Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2016

Αρχιραβίνος του Ισραήλ: "Απελάστε όλους τους μη Εβραίους"

Όλοι οι μη Εβραίοι θα έπρεπε να απελαθούν από το Ισραήλ και ο μόνος λόγος που δεν γίνεται ακόμα αυτό είναι επειδή μπορούν να είναι "υπηρέτες στους Εβραίους" μέχρι να έρθει ο Μεσσίας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής των Σεφαραδιτών, Ραβίνος Yitzhak Yosef (Γιτζάκ Γιόζεφ).

Ο αρχιραβίνος Yosef είπε ότι καταστεναχωριέται που δεν είναι σε θέση να εκδιώξει όλους τους μη Εβραίους αμέσως, «όπως θα έπρεπε», αλλά αυτό θα γίνει...

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΣ ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Ακόμα μια επίσκεψη Αμερικανίδας αξιωματούχου, είχαμε στην Λέσβο και την Χίο. Κι όχι καμιάς τυχαίας, αλλά της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών, Χέδερ Χίγκινμποτομ, που μετέβη στα νησιά μαζί με τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ Τόσκα, για να επιθεωρήσει τους απεσταλμένους της Νέας Τάξης Πραγμάτων (εξ’ Ανατολών απρόσκλητους) στα hot spots – και είχε και συναντήσεις με τους «φορείς» των νησιών, τους υπαλλήλους της (των ΜΚΟ) κι έδωσε και συνέντευξη τύπου (στην Λέσβο, μίλησε με θερμά λόγια για την στάση των κατοίκων του νησιού, αλλά και των τοπικών αρχών, απέναντι στα «προσφυγάκια», ενώ υπογράμμισε και το ενδιαφέρον της χώρας της, αλλά και το προσωπικό ενδιαφέρον του Μπαράκ Ομπάμα για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος).

Ωστόσο, οι μόνες φωνές που άκουσε η Αμερικάνα, ήτανε από τα «προσφυγάκια», που γυρεύανε να τα πάρει… μαζί της. Κι ας αφήσουμε την Χίο…

Που ήταν άραγε οι… αγωνισταράδες του πανίσχυρου στην Λέσβο… τιμημένου κουκουέ, να στήσουν μια συγκέντρωση και πορεία με σύνθημα «ανεπιθύμητοι οι φονιάδες των λαών στο νησί μας»; Όταν μάλιστα καταγγέλλουν...

Εναέρια κωλοτούμπα ο Καμμένος! “Λεκτικό σφάλμα” η εθνοπροδοσία του Μουζάλα - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στα χνάρια του Καρατζαφέρη ο Καμμένος.

Ξεπέρασε το ανώτατο όριο ξεφτίλας και κωλοτούμπας ο κολλημένος με την υπουργική καρέκλα Καμμένος.

Στην σημερινή συζήτηση για την διαφθορά στην Δικαιοσύνη στην Βουλή ο "Μακεδονομάχος" Καμμένος έκανε την υπέρτατη πολιτική κυβίστηση και έσπευσε να δηλώσει την υποταγή του στην προδοτική κυβέρνηση Σύριζα, λέγοντας χαρακτηριστικά για τον Μουζάλα:
"Έκανε ένα λεκτικό λάθος...".

Τον παραδίδουμε στην χλεύη του ελληνικού λαού!

Δείτε το βίντεο...

ΕΛΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΧΙΟΥ

xios1
Οι συγκρούσεις ομάδων Ιρανών και Αφγανών, στο Hot Spot της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός της Χίου, άρχισαν από το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν με αιματηρό τρόπο τις βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί με μαχαιρώματα.
Στο συγκεκριμένο Hot Spot φιλοξενούνται πάνω από 1.500 άτομα, ενώ οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί που....

Η Βελγική Νεολαία ξυπνά και αντιστέκεται....Διαδηλώσεις και οδομαχίες κατά των λαθρολάγνων πολιτικών και των ισλαμιστών ΒΙΝΤΕΟ


Αντίσταση από την νεολαία του Βελγίου στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης - Λίβελοι από τα λαθρολάγνα ΜΜΕ

Ήτανε “νεοναζί”, “μεθυσμένοι”, “ χούλιγκαν”, και έλειπε μόνο το… παιδεραστές. Αλλά δεν μπορούν να το γράψουν στις εφημερίδες  διότι στο Βέλγιο η παιδεραστία είναι πολιτικά ορθή όπως και η τρομοκρατία. Μιλάμε για τους νεαρούς Βέλγους που πάνω από 500 τον αριθμό έκαναν μια πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο των Βρυξελλών την περασμένη Κυριακή.
Ήταν όλοι οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων του Βελγίου και τόλμησαν να υψώσουν την φωνή τους ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία αλλά όχι γράφοντας στις πλατείες με κιμωλία ή χορεύοντας στους δρόμους, ώστε να σταματήσουν τους ισλαμιστές να τοποθετούν βόμβες. Ο δικός τους τρόπος ήταν πιο δυναμικός και απλά ήθελαν να δείξουν ότι υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να αντιδράσουν. Οι διαδηλωτές διέσχισαν όλο το κέντρο με ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία έδειξε τεράστιο ζήλο εναντίον τους. Τον μισό από αυτόν αν το έπραττε και στις συνοικίες των Βρυξελλών όπου τρέφεται η ισλαμική τρομοκρατία, στο Βέλγιο δεν θα είχαμε πρόβλημα.
Τα συνθήματα που ακούστηκαν όπως το:“ Είμαστε στο σπίτι μας και θα το προστατέψουμε” και το: “ Το κράτος είναι συνεργός του ISIS”,  έκαναν τον ...

1277% αύξηση της ροής λαθρομεταναστών σε σχέση με το 2015: Τα στοιχεία του Λιμενικού φανερώνουν τα ψέμματα κυβέρνησης και διαπλοκής!


1277% αύξηση της ροής λαθρομεταναστών σε σχέση με το 2015: Τα στοιχεία του Λιμενικού φανερώνουν τα ψέμματα κυβέρνησης και διαπλοκής!

Έχει «κολλήσει η βελόνα» και τα αργυρώνητα ΜΜΕ εδώ και μήνες προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο αριθμός των προσφύγων και λαθρομεταναστών που βρίσκεται στη χώρα περιορίζεται στους πενήντα χιλιάδες. Ειδικά τους τελευταίους μήνες που έχουν κλείσει τα σύνορα ο αριθμός που αναφέρουν τα ΜΜΕ είναι... ύποπτα στάσιμος.
Ας δούμε, όμως, τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, ώστε να αντιληφθούμε ποιά είναι η πραγματικότητα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία που έδωσαν οι αρμόδιες αρχές είχαμε, το πρώτο τρίμηνο του 2016, κατακόρυφη αύξηση της εισροής λαθρομεταναστών σε σχέση με το 2015.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αύξηση είναι.....

Δεν τους χάλασε... Σε παροξυσμό οι αλβανοί κατσαπλιάδες για την ηρωική σημαία της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου στο “Γ. Καραϊσκάκης”


Σε παροξυσμό οι αλβανοί κατσαπλιάδες για την ηρωική σημαία της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Απίστευτη πρόκληση των αλβανών, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν καταγγελία κατά της ΕΠΟ με αφορμή την Σημαία της Βορείου Ηπείρου που σηκώθηκε στις κερκίδες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδος – Μαυροβουνίου.
H εν λόγω σημαία αποτελεί… πρόκληση για την αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία έκανε γνωστές τις διαθέσεις της να καταγγείλει την Ελλάδα στην Fifa, κάνοντας λόγο για εξτρεμιστικά εθνικά σύμβολα. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των αλβανών έχει ως εξής: «Η Αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά της αγανάκτηση για την ανάδειξη των εξτρεμιστικών συμβόλων. Η εμφάνιση μιας...

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ellas-ekklhsia
Πολλοὶ συνέλληνες, ὡς ἐπὶ τὸ πλεῖστον καλοπροαίρετοι, ἐπικαλοῦνται τὴν ἑνότητα τῶν Ἑλλήνων, μέσῳ τῆς ὁποίας θὰ ἀγωνιστοῦμε προκειμένου νὰ λύσουμε ὅλα τὰ προβλήματα ποὺ μᾶς ταλανίζουν, ὅπως ἡ οἰκονομικὴ κρίση καὶ τὸ λαθρομεταναστευτικὸ ζήτημα.
Φοβᾶμαι, ὅμως, ὅτι ἑνότητα τῶν Ἑλλήνων δὲν εἶναι ποτὲ δυνατὸν νὰ ὑπάρξει. Κι αὐτὸ γιατὶ ἕνα μεγάλο τμῆμα τοῦ πληθυσμοῦ ἀποτελεῖται ἀπὸ μισέλληνες, ἰδεολογικῶς τυφλωμένους, ὑποτελεὶς τῶν κομματικῶν χαμαιτυπείων καὶ τσιράκια τῆς παγκόσμιας σιωνιστικῆς δικτατορίας. Ἀπὸ ποῦ νὰ....