Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2013

Ο υποψήφιος μαύρος Πάπας υποστηρίζει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη


Θα έχετε ακούσει για τον Γκανέζο Καρδινάλιο Πήτερ Τάρκσον (Peter Turkson, γεννήθηκε το 1948) υποψήφιο για τον Παπικό θρόνο του οποίου τυχόν εκλογή κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι θα «επαληθευτεί» η γνωστή προφητεία του αγίου Μαλαχία (Καθολικού αγίου) ο οποίος έλεγε ότι ο τελευταίος Πάπας πριν το τέλος του κόσμου θα λέγεται Πέτρος (βλέπε εδώ).
Ιδού κάποια νεότερα στοιχεία:
Ο Turkson γεννήθηκε στο Wassaw Nsuta της Δυτικής Γκάνας από μητέρα Μεθοδίστρια και Καθολικό πατέρα.
Τον Οκτώβριο του 2011 ο.....

Θρασύτατοι οι τούρκοι διεκδικούν ελληνικό έδαφος... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Από το επίσημο site της Χρυσής Αυγής

Προκλητική απάντηση από την Τουρκία: Η υφαλοκρηπίδα είναι δικιά μας!

Απαντώντας στη ρηματική διακοίνωση της Ελλάδας στο ΟΗΕ για την χορήγηση αδειών έρευνας στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, η Τουρκία εμφανίζεται απολύτως αδιάλλακτη υποστηρίζοντας ότι οι άδειες για έρευνα δόθηκαν εντός της δικής της υφαλοκρηπίδας και ότι οι «ισχυρισμοί της Ελλάδας δεν έχουν κάποια βάση στο Διεθνές Δίκαιο».


Αναλυτικά η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι:

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

SYRIZA3
Τις τελευταίες 5 εβδομάδες, ο «Αντίοχος»… ξεβράκωσε τον ΣΥΡΙΖΑ από τη στήλη του στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή». Το αφιέρωμα- ξεβράκωμα ολοκληρώθηκε, και με την άδειά του το μαζέψαμε και το δημοσιεύουμε ολόκληρο.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ένα… ποτ-πουρί από την «κόκκινη ορχήστρα» του ΣΥΡΙΖΑ.
Να μιλήσουμε για τον ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν. Δύσκολο! Δύσκολο, γιατί πρέπει να γεμίσουμε όλες τις σελίδες αυτής την εφημερίδας, της επόμενης, της μεθεπόμενης και πάει λέγοντας. Θα κάνουμε, λοιπόν, μια πρώτη επιλογή των πιο τρανταχτών ντοκουμέντων, ένα «ποτ-πουρί» σ’ αυτά που… τραγουδάνε οι συνιστώσες του συνονθυλεύματος, που δείχνουν τι καπνό φουμάρουν αυτοί που θέλουν και να μας κυβερνήσουν.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Αργόσχολα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Αργόσχολα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κατά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δεν μας προξένησε και μεγάλη εντύπωση η ανακοίνωση που εξέδωσε η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής κατηγορώντας την Χρυσή Αυγή, και τον βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής Ηλία Κασιδιάρη, για την μήνυση που υπέβαλλε  σε επίορκους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, μετά στην κυριολεξία εισβολή στα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού, κάνοντας λόγο για μικροπολιτικά οφέλη .

Το σίγουρο είναι ότι .....

Έδρασαν πάλι οι "πρόσφυγες των Β.Π." του "ασύλου" των εξαρχείων με βόμβες μολότοφ εναντίον του Α.Τ. Εξαρχείων...


EXARXIA

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε τις επόμενες ώρες τις εξής ανακοινώσεις:

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: "Η βια που εκτρέφεται και από τα δύο άκρα του πολιτικού συστήματος δεν θα γίνει ανεκτή. Δεν θα περάσει ο μαύρος και κόκκινος φασισμός"

ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.: "Το Α.Τ. Εξαρχείων έχει επιδείξει νεοναζιστικές και φασιστικές συμπεριφορές που πυροδοτούν κοινωνικές εκρήξεις"

Επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, στην οδό Καλλιδρομίου, πραγματοποίησε χθες αργά το βράδυ ομάδα νεαρών.
Περίπου 30 άτομα, φορώντας.....

ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΕΠΝΙΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Διαλυμένο κράτος από τα Μνημόνια - Εικόνες Μπαγκλαντές στην Αθήνα με ένα νεκρό!

Ένα κράτος διαλυμένο μετά από πέντε χρόνια ύφεσης, μηδενικών δημοσίων επενδύσεων σε έργα υποδομής, εργαζόμενους κακοπληρωμένους και αδιάφορους εν πολλοίς ως προς την εκτέλεση των καθηκόντων τους ηττήθηκε κατά κράτος από μια έντονη και παρατεταμένη βροχόπτωση και ήδη μετράει ένα νεκρό, μία 23χρονη γυναίκα που έχασε την ζωή της μέσα στο αυτοκίνητό της που δεχόταν κύματα νερού. Βρεθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της στον οδίο Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο.

Δύο νοκομεία, το "Σωτηρία" και το "Γεννηματά" πλημμύρισαν και τα νερά έφτασαν μέσα στα χειρουργεία και γενικά εικόνα επικράτησε εικόνα Μπάγκλαντες.

Στην Βουλή μια υπάλληλος προσπαθώντας να.....

Προκαλεί το "συνοθύλευμα" κίναιδων και "προοδευτικών" της Lifo.. Αποκαλεί τα παιδιά που σήκωσαν τις ελληνικές σημαίες στο Βρετανικό μουσείο "βλάχους" και "ηλίθιους"

Διαβάστε το επαίσχυντο άρθρο της εφημερίδας - περιοδικού που δίνει βήμα σε γνωστούς...."ελληνολάτρεις", όπως ο Βαλλιανάτος, ο Δημητράς και ο Δήμου..
(προτείνουμε στο κοριτσάκι που το παίζει και "δημοσιογράφος" στας Ευρώπας να επιστρέψει στα θρανία για να μάθει και λίγο ορθογραφία...) 

Διαφημίζοντας την εθνική μας βλαχιά.
 Από την Ηλέκτρα Κοτσώνη
 

Μεγαλύτερη βλακεία από το να ανοίξουν τη σημαία μπροστά στα μάρμαρα δεν βρήκαν να σκεφτούν;

Οταν ήμουν στη δευτέρα λυκείου το 2004, το σχολείο μου μας πήγε μια εκδρομή στο ......

ΝΕΑ "ΚΙΤΣ" ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Έφτιαξαν πιστωτική κάρτα με τον Μ.Αλέξανδρο

 Σε ακόμη μια προκλητική κίνηση η οργάνωση «United Macedonian Diaspora» που εκπροσωπεί καταγόμενους από την ΠΓΔΜ προχώρησε στην έκδοση πιστωτικής κάρτας με την προσωπογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Η εν λόγω οργάνωση έχει .....

Ολόκληρη η τηλεοπτική συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου στο extra3

Δείτε τη...

Το ανθελληνικό μένος των αριστεροκομμμουνιστών....

Τα Γιάννενα χθες είχαν φορέσει την περίλαμπρη στολή τους για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια ελευθερίας από τον τουρκικό ζυγό...

Την ίδια ώρα οι γνωστοί ανθέλληνες - αριστερομπολσεβίκοι της πόλης(σύμφωνα με πληροφορίες μας ανήκουν στον ευρύτερο αναρχικό χώρο με τάσεις προς τον ΑΝΤΑΡ-CIA) βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν την αντεθνική τους προπαγάνδα πετώντας φυλλάδια στους δρόμους της πόλης λέγοντας ότι είμαστα "αδέρφια" με αλβανούς και "μακεδόνες"

Δείτε τα εμετικά φυλλάδια..

Ο Βενιζέλος από την..παράγκα του (γιατί κόμμα δεν είναι) δηλώνει: "Θα αποκλείσω τη Χρυσή Αυγή από τη Βουλή"

Tις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ για τη Χρυσή Αυγή, τη ρατσιστική, κοινωνική και πολιτική βία επανέλαβε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, κλείνοντας με ομιλία του την ημερίδα που διοργάνωσε το ΙΣΤΑΜΕ - Ανδρέας Παπανδρέου, σε συνεργασία με τη νεολαία ΠΑΣΟΚ, με θέμα «Η Ελλάδα απέναντι στο νεοναζισμό και τη ρατσιστική, κοινωνική και πολιτική βία».
Η πολιτική μας εκστρατεία κατά της βίας από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, ρατσιστικής, κοινωνικής και πολιτικής βίας είναι για εμάς αξιακή και όχι ευκαιριακή επιλογή, ούτε τρέχουσα κομματική υστεροβουλία, τόνισε ο κ. Βενιζέλος και σημείωσε ότι πρόκειται για.....