Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2015

Αυτός είναι ο εισαγόμενος "πολιτισμός" των "προσφύγων": 28 Σύριος εξέδιδε 14χρονη Σύρια σε ομοεθνείς του σε... καταυλυσμό "προσφύγων"!


Ήθη και έθιμα “προσφύγων”: 28χρονος εξέδιδε στην Σάμο την... 14χρονη σύζυγό του!

Ακόμα ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε χώρο ταυτοποίησης προσφύγων στην Σάμο: Σύριος πρόσφυγας(;) ξυλοκόπησε την 14χρονη σύζυγό(!) του μπροστά στα μάτια των λιμενικών.
Σύμφωνα με το i-samos.gr ένας Σύριος έστειλε στο νοσοκομείο την 14χρονη σύζυγό του διότι δεν συναινούσε να εκδοθεί με ομοεθνείς του. Όλα αυτά εκτυλίχτηκαν σε χώρο ταυτοποίησης προσφύγων δηλαδή στα λεγόμενα «Hot – Spots», στα οποία ο κάθε λαθρομετανάστης δηλώνει… πρόσφυγας(!).  Σημειώνουμε ότι ....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 6ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008

Áðü ôçí Óõíåäñßáóç ôïõ Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ óôçí Áßèïõóá Õðïõñãéêïý Óõìâïõëßïõ, óôç ÂïõëÞ, ÊõñéáêÞ 13 Ìáñôßïõ 2011.   ÁÐÅ ÌÐÅ/www.papandreou.gr/ÂÁÓÉËÇÓ ÖÉËÇÓ
Φως στην τραγική νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008  και τον θάνατο του Γρηγορόπουλου που έδωσε την αφορμή οι διάφοροι μπαχαλάκηδες  της Αριστεράς, πολλοί εκ των οποίων σήμερα κατέχουν κυβερνητικές θέσεις, να κάψουν επί τρεις μέρες όλη την Ελλάδα, ήρθε να δώσει με ανακοίνωση της η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσίες των Πυρήνων της Φωτιάς» το οποίο δημοσιεύθηκε στο Indymedia  .  
Ιδού το επίμαχο απόσπασμα :

 «Όχι, δεν επρόκειτο για ένα αθώο παιδί και έναν παρανοϊκό μπάτσο, που βρέθηκαν σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, αλλά για έναν....

Ο Β. Λεβέντης έχει "πάρε δώσε" με τους Τούρκους.... Γιατί άραγε;!

tsipras_leventis708
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ας τα βλέπουν αυτά όζοι τον ψηφίσων και όσοι μέχρι και σήμερα τον στηρίζουν ως "αντισυστημικό" και "πατριώτη"!
 
Γράφει ο Αντίοχος

Τα όσα μεταφέρει ο Πρόεδρος Βασίλης στους βολευτές του «αποκάλυψε» ο Βηματοδότης – προφανώς του τα σφύριξε ο Π.Β., που –αν και κάποιοι τον περνάνε για… ψώνιο, είναι μεγάλος ατσίδας και ξέρει πολύ καλά που παίζεται το παιχνίδι.
Εκτός, λοιπόν, από την «προσέγγιση» που επιχειρούν διάφορα κυβερνητικά στελέχη (ενδεικτικά αναφέρονται οι Παππάς και Φλαμπουράρης) στις… τουαλέτες της βουλής, ο Π.Β. –μέσω του Βηματοδότη- αποκάλυψε και μια πολύ περίεργη πρόσκληση που έλαβε: «Τους είπε για παράδειγμα ότι.....

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ… ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!

tromokrates-syriza__article
Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζεται το σήριαλ με τις καταγγελίες Πανούση και οι (διόλου πειστικές…) απαντήσεις των συριζαίων, που δήθεν… πέφτουν από τα σύννεφα. Και βέβαια, είναι γνωστά τα νταραβέρια των συριζαίων με τους ληστοτρομοκράτες –τα οποία γίνονταν φόρα-παρτίδα- και δεν περιμέναμε τον Πανούση για να τα μάθουμε.
Ωστόσο, ο Πανούσης που εμφανίζεται σήμερα ως μέγας… αντιτρομοκράτης, είναι… μία από τα ίδια! Καθότι, ήταν αυτός που συνυπέγραφε με τους υπόλοιπους συριζαίους για την αποφυλάκιση του αρχιτρομοκράτη Ασπιώτη (που καταζητείτο και παραδόθηκε προ μηνός περίπου και έκτοτε αγνοείται η τύχη του…) και δύο ακόμα αναρχοκομμουνιστών!
Σας θυμίζουμε το.....

Μπουμπούκος προς Βορίδη: Τι “τραβεστί” συμπεριφορά ήταν αυτή; Με πούλησες!


Μπουμπούκος προς Βορίδη: Τι “τραβεστί” συμπεριφορά ήταν αυτή; Με πούλησες!

Το πραγματικό νόημα της ιστορικής φράσης: "Και συ φίλε Βρούτε;" αντιλήφθηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είδε τον άσπονδο φίλο του Μάκη να προχωράει σε μια μεγαλοπρεπή προδοσία.

Ο "κολλητός" του Μπουμπούκου Βορίδης, για χάρη του οποίου ο Άδωνις δεν θα κατέβαινε για πρόεδρος, με μια δήλωση του σήμερα από το περιστύλιο της Βουλής στήριξε τον Τζιτζικώστα! Ο λόγος, όπως ισχυρίστηκε ο ...

ΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ , ΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ !

samaras-skeptikos__article
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Θυμάστε την παλιά καλή ελληνική ταινία «φωνάζει ο κλέφτης», όπου ο Α. Ντούζος χρησιμοποιούσε κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσον για να καλύψει τις ανομίες του; Ανάλογου στυλ  είναι και οι κινήσεις που εφαρμόζει η κυβέρνηση ώστε να δείξει την «άμεμπτη» πλευρά της   αριστερής «ηθικής», μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του κ. Πανούση. Μετά τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού, ότι στέλεχος του Σύριζα φαίνεται να συνομιλεί με τρομοκράτη από το χώρο των πυρήνων της φωτιάς, αμέσως μπήκε σε εφαρμογή η προπαγάνδα του Σύριζα όπου τα επιτροπάτα με τους κομισσαρίους ανέλαβαν δράση. Η αρχή έγινε με τον Κ. Βαρεμένο και με τον κ. Παρασκευόπουλο, οι οποίοι χαρακτήρισαν ως...

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο bankingnews: "Αντί η Ευρωπαϊκή Ένωση να αντιμετωπίσει με σκληρότητα την Τουρκία, την χρηματοδοτεί!"


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο bankingnews: Αντί η Ευρωπαϊκή Ένωση να αντιμετωπίσει με σκληρότητα την Τουρκία, την χρηματοδοτεί!

Στην εκτίμηση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ακόμη πολιτικό και κοινωνικό χρόνο διατυπώνει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη του στο bankingnews.gr.
- Από την εποχή του οργισμένου Έλληνα που κατέβαινε στις πλατείες, που βομβάρδιζε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συνθήματα και σχόλια επαναστατικά περάσαμε στην αμηχανία και παθητική στάση. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εξηγεί αυτό το φαινόμενο.
"Με λυπεί που ο ελληνικός λαός μετεξελίχθηκε σε παθητικό παρατηρητή. Αρχικά επαναστάτησε, καθώς η λιτότητα του μνημονίου τον σόκαρε. Εν συνεχεία ξεκίνησε η αποδοχή, δίνοντας εσωτερική μάχη να αποδεχθεί κάτι που τον ζημιώνει. Έτσι λοιπόν το....

Ύβρις... Στήνουν παραγκούπολη σε αρχαίο μνημείο στην Κω για τους "παράτυπους μετανάστες"!

romaikoOdeio_473_355
Γράφει ο Αντίοχος

Έχουν «ξεφύγει» οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» και τα δίνουν όλα προκειμένου να βολέψουν όπου-όπου τους εκατοντάδες χιλιάδες εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας.
Και ξεπερνούν κάθε όριο! Έτσι, σε χώρο που βρίσκεται εντός της αρχαιολογικής ζώνης του Ρωμαϊκού Ωδείου στην Κω, θα λειτουργήσει καταυλισμός απρόσκλητων, κατόπιν σχετικού αιτήματος της γνωστής ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», που τον ζήτησε για την τοποθέτηση δυο θερμαινόμενων σκηνών, οι οποίες θα παρέχουν κατάλυμα για 240 ανθρώπους, καθώς και 12 χημικών τουαλετών.
Παρά τις ....

Εμετική προπαγάνδα σε σχολεία από τους "μαρξιστές - φιλελεύθερους" καθηγητές... Επίδειξη χρησιμοποίησης προφυλακτικών και στοματικού σεξ

sxoleioσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ζούμε έσχατους καιρούς που θα διαρκέσουν ως την απόλυτη παρακμή αν δεν αντιδράσουν γονείς και νεολαία, υπό την σκέπη των εθνικών λαβάρων του Έθνους...

Είναι απίστευτο τι συμβαίνει πλέον στα ελληνικά σχολεία, και μάλιστα στα δημοτικά, που, από ό,τι φαίνεται, όλα επιτρέπονται στην προωθούμενη από τους κυβερνώντες «νέα εποχή». Κάτω από την  «μύτη» των γονιών γίνονται ακατανόητα  πράγματα, με την άδεια των με την άδεια των ιθυνόντων και των διευθυντών των σχολείων, οποίοι, αναλαμβανόμενοι τη γενική «χαλάρωση», κάνουν ό,τι θέλουν, ερμηνεύοντας  κατά το δοκούν νεόκοπες εγκυκλίους. Βλέπουν’ ότι το υπουργείο Παιδείας και ο αρμόδιος υπουργός κ. Φίλης «σφυρίζουν αδιάφορα», με συνέπεια τα σχολεία να θυμίζουν ξέφραγο αμπέλι. Ο υπουργός, που....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Από τα Ίμια στην δήλωση Γιούνκερ και από το σύνθημα “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” στα… ανοικτά σύνορα!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Από τα Ίμια στην δήλωση Γιούνκερ και από το σύνθημα “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” στα… ανοικτά σύνορα!

Ήταν Ιανουάριος του 1996 όταν ετέθη από τους Τούρκους με τρόπο τραγικό για εμάς τους Έλληνες το ζήτημα της κυριαρχίας στο Αιγαίο. Μιας κυριαρχίας, που στην πράξη αμφισβητήθηκε όχι μόνον από τους Τούρκους, αλλά και από γραικύλους μέσα σε αυτή την ίδια την χώρα μας με την πολιτική των “γκρίζων ζωνών”. Και ήταν από την μεταπολίτευση και μετά, όπου το θέμα παρέμενε ανοικτό και οι “προοδευτικοί” οι δήθεν υπερπατριώτες της αριστεράς έλεγαν το σύνθημα: “το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”.
Η κυριαρχία στο Αιγαίο, οι “γκρίζες ζώνες” και ένα μεγάλο εθνικό ζήτημα που παραμένει ανοικτό και συνοδεύεται ασφαλώς με το θέμα της επεκτάσεως των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια και το casus belli της Τουρκίας, ήρθαν στην επικαιρότητα με την προκλητική δήλωση Γιούνκερ. Ο οποίος Γιούνκερ ομιλώντας εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως είπε ότι τα εσωτερικά σύνορα της Ε.Ε. πρέπει να παραμένουν ανοικτά. Μόνο που ανοικτά παραμένουν μόνον τα σύνορα της Ελλάδος… Δεν είπε όμως μόνον αυτό ο Γιούνκερ. Είπε ότι....