Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 06, 2013

Οι εβραίοι της AJC παραδέχονται: "Στο συνέδριο μας θα κάνουμε προτάσεις για Ελλάδα - Ουγγαρία και το πως θα αντιμετωπίσουν το....νεοναζισμό/αντισημιτισμό"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε αυτό το συνέδριο ο πρώτος Πρωθυπουργός που έσπευσε να κλείσει θέση ήταν ο.....δικός μας, Antony Samaras

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται καλύτερα νομικά μέσα για να καταπολεμήσει τον ρατσισμό σε κράτη μέλη της, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβελε στην συνέλευση του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.

Καθώς εντείνονται τα φαινόμενα ρατσισμού κατά των Εβραίων και των Ρομά στην Ουγγαρία, ο Γερμανός υπουργός σημείωσε ότι οι νομικές επιλογές που έχει η ΕΕ για την καταπολέμηση των παραβιάσεων των δημοκρατικών κανόνων κυμαίνονται μεταξύ πολύ αδύναμων μέτρων και πολύ ισχυρών μέτρων.

«Μεταξύ οδοντογλυφίδας και .....

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας αστυνομικού από ρομά: συμμορία την τραυμάτισε και έσπασε ένα περιπολικό!



Το χάρο με τα μάτια της είδε  μια γυναίκα αστυνομικός του τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας, όταν διατάχθηκε να αντιμετωπίσει εντελώς μόνη(!) υπόθεση κλοπής στον Αρφαρά Καλαμάτας και δέχθηκε επίθεση από πολυπληθή συμμορία ρομά!

Η έλλειψη  προσωπικού του τμήματος ανάγκασε την αρχιφύλακα Ευαγγελία Κουτίβα να αναλάβει ολομόναχη την διερεύνηση του περιστατικού που της καταγγέλθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Μόλις έφτασε, όμως, στην περιοχή, όπου οι τσιγγάνοι της επιτέθηκαν ομαδικά και την χτύπησαν ενώ προκάλεσαν φθορές και στο περιπολικό στο οποίο επέβαινε!
 
Η τραυματισμένη αστυνομικός μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο.....

Νέα αριστερο-αναρχική αθλιότητα....Με photoshop βεβήλωσαν τον Σταυρό οι άθλιοι για να διαβάλλουν τη Χρυσή Αυγή


Eχουμε μεινει με το στομα ανοιχτο...μιλαμε οτι φαγαμε και 5 δευτερολεπτα για να καταλαβουμε οτι ειναι photoshop..και πολλα σας ειπαμε... Δειτε το κατοπτρο της σβαστικας στο τζαμι... 
Τον σταυρο οι απλυτοι ηλιθιοι τον.....

Διαβάστε πόσο αισχρά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παπαδημούλης, "βίωσε" την Ανάσταση του Ιησού Χριστού, συγκρίνοντάς τον με τον Μάρξ!!!!!!

Θα βρεθούν άραγε Ιεράρχες - Μητροπολίτες να επιτεθούν στον βλάσφημο βουλευτή της Αριστεράς για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ή θα.....διοργανώσουν πάλι κανένα συνέδριο "Αριστερά και Εκκλησία";

Μια φορά αμετανόητος μπολσεβίκος - άθεος - διεθνιστής ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟΣ...

Δείτε το "μήνυμα" του ορφανού του Μάρξ το Μεγάλο Σαββάτο..

"Καρφώνονται" μεταξύ τους οι Σιωνιστές...Μέλος του ΟΗΕ επιβεβαιώνει τη χρήση χημικών από τους ισλαμιστές μισθοφόρους αντάρτες της Συρίας και όχι από το καθεστώς Άσαντ

Την στιγμή που ο Ερντογαν είχε το θράσος να μιλά για “σφαγείς” και να επικαλείται τον Αλλάχ για να αποδώσει την τιμωρία που αξίζει σε αυτόν (Άσαντ) τον άθλιο (υπονοώντας τη θανατική ποινή)!!!
Και οι εβραίοι επιτίθενται με όπλα μαζικής καταστροφής εναντίον αμάχων με τη συνδρομή των Αμερικάνων
 === Ενώ ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν, εκφράζει ανησυχία για την κλιμάκωση του εμφυλίου πολέμου στη Συρία, η Κάρλα Ντελ Πόντε, μέλος της επιτροπής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα δήλωσε ότι οι ερευνητές του Διεθνούς Οργανισμού συγκέντρωσαν μαρτυρίες από θύματα, που φέρονται να είπαν ότι οι δυνάμεις των ανταρτών έχουν κάνει χρήση του νευροτοξικού αερίου σαρίν και όχι η κυβέρνηση του Ασαντ.
=== Η κ. Ντελ Πόντε πρόσθεσε ότι....

"Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες".. Οι ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ μιας ΙΔΕΑΣ

Το Πάσχα των Ελλήνων τυπικά έλαβε τέλος.
Πολλοί από εμάς σούβλισαν τον πασχαλινό οβελία και πέρασαν όμορφες οικογενειακές στιγμές.
Άλλοι μπόρεσαν να αγοράσουν τα απαραίτητα και κάποιοι άλλοι πήραν από τα συσσίτια, που ο λαθροΚαμίνης προσπάθησε να απαγορεύσει, αυτά που τυπικά χρειάζονταν.
"Συσσίτια μίσους και ρατσισμού" τα χαρακτήρισαν τα κανάλια του μνημονίου και της υποταγής επειδή ήταν μόνο για Έλληνες, ενώ τα σημερινά που χιλιάδες λαθρομετανάστες μαζεύτηκαν να φάνε τσάμπα από τα λεφτά των Ελλήνων, ήταν γεύματα αγάπης.
Παρ'όλη την κρατική βία και καταστολή από.....

Νέο αμόκ Spiegel: Άρον-άρον διώχνει τους ξένους από την Ελλάδα η άνοδος της Χρυσής Αυγής


Ρεπορτάζ-θρίλερ κάνει το γνωστό γερμανικό πορνοπεριοδικό Der Spiegel, όργανο του γερμανικού κατεστημένου που έχει σπείρει δυστυχία στην πατρίδα και το λαό μας, για τον… τρόμο που νιώθουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, λόγω του ρατσισμού και (βέβαια) της Χρυσής Αυγής.
«Μετανάστες στην Ελλάδα: Φεύγουν λόγω της ξενοφοβίας» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματός του. Ιδού και το παραληρηματικού τύπου περιεχόμενο:
 
«Πολλοί μετανάστες στην Ελλάδα έχουν χάσει ή καταστρέψει όλα τα έγγραφά τους μετά την παράνομη είσοδό τους στη χώρα, αλλά τώρα σχηματίζουν ουρές έξω από τις πρεσβείες τους προκειμένου να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Η Ευρώπη δεν τους.....

Άρθρο του skai.gr αποδεικνύει πόσο έχει τρομοκρατηθεί το σύστημα από την επέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος...Τρέμουν όλες τις επερχόμενες εκλογές

«Θα καταπλήξουμε δυσάρεστα το παγκόσμιο κοινό στις επικείμενες ευρωεκλογές». Η φράση ανήκει σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και, όχι, δεν αφορά την εκλογική προοπτική της Νέας Δημοκρατίας. Αντιθέτως, αποτελεί παραδοχή της αυξανόμενης επιρροής της Χρυσής Αυγής σε μεγάλα στρώματα του πληθυσμού αλλά και σε συγκεκριμένο «κοινό» όπως οι ένστολοι και το εκκλησιαστικό ακροατήριο.

Στα γραφεία και των τριών κομμάτων της συμπολίτευσης, πιθανώς και σε αυτά του.....

Ο ΠΑΝΟΣ, ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ Η OFFSHORE ΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ILIATORAS
Δεν έχει σκάφος ο Πάνος ο Καμμένος, είναι του πατέρα του, είναι παροπλισμένο 20 χρόνια κ.τ.λ., κ.τ.λ. Αλλά εδώ υπάρχει ο αδιάψευστος μάρτυρας: ένα βίντεο-ντοκιμαντέρ του 2010 που δόθηκε με το περιοδικό Thalassa και δείχνει τον πρόεδρο Πάνο να φτάνει με το σκάφος «Iliatoras» σ’ ένα λιμανάκι της νήσου Κύθνου, να το δένει, να αποβιβάζεται και μετά να φτιάχνει… σούσι με αστακό και μαγιάτικο (ε, δεν τρώμε ότι κι ότι, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε…). Πρόκειται για το ίδιο σκάφος που όπως υποστήριξε με έγγραφα ο βουλευτής Γεωργιάδης είναι δηλωμένο σε......

ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Λεφτά υπήρχαν για εκδηλώσεις που δεν γίνονταν ποτέ! "Αμαρτωλά" ή ανύπαρκτα παραστατικά!

Βαριά είναι η σκιά που πέφτει στη διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, η οποία απειλεί να διαλύσει την εσωτερική συνοχή του κόμματος και να οδηγήσει τη σχέση Βενιζέλου-Παπανδρέου στα άκρα. Καθημερινά έρχονται στη δημοσιότητα παραστατικά για εκδηλώσεις που ...δεν έγιναν, ποσά πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ που δαπανήθηκαν χωρίς παραστατικά και συνδέονται με την περίοδο προεδρίας του Γιώργου Παπανδρέου.
Απορίες για τις εκδηλώσεις που πληρώθηκαν και δεν έγιναν
Κενά που χρήζουν διερεύνησης και πλήρους ελέγχου αφορούν σε έλλειψη παραστατικών για να δικαιολογηθεί η ορθή χρήση του συνολικού ποσού 15.000.000 ευρώ και τα τιμολόγια έχουν μπει στο στόχαστρο των ελεγκτών που κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά της Ιπποκράτους.
Το Εθνος της Κυριακής δημοσίευσε τρία ντοκουμέντα από τον Απρίλιο του 2008.
Υπάρχει ένα τιμολόγιο τον Μάρτιο του 2008 αξίας.....