Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 23, 2013

Να η "ανάτπυξη"...Κλείνει ο "Κατσέλης"...Στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενοι

 Μία μεγάλη επιχείρηση που έχει την έδρα της στις Αχαρνές και στην οποία απασχολούνταν εκατοντάδες συμπολίτες μας έβαλε λουκέτο. Η εταιρεία ΚΑΤΣΕΛΗΣ ή όπως ονομάζεται ο Όμιλος N utriart την περασμένη Πέμπτη προχώρησε στην κατάθεση αίτησης πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δηλώνοντας πλέον και επίσημα ότι η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Δυστυχώς, πάνω από 1000 εργαζόμενοι θα μείνουν κυριολεκτικά στο δρόμο δίχως αποζημίωση σε καιρούς δύσκολους για να ξαναβρούν δουλειά, αφού οι περισσότεροι εργάζονταν στην εν λόγω εταιρεία 20 και 30 χρόνια! Τα τελευταία χρόνια, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της διοίκησης, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί τρόπος ώστε η εταιρεία να καταφέρει να βρει τον δρόμο της.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας, Παρασκευή, με επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, «αν και το τελευταίο διάστημα κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για.....

Η "ισότητα" μεταξύ των ανθρώπων και ο Αριστοτέλης



"Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση άνισων ανθρώπων"

Αριστοτέλης
 
Η "ισότητα" προϋποθέτει ότι τα μέρη που εξετάζονται ισοδυναμούν μεταξύ τους ως προς μια παράμετρο. Η μπύρα δηλαδή των 330ml «είναι ίση» με το κρασί των 100ml ως προς την τιμή που πωλούνται σε ένα κατάστημα. Ναι λοιπόν σε αυτή την περίπτωση έχουμε ισότητα των εξεταζόμενων αντικειμένων. Αν λοιπόν προχωρήσουμε το επιχείρημα των διεθνιστών περί ισότητας μεταξύ όλων των ανθρώπων θα πρέπει να συμφωνήσουμε τις συνισταμένες που θα εξεταστούν.

Είναι π.χ. ίσοι όλοι οι άνθρωποι απέναντι στη ζωή; Ναι είναι. Είναι ίσοι απέναντι στην ελευθερία; Ναι είναι. Είναι όμως ίσοι ως προς την ικανότητα δημιουργίας πολιτισμού; Σαφώς και όχι. Η Ιστορία και....

ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΙΝΑ, ΠΟΙΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;;; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ “ΑΤΤΙΚΗ”

2_167
Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας νεαρός Κινέζος για να μην πληρώσει πρόστιμο γιατί δεν είχε εισιτήριο!.. Όταν γύρω στις 3 το μεσημέρι, στη στάση «Αττική» αντιλήφθηκε ότι γινόταν έλεγχος εισιτηρίων, επέλεξε να κατεβάσει το… παντελόνι και τα σώβρακα του και να κάνει την «χοντρή» ανάγκη του μέσα στον συρμό που επέβαινε!
Δεν ξέρουμε τι τον έκανε να λειτουργήσει με τόση αναίδεια προς την χώρα που τον φιλοξενεί.

Ή μάλλον ξέρουμε. Πολύ καλά ξέρουμε. Φταίνε όλοι εκείνοι (οι κόκκινοι ως επί το πλείστον) συμπαραστάτες των ανθρώπινων δικαιωμάτων που νοιάζονται ΜΟΝΟ για τα δικαιώματα των ρεζίληδων, και όχι για.....

Οι αναρχοκομμουνιστές του Indymedia ως υπερασπιστές του....Κουβέλη!

Προ ημερών ο μπαρμπά Φώτης Κουβέλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση της εγχώριας τρόικας για το θέμα της ΕΡΤ. Φυσικά αυτή ήταν η πρόφαση καθώς τα αίτια είναι βαθύτερα και κυρίως δημοσκοπικά. Εν καιρώ θα τα αναλύσουμε περαιτέρω.

Η Κουβέλης λοιπόν, το "αριστερό" άλλοθι της Κυβέρνησης των νεοφιλελεύθερων, βρήκε σε αυτή του την κίνηση κάποιους απρόσμενους υποστηρικτές.
Αναφερόμαστε στους .....

Ο Νίτσε για τους εβραίους

"Οι εβραίοι είναι ο πιο......

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Από την στήλη “Κοινός Νους” της εφημερίδας “Στόχος”.

Αποκλειστικές πληροφορίες για τον 8ο Διαθρησκειακό Διάλογο Ορθοδόξων Χριστιανών και Εβραίων Σιωνιστών που έγινε 4 με 6 Ιουνίου 2013 στην Θεσσαλονίκη έχει σήμερα ο «Στόχος».

1) Όπως και τους 7 προηγούμενους, τον Διάλογο διοργάνωσε ο Σκλάβος Πατριάρχης Βαρθολομαίος με λεφτά των πτωχευμένων Ελλήνων. Την Ορθοδοξία εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ με επιτελείο καθηγητών Θεολογίας και την Διεθνή Ιουδαϊκή Επιτροπή ο πρόεδρός της, καθηγητής Lawrence Schiffman, η διάδοχος πρόεδρος Betty Ehrenberg και αρκετοί εξέχοντες Ραβίνοι. Ο Γαλλίας Εμμανουήλ κατηγορείται εδώ και χρόνια ότι έχει πετάξει τα ράσα εκτός ναού και κυκλοφορεί με πολιτικά ρούχα, ενώ τυγχάνει Μέγας Λάτρης των Εβραίων, γι’ αυτό και τον επέλεξε ο «γάτος» ο Βαρθολομαίος.

2) Οι Εβραίοι ήσαν πιο απαιτητικοί από ποτέ: Έσερναν τους......

Ανάλυση “Επίκαιρα”: Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται παντού!

Στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα στελέχη είναι καλό, κάτι που δικαιολογείται από τις δημοσκοπήσεις. Είναι ίσως το μόνο κόμμα που δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τυχόν προκήρυξη εκλογών. Αντιθέτως, ευελπιστεί σε άμεση κεφαλαιοποίηση στην κάλπη των δημοσκοπικών ποσοστών του. Οι περί τον Νίκο Μιχαλολιάκο θεωρούν πως η τρικομματική απέφυγε την αυτοδιάλυσή της, φοβούμενη και τις εκλογικές επιδόσεις της Χρυσής Αυγής, πέραν των άλλων παρενεργειών που θα προκαλούσαν οι πρόωρες κάλπες.

Εκφράζουν, δε, την εκτίμηση ότι το κόμμα τους θα υπερβεί σε βάθος χρόνου το 20% και ότι ο στόχος της δεύτερης θέσης που έχει τεθεί από την ηγεσία είναι...

Έρχεται κωλοτούμπα: Πάλι μαζί οι αμερικανοκομμουνιστές, γιατί αλλιώς ο Φανούρης δεν ξαναβλέπει Βουλή


Ποτέ μην λες ποτέ μπροστά στην κουτάλα! Μπροστά στο ενδεχόμενο να χαθεί η μάσα για τους πολιτικάντηδες είναι ικανοί να κάνουν τις πιο θεαματικές κωλοτούμπες και η αλήθεια είναι ότι μας έχουν συνηθίσει τόσο πολύ σε αυτές που δεν προξενούν πια και μεγάλη εντύπωση.
Στην πολιτική όπως ασκείται σήμερα από τους εν Ελλάδι εξωνημένους πολιτικάντηδες υπάρχει μια απαραβάτη σταθερά:

Η συνήθης δικαιολογία είναι απλή και τετριμμένη: Για το καλό της πατρίδας, αλλά όλοι πια έχουν συνηειδητοποιήσει πως όλα γίνονται για το καλό της... παρτίδας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την επιστροφή Σαμαρά στην ΝΔ (εγώ δεν γυρίζω πίσω ακόμα και να με κάνουν αρχηγό), την Παπαδημική συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ (το τι είχαν πει κατά καιρούς ο ένας για τον άλλο δεν χωράει σε εγκυκλοπαίδεια...), την.....

Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στη Γαλλική τηλεόραση: "Ένας χρόνος από την εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής...Ένας χρόνος που το Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώθηκε"

ΔΕΙΤΕ ΤΗ

"ΑΓΓΕΛΙΑ" ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ... ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ...!


Ωραίο σύστημα... απογραφής "ροζ" παιδιών στο Δημόσιο εμπνεύστηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ βγάζοντας "mail-αγγελία" για αποσπάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ MAIL-ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!