Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2016

20.000 πρόστιμο στο MEGA για σκόπιμη παραπλάνηση τηλεθεατών και ποδηγέτηση ψηφοφόρων....Που να έρθουν και τα πρόστιμα για τις συκοφαντίες της Χρυσής Αυγής!



Το έργο των συστημικών και διαπλεκόμενων δημοσιογράφων που σκοπίμως παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά με την πρόσφατη απόφαση του ΕΣΡ για το Mega.
Πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για τη μετάδοση παραπλανητικής φωτογραφίας την περίοδο που ξεκίνησαν τα capital controls.
Συγκεκριμένα στην απόφαση Αριθ. 301/17.9.2015 του ΕΣΡ αναφέρεται: «Το ΕΣΡ έγινε αποδέκτης πολλών καταγγελιών σχετικά με τη μετάδοση, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της 29ης.6.2015 του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL, που ανήκει στην....

Η εκτίμηση για τις πολιτικές εξελίξεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο bankingnews.gr: "ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσουν..Η Χρυσή Αυγή θα βγει ενισχυμένη.."


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο bankingnews: Στις επόμενες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα συγκυβερνήσουν - Η Χρυσή Αυγή θα βγει ενισχυμένη!

Δηλώσεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Bankingnews.gr.
"Αν υπάρξουν εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο 25% κάπου εκεί κοντά και η ΝΔ και μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγήσει σε συγκυβέρνηση. Η ΝΔ έχει απομακρυνθεί από την πατριωτική και λαϊκή δεξιά και με την νίκη Μητσοτάκη στην ηγεσία θα μετεξελιχθεί σε ένα κόμμα του νεοφιλελεύθερου κέντρου" αναφέρει σε δηλώσεις του ο Νίκος Μιχαλολιάκος, Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο bankingnews.gr.

Ρωτήσαμε τον κ. Μιχαλολιάκο πώς εκτιμάει το εκλογικό αποτέλεσμα στην ΝΔ και τι επίδραση θα έχει η νίκη Μητσοτάκη στην Χρυσή Αυγή αλλά και ευρύτερα στο πολιτικό σύστημα:
«Η ΝΔ δεν είναι πλέον το παραδοσιακό αστικό δεξιό κόμμα που ισχυροποιήθηκε πάνω στα εθνικά και πατριωτικά ιδεώδη. Η ΝΔ εκπροσωπεί το νεοφιλελεύθερο κέντρο, έχει χάσει κάθε επαφή με τις ρίζες της. Η ΝΔ εκριζώθηκε ιδεολογικά, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ που από αριστερό κόμμα έγινε μνημονιακό κόμμα.
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξεκινώντας από...

Τι δώρο έκανε στους ψηφοφόρους του ο Κ. Μητσοτάκης...;!

TEL.004136
Γράφει ο… Τρολάκιας

Επειδή πολλοί… κακόβουλοι συμπατριώτες μας, που… ζήλεψαν από την περιφανή νίκη του Κυριάκου του… λεβέντη και… καραμπουζουκλή, κυκλοφορούν φήμες ότι είχε τάξει στους ψηφοφόρους που θα τον προτιμούσαν από ένα…

Έτοιμο το κόμμα των...ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-Λεβέντη...Το αποκάλυψε ο Γρηγοράκος - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάζοντας τη σημερινή ειδησεογραφία έπεσα πάνω σε δηλώσεις διάφορων στελεχών σχετικά με την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στον προεδρικό θώκο της ΝΔ και τις επόμενες κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει.

Ο Λ. Γρηγοράκος, βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, και ένα από τα εναπομείναντα βασικά στελέχή του, δήλωσε ενώπιον των ΜΜΕ ότι η εκλογή Κ. Μητσοτάκη μπορεί να επιφέρει...εξελίξεις στο "δημοκρατικό φιλοευρωπαϊκό μέτωπο", αναφέροντας ότι παρουσιάζεται η ευκαιρία να συνομιλήσει επί τους ουσίας η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και ο Λεβέντης για...κοινή συμπόρευση σε πολιτικά φλέγοντα ζητήματα!

Ο Γρηγοράκος αποκάλυψε δε ότι....

«ΜΠΟΥΡΔΑ» ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ!

georgiadis-nikos-1440x764_c

Γράφει ο Αντίοχος

Νέος γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού στην νουδούλα, ανέλαβε ο Νίκος Γεωργιάδης, «συνεργάτης» του… γίγαντα Κυριάκου. Ο Ν. Γεωργιάδης δεν είναι «χθεσινός», ούτε άγνωστο πρόσωπο στην ελληνική πολιτική ζωή. Ήταν επί σειρά ετών βουλευτής της νουδούλας στην Κέρκυρα, αργότερα πήγε στο κόμμα του Μάνου (νεοφιλελεύθερος γαρ…) και επανέκαμψε στην νουδούλα για χάρη του φίλου του, του Κυριάκου.
Ο συγκεκριμένος κύριος, ήταν πολυπράγμων ως βουλευτής και το 2005, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 απεφάνθη ότι το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας είναι «μπούρδα» και πρέπει να το εκχωρήσουμε στους Σκοπιανούς. Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του: «Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς πώς θα λέγεται η διπλανή χώρα όσο και αν...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ: Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ!

Tsipras-Lenin
Γράφει ο Αντίοχος

Άνεμος… νεοφιλελευθερισμού πνέει τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα! Και δεν είναι μόνο η νίκη του Κούλη Μητσοτάκη στις εσωκομματικές της νουδούλας, καθότι ο… άνεμος βρήκε πόρτα ανοιχτή και μπήκε και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην γραμματέας του Συνασπισμού και «μάνατζερ» (oh, yes!), ζητά με συνέντευξή του στα «Νέα» από την αριστερά «να απελευθερώσει την κοινωνία από τον κρατισμό».
Πως θα γίνει αυτό; Με την «επανασυσπείρωση όλου αυτού του κόσμου της Αριστεράς που σήμερα δεν βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς έχει επιφυλάξεις και κριτική διάθεση».
Τι εννοεί ο… ποιητής; Πως αν η....

Η κατάθεση της γυναίκας του σφαγιασθέντα από λαθρομετανάστες Καντάρη...κραυγάζει σε όλους τους Έλληνες: "Αντισταθείτε...πριν σας αποτελειώσουν όλους"

Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολλαπλές προπαγανδιστικές εκστρατείες τύπου Χόλυγουντ, προκειμένου να πειστεί ο Ελληνικός Λαός να αποδεχτεί την μοίρα που επιφυλάσσουν για την χώρα οι παγκόσμιοι εξουσιαστές ως αποθήκη λαθρομεταναστών.
Επαναφορά στην πραγματικότητα του προβλήματος, πέρα και μακριά από τις προπαγανδιστικές επισκέψεις διάφορων τηλεμαϊντανών της διεθνούς «σόουμπιζ», ήταν η κατάθεση της συζύγου του Καντάρη, ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ να δει το παιδί του, που γεννήθηκε την ημέρα θανάτου του πατέρα του, επειδή κάποιοι λαθρομετανάστες θέλαν την κάμερά του και μερικά μετρητά.
Ακολουθούν αποσπάσματα της κατάθεσης της συζύγου του Καντάρη στο Εφετείο:
«Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα έκοψαν την καρωτίδα του άντρα μου, τον λήστεψαν, του άνοιξαν το πορτοφόλι και ξεχώρισαν τα....

Η σκευωρία καταρρέει:..Οι μάρτυρες κατηγορίες....εξαφανίζονται και οι Αστυνομικοί δηλώνουν...«ΉΤΑΝ ΚΑΒΓΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ, ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ»

diki_xa_11

Με καταθέσεις αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής στην πρώτη συνεδρίαση του νέου έτους. Ο Δημήτρης Μπάγιος ολοκλήρωσε την κατάθεσή του απαντώντας σε ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και στη συνέχεια ήλθε ο Ανδρέας Μπιάγκης, επίσης ειδικός φρουρός που υπηρετεί από τον Απρίλιο του 2012 στην ομάδα ΔΙΑΣ. Κανονικά επρόκειτο να ...

Άνεμος... ανανέωσης στην Νουδούλα: Επιστρέφει ο Στέφανος Μάνος!



Δεν πρόλαβε ακόμα ο Κυριάκος να παραλάβει επισήμως την πολυπόθητη αρχηγική πολυθρόνα της νουδούλας, κι άρχισε να φυσάει άνεμος… ανανέωσης στο κόμμα.
Έτσι, ο… ανανεωμένος νεοφιλελεύθερος Στέφανος Μάνος, είδε νεοφιλελεύθερο φως στην νουδούλα κι ετοιμάζεται να μπουκάρει μέσα. Άλλωστε, τα ξέρει καλά τα… κατατόπια!
Αυτό δείχνει το σαφές (και με… ποιητική διάθεση) μήνυμα που έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, στον νικητή των χθεσινών εκλογών: «Καταμεσής του ελληνικού πολιτικού χειμώνα, η.....

Η γραφικότητα των “αντιρατσιστών”


Η γραφικότητα των “αντιρατσιστών”

Η εικόνα είναι γνωστή όσο και απαίσια, από άποψη τόσο πολιτική όσο και αισθητική. Κάθε φορά που οι κάτοικοι μιας περιοχής αποφασίζουν να διαμαρτυρηθούν έμπρακτα για την υποβάθμιση της ζωής τους και των γειτονιών τους, από την υποχρεωτική παρουσία λαθρομεταναστών στις πλατείες και τα σπίτια τους, έξαφνα εμφανίζεται μια ανάμεικτη εθνολογικά ομάδα πακιστανών, αφγανών, μπαγκλαντεσιανών και άλλων αλλοδαπών στοιχείων, μαζί με κάποιους ντόπιους ελληνόφωνους συνεργάτες τους.
Καλυπτόμενοι πίσω  από τις αστυνομικές δυνάμεις (τις οποίες σε άλλες περιπτώσεις θεωρούν απλώς ως χοιρινό κρέας) φωνασκούν εκτός τόπου και χρόνου συνθήματα, προκαλώντας έτσι την αγανάκτηση όλων των παρευρισκομένων εκεί. Όταν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει πάρει πραγματικά ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όταν τόσο οι...