Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2013

Εργαζόμενος Απολύθηκε από τους ρουφιάνους της αριστέρας, επειδή συμμετείχε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναρχικοί και Μπολσεβίκοι, αυτή η Γη ΔΕΝ σας ανήκει

Μια συγκλονιστική καταγγελία, που δείχνει το περιβόητο «ήθος» της αριστεράς και την παλιανθρωπιά των παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών «συντρόφων», ήρθε στην ιστοσελίδα μας.
Την δημοσιεύουμε ολόκληρη χωρίς δικά μας περιττά σχόλια:

"Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω, ότι μετά τη συγκέντρωσή μας την 6/12/12 και με αφορμή αυτή τη δράση μας, απολύθηκα από......

Ο "ήρωας" της κομμουνιστο-αριστεράς Μπελογιάννης υμνεί τον "πατερούλη" Στάλιν...

Σύντροφοι και συντρόφισσες!
Σήμερα σ” όλες τις γωνιές του κόσμου εκατοντάδες εκατομμύρια εργαζόμενοι, μυριάδες αμέτρητες απλοί άνθρωποι, εύχονται από τα βάθη της καρδιάς τους χρόνια πολλά στο Στάλιν.
Ποτέ κανένας άνθρωπος στον κόσμο ύστερα από τον Λένιν δε.....

Ξεφτιλίζουν την Ελλάδα οι "προοδευτικοί"...Έκαναν την Ελληνική κρίση... τουριστική ατραξιόν!!

Ένα από τα πιο γνωστά ταξιδιωτικά γραφεία, το Contex Travel, διαφημίζει ένα τρίωρο tour σε επιλεγμένα μέρη της Αθήνας, το οποίο χαρακτηρίζει Greek Crisis walk!

Η ελληνική κρίση φαίνεται πως έγινε… αξιοθέατο καθώς το αμερικανικό ταξιδιωτικό γραφείο πουλάει ένα τρίωρο τουρ σε όποιον θέλει να γνωρίσει χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας που απεικονίζουν την ελληνική κρίση.

Το εν λόγω tour στην Αθήνα κοστίζει.....

Αναρχοαριστεροί έδειραν Έλληνες γιατί κρατούσαν ελληνικές σημαίες...

Διαδηλωτης χτυπηθηκε απο αναρχικούς κατα τη διαρκεια της σημερινης απεργιακης συγκεντρωσης στην οδο Μπενακη. Το "ατόπημά" μου ήταν ότι κρατούσε μια ελληνική σημαία. Σύμφωνα με πληροφορίες ειναι μελος του ΕΠΑΜ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομέιο όπου και κρατείται μέχρι αυτή την ώρα.

Αντίστοιχα γεγονότα έγιναν και στη Θεσσαλονίκη με το μπλοκ των Αν. Ελ. να δέχεται επίθεση από 200 κουκουλοφόρους, επειδή τόλμησαν να φέρουν σημαίες του Έθνους μας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ταιριάζει απόλυτα το σύνθημα:
"Αναρχικοί και αντιφα, κάτω.....

Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης μέλους της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Σαρωνικού

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάμμια περίοδο μας θυμίζουν όλες αυτές οι ενέργειες του καθεστώτος αλλά δεν θα το πούμε γιατί "κάνει τζιζ"....

Δείτε το βίντεο...

Απάντηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά στην "κομμουνίστρια της Εκάλης", Λιάνα Κανέλλη.."Ο Εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου"

Ο Χ. Παππάς με σημαία"συντρόφων - προλετάριων"της Κανέλλη εξ Αλβανίας
Καλώς τους «λαϊκούς αγωνιστές». Τους νταβατζήδες των κοινωνικών αγώνων, τους υμνητές του Στάλιν και του Εμβέρ Χότζα. Θυμήθηκαν την απηγορευμένη γι’ αυτούς λέξη «πατρίδα» και την προσαρμόζουν στον σάπιο και μονότονο μπολσεβικικό τους λόγο.
Καλοσπουδαγμένοι κούτβηδες στις μαρξιστικές τους σχολές στελεχών, εφαρμόζουν άριστα επί δεκαετίες την προπαγανδιστική τακτική της μισής αλήθειας. Μόνο που αποκαλύφθηκαν πια και δεν τους παίρνει πλέον κανείς στα σοβαρά. 
Ναι, πράγματι, είναι αλήθεια ότι.....

Ζημιές και βανδαλισμοί σε καταστήματα και μνημεία από τα μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Θεσσαλονίκη

Μέλη αναρχοαριστερών οργανώσεων και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιτέθηκαν και προκάλεσαν ζημιές και βανδαλισμούς σε καταστήματα που βρίσκονται επί της οδού Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Πακιστανοί επιτέθηκαν σε αλαβνούς στην Κρήτη...Τώρα ποιοί θα καταγγείλλουν ποιούς για "ρατσιστικές επιθέσεις";

Ανάστατη είναι η κοινότητα των Αλβανών, οι οποίοι μένουν εδώ και χρόνια στην περιοχή της Χερσονήσου - έχοντας αποκτήσει μάλιστα οικογένειες, αλλά και δικά τους καταστήματα - από τη δράση Πακιστανών.

Κάποιοι εκ των Πακιστανών μεταναστών, που διαμένουν παράνομα στη χώρα, προκαλούν μικροεπεισόδια και ......

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…

Πρόκειται για μια φωτογραφία που ανέβασε ο 20χρονος Ισραηλινός στρατιωτικός Μορ Οστρόφσκι στο πρόγραμμα Instagram και δείχνει το κεφάλι ενός ανύποπτου παιδιού της Παλαιστίνης που βάδιζε στο δρόμο, στο στόχαστρο του όπλου του.....

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα τεχνολογικά επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά το ανώτερο επίπεδο του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. Από αυτόν πήραν όλοι οι λαοί του κόσμου.
Σήμερα όμως ούτε αυτοί σέβονται την Ελλάδα-μητέρα του Φωτός, ούτε και εμείς οι Έλληνες φαινόμαστε αντάξιοι των μεγάλων Προγόνων μας... Αυτή είναι μία απαράδεκτη κατάσταση, που πρέπει να ανατραπεί πρώτα εδώ, στο εσωτερικό της Ελλάδας, αποβάλλοντας την μίζερη και ανθελληνική ουσιαστικώς εξουσία και πραγματοποιώντας ένα καινούργιο ξεκίνημα. Και είναι βέβαιον ότι και τότε, για μια ακόμη φορά, θα καταπλήξουμε τον σύμπαντα κόσμο και θα ξαναγράψουμε Ιστορία!
Ένας τομέας του......

Πώς σε κατάντησαν Ελλάδα...Στις...τσόντες αναζητούν δουλειά οι Έλληνες

Διαβάστε την είδηση που προκαλεί συναισθήματα αηδίας, οργής και λύπης

Μέσα σε ένα χρόνο 2.500 αιτήσεις για συνέντευξη στη ...Sirina!
Χιλιάδες....

Η κολλητή της Ρεπούση, Δραγώνα επιστρέφει στη Θράκη και ζητά τουρκική εκπαίδευση!!!!

Στο πρώτο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρεία Μειονότητας Θράκης (ΠΕΚΕΜ) με προσκεκλημένους καθηγητές από Ελλάδα, Αγγλία, Τουρκία και Βουλγαρία βρέθηκε η γνωστή κυρία Δραγώνα, η οποία ενώ αρχικά αποδέχθηκε την αποτυχία του προγράμματος εκπαίδευσης μουσουλμανοπαίδων παρά την επιλογή των μουσουλμάνων στην δημόσια και όχι την μειονοτική εκπαίδευση, επιρρίπτοντας την ευθύνη στο υπάρχον νομικό πλαίσιο και αποδεχόμενη ταυτόχρονα πως η εκπαίδευση πρέπει να προσφέρει στη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας, ξαφνικά έθεσε θέμα εκπαίδευσης στην Τουρκική, παραγνωρίζοντας πως το 75% περίπου των μουσουλμάνων της Θράκης έχουν ως μητρική γλώσσα την Πομακική!

 Στην εισήγησή της στο.....

Έκτακτο γεγονός: Εισβολή και σύλληψη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής χωρίς εντολή εισαγγελέα


Έκτακτο γεγονός: Εισβολή και σύλληψη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής χωρίς εντολή εισαγγελέα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αυτήν την στιγμή ο Αρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Αναβύσσου αρνείται να δώσει τα στοιχεία του στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και να δεχθεί μήνυση! Καταθέτουν μηνύσεις αυτήν την στιγμή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Ηλίας Κασιδιάρης. Τα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού είναι αποκλεισμένα από διμοιρίες ΜΑΤ.
Πριν από λίγο αστυνομικοί συνέλαβαν αναίτια μέλος της Χρυσής Αυγής που.......