Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά με εκδήλωση και πορεία στο Σύνταγμα - Φωτορεπορτάζ


Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, αλλά και εθνικιστικού παλμού χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές συμμετείχαν στην ανοιχτή συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας.

Στην κατάμεστη πλατεία Μητροπόλεως μπροστά από το άγαλμα του Μαρμαρωμένου Βασιλιά συγκεντρώθηκαν χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές για να αποτίσουν φόρο Τιμής και να δώσουν όρκο...

Η Χρυσή Αυγή στο ετήσιο μνημόσυνο των Δυνάμεων Καταδρομών στο Καβούρι Αττικής - Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου με τον τ. Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων Ελευθέριο Συναδινό, τον Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο και τον Ηλία Κασιδιάρη παρέστη στην καθιερωμένη τελετή μνήμης των Ηρώων των Δυνάμεων Καταδρομών στο Καβούρι Αττικής.

Δείτε ποιοι πολιτικοί έδωσαν το παρόν και θα καταλάβετε...

(Φον) Δημητράκης Αβραμό: Οι Εθνικιστές είναι οι εχθροί του συστήματός μας! Γιατί άραγε όχι οι κομμουνιστές;

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (δηλαδή τους Ευρωπαίους τοκογλύφους…), και ο (φον) Δημητράκης Αβραμόπουλος, ο οποίος τυγχάνει Επίτροπος Μετανάστευσης της Ε.Ε., εξέφρασε την ανησυχία του για την επιστροφή των… «φαντασμάτων του λαϊκισμού και του εθνικισμού», κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την… ευρωπαϊκή ιδέα.

Ο (φον) Δημητράκης εξέφρασε τις συγκεκριμένες… αγωνίες του στη διεθνή διάσκεψη του Συμβουλίου της Ευρώπης για «την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων», που γίνεται αυτές τις μέρες στο Ναύπλιο. Ιδού οι… ανησυχίες του, που είναι και ανησυχίες κάθε καλού συστημικού, Αμερικανού και Ευρωπαίου: «τα φαντάσματα...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΦΡΑΠΕΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Μετά το… τιμημένο κουκουέ, που μίλησε για «επικερδείς συμφωνίες για λογαριασμό των μονοπωλιακών ομίλων» και για «τις βλέψεις των δύο αστικών τάξεων να διευρύνουν τις μπίζνες τους» και η Ένωση Φραπέδων τάχθηκε κατά οποιασδήποτε ελληνο-ρωσσικής προσέγγισης (έστω και σε εμπορικό επίπεδο), γιατί...

Καμίνης: "Η Χρυσή Αυγή μπορεί να δικαιωθεί στη Δίκη...Πρέπει να εισπράττει κανονικά τη χρηματοδότησή της γιατί ειναι εκλεγμένη από το λαό"


Καμίνης: «Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή»

Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Καμίνης στην μηνιαία ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Αθήνα 984».

Εκεί τόνισε ότι «όσο εκκρεμεί μια δίκη, αυτό λειτουργεί τρόπον τινά ως τεκμήριο αθωότητας». «Ο δήμος είναι υποχρεωμένος να διαχειρίζεται τη Χρυσή Αυγή, όσο αυτή εντάσσεται στη νομιμότητα και ζητά άδεια. Αυτό είναι σημαντική κατάκτηση. Περιμένουμε να γίνει η δίκη και υπάρχει πάντα το θεωρητικό επιχείρημα να μην κριθεί η Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση. Θα κρινόταν ηθικά αδυνατισμένος ο δήμος εάν δεν δίναμε αυτή την άδεια. Η Χρυσή Αυγή έχει δικαίωμα να μιλά στη Βουλή, έχει γραφεία και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να μην χρηματοδοτείται».

Επειδή οι Εθνικιστές δεν ζουν στη χώρα των λωτοφάγων, να πούμε στον κ. Καμίνη ότι εμείς.....

Στην Πύλη του Ρωμανού



Δρόμους διαβαίνοντας παλιούς, πλακόστρωτους, μιας χώρας όμορφης, πανώριας. Περνώντας μέσα από ποτάμια, πέλαγα, κοιλάδες, κορφοβούνια. Παντού, σ' αραχνιασμένους πύργους και στοιχειωμένα κάστρα, ανάμεσα απ' ασφοδέλους και ματωμένα λούλουδα. Παντού όπου κι αν πήγα το ίδιο παραμύθι, θρήνος αψύς και γοερός, παντού ο ίδιος: «Ήτανε κάποτε παλιά ένας Βασιλιάς, Μεγάλος, Δυνατός, Δίκαιος, Ωραίος...».

Λόγια ψιθυριστά που ο ασπρομάλλης γέρος στον εγγονό του θε’ να πει και αυτός στον εδικό του κι έτσι πέρασαν από τότε μίζερα χρόνια μαύρα πεντακόσια εξήντα:

«Ήτανε κάποτε παλιά ένας Βασιλιάς...». Το ψιθυρίζουνε με....

Είσαι κομμουνιστής, αντιχρυσαυγίτης και το δηλώνεις δημόσια....αποκτάς εκπομπή στην ΕΡΤ!

Γράφει ο Αινείας

Γνωρίζετε προφανώς τον γελωτοποιό, που έκανε καριέρα με "σφηνάκια" και stand up comedy, με το βιβλικό όνομα Σίλα Σεραφείμ.
Μην τον αναζητήσετε αυτή την περίοδο σε κάποια μποέμ ή underground αίθουσα να δίνει τις παραστάσεις του στο εκλεπτυσμένο κοινό του.

Τώρα έγινε....και αυτός ένα "ήρωας" της τηλεόρασης και μάλιστα στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ, με δική του εκπομπή "Sudio 3" (οι συνειρμοί λόγω τίτλου εκπομπής είναι...πλήρως δικαιολογημένοι) εξαργυρώνοντας 2 πολύ σημαντικά "γραμμάτια".
Α. Γιατί ήταν και παραμένει ένας υβριστής της Χρυσής Αυγής και των ψηφοφόρων της και
Β. Γιατί είναι......

Ο ΝΤΟΥΓΚΙΝ, ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΝΤΟΥΓΚΑΝ77777
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Καλησπέρα Συναγωνιστές! Θα ήθελα στη σημερινή μου επιστολή να αναφερθώ στο μεγάλο Ρώσο ακαδημαϊκό και φιλόσοφο Αλεξάντερ Ντούγκιν και την προσπάθεια μιας εικόνας που επιχειρείται να διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη για αυτόν από ΜΜΕ και διάφορους δημοσιογραφικούς ιστοτόπους του διαδικτύου.
Πριν μια εβδομάδα περίπου, είχε εισέλθει στη χώρα μας ο Ρώσος διανοητής Αλεξάντερ Ντούγκιν, θέλοντας να επισκεφθεί το Άγιον Όρος. Ο Ντούγκιν όμως, ως γνωστόν αποτελεί για την Ευρωπαϊκή Ένωση και το κατεστημένο της Δύσεως κόκκινο πανί και από την εποχή της ουκρανικής κρίσεως και μετά, εν μέσω των.....

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στην Πλατεία Μητροπόλεως...Στις 19:30 τιμούμε το Μαρμαρωμένο Βασιλιά



"Το δε την πόλιν σοι δούναι ουτ' εμόν εστίν ουτ' άλλου των κατοικούντων εν αυτή, κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών".
"Το να σου παραδώσουμε την πόλη, δεν είναι δικαίωμα ούτε δικό μου ούτε άλλου από τους κατοικούντες σε αυτή. Γιατί απόφαση όλων μας είναι να πέσουμε, αμυνόμενοι, με τη θέλησή μας και δεν θα λυπηθούμε τη ζωή μας".

Κωνσταντίνος Παλαιολόγος προς τον Μωάμεθ Β΄

Σήμερα βρισκόμαστε στην...