Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 23, 2010

Όση προπαγάνδα και να κάνετε....Η ώρα πλησιάζει....

Διαβάζουμε στο πρωτοσέλιδο της Real.
"Δεν θα γίνω όμηρος" λέει ο Παπανδρέου που σκέφτεται τις πρόωρες εκλογές.
Καλά Γιωργάκη μας τα είπαν και άλλοι αυτά...
Επειδή καταλαβαίνει ο δοσίλογος ότι έχει φέρει τη χώρα στα όρια της διάλυσης θα του ήταν πολύ πιο εύκολο, τώρα που δεν έχει τη συναίνεση ούτε από τη "συμμαχία των προθύμων", να 'αποδράσει' με εκλογές.
Είναι τυχαίο άραγε ότι αρχίζει ο Βενιζέλος τις ηγετικές - ενωτικές εμφανίσεις, ενώ ρεπορτάζ ,όπως αυτό της εφημερίδας VETO, κάνουν λόγο για....

ΠΡΟΚΛΗΣΗ:ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ"-ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ "ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ,ΠΟΥ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ!

Το θέμα με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ για Σιωνισμό,Παγκοσμιοποίηση,Νέα Τάξη,Μασωνία και άλλα τέτοια...ενοχλητικά,έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις,εντός και εκτός Ελλάδας:Πρώτο το γνωστό και μη εξαιρεταίο Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του,ζητώντας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να τον καθαιρέσει!

"Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ σε άρθρα, δηλώσεις και κηρύγματά του στοχεύει κατά....

Θεωρίες συνομωσίας, ή στυγνή πραγματικότητα;

Τελικά όσο και να μη θέλει κανείς να πιστέψει στις θεωρίες συνομωσίας, όλο και κάτι γίνεται, και το μυαλό πονάει. Πριν από πάρα πολλά χρόνια, είχα ακούσει (από σοβαρά χείλη) την άποψη ότι όλα είναι προσχεδιασμένα όσον αφορά στο μέλλον της Ελλάδας. Και είχα αμφιβάλλει. Ήμουν ακόμη οπαδός της ορθολογικής και γραμμικής προσέγγισης της ιστορίας .
Η άποψη λοιπόν εκείνη έλεγε, πως ο νεαρός τότε ΓΑΠ, θα γίνονταν κάποτε πρωθυπουργός, διότι τα, όχι και τόσο σκοτεινά, κέντρα που διοικούν τον πλανήτη, έχουν κάποιο συγκεκριμένο «γεωπολιτικό» σχέδιο στο μυαλό τους. Να παραχωρηθεί δηλαδή η....

Με τέτοιους κήρυκες της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Λαμπρό παράδειγμα ο 'πατέρας' Σεραφείμ


Η εσχάτη προδοσία της κόρης του Αποστάτη. Το "Πρώτο Θέμα" την παραδίδει στον Ελληνικό λαό. Ξεφτιλισμένη, 'εφιάλτη' της Ελλάδας φύγε τώρα από τη χώρα

1500+ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΧΕΙ ΤΟ WIKILEAKS ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 1985-2010.ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΥΠΟΣ,ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ,ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΤΕ ΤΟ WIKILEAKS ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΣΕ BLOGS.



Απο το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί...
"Στα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουμε σήμερα, οι αμερικανικές υπηρεσίες απαντούν σε μια σειρά από ερωτήματα: Γ ιατί η Ντόρα Μπακογιάννη «κάρφωνε» στους Αμερικανικούς τον Πέτρο Μολυβιάτη; Πώς ο....

Λιβελλογράφημα Σηφουνάκη από το βήμα της Βουλής.

Είναι πραγματικό λυπηρό να διεξάγεται στην Βουλή η συζήτηση για τον  κρισιμότερο προϋπολογισμό του ελληνικού κράτους στα χρόνια της μεταπολίτευσης και αντί οι δημόσιοι άνδρες να έχουν σκύψει με περισσή σκεπτικότητα , αλλά και υπευθυνότητα πάνω από το κείμενο του προϋπολογισμού και τους αριθμούς του, να προτιμούν να αντικαταστήσουν το βήμα της Βουλής , σε «μέσο» για  την εξυπηρέτηση των όποιων τυχόν προσωπικών τους και επιχειρηματικών τους συμφερόντων.
Κλασικό παράδειγμα η χθεσινή ομιλία του κ. Σηφουνάκη που αντί να αναφερθεί στον προϋπολογισμό -που σύμφωνα ακόμη και με τον Πρωθυπουργό  είναι ο πλέον κρίσιμος της μεταπολιτευτικής πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής Ιστορίας μας- αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του  αναφερόμενος στον όμιλο MIG και στις τράπεζες του ομίλου Marfin.
Μάλιστα η ομιλία του  κ. Σηφουνάκη χαρακτηρίστηκε ως...

Συνέντευξη του Π. Καμμένου στο ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Τις επόμενες μέρες ο Πάνος Καμμένος θα είναι αποκλειστικά στο ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (http://anti-ntp.blogspot.com) και θα απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσει των αναγνωστών... Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο anti.ntp@gmail.com


Έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε ό,τι θέλετε... μιας και ο Π. Καμμένος δεν μασάει τα λόγια του

ΣΟΚ στο Πα.Σο.Κ., Η ΝΔ 4 μονάδες μπροστά σε δημοσκόπηση!!!

Ανατροπή - σοκ για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας καταγράφει διαδικτυακή δημοσκόπηση που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα "VETO".

Η ΝΔ παίρνει κεφάλι και μάλιστα με διαφορά 4 μονάδων από το Πα.Σο.Κ., ενώ Δημοκρατική Αριστερά και Δημοκρατική Συμμαχία ,συγκεντρώνουν το πολυπόθητο 3% και εισέρχονται στη Βουλή.

Ο Συ.Ρι.Ζα. μένει εκτός Κοινοβουλίου.
Αν και το δείγμα των ανθρώπων είναι πολύ μεγάλο και σταθμισμένο, εντούτις είναι πολύ δύσκολο να θεωρηθεί αντικειμενική η δημοσκόπηση ,καθώς ορισμένοι παράγοντες το καθιστούν απαγορευτικό.

Είναι όμως σαφώς μια ακόμη ένδειξη, ότι...

Είσαι φοιτητής; Ήρθε η ώρα να πάρεις την 'εκδίκησή' σου από τους καθηγητές σου...

Σε ένα πρωτοποριάκο site ,στο οποίο οι φοιτητές αξιολογούν τους καθηγητές τους, έχει στρέψει το βλέμμα της η εκπαιδευτική κοινότητα.
Πάνω από 1000 ονόματα καθηγητών τίθενται στην 'ιερά εξέταση' του διαδικτύου.
Τα σχόλια, οι παρατηρήσεις παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ ήδη το ΕΚΠΑ, παρακολουθεί στενά την κοινότητα ώστε να...

Στοιχεία- σοκ για Πανάρετο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας 'Δημοκρατία', η οποία αποκαλύπτει πως ο Υφυπουργός Παιδείας Ι. Πανάρετος για περισσότερο από μια δεκαετία έχει στήσει στην ΑΣΟΕΕ το δικό του καθεστώς οικογενειοκρατείας. Ο κ. Πανάρετος φέρεται να εκλέχθηκε στη θέση του Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής το 1991 όταν Πρόεδρος εκεί ήταν η σύζυγος του κα. Ευδοκία Ξεκαλάκη.
Η συνέχεια μοιάζει απίστευτη για τον...

Ο σφαγέας των Βαλκανίων

Δεν συνηθίζεται να κρίνεται αρνητικά κάποιος που μόλις πέθανε, όμως και ο ίδιος ο Richard Holbrooke έδωσε το κακό παράδειγμα όταν μόλις  έμαθε για το θάνατο του Slobodan Milosevic, δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τον Χίτλερ και τον Στάλιν, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τέρας».
Αυτό και αν δεν είναι αγνωμοσύνη. Ειδικά αν θυμηθούμε πως ο Holbrooke όφειλε την μεγάλη του επιτυχία, τη συμφωνία του Dayton του 1995, εξ ολοκλήρου στον Milosevic. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα απομνημονεύματά του με τίτλο  To End a War, του 1998. Όμως το μεγάλο ταλέντο του Holbrooke, με τη βοήθεια των ΜΜΕ, ήταν η ικανότητά του να περιγράφει τη πραγματικότητα σύμφωνα με το πώς τον βόλευε.
Η συμφωνία του Dayton παρουσιάστηκε ως...

Η Πύρινη ομιλία της Κανέλλη στη Βουλή



Αν και την έχουμε "θάψει" αρκετές φορές την Κανέλλη, κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό η θέση της μας βρίσκει σύμφωνους.
Όταν ένας πολιτικός μιλάει με την καρδιά του Έλληνα εμείς θα τον στηρίζουμε

Ξεδιάντροπος Παπακωνσταντίνου ξοδεύει 30.000 για μια κηδεία...

"Λεφτά Υπάρχουν" αλλά ξοδεύονται από το ξεφτιλισμένο υπουργό Οικονομικών για να παρευρεθεί στην κηδεία του Σκιόπα.
Του "Μεγάλου 'Έλληνα'" όπως είπε, θρασύτατα και χωρίς ντροπή, το GIORGO.

Αυτός ο άνθρωπος έφερε έναν προϋπολογισμό στη Βουλή, περικόπτοντας μισθούς, συντάξεις και απολύοντας τον απλό λαό από δημόσιες υπηρεσίες, όταν ταυτόχρονα ξόδευε 30.000 ευρώ για να πάει στην 'αιώνια πόλη' να θάψει τον τοκογλύφο Σκιόπια.

Μετά απορούν οι πολιτικοί μας γιατί...

Αγριο πολιτικό πόκερ στο Κόσοβο

 Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Σε πολιτικοδιπλωματική κόλαση έχει μεταβληθεί το Κόσοβο μετά τις βουλευτικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι τα αποτελέσματα καθιστούν επίπονη και πιθανόν μακρόσυρτη διαδικασία τον σχηματισμό κυβέρνησης (το πρώτο κόμμα πήρε μόλις 33,5% και το δεύτερο 23,6%, το τρίτο 12,2% και το τέταρτο 10,8%, αλλά και τα τρία αρνούνται να συμμαχήσουν με το πρώτο). Το ασταθές πολιτικό σκηνικό περιπλέκεται εξαιρετικά από τη μετεκλογική παρέμβαση με έμμεσο τρόπο της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ, οι οποίες επιδίδονται σε έναν ανελέητο διαγκωνισμό και αντιπαράθεση μεταξύ τους με στόχο την αύξηση της στενής επιρροής της καθεμιάς από αυτές τις χώρες στις πολιτικές εξελίξεις του Κοσόβου. Οι κινήσεις τους είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές.

Κυριακή έγιναν οι εκλογές, Δευτέρα γνωστοποιήθηκε το....

Θέμος Αναστασιάδης: "Θα τη σκίσω την πουτ@ν@....Τέλος τα 'γλυκανάλατα'"

 Αυτή ήταν η πρώτη του αντίδραση, σε στενούς του συνεργάτες

Τι το ήθελε και το είπε η Ντόρα αυτό το "Ελέγχθηκε ο κος Αναστασίαδης για τα 5,5 εκ ευρώ που βρέθηκαν στον λογαριασμό του;";

Ο Θέμος με το που το ακούσε έγινε 'πύραυλος'.
Έχει αρχείο για την κόρη του Αποστάτη ικανό να γίνει βιβλιογραφία.
Όχι απλά ένα πρωτοσέλιδο.

Σύμφωνα με αποκελιστικές πληροφορίες του blog μας,

Τα Made In USA αντιρατσιστικά(εβραϊκά) Χριστούγεννα


 
Πόσοι γνωρίζουν ότι στις ΗΠΑ η ευχή «Καλά Χριστούγεννα έχει αντικατασταθεί για λόγους «πολιτικής ορθότητας» με την «ευχή»… «Ευτυχισμένες διακοπές…» για να μη προσβάλλονται θρησκευτικά οι εβραίοι, παρ’όλο το γεγονός ότι αποτελούν μια μικρή μειοψηφία; Επίσης στα πολυκαταστήματα αποφεύγουν τις πινακίδες που γράφουν «MERRY CHRISTMAS» και όπου αυτές υπάρχουν πρέπει απαραίτητα δίπλα να υπάρχει και το «HAPPY HANUKAH»…
Πόσοι γνωρίζουν ότι στις ΗΠΑ η ευχή «Καλά Χριστούγεννα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ για λόγους....

Σφοδρή επίθεση Βεντούρη στον Βγενόπουλο

Η εταιρία Cerberus and Partners του Απόστολου Βεντούρη διανέμει φυλλάδιο 8 σελίδων με το οποίο καταγγέλλει τη ΜΙG για τον τρόπο αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου ενώ παράλληλα αναφέρεται και στη σχέση της με την εταιρία Modern Times που κατέχει το 25% του Alter.

Διαβάστε το φυλλάδιο σε .pdf εδώ.

Πλάφον 4000 ευρώ στις ΔΕΚΟ

Το «κούρεμα» αποδοχών από 10% έως και 25% θα πιάσει και τους χιλιάδες εργαζόμενους στις εισηγμένες δημόσιες επιχειρήσεις. Παράλληλα θα τεθεί ανώτατο όριο αμοιβών, «πλαφόν», στις 4.000 μεικτά. Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε επιστολές του προς τις διοικήσεις των εισηγμένων εταιρειών, στις οποίες το Δημόσιο κατέχει πάνω από το 34% του μετοχικού τους κεφαλαίου, ζητά να περιορισθεί το μισθολογικό κόστος.Οι επιστολές παρελήφθησαν (ή θα καταφθάσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες) από τους προέδρους των...

Από ξένο... την αλήθεια

Aλήθεια η κυβέρνηση ψάχνει ακόμη να βρει πόθεν προκύπτουν τα σημερινά οικονομικά μας χάλια; Εχει βάλει ντετέκτιβ κι επιμένει ότι μόνον η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή μία πενταετία και κάτι στη μεταπολιτευτική μας ζωή, ευθύνεται για τα δεινά που περνάει σήμερα ο μέσος Ελληνας; Η κυβέρνησή μας έχει συνηθίσει να πιστεύει τα απίστευτα. Ευτυχώς όμως μας προσγειώνουν ξένοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί από τους οποίους μαθαίνουμε, οι αδαείς, την πικρή για τους κυβερνώντες αλήθεια.
Το Bloomberg, λοιπόν,