Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015

ΑΘΩΟΣ και για το βίντεο Μπαλτάκου ο Ηλίας Κασιδιάρης: Νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο το βίντεο Μπαλτάκου! - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρης

Η σημερινή ημέρα μπορεί να θεωρηθεί ιστορική, καθώς η Ελληνική Δικαιοσύνη κάνει ένα ακόμη βήμα προς την πολυπόθητη αυτοκάθαρσή της από βρώμικα κυκλώματα και επίορκους παράγοντες που αμαυρώνουν το σώμα των εντίμων Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων. Το περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου αποτελεί πλέον νόμιμο αποδεικτικό μέσο και θα γίνει νόμιμη χρήση του σε δικαστικό επίπεδο, όχι μόνο για να αποδειχθεί η αθωότητα της Χρυσής Αυγής, αλλά και για να οδηγηθούν στο εδώλιο οι σκευωροί και οι συνωμότες της παραδικαστικής παράγκας Σαμαρά, που προσπάθησαν να καταλύσουν την Λαϊκή Κυριαρχία και το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Πριν από 18 μήνες - όταν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη απειλούσε με φυλακίσεις όποιον αποκάλυπτε στοιχεία για την επίορκη συμμορία Σαμαρά - είχα δηλώσει στο περιστύλιο της βουλής...

Ο αληθινός Τσε Γκεβάρα: Πατριώτης, «ρατσιστής» «ομοφοβικός»

Η επέτειος δολοφονίας του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα (9 Οκτωβρίου 1967) έδωσε την αφορμή στα διάφορα απολιθώματα του μαρξιστικού διεθνισμού να χρησιμοποιήσουν το όνομά του. Η αλήθεια είναι ότι ο Τσε Γκεβάρα αποτελεί το αναμφισβήτητο είδωλο κάθε κακομαθημένου και παρηκμασμένου αριστερού (συνήθως πλουσιόπαιδου), το οποίο θέλει να παραστήσει τον «επαναστάτη» κατά την διάρκεια της εφηβείας του πριν αστικοποιηθεί στην συνέχεια της ζωής του. Από το ΚΚΕ και την άκρα αριστερά μέχρι τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο και την Έλλη Στάη (που φοράει μπλουζάκι με το πρόσωπό του), όλοι έχουν να λένε για τον Αργεντινό Επαναστάτη και χρησιμοποιούν διάφορες φράσεις του. Μόνο που ο πραγματικός Τσε Γκεβάρα είναι πολύ διαφορετικός απ’ αυτόν που παρουσιάζουν οι διάφοροι «θαυμαστές» του. Μολονότι ο Τσε δεν ήταν Εθνικιστής, εν τούτοις ήταν ένας πραγματικός Επαναστάτης, έστω και μέσα στις αντιφάσεις της ιδεολογίας του, που δεν έχει καμιά σχέση με...

Ο διασυρμός των Ενόπλων Δυνάμεων από τα παρτάλια του μνημονίου

Τσίπρας και Καμμένος «λούφαραν» την θητεία τους με βύσμα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και τολμούν σήμερα να φορούν την τιμημένη Στολή του Έλληνα Στρατιώτη για να κάνουν ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου, διασύροντας τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Τσίπρας: Υπηρέτησε στο ναυτικό με "βύσμα" τον Τσοχατζόπουλο και χτύπησε αναβολή για να κατέβει στις εκλογές. Στη φώτο φέρει εντελώς παράτυπα τζάκετ πιλότου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Καμμένος: Υπηρέτησε στην πιο βυσματική Μονάδα της...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ δωροδοκίας ψηφοφόρων; Ψηφοδέλτιο της ΝΔ μαζί με 50ευρω ανακάλυψαν οι ελεγκτές της Χρυσής Αυγής στα Ιωάννινα


ΣΚΑΝΔΑΛΟ δωροδοκίας ψηφοφόρων; Ψηφοδέλτιο της ΝΔ μαζί με 50ευρω ανακάλυψαν οι ελεγκτές της Χρυσής Αυγής στα Ιωάννινα

Σε εκλογικό τμήμα του δήμου Ιωαννιτών της περιφέρειας Ηπείρου κατά την διεξαγωγή επανακαταμέτρησης οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου ανακάλυψαν ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας με... "ενσωματωμένο" χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Οι βρώμικες μεθοδεύσεις του σαθρού πολιτικού κατεστημένου αποκαλύπτονται καθημερινά κατά την επανακαταμέτρηση που διεξάγουν οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά τμήματα της επικρατείας.
Η νοθεία όζει από χιλιόμετρα μακριά, ενώ και τα αποτυπώματα της μεθόδευσης είναι καταφανή. Το κόμμα λαμβάνει καθημερινά αναφορές για....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ;

levedis

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο πρόεδρος Βασίλης να διαρρέει ότι αρνείται να πάει στο γραφείο που του έδωσαν στη βουλή, γιατί το είχε κάποτε ο Μητσοτάκουλας και είναι… γρουσούζικο, αλλά σύμφωνα με τον έγκριτο (καθότι έχει «εσωτερική πληροφόρηση»…) «Βηματοδότη», άλλος είναι ο πραγματικός λόγος:
«Ο Λεβέντης, το γραφείο και τα χάπια του
Δεύτερον, επειδή παίρνει… χάπια. Τώρα θα πείτε τι σχέση έχουν τα...

ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ: «ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ… ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ» !!!

mousoulmana

Μια υπόθεση που αποδεικνύει πως ο τούρκος φίλος δεν γίνεται και πως η Θράκη είναι καζάνι που βράζει έρχεται να αποκαλύψει η εφημερίδα «Ελεύθερη Θράκη».
Φαίνεται όμως πως το “δηλητήριο” της Άγκυρας, που χύνεται συστηματικά σε ολόκληρη τη Θράκη, αρχίζει να αλλάζει ψυχές και συνειδήσεις.
Κάποιοι βέβαια εξακολουθούν  να κοιμούνται  τον ύπνο του δικαίου, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο δράσης των Μυστικών Υπηρεσιών, “Γκρίζων Λύκων”, Πρακτόρων και πρακτορίσκων της Τουρκίας, που αλωνίζουν στην Θράκη μας, με στόχο την Κοσσοβοποίησή της περιοχής.
Και αυτός ο αμέριμνος ύπνος, δεν αφορά μόνο τις Υπηρεσίες Ασφαλείας της χώρας, αλλά και τους ίδιους τους πολίτες.
Το παρακάτω γεγονός, που....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ»;

georgiadis_poulman
Γράφει ο Αντίοχος

Στα πρότυπα της προεκλογικής εκστρατείας του… Ομπάμα, θα κάνει την ανά την Ελλάδα προεκλογική του εκστρατεία ο… ξακουστός «Μπουμπούκος». Φυσιολογικό βεβαίως να μιμείται άλλους (αντέγραψε και το σύνθημα του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, από τη δεκαετία του ’50), αφού όπως φαίνεται, δεν είναι ικανός να κατεβάσει από την κούτρα του μια ιδέα της προκοπής.  
Έτσι, εκτός από το Twitter, θα κάνει περιοδείες με…

Το ΒΗΜΑ "εξαφανίζει" τα άρθρα που αφορούν τη δίωξη κατά του Ντογιάκου - "Παναθηναϊκάκια"... Γιατί άραγε;!


Amber Alert: Εξαφανίζονται μυστηριωδώς άρθρα και ειδήσεις από το “Βήμα”!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Προ ολίγων ημερών, είχαμε αναφερθεί σε άρθρο του Burak Bakdil, που είχε δημοσιευθεί στην διαδικτυακή έκδοση του ψυχάρειου «Βήματος», το οποίο επεσήμαινε ότι οι πάμπλουτες αραβικές και μουσουλμανικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Εμιράτα, Ομάν και Μπαχρέιν) προσφέρουν παραμονή και εργασία σε χιλιάδες ασιάτες εργάτες, αλλά δεν δέχονται ούτε έναν (ομοεθνή –Άραβα- και ομόθρησκό τους) πρόσφυγα από την Συρία.
Μετά από λίγη ώρα, το συγκεκριμένο άρθρο… εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Προφανώς....

Σχέδιο κατάληψης της χώρας από τους λαθρομετανάστες


Σχέδιο κατάληψης της χώρας από τους λαθρομετανάστες

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

Τα όρια του εφιάλτη έχει ξεπεράσει η λαθρομεταναστευτική λαίλαπα για τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας, με τις ορδές των λαθροεισβολέων να έχουν καταλάβει νευραλγικά σημεία της πρωτεύουσας. Πάρκα όπως το Πεδίον του Άρεως, ολόκληρη την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, και η πλατεία Βικτωρίας έχουν καταληφθεί από τους λαθρομετανάστες εισβολείς. Το «ΕΜΠΡΟΣ» εισήλθε στα «κατεχόμενα» εδάφη στην πλατεία Βικτωρίας, για να σας μεταφέρει και με εικόνες μια κατάσταση η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια της φαντασίας.
Ένας εφιάλτης χωρίς όρια
Πλατεία Βικτωρίας 30/9/2015 ώρα 3 το μεσημέρι. Μια....

ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ! ΌΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’90 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

xrysh_augh_1995