είχαμε κάθε λόγο –εφόσον σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήμασταν οι πρώτοι στόχοι- δεν τσιμπάμε! Και δεν τσιμπάμε γιατί μας είναι γνωστός ο ρόλος του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών…

Εδώ η χώρα χάνεται… και οι λόρδοι χτενίζονται

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΟικονομολόγος


Σήμερα βρισκόμαστε στην χειρότερη περίοδο της μεταπολεμικής Ελλάδος και ίσως σε μια από τις χειρότερες της ιστορίας από συστάσεως αυτού του Έθνους. Για την σημερινή κατάσταση της εξαθλίωσης που βιώνει στο πετσί του ο Ελληνικός λαός, ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης (1974-2011) που κυβέρνησαν τούτο τον τόπο. Άλλες εξ αυτών έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης και άλλες μικρότερο. Όμως η παρούσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, των κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλου και Πάγκαλου, παρ΄ότι είναι η τελευταία, έχει πιθανόν τις περισσότερες των ευθυνών. Ανέλαβε την εξουσία της χώρας, πράγματι σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, με ψευτοδιλήμματα που έθεσε προεκλογικά στον Ελληνικό λαό υφαρπάζοντας την ψήφο του, όπως π.χ. το «λεφτά υπάρχουν», την υπόσχεση για μη περικοπή των μισθών των εργαζομένων και των συντάξεων των απόμαχων της εργασίας και την βεβαίωση περί μη υπαγωγής της χώρας στο Δ.Ν.Τ., γεγονός το οποίο θα την εξαθλίωνε οικονομικά.
Όταν η κυβέρνηση αυτή λοιπόν, ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2009 την εξουσία, όλοι γνωρίζαμε πως.....

Ε, ναι λοιπόν... Αυτός ο άνθρωπος(Μπένυ) είναι ο Υπουργός Οικονομικών στην Ελλάδα και ορίζει τις τύχες μας... Όργανο των εγχώριων νταβατζήδωννν


σ.σ.Πασπαρτού..: Καλά και ο Βαξεβάνης ας μη μιλάει και πολύ... "Αριστερός" με ΤΤ...

Αυτά είναι τα λαθρο-Ορκ που θέλει ο Jeffrey και λοιποί γραικύλοι να ελληνοποιήσουν... Έστησαν κρεοπωλεία με αδέσποτα σκυλιά στο Κέντρο της Αθήνας...

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε λίγο θα "ξυπνήσει" και το DNA των μαύρων και των ζουλού και θα σφάζουν ανθρώπους..... 

Σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος» στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, τηλεφωνώντας έντρομοι και γεμάτοι οργή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Με ανακοίνωση της Φιλοζωικής που αναρτήθηκε στο site της, γίνεται λόγος για πληθώρα επώνυμων καταγγελιών για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες όταν είδαν κρεμασμένα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση (!) στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές».

Τις καταγγελίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν....

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1948-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011: 63 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!


Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ!
 
Πρωτάτον, Καρυές

Για την υπόθεση αυτή ο Πατέρας Γαβριήλ ο Διονυσιάτης έχει γράψει:

Γράμμα από τους απόμαχους εργάτες της Θάλασσας. Κατάφωρα και επιλεκτικά αδικημένοι οι Ναυτικοί!

Πόσοι  γνωρίζουν ότι από τις συντάξεις των Ναυτικών  εδώ και πάρα πολλά χρόνια παρακρατούνται κάθε μήνα 3% υπέρ του Κ.Α.Α.Ν (υπέρ ανέργων ναυτικών) ?.
Βέβαια για μερικές κατηγορίες συνταξιούχων το χαράτσι άρχισε μόλις τώρα  με την οικονομική κρίση!
Πόσοι γνωρίζουν ότι μόλις τα τελευταία χρόνια οι συντάξεις του ΝΑΤ πήγαν επιτέλους  στο 70% του βασικού μισθού.
Πριν από το 2006   ήταν κάτω από το 62.5%  όταν  τα περισσότερα Ταμεία ανέκαθεν έδινα  κυρία σύνταξη 80% του βασικού μισθού.
Το επικουρικό μας έκανα "την χάρη"  να το ρυθμίσουν  στο  30%.  Όταν τα περισσότερα ταμεία ανέκαθεν'έδιναν επικουρικό 60-80%.Κι αυτές  οι ρυθμίσεις έγιναν με τον νόμο 3075/02 που προέβλεπε την αναπροσαρμογή των συντάξεων στο 70% κάθε φόρα που  υπογραφόταν νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, που όμως  έγινε...φέτος.
Αντι να όμως να πάρουμε αύξηση σύμφωνα με τον ανωτέρω νόμο, μας μειώνουν... κατά 6% τις συντάξεις και καταργούν την διάταξη του νόμου 3075/02 παρ.13.-Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι από τις συντάξεις μας παρακρατούνται κάθε μήνα 3% υπέρ του Κ.Α.Α.Ν (υπέρ ανέργων ναυτικών) και αυτό όχι τώρα με την οικονομική κρίση αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
- Με τον εφαρμοστικο νόμο άρθρο 44 εδάφιο 11, καινούργια παρακράτηση για.....

Απίστευτο. Το Υπουργείο απαγορεύει στα σχολεία που είχαν καταλήψεις να λάβουν μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου




 Είδαν στο Υπουργείο τις παρελάσεις στη Βέροια που οι μαθητές έστρεφαν αλλού το προσωπό τους από τους επίσημους  και ανησύχησαν.
Ετσι θεώρησαν σκόπιμο να αποφασίσουν ότι , όσα σχολεία είχαν περισσότερες από 4 (τέσσερις) ημέρες δεν θα  συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις. Είναι μαλλον τα πιο επικίνδυνα .
Και η εξήγηση είναι να μην χάσουν οι μαθητές ώρες στις πρόβες για τις  παρελάσεις, ενώ θα μπορούσαν τα σχολεία να αναπληρώσουν  τις χαμένες ώρες με περιπάτους ή με άλλους τρόπους.
Πρώτη φορά είναι, που σχολεία δεν θα συμμετέχουν σε παρέλαση με απόφαση του Υπουργείου.
Τι άλλο θα δουν ακόμα τα μάτια μας, στον....