Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 05, 2010

Όπου φυσάει ο... Μπουτάρης

. 
http://krypsinos.blogspot.com/2010/09/blog-post_5565.html#more

ΝΑ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ "ΝΙΚΗΣ" ΤΟΥ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ...

ΩΣ..."ΟΡΝΙΟ" ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ..!

Ανήκει, που αλλού στο ΛΑΟΣ.
Επιλογή..."νικης" κατά το ιδιόλεκτο Καρατζαφέρη, γιά την Περιφέρεια Θεσσαλίας..
Οντως μία από τις...ωραιότερες "φάτσες" του Ελληνικου Κοινοβουλίου...
Συντελεί στην ποιοτική και αισθητική... αναβάθμισή του...
Είναι ο Βουλευτής ο οποίος...

Το casus belli και το κάζο του Υπουργείου Εξωτερικών


Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου

Στην Ελλάδα (και στην Κύπρο) υπάρχουν αρκετοί πολιτικοί, διπλωμάτες και δημοσιογράφοι οι οποίοι αυτό που ελπίζουν το παρουσιάζουν ως γεγονός. Τα πανηγυρικά δημοσιεύματα για τη δήθεν άρση του casus belli από την Τουρκία παρουσίασαν το επιθυμητό και όχι την πραγματικότητα με έναν τρόπο δουλικό.
Είναι χαρακτηριστικό αλλά και καταθλιπτικό την ίδια στιγμή ότι ακόμα και στις ανώτερες βαθμίδες του υπουργείου Εξωτερικών παρατηρήθηκαν τάσεις πανηγυρισμού, επειδή «βλέπουν» τα πάντα μέσα από τον φακό ενός δημοσιοσχετισμού που χαρακτηρίζει την παρούσα κυβέρνηση. Θεώρησαν προφανώς ότι είναι επιβράβευση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής η άρση της...

Ο σύμβουλος του παρασκηνίου

Βόμβες μεγατόνων προκύπτουν από τα αρχεία του Παντελεήμονα Καρακώστα, που είναι αποδέκτης χρημάτων από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.
Τα αρχεία κατασχέθηκαν την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο (26 και 27/8) από το γραφείο του Π. Καρακώστα στα Εξάρχεια και από το σπίτι του στο Μαρούσι, από τον εισαγγελέα, ενώ προχθες έγινε νέα έφοδος και στο ξενοδοχείο «Κάλαμος Beach».
Ο Καρακώστας, που...

Μαυρίστε τους


από το καταπληκτικό antinews

Ριφιφί ετοιμάζει η Άγκυρα

Συστηματική προσπάθεια ντε φάκτο εξαίρεσης του Καστελόριζου από τη χάραξη θαλασσίων ζωνών της Ελλάδας επιδιώκει η Τουρκία, θέλοντας να βάλει «πόδι» σε περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου οι οποίες εξελίσσονται σε νέο ενεργειακό Ελντοράντο, με τα μεγάλα κοιτάσματα φυσικού αερίου που ανακαλύπτονται και τα ακόμη μεγαλύτερα τα οποία πιθανολογείται ότι κρύβει ο βυθός της Ανατολικής Μεσογείου.

 Η απουσία ολοκληρωμένης ενεργειακής πολιτικής στην Ελλάδα, αλλά κυρίως η...

Ο γρίφος των εκπαιδευτικών κενών

Εκπαιδευτικοί πλεονάζοντες σε μια περιοχή, σοβαρές ελλείψεις σε σχολεία της παραδίπλα περιοχής. Στα χαρτιά επιπλέον προσωπικό σε πολλές ειδικότητες, όμως στα σχολεία οι διευθυντές διαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχουν καθηγητές. Πάντως, τα στοιχεία που διαθέτει η «Κ» για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Αττική, δείχνουν ότι ακόμη και σε βασικές ειδικότητες, το εκπαιδευτικό προσωπικό πλεονάζει. Το εντελώς ανορθολογικό σύστημα διαχείρισης προσωπικού της δημόσιας εκπαίδευσης αποτυπώνεται κάθε χρόνο, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες διαμαρτύρονται για...

Χιουμοριστικό διάλειμμα: Το Πα.Σο.Κ. στηρίζει Τατούλη

Θα αντιδράσουν με την ψήφο τους

Στην αρχή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ισχυριζόταν ότι τα πρωτοφανή ακραία μέτρα επιβλήθηκαν από την τρόϊκα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στο πλαίσιο του περιώνυμου μνημονίου που υπέγραψε η χώρα μας προκειμένου να της χορηγηθούν τα δάνεια που χρειάζεται για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Κρίνοντας, στη συνέχεια,

Ρουκέτα κατά της απόφασης του ΓΑΠ να στηρίξει τον Τατούλη, από τον βουλευτή Μεσσηνίας του Πα.Σο.Κ., Βουδούρη





Καταλυτική και κάθετη ήταν η απάντηση στην… προοπτική Τατούλη που φαίνεται πως σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ για στήριξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τον Βουλευτή Μεσσηνίας του κυβερνώντος κόμματος Οδυσσέα Βουδούρη. Ο κ. Βουδούρης μιλώντας στην τηλεόραση BEST… άδειασε μια τέτοια επιλογή αναλύοντας την κατάσταση όπως ακριβώς καταγράφεται και στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, θέτοντας με ερωτηματικό τρόπο την άποψή μου, δηλώνοντας την ξεκάθαρη αντίθεσή του. «…ότι έχω πει ισχύει δεν πρόκειται να αλλάξω άποψη. Ο Πρόεδρός μας με αλλεπάλληλες ευκαιρίες τις τελευταίες ημέρες μίλησε για τον σοσιαλιστικό χαρακτήρα του κινήματός μας. Στο συνέδριο αυτό...

Ο tzogadoros γράφει και προτείνει

Καλησπέρα αδέρφια,
Τη μέρα και η χθεσινή...

Δεν ήξερα αν έπρεπε να λυπηθώ ή να χαρώ με την Εθνική μας. Από τη μια απέδειξε ότι έχει ψυχή και κότσια να τα 'βάλει' με όλους και από την άλλη θεωρώ πως χαράμισε μια ευκαιρία να ξορκίσει το 'φάντασμα' των Ισπανών. 
Κακά τα ψέμματα οι Ισπανοί μας απέδειξαν, με χείρα βοηθείας από τους διαιτητές, ότι έχουν βάθος και εναλλακτικές που εμείς δεν διαθέτουμε.
Όταν εμπιστεύεσαι μόνο 7 παίκτες απέναντι σε 12 έχεις από την αρχή μειονέκτημα.
Στο άλλο παιχνίδι, οι Κροάτες με δικαίωσαν στο γεγονός ότι θα πήγαιναν το παιχνίδι στον πόντο αλλά μου έμεινε μια πίκρα στο τέλος.
Παραδοσιακά υποστηρίζω το Σερβικό μπάσκετ αλλά χθες...

Το Ισραήλ αρνείται τον έλεγχο της παγκόσμιας κοινότητας για το πυρηνικό του πρόγραμμα

Γελοιογραφία που ...

BOB CHAPMAN: Πραξικόπημα απο τον λαό ενάντια στον Παπανδρέου

«Ώρα ημάς εξ ύπνου εγερθήναι»

γράφει ο Στέλιος Παπαθεμελής
Το διαπραγματευτικό έλλειμμα της Κυβέρνησης είναι διάχυτο σε όλα τα πεδία δράσεών της, αρχής γενομένης απ΄ την οικονομία. Παραδοθήκαμε αμαχητί στην κατοχική δύναμη της δυσώνυμης τρόϊκας στην οποία εκχωρήσαμε τα πάντα. Αυτοκατηγορηθήκαμε, αυτοδιασυρθήκαμε και προσήλθαμε ικέτες στους διεθνείς γραφειοκράτες που μοναδική τους έγνοια είναι να κατοχυρώσουν τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών μας....


Τα πράγματα είναι δυστυχώς πολύ χειρότερα στον χώρο των εθνικών θεμάτων. Εκεί γίνονται αυτόν τον καιρό διεργασίες, μακράν πάσης δημοσιότητας, ερήμην και της όποιας Αντιπολίτευσης που θα μπορούσε να τις θέσει υπό ορισμένον κριτικόν έλεγχο, απορροφημένη όμως από το μοναδικό πεδίο αντιπαράθεσης που επέλεξε την οικονομία, δεν αρθρώνει επί τόσους μήνες ούτε λέξη για τα εθνικά.

Ό,τι ξέρουμε είναι μόνον από διαρροές. Κλάσμα των συμβαινόντων, αλλά προοίμιο περί του τι τεκταίνεται.


Είναι προφανές ότι η θεωρία Νταβούτογλου...

Δυστυχώς αποτύχαμε

Η Εθνική μπάσκετ με τη παρουσία της απέναντι στην Ισπανία για μια ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους. Πάλεψε στα ίσια τα παιχνίδια, ως είθισται «χειρουργήθηκε» καλλιτεχνικά από τη διαιτησία και στο τέλος δεν είχε το καθαρό μυαλό να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Εμείς είμαστε υπερήφανοι που αυτοί οι παίκτες φοράνε το Εθνόσημο, έστω κι αν σε αυτή τη διοργάνωση απέτυχαν. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και πρέπει να την αποδεχτούμε. Όπως και την απόσυρση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Δημήτρη Διαμαντίδη, ενός αθλητή-πρότυπο για την Ελλάδα.

Η αρχή της καταστροφής

Ας προσπαθήσουμε πρώτα, να...

Διαλύουν τις ένοπλες δυνάμεις

Αδέσμευτος Τύπος

Νέες δημοσκοπησεις

Διαφορά 7,1% του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ εμφανίζει δημοσκόπηση της εταιρείας Εμ-Αρ-Μπι (MRB) για την εφημερίδα Ρίαλ Νιους (Real News), που διενεργήθηκε στις 1-2/9/2010. Συγκεκριμένα, και σε πανελλαδικό δείγμα 1.000 ατόμων, το 27,1% προτίθενται να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ (από 27,2% στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας στις αρχές Μαΐου 2010), το 20,0% ΝΔ (προηγούμενη μέτρηση 18,5%), το 7,5% ΚΚΕ, το 5,3% ΛΑΟΣ, το 3,0% ΣΥΡΙΖΑ (από 4%), το 2,9% Ο-Π, το 7,8% άλλα κόμματα, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 26,4% (από 30,8%).
    Καταλληλότερος για πρωθυπουργός μεταξύ των.......

Εκλογές έρχονται...Μερικές σκέψεις για την στρατηγική της Ν.Δ ...

Εάν κανείς δει με ψυχραιμία τις συνθήκες και τις εξελίξεις λίγες εβδομάδες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές μόνο σε αυτό το συμπέρασμα μπορεί να καταλήξει. Χωρίς κομματικούς φακούς, μελετώντας μόνο τα δεδομένα, η στρατηγική που ακολούθησε η ΝΔ όλο αυτό το διάστημα διέσυρε τον (ομολογουμένως ευφυή και με το σύστημα στα χέρια του) Ραγκούση.
Έχοντας απέναντι της όλο το εκδοτικό κατεστημένο, τα ΜΜΕ αλλά και τις εσωτερικές τριβές που πάντα υπάρχουν η ΝΔ αυτή τη στιγμή βαδίζει προς την τελική αναμέτρηση με ξεκάθαρη στόχευση και στρατηγικό πλεονέκτημα που έγκειται στα ακόλουθα:
-ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αντάρτης. Ακόμα και...