Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2012

"Ύμνοι" των εβραίων της Ελλάδος για τον Βενιζέλο με αφορμή τον "ανένδοτο" κατά της Χρυσής Αυγής


ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Πλήρης επιβεβαίωσις του "Στόχου" στο θέμα Εβραίων - Βενιζέλου - Απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής: Πρώτοι εμείς γράψαμε ότι όλη αυτή η φούρια του χοντρο-Βενιζέλου να βγάλει παράνομη την Χρυσή Αυγή, οφείλεται στην αφόρητη πίεση των Εβραίων που εξοργίστηκαν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όταν....

Αφιέρωμα στον Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ....Ένας γνήσιος εθνικιστής - σύμβολο για το Λαό του.

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται πολύς λόγος για τη "δημοκρατία της Βαϊμάρης" και τον Εθνικισμό που αναπτύχθηκε στη Γερμανία μετά το 1933 το blog μας αποφάσισε με τη βοήθεια ενός συναγωνιστή και μεγάλου ιδεολόγου να ξεκινήσει μια σειρά αφιερωμάτων στους ανθρώπους που έμελλε να αλλάξουν το ρου της Ιστορίας και τη γενικοτερη κοσμοθεώρηση.
Πάνω από όλα θέλουμε οι αναγνώστες μας να γνωρίσουν την πραγματική Ιστορία και όχι την σημερινή που έχει υποστεί κοπτοραπτική στα "περιούσια" πρότυπα.
Πρέπει να επισημάνουμε ακόμη μια φορά πως, όπως και στην περίπτωση του αφιερώματος στον Κοντρεάνου, δε σημαίνει ότι απαραίτητα ασπαζόμαστε και τα πιστεύω του κάθε προσώπου.
Μέσα όμως στον βάλτο της (παρα)πληροφόρησης θα επιχειρούμε να καλλιεργήσουμε ένα άνθος αλήθειας, με πίστη ότι οι περισσότεροι(μακάρι όλοι) από εσάς, συναγωνιστές και μη, θα το εκτιμήσετε και δεν θα μας κατηγορήσετε.
Ξεκινάμε τον Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ 


"Ψυχή είναι φυλή ορώμενη εκ των έσω"
Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ


Ο Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ υπήρξε ανώτατο στέλεχος της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας και κορυφαίος ιδεολόγος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος.

Γεννήθηκε το 1893 στην Εσθονία από γονείς γερμανικής καταγωγής. Σπουδάζει Αρχιτεκτονική στην Τσαρική Ρωσία. Το 1917 υποστηρίζει τους αντιπάλους των Μπολσεβίκων. Μετά την επικράτηση των μπολσεβίκων εγκαθίσταται στη Γερμανία το 1918. Με την ευρύτατη μόρφωσή του και τις γνώσεις που απέκτησε από τις......

Χρονια Πολλα στο ΕΝΔΟΞΟ Πολεμικο μας Ναυτικο!!

Δείτε το βίντεο - αφιέρωμα.....

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΠΑΜ "Θα έχουμε τελειώσει με την Συρία και τα χημικά όπλα της μέχρι τις 31 Ιανουαρίου το αργότερο"

H Γερμανία θα στείλει συνολικά 400 άτομα προσωπικό με τις δύο συστοιχίες πυραύλων Patriot PAC-3 που θα αναπτύξει στην Τουρκία μετά την απόφαση που αναμένεται να λάβει σήμερα η γερμανική Βουλή σηματοδοτώντας την πρώτη μείζονα άμεση εμπλοκή της χώρας σε ενδεχόμενες πολμικές επιχειρήσεις μετά τον Β'ΠΠ., αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού:
"Tο χρονοδιάγραμμα της αποστολής των πυραύλων προγραμματίστηκε να έχει ολοκληρωθεί έως την 31η Ιανουαρίου 2013, όμως έχουμε την πιθανότητα, εάν οι ....

Συνέντευξη Νίκου Μιχαλολιάκου: "Πάνω από το Έθνος δεν υπάρχει τίποτα και κανένας"

Πραγματικά μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις του Αρχηγού του Εθνικιστικού Κινήματος...


Δείτε τη...

Ανεπαρκείς και επικίνδυνοι: Δεν παίρνουν θέση για την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου

Διαβάστε τη συνέχεια στο προσωπικό ιστολόγιο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά...

http://xristospappas.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7614.html

αλλά και ...

Τον πήρ’ ο ύπνος κι έγειρε... - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Σιωνιστής, ένας σύμβουλος του Σαμαρά και η Μάργκαρετ Τσαντ-Παπανδρέου...και όμως όλοι οι "καλοί" χωράνε!

papastavrou-samaras
Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκληθεί από δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον διπλωματικό σύμβουλο του Α. Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, ως διαχειριστή των κεφαλαίων του Ισραηλινού «επιχειρηματία» Σάμπι Μιονί, που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά εδώ και έξι χρόνια έχει εγκατασταθεί στο Τελ-Αβίβ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με.....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιά είναι υπεύθυνη του ΠΑΣΟΚ στον τομέα για τα "ανθρώπινα δικαιώματα"

Η γνωστή και μη εξαιρεταία.....

Τραγελαφικό..Μια ΜΚΟ του Soros και κάτι αλλοδαποί ζητούν την αποπομπή από θεσμό του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου της Ελένης Ζαρούλιας.


Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευ. Βενιζέλος (αριστερά) κατά την πρόσφατη επίσκεψη του επικεφαλής του European Grassroots Antiracist Movement (EGAM), Benjamin Abtan (κέντρο) παρουσία και του προέδρου του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών Αχμέτ Μοαβία στη Βουλή.
Η Χρυσή Αυγή ενοχλεί το καθεστώς των φαύλων. Ενοχλήθηκε ο Σόρος, ενοχλήθηκε ο Βενιζέλος, ενοχλήθηκε και ο.....

Συνέντευξη Σαμαρά στην Bild...Δεν μιλά για τους Έλληνες αλλά για τη....Βαϊμάρη!!

Πάλι με τη Βαϊμάρη ασχολείται ο Σαμαράς σε νέα συνέντευξή του στην Bild.
(Βέβαια άθελά τους όλοι οι πολιτικοί που ομιλούν περι Βαϊμάρης στρέφουν τον κόσμο να αρχίζει να διαβάζει Ιστορία και με τις τόσες πηγές που έχει ίσως καταλάβει ότι η Βαϊμάρη και η συνέχειά της ξαναζωντάνεψε τη γερμνανική φυλή σε κάθε κοινωνικοοικονομική δομή)

Ρωτάει λοιπόν η Bild τον Έλληνα;! πρωθυπουργό....
Είναι η κατάσταση στην Ελλάδα συγκρίσιμη με τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης; 

αι, απαντάει!" και συνεχίζει... «Αλλά εμείς μάθαμε κάτι από την ιστορία. Ότι.....

Μπουτάρης σε "οίστρο"..."Εχθρός" ο Μιχαλολιάκος, "Συλλάβετε" όλα τα μέλη του κινήματος

Δικαιωμένος από την πρωτοβουλία του συμπολίτη του Βενιζέλου, εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μπουτάρης, είπε να κάνει ακόμη μια από τις γραφικές παρεμβάσεις του...

Ζήτησε άμεσα συλλήψεις βουλευτών, μελών και φίλων του Εθνικιστικού Κινήματος όταν προχωρούν σε "έκνομες" ενέργειες για να πει στη συνέχεια....
"Και ποιος να τους συλλάβει; Πόσοι αστυνομικοί άραγε συμπλέουν με τη Χρυσή Αυγή; Αλήθεια ποιος θα τους συλλάβει;"

Δηλαδή με την ίδια λογική ποιός να συλλάβει τους φοροφυγάδες, ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, όταν οι εφοριακοί στο 80% ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ;

Μίλησε βέβαια και για.....

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΝΑΪΤΩΝ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Δείτε την πρόσκληση - πρόκληση....

ΣΥΡΙΖΑ και παρακράτος: Μια ιστορία αγάπης που δεν τελειώνει ποτέ


ΣΥΡΙΖΑ και παρακράτος: Μια ιστορία αγάπης που δεν τελειώνει ποτέ

Ο έρωτας και ο βήχας, λέει ο θυμόσοφος Λαός μας, δεν κρύβονται και μάλιστα δεν κρύβονται με τίποτα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το ακατάπαυστο βαλς μεταξύ του κοινοβουλευτικού αριστερισμού του ΣΥΡΙΖΑ και της εξωκοινοβουλευτικής τρομοκρατικής αριστεράς των κουκουλοφόρων και των εμπρηστών της Marfin. Κανείς δεν ξεχνάει άλλωστε τις ανατριχιαστικές live μεταδόσεις της παρακρατικής ιστοσελίδας indymedia την ώρα που οι κουκουλοφόροι πυρπολούσαν την τράπεζα Marfin μαζί με 3 υπαλλήλους της. Τις προάλλες μάλιστα η εν λόγω παρακρατική σελίδα ανακοίνωσε και .....

Το είδαμε και αυτό...Δημιουργείται τάση στο ΠΑΣΟΚ με όνομα "Πατριωτική Σοσιαλιστική Αριστερά"

Να έπεμβει άμεσα ο Βενιζέλος για να την κηρύξει "ακραία νεοναζιστική οργάνωση"....

Μεταφέρουμε από την διαδικτυακή "κοιτίδα" της...κίνησης,(που πολύ εύστοχα ονομάζεται tsantiri. Καθώς η μπόχα και η δυσοσμία που εκπέμπουν είναι αποκρουστική) με την προτροπή προς όλους τους αναγνώστες να θυμηθείτε ότι αυτοί οι ελεινοί "σοσιαλιστές" χειροκροτούσαν τον Σημίτη, τον Jeffrey, τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Τσοχατζόπουλο και τον Πάγκαλο..
Για τέτοιους "πατριώτες" μιλάμε..

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ της Πατριωτικής Σοσιαλιστικής Αριστεράς