Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2015

Μια απάντηση στην υποκριτική κοινωνική ευαισθησία του “δημοκρατικού τόξου”


Μια απάντηση στην υποκριτική κοινωνική ευαισθησία του “δημοκρατικού τόξου”

Χωρίς Μνημόνιο, με Κράτος χρεοκοπημένο κι είμαστε ακόμα Ζωντανοί!

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης το ελληνόφωνο Κράτος είναι επισήμως χρεοκοπημένο, σύμφωνα με το ΔΝΤ. Ταυτόχρονα, η Ελλάδα βρίσκεται εκτός μνημονιακού προγράμματος, οι Τράπεζες παραμένουν κλειστές και οι πολίτες εξυπηρετούνται από τα ΑΤΜ, με ανώτατο όριο ανάληψης τα 60 ευρώ. Παρόλα αυτά, οι Έλληνες αναπνέουν ακόμα και το σημαντικότερο, αναπνέουν Ελεύθεροι!
Η ολιγαρχία του πλούτου δείχνει απεγνωσμένη και οι κραυγές τρομοκράτησης που εξαπολύει προς πάσα κατεύθυνση από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης, το αποδεικνύει περίτρανα. Οι δακρύβρεχτες εμφανίσεις της μπουρζουαζίας των πολιτικάντηδων και των....

Πρώτη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη ως ελεύθερος: "Είμαστε υπερήφανοι που κάναμε φυλακή επειδή αντιστεκόμαστε στο ανθελληνικό καθεστώς!" ΒΙΝΤΕΟ

Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για το δημοψήφισμα;

Δείτε το βίντεο...

Δραγασάκης στην ΕΡΤ: Άμα υπογράψουμε μνημόνιο μπορεί και να μην γίνει δημοψήφισμα!

Πολλά ερωτήματα που αναμένεται να απαντηθούν σήμερα άνοιξε η συνέντευξη του Δραγασάκη στην κατακόκκινη και σταλινική ΕΡΤ. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, το δημοψήφισμα αποτελεί πολιτική επιλογή της κυβέρνησης και έτσι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο τελικώς να αποφασιστεί κάτι άλλο. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι ένα πολιτικό θέμα. Η κυβέρνηση η οποία αποφάσισε το δημοψήφισμα, μπορεί να...

Πιο γελοίοι δεν γίνεται.... Η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε τη στήριξή της στο μνημονιακό καθεστώς και στο "ΝΑΙ"!

Γράφει ο Αινείας

Οι χειρότεροι κομπάρσοι του συστήματος. Οι εργατοπατέρες, μέσω του φορέα τους, που μέχρι σήμερα δεν έχουν διαδηλώσει ούτε μια φορά κατά του μνημονιακού καθεστώτος που έχει καταβαραθρώσει τις εργασιακές σχέσεις, οδηγώντας στον πλήρη εξευτελισμό τα εργατικά δικαιώματα, έκαναν ακόμη μια... παρέμβαση για το πολιτικό γίγνεσθαι και όπως αναμενόταν ήταν...θετική υπέρ του "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα και κατά της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Μέσα από την καθεστωτική ρητορεία και επιχειρηματολογώντας με τα λεκτικά "όπλα" των συστημικών ΜΜΕ και των ευρωλιγούρηδων μιλά για "ασφυξία" και "τεχνητά διλήμματα" που αντί να ενώνουν χωρίζουν το λαό, η ΓΣΕΕ επιχειρεί να πείσει το λαό να "καταργήσει το δημοψήφισμα" μέσω της αποχής.

Ενώ με την κατακλείδα ότι η "πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη" επιχειρεί αν δεν....

«Δημοκρατικό» τόξο: Οι Υπεύθυνοι της Δυστυχίας μας



Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Λουκάς Παπαδήμος, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Φώτης Κουβέλης, Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, είναι τα κυριότερα ονόματα εκείνων που συνέβαλαν λιγότερο ή περισσότερο στην καταστροφή της Πατρίδος μας και στην εξαθλίωση του Λαού μας.
Σκάνδαλα, μίζες, ανεξέλεγκτη διόγκωση του κομματικού Κράτους, ισοπέδωση και....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ… ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝ’ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ!

erotimatiko

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι τράπεζες να’ ναι κλειστές, και να μην υπάρχει μία, αλλά -όπως βλέπουμε- τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (και των ελαφροδεξιών συνοδοιπόρων του) είναι κεφάτα και ανέμελα! Κι αυτό, γιατί κάτι ξέρουν, που δεν το ξέρει κανείς, εκτός από μένα τον Αντίοχο, που μου το’ πε ένα πολύ… μαρτυριάρικο πουλάκι!
Βέβαια, το… μεγάλο μυστικό, παραλίγο να αποκαλυφθεί χθες –και μάλιστα τρεις φορές- αλλά ευτυχώς απεφεύχθη η διαρροή. Κατ’ αρχάς, από τον ποταμίσιο Θεοχάρη, που κατήγγειλε στη βουλή ότι οι Τσιπροκαμμένοι ετοιμάζουν τη νέα δραχμή στο Νομισματοκοπείο. Λάθος, λάθος, λάθος πληροφόρηση είχε! Όντως κάτι γίνεται στο Νομισματοκοπείο, αλλά όχι αυτό που υπέθεσε ο Θεοχάρης.
Έπειτα, από...

Financial Times: Έτοιμος να υπογράψει την άνευ όρων παράδοση ο Τσίπρας


Financial Times: Έτοιμος να υπογράψει την άνευ όρων παράδοση ο Τσίπρας

Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η τελευταία εξέλιξη σχετικά με τις διαπραγματεύσεις είναι ότι η κυβέρνηση τα δίνει όλα στους δανειστές. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η κυβέρνηση έχει ήδη αποστείλει έγγραφο στους δανειστές, με το οποίο αποδέχεται όλους τους όρους της προτάσεως Γιουνκέρ, βάζοντας απλώς κάποιους αστερίσκους σε κάποια από τα μέτρα.
Συγκεκριμένα, σε μία δισέλιδη επιστολή παράδοσης, σηματοδοτούνται οι όροι που προβάλλει η κυβέρνηση, ώστε να αποδεχτεί το σχέδιο Γιούνκερ, το οποίο – θυμίζουμε – τίθεται (θεωρητικά) σε δημοψήφισμα την Κυριακή 5 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι....

ΛΕΥΤΕΡΟΣ ο Κασιδιάρης...

http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/32995/sticky_(3)__article.jpg
Την κατάλληλη στιγμή...

Τώρα που το 'Εθνος χρειάζεται τις φωνές των Αγωνιστών του όσο ποτέ, ένα λαμπρό δείγμα Έλληνος και πάλι στις επάλξεις...

Ζήτω η ΝΙΚΗ!

Δ. Καμπουράκης: Όποιος πει "ΝΑΙ" είναι με το Σόιμπλε και "ΟΧΙ" με τη Χρυσή Αυγή

Άστραψε και βρόντηξε στο πάνελ που είχε στην εκπομπή του ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Mega Δημήτρης Καμπουράκης που προσπαθούσε να διευθύνει τη συζήτηση αναφορικά με το ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. 
Θέλοντας να ενισχύσει την άποψη του κόμματος του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκης, υποστήριζε πως το ΝΑΙ δεν είναι ΝΑΙ στο σχέδιο των δανειστών, αλλά ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ το ΟΧΙ δεν είναι ΟΧΙ στα μέτρα, αλλά είναι ένα ηχηρό ΟΧΙ στο Μνημόνιο. 
Γιατί να το πάμε έτσι; τόνισε ο....

Ηλίας Παναγιώταρος:"Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα της στο δρόμο της Τιμής και της Ανεξαρτησίας" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Ματθαιοπουλος: "Μας διώκετε γιατί τρέμετε το γεγονός ότι μένουιμε η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ Πολιτική Δύναμη" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμις Ματθαιόπουλος, μίλησε στη Βουλή για το ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα των ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ. και θύμισε σε όλους ότι μέχρι και σήμερα η μόνη συνεπής Αντιμνημονιακή Δύναμη, για αυτό και διώκεται συστηματικά από το καθεστώς, είτε αριστερό είτε "δεξιό", είναι η Χρυσή Αυγή.

Δείτε το βίντεο...

Οι Έλληνες Εθνικιστές έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το «αχίλλειο πήδημα»


Οι Έλληνες Εθνικιστές έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το «αχίλλειο πήδημα»

Δεν υπάρχει βρωμιά, δεν υπάρχει κοινωνική αναταραχή και αιματοκύλισμα, δεν υπάρχει φρικαλεότητα και πάσης φύσεως αθλιότητα, προστυχιά και αποκρουστική πράξη από αυτές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο, που να μην επινοήθηκε, σχεδιάστηκε και υποστηρίχθηκε από τις δυνάμεις της δύσης. Μιας δύσης σιωνιστοκρατούμενης απ’ άκρου σ’ άκρο και από την κορυφή μέχρι τα νύχια και με επικεφαλής τις ολοκληρωτικά υποταγμένες στο σιωνιστικό λόμπυ, θλιβερές και καταρρέουσες ΗΠΑ.
Τις ΗΠΑ, που κυριολεκτικά και μεταφορικά «πάνε κατά Ισραήλ δηλαδή κατά διαβόλου» για να θυμηθούμε τη γνωστή ρήση του Μακαριστού Χριστόδουλου, που τόσο εύστοχα και θαρραλέα μας θύμισε αυτή την αρχαία, αλλά τόσο δόκιμη έκφραση, που εξηγεί την.....

Έρχεται τεράστια ΝΙΚΗ για τους Έλληνες και συντριβή για το καθεστώς, τους τοκογλύφους και τα ευρωλιγούρια.....Πάνω από 60% το "ΟΧΙ"

Γράφει ο Αινείας

Αυτή την ώρα όλα τα κανάλια έχουν φέρει ήδη την... καταστροφή και λογικά αύριο με το που θα ξυπνήσω η Ελλάδα θα έχει πάψει να υφίσταται...
Παρά λοιπόν αυτή την ελεεινή και ανελέητη προπαγάνδα στην οποία έχει επιδοθεί το εγχώριο mediaκο κατεστημένο, με τη συμβολή των βλαχοδημάχων και περιφερειαρχών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν με κάθε τρόπο και μέσο το λαό στρέφοντάς τον στη λύση του 'ΝΑΙ', τελικώς τα αποτελέσματά τους είναι ισχνά.

Όπως φαίνεται σε όλες τις ιστοσελίδες που έχουν αναρτήσει μίνι δημοσκοπήσεις, από τις "φιλοευρωπαϊκές", μέχρι τις..."αριστερές" το αποτέλεσμα είναι κοινό. Νίκη και μάλιστα με διαφορά για το "ΟΧΙ", η οποία όσο περνά η ώρα διευρύνεται.

Ενδεικτικά λοιπόν έχουμε τη δημοσκόπηση του tromaktikou (το μεγαλύτερο blog του διαδικτύου)
OXI:....