Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 11, 2013

Αυτούς θέλουν να "ελληνοποιήσουν" οι αριστεροθολοκουλτουριάρηδες.....Κρεμάλα για 5 ομοφυλόφιλους σε χώρα του ΙΣΛΑΜ και της Σαρία

Δείτε την ανατριχιαστική εικόνα με την τιμωρία που περίμενε τους "άπιστους" ομοφυλόφιλους σε χώρα που κυριαρχεί η Σαρία και το Ισλάμ...

Τους ομοϊδεάτες τους θέλουν οι εγχώριοι "αντιρατσιστές", πολλοί εκ των οποίων την "κουνάνε την αχλαδιά" να....ελληνοποιήσουν!

Ίσως μετά την παρακάτω εικόνα να το σκεφτούν καλύτερα!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝΔΙΑ: "ΠΑΝΩ ΑΠΟ 17% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!!!!

XRYSHAYGH35
Τι’ χες Δένδια, τι’ χα πάντα (κατά το «τι’ χες Γιάννη τι’ χα πάντα»). Για μια ακόμα φορά, λοιπόν, μιλώντας την Παρασκευή στην τηλεόραση της ΝΕΤ, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (ή μήπως «ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής»;), άφησε στην άκρη την εγκληματικότητα που θερίζει τη χώρα και τα υπόλοιπα ζητήματα της αρμοδιότητάς του (την οικονομική εξαθλίωση των αστυνομικών, τα περιπολικά-σαράβαλα κ.τ.λ.) και ασχολήθηκε με το αγαπημένο του θέμα: την Χρυσή Αυγή! Είπε πολλά, αλλά μέσα στη φούρια και στη μανία του, του ξέφυγε και αποκάλυψε το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής, που κάνει το σύστημα της δυστυχίας μας να τρίζει συθέμελα!

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι......

Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο...

Ο Τεντέν, ο Rastapopoulos και οι Εβραίοι....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Ερζέ εκτός από μέγας διανοητής, καθώς από κόμικς του σκιαγραφείται η κοινωνική αλήθεια της δεκαετίας του 90', είχε και έναν άνθρωπο-πρότυπο από τον οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε τον ΤΕΝ - ΤΕΝ...Αν απορείτε ποιόν μπορείτε απλά να δείτε την εικόνα.
 
Ο Τεντέν, (Tintin) ο ξανθός νεαρός δημοσιογράφος με το ατίθασο τσουλούφι, είναι δημιούργημα του Βέλγου σχεδιαστή κόμικ Hergé (22 Μαΐου 1907 - 3 Μαρτίου 1983).
Το πραγματικό όνομα του Hergé (Ερζέ), ήταν Georges Prosper Remi, (Ζωρζ Προσπέρ Ρεμί). Το Ερζέ είναι αναγραμματισμός των αρχικών του Georges Remi. Τις Περιπέτειες του Τεντέν τις έγραφε από το 1929 μέχρι το θάνατό του. Καθιέρωσε με το σχέδιό του το ύφος της λεγόμενης «καθαρής γραμμής», το οποίο επηρέασε αρκετούς δημιουργούς. Οι συνολικά 24 περιπέτειες του Τεντεν έχουν μεταφραστεί σε.....

Ελληνική μπουρζουαζία...ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑΦΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ...!!!

Βρήκε τρόπο να βγάζει μεροκάματο πουλώντας λουλούδια σε νυχτερινά κέντρα, ένας Έλληνας στο Βόλο. Ως εδώ, τίποτε μεμπτό… Όμως, τα λουλούδια που χρέωνε στους ιδιοκτήτες των κέντρων διασκέδασης, τα έκλεβε από τα στεφάνια που αφήνονταν στα… μνήματα του νεκροταφείου μετά τις κηδείες!

Ο δράστης ήταν και οργανωμένος, καθώς είχε εφοδιαστεί με.....

Τρομερό γέλιο...Αλληλοβρίζονται βουλευτές ΠΑΣΟΚ - Αν.Ελ. με τον Σηφουνάκη του ΠΑΣΟΚ να λέει στον "καμένο" Γαλήνο..."Σου διόρισα τη γυναίκα ρε γελοίε..."!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φροντίστε ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ να βρείτε πάλι δικαιολογίες και άλλοθι για να τους ξαναψηφίσετε...
Θα πάθετε ότι αξίζει σε έναν λαό υπόδουλο και κοιμισμένο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Το δημόσιο πληρώνει 310 εκατ. ευρώ για κινητά

Το αστρονομικό ποσό των 310 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο για τα έξοδα τηλεπικοινωνιακών αναγκών σε φορείς και υπουργεία!
 
Το ημερήσιο κόστος υπολογίζεται σε 850.000 ευρώ ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» επικαλούμενο δήλωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Ψυχάρη, τα περισσότερα κινητά τα διέθετε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
 
Σύμφωνα με.....

Φραστική επίθεση σε βουλευτή της ΝΔ από αγανακτισμένο αστυνομικό....Το καθεστώς τον έθεσε σε 18μηνη αργία

Για την επίθεση και την παράνομη κατακράτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής από ενόπλους με πολιτικά δεν κουνήθηκε φύλλο!

Ένας αστυνομικός, που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Καρπάθου, προπηλάκισε τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Μάνο Κόνσολα, όταν αυτός επισκέφθηκε το τμήμα για εθιμοτυπική επίσκεψη στην διάρκεια περιοδείας του στο νησί. Ο αστυνομικός, διαμαρτυρόμενος για τις περικοπές μισθών, προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή τον οποίο έβρισε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Με την παρέμβαση άλλων αστυνομικών δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο. Ο ίδιος ο βουλευτής δήλωσε για το περιστατικό:

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Οι, κατά φαντασίαν, "χρυσαυγίτες"


Μια τραγωδία που κάποιοι επιχείρησαν να της δώσουν πολιτικό χρώμα: Ο θάνατος της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη με δράστη έναν 25χρονο τον οποίο χαρακτήρισαν ... "χρυσαυγίτη" τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά φαίνεται ότι στην υπόθεση υπάρχει και τρίτο πρόσωπο η αδελφή της αδικοχαμένης κοπέλας, Μαρία-Ελένη.
Ο 25χρονος διατείνεται ότι ....