Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

Μολών Λαβέ προδότες

Brokeback mountain η κυβέρνηση: Διαλόγους μεταξύ gay υπουργών φέρεται να έχει μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου!


Αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στα χέρια του το vimaonline αναφέρουν ότι κορυφαίος ποδοσφαιρικός παράγοντας κρατάει στο “χέρι” πρόσφατα ανασχηματισμένο υπουργό, ο οποίος λέγεται ευρέως, ότι τρέφει τρυφερά συναισθήματα για συνάδερφό του. 
Συζητιέται μάλιστα έντονα ότι υπάρχει και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

πηγή

Συγχαρητήρια στους Ελληνόψυχους Καμμένο, Γαληνό... Εμείς δεν θα ξεχάσουμε...


 

Και ο Σπύρος Γαληνός από τα έδρανα της βουλής ψήφισε όχι σε όλα στο μεσοπρόθεσμο έκτρωμα της μακροχρόνιας υποδούλωσης.

Επιχείρηση προβοκάτσιας και πάλι! Τα ΜΜΕ καλύπτουν τους κουκουλοφλώρους αναρχοκομμουνιστές


ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. 

Για άλλη μία φορά η Βουλή και οι δημοσιογράφοι γίνονται φερέφωνα του indymedia. Για άλλη μία φορά το παρακράτος πράττει την θέληση του κράτους και φροντίζει να στήσει αυτό την προβοκάτσια. Στα χθεσινά επισόδεια, λοιπόν, κάτι αντίστοιχο έγινε με κάποιους που, όπως φαίνεται, είναι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ. Το indymedia μετέδωσε ότι επρόκειτο για...

Τέλος: Ή ΕΜΕΙΣ ή αυτοί οι προδότες

Όλες οι εικόνες που θα έχουν οι πλατείες θα πρέπει να "στολίζονται" από Ελληνικές Σημαίες και συνθήματα κατά των νεοταξιτών...

Καμμια ανοχή στους προδότες και τους δοσίλογους...
Αφού μπορούν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Κουρουμπλής, Αράπογλου) να πουν "ΟΧΙ" στο καθεστώς και το ξεπούλημα εμείς θα πρέπει να ωθήσουμε για την τελική λύση..
Τρομοκρατήστε τους...

Η Αράπογλου φέρνει πιο κοντά στην έξοδο το καθεστώς Παπανδρέου..

Μπράβο στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που είχε το σθένος να πει ΟΧΙ στο ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας...
Αν η Κυβέρνηση των προδοτών πέσει, θα έχει και εσύ ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης

Πάνο Καμμένε για εμάς είσαι μεγάλος μάγκας... Συγχαρητήρια για τη στάση σου

Καλά έκανες τους νεοταξίτες και τους κατήγγειλες... 
Και τους προδότες του ΠΑΣΟΚ και τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Για εμάς ήδη είσαι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ"

Συνεχίζονται οι παρανομίες στην Ικτίνου ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Κύριε Κουράκη, αντιδήμαρχε αστικού σχεδιασμού, να κάνουμε μία καλοπροαίρετη ερώτηση: Εάν τα τραπεζάκια που τοποθετούνται από την πλευρά του σχολείου (αναφερόμαστε στο σκάνδαλο Ικτίνου) αντικατασταθούν από...

Το ομολόγησε ο Βενιζέλος! “Η τρόικα ζητά το νέο μνημόνιο με 180 ψήφους!”. Αταλάντευτος ο Σαμαράς: και 250 να ζητήσουν, ΔΕΝ ψηφίζω!

Έπεσαν οι μάσκες. Δεν πα να επιστρετεύουν Συμβούλια της Επικρατείας και να βγάζουν προκλητικές αποφάσεις;
Σήμερα ο Βενιζέλος το ομολόγησε: Η Τρόικα και η ΕΕ, μας ζητά να περάσουμε το νέο μνημόνιο, με 180 ψήφους!! Όταν το γράφαμε εμείς αυτό, έσπευδαν να το διαψεύσουν!
Φίλοι, και οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν ότι το μνημόνιο είναι ΑΚΥΡΟ! Γι’ αυτό επιθυμούν τους 180 ψήφους διακαώς για να το νομιμοποιήσουν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!
Γνωρίζουν ότι η επόμενη πατριωτική κυβέρνηση, θα είναι σε θέση να βάλλει νομικά τους όρους του. Γι’ αυτό τρέμουν.
Μπράβο λοιπον και...

Σύλληψη ενός Τούρκου διακινητή στους Πετράδες Διδυμοτείχου.

Σήμερα 30/06/2011  στην περιοχή Πετράδων Διδυμοτείχου,  συνελήφθη από άνδρες της ειδικής ομάδας καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας,  ένας (01)Τούρκους  διακινητής καθώς επιχειρούσε   να προωθήσει  στο εσωτερικό της χώρας ομάδα 22     λαθρομεταναστών  .

ΩΠΑ! ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...



Εκτός από το μεσοπρόθεσμο η Ελσα Ππαδημητρίου, μεταξύ άλλων που έχει διαπράξει στην πολιτική της καριέρα και πέραν της σφουγκοκολάριου της οικογένειας Μητσοτάκη, έχει πεί ΝΑΙ και στους γυφτοσκοπιανούς και μάλιστα αυτούς του Ουράνιου Τόξου, που όλοι ξέρουμε και τι ρόλο παίζουν και από που κατευθύνονται. Και για να μην τα λέμε εμείς αφήνουμε το Βήμα της της 22ας Απριλίου του 2007 να "διαφωτίσει":

«Τέντωσε τη χορδή του τόξου του, ζύγισε το πάρθιο βέλος του και σημάδεψε κατάστηθα την κυρία Έλσα Παπαδημητρίου. Ο Πάγκαλος συνήθως είναι αβρός με τις κυρίες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μπήκε ανάμεσά τους ένα... ουράνιο τόξο. Ουράνιο ξεουράνιο, ο Πάγκαλος...

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΑΝΙΑΚΙ, ΣΑΓΓΑΡΙΟΣ, ΚΟΡΥΤΣΑ, ΒΟΥΝΟ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

Άκόμη και σήμερα Ανθέλληνες του ΠΑΣΟΚ, προδότες του Έθνους, μπορείτε να πείτε "ΟΧΙ"...

Πάρτε ένα μικρό παράδειγμα από τον Μεγάλο Έλληνα, Τάσο Παπαδόπουλο...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ-ΒΟΜΒΑ:ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!


Ελπίζουμε να μην ισχύει-αν και η "πηγή" μας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης-γιατί αν είναι αλήθεια,τότε το παιχνίδι...χοντραίνει πολύ και ξεφεύγει από τα στενά όρια του γνωστού πολέμου μεταξύ "αντιεξουσιαστών"-Ματ ή έστω λαού-Κυβέρνησης.

Αν κάτι μπορεί να το επιβεβαιώσει,είναι ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΑΝ χθες οι "αναρχικοί",όταν επιτέθηκαν στους οδηγούς της ΕΘΕΛ (ναι,αυτοί που κάποιοι βλαμμένοι έβγαλαν...ασφαλίτες) με "αντρική" αναλογία 500 προς 5!

Γιατί το λέμε αυτό;Δείτε πώς περιγράφουν οι ίδιοι το περιστατικό,μέσα από το μπλογκ τους:

Και άλλο αίμα Ελληνικό στα χέρια σας προδότες του ΠΑΣΟΚ... Η ώρα πλησιάζει

Δε θα σας σώζουν ούτε έμμισθοι μισθοφόροι, αλήτες, ανθέλληνες προδότες...

Δείτε και το βίντεο..

Καλά πόσα δακρυγόνα αγόρασε ο μπαγάσας ο Κινέζος


Δακρυγόνα παρασκευής 1996 και λήξης του 1999 πετούσαν χθες λέει τα ΜΑΤ!!! Καλά πόσα είχε αγοράσει ο μπαγάσας ο Σημίτης που δεν τελειώνουν με τόσα επεισόδια που γίνονται κάθε χρόνο; Αυτά πρέπει να είναι κοντέινερ ολόκληρα... δείτε φώτο από τον anti-ntp:

Αποκαλύπτουμε το αίσχος! Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση ξεπουλάνε την Ελλάδα

Του Μενέλαου Τασιόπουλου
Ελάχιστες ώρες πριν ψηφισθεί το Μεσοπρόθεσμο , κατά πλειοψηφία από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, που ένα χρόνο μετά δεσμεύεται εκ νέου στην εκποίηση της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων, αποκαλύπτουμε το πιο ένοχο μυστικό.
Όλη η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης Παπανδρέου και των «προθύμων» και η λαίλαπα των πιέσεων από την Γραφειοκρατία και την Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, στηρίζονται σε ένα εκβιαστικό δίλημμα. Ψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο με τα ισοπεδωτικά έκτακτα μέτρα πτώχευσης του μέσου νοικοκυριού , τις απεθνικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας και το «πλιάτσικο» των πόρων των Ελλήνων ή διαφορετικά δεν παίρνουμε την 5η και 6η δόση και οδηγούμαστε σε παύση πληρωμών μισθών και συντάξεων και άμεση χρεοκοπία.
Όλα αυτά είναι ένα ψέμα. Μια καλοστημένη παγίδα με καθοριστική συμβολή δια πράξεων από την κυβέρνηση και δια παραλείψεων από την αντιπολίτευση.
Τον Φεβρουάριο του 2011, υπήρξε πρόταση επίλυσης του «ελληνικού ζητήματος» επειδή ακριβώς αποτελούσε συστημικό κίνδυνο για την ευρωζώνη, που βασίζεται στην επαναγορά ομολόγων από τη δευτερογενή αγορά, μέσω κεφαλαίων από τον το προσωρινό μηχανισμό στήριξης του EFSF. Είναι στην ίδια συνεδρίαση η...

155 πρόδωσαν τους Έλληνες, θα τους τιμωρήσει η Ιστορία!

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου
Λίγα είναι τα ψωμιά σας κύριοι του ΠΑΣΟΚ! Μέχρι εδώ πήγατε! Ψηφίσατε λοιπόν κατά της πατρίδας, ψηφίσατε κατά του έθνους, ψηφίσατε κατά των παιδιών μας. Η Ιστορία θα σας καταγράψει στα μαύρα κατάστιχα της, μιλώντας για τους 155, που λιποψύχησαν.
Έχουμε και λέμε: 155, όλοι «πράσινοι» (εκτός μίας γνωστής και μη εξαιρετέας συνοδοιπόρου τους, «σεσημασμένης» νεοφιλελεύθερης), που ξέχασαν ότι είναι Έλληνες, ξέχασαν τους αγώνες του γένους, ξέχασαν πως αποκτήθηκε η Ελευθερία μας, πόσο αίμα χύθηκε γι’ αυτήν. Και αγκάλιασαν τον εθνομηδενισμό και την αρνησιπατρία…
Αποκαρδιωτικό το θέαμα…
Βουλευτές-πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κυβερνητικοί βουλευτές ανίκανοι,