Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 18, 2010

Να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι.

Ο Κλεισθένης γράφει

Ένας-ένας οι πολιτικάντηδες, αρχίζουν να παίρνουν αποστάσεις απ’ την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, πολιτική του ΠΑΣΟΚ και των εξαπτέρυγων.
Οι πολιτικάντηδες του τόπου, «ποντάρουν» στην κοντή μνήμη του λαού και είτε διαφοροποιούνται διαγραφόμενοι, είτε σιγοψυθιρίζουν τις «ενστάσεις» και τις «διαφωνίες» τους με την κυβερνητική πολιτική.
Αφού συμμετείχαν και υπερψήφισαν, όλα τα καταστροφικά για την οικονομία και τη χώρα, μέτρα, αντιλαμβανόμενοι τη γενική κατακραυγή της κοινωνίας, προσπαθούν να...

WikiLeaks: Ένα μεγάλο και επικίνδυνο κόλπο της κυβέρνησης των ΗΠΑ

Του William Engdahl

Εκ πρώτης όψεως, η όλη ιστορία μοιάζει με το ιδανικό χολυγουντιανό σενάριο για ένα νέο θρίλερ του Όλιβερ Στόουν. Ένας 39χρονος Αυστραλός χάκερ κρατά σε ομηρεία τον πρόεδρο και το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ, απειλώντας τους με μια τεράστια "κυβερνοδιαρροή" και δέχεται να τους αφήσει ελεύθερους μόνο αν ο πρόεδρος επιτρέψει στον Τζούλιαν Άσσαντζ και το WikiLeaks του να κυκλοφορήσουν εκατοντάδες χιλιάδες σελίδες με υπομνήματα που ανταλλάχθηκαν μεταξύ αξιωματούχων της αμερικανικής κυβέρνησης, σελίδες που μεταξύ άλλων περιέχουν ευαίσθητα δεδομένα.

Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά στα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει από τα πιο "έγκυρα" διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως οι New York Times, αποκαλύπτει ένα ....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;-ΔΕΙΤΕ ΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ "ΦΙΛΟΛΑΙΚΑ" ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/12/2009.html

Το ξεβράκωμα συνεχίζεται!

Ως γνωστόν,το Λαος καταψήφισε όλες τις διατάξεις του επίμαχου πολυνομοσχεδίου,ακόμα και αυτές για τις ΔΕΚΟ!Τι έλεγε όμως για το ίδιο θέμα ο Πρόεδρός του,όταν Κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία;Απολαύστε:

Δελτίο Τύπου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.

Αθήνα, 17/03/2009

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

O Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε σήμερα επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με θέμα, τις αμοιβές των διοικητικών στελεχών των οργανισμών και εταιρειών του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Η επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως ακολούθως:

Στοχευμένα δημοσιεύματα για Τασούλα...

... με στόχο να εκβιάσουν τον Σαμαρά να τον αποπέμψει από την ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ενοχλήθηκαν οι δημοσιογράφοι από την τελευταία σύγκλιση της Κ.Ο. της ΝΔ, όταν και ο γραμματέας της, ζήτησε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να αποχωρήσουν από την αίθουσα, καθώς θα διεξαγόταν οι τοποθετήσεις των βουλευτών για την επικαιρότητα.
Τότε είχε δεχθεί την αυστηρή κριτική των ΜΜΕ, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να μιλήσουν και για απολυταρχικές συμπεριφορές.

Από εκείνη την περίοδο ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι δημοσιευμάτων, που....

Χριστόφια ακούς;

Αυτό σημαίνει προπαγάνδα κύριοι. Ανατολικού τύπου!

Πρώην Γερμάνος Πρέσβης: "Η Μακεδονία δεν υπηρξέ ποτέ Ελληνική πρίν το 1912" !!

Ανιστορήτες και προκλητικές δηλώσεις βασισμένες στη Σκοπιανή προπαγάνδα άπο πρώην Γερμανο πρεσβής των Σκοπίων σε συνέντευξη του από το σκοπιανό κανάλι A1.

Ο γραφικός και δηθέν σοβαροφανής πρώην Γερμανός πρεσβής των Σκοπίων Hans-Lothar Steppan σε συνεντευξή του δήλωσε οτι η Ελλαδα ποτε δεν κατειχε Μακεδονικες περιοχες και οτι η Θεσσαλονικη και οι αναλογες περιοχες της Βορείας Ελλάδας δεν υπηρξάν ποτε Ελληνικές πριν το 1913-1912 !!
Δηλώσε επίσης οτι η Ελλάδα απέκτησε την Θεσσαλονίκη... και τις γύρω περιοχές της σημερινής βόρειας Ελλάδας με την βια κατά τους Βαλκανικούς πολέμους και οτι δεν υπήρξε ποτε Ελληνικη Μακεδονία, ουτε στην αρχαία εποχή, ούτε στην βυζαντινή, αλλα ουτε και στην Οθωμανική εποχή !

Δειτέ το βίντεο με την συνέντευξη του γερμανικού φερέφωνου των Σκοπίων Hans-Lotha

Οι πιο μισητές ατάκες κατά τη διάρκεια του ΣΕΞ

 Γράφει το Νυχτοπούλι

Οι πιο "μισητές" ατάκες από τις γυναίκες και τους άντρες κατά την διάρκεια του σεξ και οι αντιδράσεις. Πάρτε βαθιά ανάσα και απολαύστε…

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

Ο καλύτερος blogger γλύφτης

Τι άλλο θα σκεφτεί ο άνθρωπος για να 'γλύψει' το αφεντικό του;

Αυτή τη φορά ξέπέρασε και το εαυτό του.
(Παρά)Πληροφορεί ότι ο Μπόμπολας έχει ανάγκη τον Χατζηνικολάου και σκέφτεται να του...

«Τα βρετανικά έγγραφα 1980 – Πώς και γιατί Αλέξης Γαλανός, Ρολάνδης κ.ά «κάρφωναν» στους Εγγλέζους τον Σπύρο Κυπριανού»

«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Λονδίνου

Η  ομογενειακή εφημερίδα «Ελευθερία» Λονδίνου έχει καλύψει την ίδια έρευνα και παρουσίαση των βρετανικών εγγράφων για το 1980 στην έκδοση της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2010 (βλέπε πρώτη σελίδα και σελίδες 14 και 15 – www.eleftheria.co.uk). Κάλυψη έγινε και στην κυπριακή εβδομαδιαία «Το Κυπριακό Ποντίκι»  στις 9 Δεκεμβρίου 2010 και στην συνέχεια δεκάδες ιστοσελίδες και μπλόκς παγκοσμίως έχουν προβάλει την έρευνα.



http://www.sigmalive.com/simerini/politics/reportaz/334174
Θέτοντας τον Σπύρο «υπό έλεγχον»

09/12/2010 | Της Φανούλας Αργυρού

ΜΕΡΟΣ Γ’

Όπως αναφέραμε στο μέρος β’, στο τέλος της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80, γίνονταν από διάφορους παράγοντες οι πρώτες κινήσεις για....

700 ευρώ πήγε το... μαλλί


Ο προκλητικός λογαριασμός της πρωθυπουργικής οικογένειας σε κομμωτήριο των βορείων προαστίων και η επίθεση που δέχθηκε ο Γ. Παπανδρέου από πελάτισσα

Είναι δυνατόν να δίνει κάποιος για... κούρεμα 700 ευρώ; Όσο δηλαδή παίρνει κάποιος μισθωτός για να περάσει το μήνα του και να ζήσει; Και όμως υπάρχουν αρκετοί όπως φαίνεται. Αλλά το χειρότερο είναι πως μέσα σ' αυτούς είναι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου που έδωσε για... τρίχες το εξωφρενικό αυτό ποσό.

Ναι, ο ίδιος πρωθυπουργός που....

Πάλι για εκλογές λέει ο Γιώργος! Πάρτε του την πιπίλα επιτέλους!

Μια από τις πιο κρίσιμες κομματικές συνεδριάσεις του ΠΑΣΟΚ των τελευταίων ετών, είναι το σημερινό… αντάμωμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχοντας πλήρη επίγνωση της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα, και να θέσει τους βουλευτές του προ των ευθυνών τους.
«Θα πάω σε εκλογές. Δεν θα διστάσω», είναι το μήνυμα που φέρεται να περνάει στους συνομιλητές του ο Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η σημερινή εσωκομματική κατάσταση, με τον ίδιο και ορισμένους Υπουργούς να είναι οι μόνοι που…

Η αθλιότητα στην Πάτρα συνεχίζεται...Επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών

Το Αιγαίο σε ποον ανήκει...;!

Η κυβέρνηση του κ. Ερντογάν παίζει την Αθήνα μονότερμα. Τη μια αφήνει ασχολίαστο τουρκικό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο στις αρχές του χρόνου στο Ερζερούμ, στην ετήσια σύνοδο των Τούρκων πρέσβεων, θα πάρει μέρος (!) ο Ελληνας πρωθυπουργός. Οι δύο πρωθυπουργοί θα ανακοινώσουν «σχέδιο ειρήνης για το Αιγαίο», σχετικά με την υφαλοκρηπίδα και τα άλλα προβλήματα.

Απόρρητα έγγραφα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και της ελληνικής πρεσβείας στην Αγκυρα που περιγράφουν την τουρκική πολιτική
Η ελληνική κυβέρνηση ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε· δεν αντέδρασε καν. Από τη Νέα Υόρκη ο....