Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2011

Τα wikileaks φανερώνουν την υποταγή του εγχώριου κατεστημένου στις Σιωνιστικές δυνάμεις


  • WikiLeaks CableGate: Ο Παπανδρέου πρέπει να αποφύγει τον χαρακτηρισμό «αμερικανάκι»!
- Η επίσκεψη του Ναυάρχου Τζέιμς Σταυρίδης στην Ελλάδα γίνεται την ίδια χρονική στιγμή με την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην Ελληνική Πρωθυπουργία. Η οικονομία της χώρας σε απελπιστική κατάσταση. Θα αναγκαστεί να πάρει δραστικά μέτρα και να περικόψει τις αμυντικές δαπάνες.
- Οι σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας σε καλό επίπεδο με τη αμερικανική βάση της Σούδας να έχει στρατηγικό ρόλο σχετικά με Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή συμπεριλαμβανομένου Ιράν και Αφγανιστάν.
- Η Ελλάδα από τους καλύτερους πελάτες (στρατιωτικοί εξοπλισμοί) των ΗΠΑ.

- Ενόχληση των ΗΠΑ που δεν συμμετέρχουμε σε επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν. Η ελληνική κοινή γνώμη αντίθετη όπως χαρακτηριστικά περιγράφει.
- Κατά τη θητεία του Κώστα Καραμανλή, η Ελλάδα...

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ξέρει από ...Αγροτιά?


Και μετά σου λέει ο Οικονομέας , κάποια λαμόγια δημοσιογράφοι που τα'παιρναν από τα Μυστικά κονδύλια για να λιβανίζουν την Κυβέρνηση, χαλούν το "καλό" όνομα της συντεχνίας.
Ενώ αυτός και ο αγνός "συνέταιρος" του , επί 45 λεπτά σήμερα ρωτούσαν τον καλεσμένο τους Κώστα Σκανδαλίδη, για οτιδήποτε  άλλο εκτός από τα της Αγροτιάς. Ούτε τον εκπρόσωπο Τύπου της Κυβέρνησης να...

Αυτοί είναι οι "εκλεκτοί" των Αμερικάνων... Φτύστε τους να μην τους ματιάσουμε... Και έχετε το "θράσος" ξαναψηφίστε τους!

Βροχή πέφτουν τα έγγραφα του wikileaks για την Ελλάδα και είναι και τα πιο αποκαλυπτικά. Βγήκε, λοιπόν, νέο έγγραφο, που δημοσιεύεται στον διαδικτυακό τόπο The Press Project, το οποίο αναφέρεται στις επαφές που είχαν Έλληνες πολιτικοί με την αμερικανική πρεσβεία και την ενημέρωση που παρείχε η πρεσβεία στην Ουάσινγκτον («και άλλες πρεσβείες», ποιες άλλες πρεσβείες; Του Ισραήλ, ας πούμε; Ή μήπως και της Τουρκίας; Εδώ χρειάζεται διευκρίνιση) για τις θέσεις τους. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ίδιους τους....

Ο Χάρρυ Κλυνν δίνει ρεσιτάλ σήμερα....

Διαβάστε μερικά από τα "tweets" του...

Τους πάτησε τους "περιούσιους" η Εθνική Ελλάδος και πάει καταυθείαν για πρωτιά στον όμιλο..

Δείτε και το γκολ του Νίνη με το οποίο η Εθνική Ελλάδος κέρδισε μέσα στο Ισραήλ τους "περιούσιους"...


Ισραήλ vs. Ελλάδα 0-1 / Γκολ Σωτήρη Νίνη by geokleo

Θέλετε να μάθετε ποιά είναι η αγαπημένη υποτακτίκη των Αμερικανών...;

 Και μάλιστα συγκρινόμενη με τον... ΠΕΡΙΚΛΗ;
Εδώ θα πείτε η Χίλαρι είχε δηλώσει ότι η πρώτη δημοκρατία στην ανθρωπότητα εγκαθιδρύθηκε στο Αμέρικα και ο Ομπάμα περιχαρής έλεγε στο Τουρκικό Κοινοβούλιο ότι απέτρεψαν να συνεχιστεί μια Αυτοκρατορία (η Βυζαντινή) προς όφελος της ανθρωπότητας... εκεί θα κωλώσουν;

Η Άννα Διαμαντοπούλου Bilderberg "εκλιπαρεί" τους Αμερικάνους για βοήθεια στην "ιδιωτικοποίηση" και "αφελληνισμού" της Παιδείας μας!!!

Το ρόλο που θα μπορούσαν να παίξουν οι ΗΠΑ στις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση συζητούσε η Διαμαντοπούλου με την αμερικανική πρεσβεία. Η ιδιωτικοποιήση των πανεπιστημίων μπορεί να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ είπε η υπουργός. Συνάντηση του προέδρου του Deree College στο υπουργείο ζήτησε ο Αμερικανός πρέσβης(ως εκπρόσωπο του "Αμερικάνικου" τρόπου σκέψης και μοντέλου παιδείας). Η Διαμαντοπούλου ενημέρωσε τη πρεσβεία για την εκπαιδευτική ματαρρύθμιση-μόνο που η πρεσβεία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το σπουδαίο έργο της ΝΔ(βλέπε Μαριέττα Γιαννάκου και Άρης Σπηλιωτόπουλος) και  στη προσπάθεια αμερικανοποίησης της Παιδείας!
Διαβάστε το τηλεγράφημα....!

Ρουφιάνοι και "γλύφτες" των ΗΠΑ υπάρχουν παντού...

Από τη ΝΔ και επί πρωθυπουργίας Καραμανλή θα έλειπαν...;

Ετοιμαστείτε για... πόλεμο! Η Αριστερά ανασυγκροτείται με τις "ευχές" του Βαρδινογιάννη.

Δεν γράφαμε τυχαία για τον Φώτη Κουβέλη το τελευταίο χρονικό διάστημα...
http://paspartoy.blogspot.com/2011/08/blog-post_9897.html
http://paspartoy.blogspot.com/2011/08/blog-post_790.html

Το "γλυκό δένει" σιγά, σιγά με τις "ευλογίες" του "πατριώτη" Βαρδινογιάννη....!
Έδωσε την ευχή του ο "Καπετάνιος" και αρχίζουν οι δηλώσεις περί ιδεολογικής και εκλογικής συμπόρευσης, Φώτη Κουβέλη, Γιάννη Δημαρά (Άρμα Πολιτών), αριστεριστών και του.... Μαλέλη μέσω του φορέα που ιδρύει..
Ακολουθούν και οι ΠΑΣΟΚοι των "Αγανακτισμένων"...

Κάτι "νέο" λοιπόν γεννιέται στην Αριστέρα με την αρωγή των Μποσλεβίκων και του "κατεστημένου"...
Σε αυτά να προσθέσουμε άραγε και τις ιδιαίτερες σχέσεις του Κουβέλη με τους εν Ελλάδι Εβραίους που τον θεωρούν τον "δικό τους άνθρωπο" στην πολιτική;
(Δεν είναι τυχαίο ότι ειδικά στη....

2007: Οι 5 "υποτακτικές" "Ελληνίδες";! στα συμφέροντα των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα wikileaks...

Εμείς οι "συνωμοσιολόγοι" για ακόμη μια φορά επαληθευόμαστε....

Πώς λέτε να αναφέρει η "Ελληνική" τράπεζα Alpha Bank τα Σκόπια στο επίσημο site της;

Μην βιαστείτε να απαντήσετε και διαβάστε....

Αναφέρει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” η Alpha Bank

"Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ": ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΚΥΡΚΟΥ!


Ἐν Πειραιεῖ τῇ 1ῃ Σεπτεμβρίου 2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Ἡ τελετή ἀποχαιρετισμοῦ τοῦ ἱστορικοῦ ἡγέτη τῆς λεγομένης ἀριστερᾶς Λεωνίδα Κύρκου στόν αὔλειο χῶρο τοῦ Α΄ Κοιμητηρίου Ἀθηνῶν μέ τήν παρουσία ἰκανοῦ ἀριθμοῦ μελῶν τῆς πολιτικῆς, κοινωνικῆς καί οἰκονομικῆς ζωῆς τῆς χώρας, στιγμιότυπα τῆς ὁποίας μετεδόθησαν ἀπό τήν τηλοψία παρουσίασε γιά μιά εἰσέτι φορά ἐκτύπως τήν ἀντιφατικότητα καί τήν αὐτοδιάψευσι τῆς δῆθεν προοδευτικῆς ἰδεολογίας πού ἔχει θέσει στά πρός κατεδάφισι τόν Θεό, τήν πνευματική διάσταση τῆς ὑπάρξεως, τήν μετά θάνατο στό ἐπέκεινα ἐπιβίωσι τοῦ ἀνθρωπίνου προσώπου καί τήν ἀθανασία τῆς ψυχῆς.

Τό ἀπόγειο τῆς ἀντίφασης σέ ὅλη αὐτή τήν διαδικασία δημόσιας καί πανηγυρικῆς ἀποκηρύξεως τῆς Εὐαγγελικῆς πίστεως, ἀπετέλεσε ὁ...

Wikileaks: Ο Καρατζαφέρης για να το παίξει "καλό" και υπάκουο παιδί των Αμερικάνων "΄έγλυφε" τους Εβραίους και ζητούσε "τυχαία" συνάντηση με τον "εχθρό" Ερντογάν για να μην ξυπνήσουν τα "πρόβατα" που τον ακολουθούν!!!

Φρικτά πράγματα αποκαλύπτονται από τη Wikileaks όσον αφορά τον γνωστό κολοτούμπα!! Σε συνάντηση της Τζαβέλα με αμερικάνο αξιωματούχο στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο Καρατζαφέρης ξεβρακώθηκε κανονικά μπροστά τους: Παρακαλούσε, μέσω της Τζαβέλα, για συνάντηση μαζί τους υποσχόμενος πως μετά τις εκλογές, αφού θα έχει υποκλέψει την ψήφο των ηλιθίων, θα έβγαζε ανακοίνωση υπέρ της αποζημίωσης των εβραίων για το εβραϊκό νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης σαν κίνηση καλής θέλησης προς την εβραική κοινότητα έλεγε στους αμερικάνους ότι έχει δώσει εντολή να πέσουν οι τόνοι από τα στελέχη του… θύμιζε ότι είχε συναντηθεί με λαθρομετανάστες… και τέλος επιζητούσε μια συνάντηση με τον Ερντογάν που όμως θα φαίνονταν “τυχαία” για να μην πονηρευτούν οι ηλίθιοι που τον στηρίζουν…
Διαβάστε τα χάλια του και μόνοι σας: