Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2011

Οι "άθεοι" Κομμουνιστές...Περιέργως όλοι οι κομμουνιστοσυμμορίτες υποτάσσονται μπροστά στον Σιωνισμό;

Τι εννοούμε...;
Δείτε τον Κάστρο στην επόμενη φωτογραφία και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Ψηλά το κεφάλι Έλληνες... Τρίψτε στη μούρη των φλούφληδων Ευρωπαίων που θέλουν να μας εκμηδενίζουν τις μερές αντίστασεις του Ελληνικού Στρατού το 40'..Αυτοί πόσες άντεξαν;



ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΜΩΣ; ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΕΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1940;;; ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ Η "ΛΙΣΤΑ"

Grèce : 219 - Ελλάς : 219
Norvège : 61 - Νορβηγία : 61
France : 43 - Γαλλία : 43
Pologne : 30 - Πολωνία : 30
Belgique :18 - Βέλγιο : 18
Hollande : 4 - Ολλανδία : 4
Yougoslavie : 3 - Γιουγκοσλαβία : 3
Danemark : 0 - Δανία: 0
Tchécoslovaquie : 0 -Τσεχοσλοβακία 0
Λουξεμβούργο 0 -Luxembourg : 0

ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Το δώρο της Μέρκελ στον ΓΑΠ...

Από ότι μαθαίνουμε ο jeffrey παραπονέθηκε για το.... μέγεθος...

ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΚΟΤΟΥΛΕΣ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου


Η συνειδητή ψήφιση του μνημονίου τον Μάιο του 2010 και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος τον Ιούλιο του 2011, από την οσφιοκαμπτική και επικίνδυνη κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ και η συνεχιζόμενη μειοδοτική στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης έναντι των ορέξεων και των αποφάσεων των ανίκανων και ελαττωματικών ηγετών της Ευρωζώνης, αλλά κυρίως της Γερμανίας και δευτερευόντως της Γαλλίας, οδήγησαν μέσα σε δυο χρόνια την πατρίδα μας στην απόλυτη εξαθλίωση. Καθημερινά γίνονται χειρότερες οι συνθήκες διαβίωσης του λαού μας. Οι μισθοί των εργαζομένων μειώνονται, όπως και οι συντάξεις όλων εκείνων που επί 35-45 χρόνια δούλεψαν σκληρά για να έχουν καλά γεράματα και σήμερα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε τα καθημερινά τους έξοδα. Στα μαγαζιά αυξάνονται τα λουκέτα με αποτέλεσμα να «χάνουν το ψωμί τους» οι ιδιοκτήτες που με κόπο και ιδρώτα δημιούργησαν την μικρή επιχείρησή τους, αλλά και οι εργαζόμενοι σ΄αυτά, που συντηρούσαν χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες. Η ακίνητη ιδιοκτησία που αποτελούσε πάντα το «μεράκι» του Έλληνα για να στεγάσει τη φαμίλια του, πλήττεται ανεπανόρθωτα με τα συνεχή χαράτσια και η οικοδομική δραστηριότητα από την οποία ζούσαν χιλιάδες επαγγέλματα, έχει τελείως παγώσει.
Αυτή η πολιτική των επικυρίαρχων τροϊκανών αλλά και ο.....

Η θρασύτητα των αλβανών έχει φτάσει στο απροχώρητο


Μεγάλη αποκάλυψη της Gr-Amer.News Agency η οποία φέρνει στο φώς τα αληθινά αισθήματα των ‘’φίλων’’ μας Αλβανών. Κατά τη διάρκεια της ομοσπονδιακής γιορτής των ΗΠΑ για τον Χριστόφορο Κολόμβο (Colombus day) στις 10 Οκτωβρίου, διεξάγεται μεγάλη παρέλαση στην 5η λεωφόρο όπου και λαμβάνουν μέρος σχεδόν όλες οι εθνικότητες(εκτός από την ελληνική). Εκείνη την ημέρα λοιπόν, Αλβανοί και Κοσοβάροι που ανήκουν στην λεγόμενη ‘’Μαύρη-Κόκκινη Συμμαχία’’ και άλλοι θερμοί υποστηρικτές της Μεγάλης Αλβανίας, συμμετείχαν στην εκδήλωση κρατώντας σημαίες που απεικόνιζε την Μεγάλη Αλβανία και μέσα περιείχε μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας!
Φυσικά εκτός από τις σημαίες οι οπαδοί στόλιζαν την εκδήλωση με συνθήματα κατά της Ελλάδας και με στόχο τους ακόμη και τη....

ΣΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ;;



Η κυβέρνηση μπορεί να διέψευσε τις φήμες για το Ευρωπαϊκό εκστρατευτικό σώμα καταστολής. Το Aegeantimes όμως επανέρχεται με νέα στοιχεία που αν μη τι άλλο, απαιτούν μία πειστική εξήγηση. Διαβάστε:
Πριν δύο εβδομάδες, είχαμε την πρώτη πληροφορία, ότι στην Ηγουμενίτσα έχει αποβιβαστεί ένα ξένο στρατιωτικό-αστυνομικό σώμα! Από τότε, επικοινωνήσαμε με διάφορες πηγές και προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση αλλά μάταια! Ουδείς γνώριζε ή ήξερε κάτι για το θέμα, λες και ήρθαν στην Ελλάδα τα … χελιδόνια και όχι μια ξένη δύναμη.
Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν ενώ από ανεξάρτητες πηγές είχαμε επιβεβαιώσει την άφιξη της ξένης δύναμης. Το ζήτημα ήταν ότι αυτή η δύναμη ήταν κυριολεκτικά … άφαντη!!!
Φαίνεται όμως, ότι...

Δεν άντεξαν τακαθάρματα του Υπ.Εξ. και "έφαγαν" τον πρόξενο Κορυτσάς που με το έργο του αφήνει τον "πυρήνα" του Ελληνισμού στη Βόρειο Ήπειρο ομοιγενή και δυνατό..

 ΤΟΝ «ΕΦΑΓΑΝ» ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΟΡΥΤΣΑΣ
ενώ χάρη στο έργο του απογράφονται ήδη
δεκάδες χιλιάδες ξεχασμένοι Έλληνες που αφύπνισε

  
  Μέσα σε κλίμα εθνικής συγκίνησης τιμήθηκε από τον Ελληνισμό της ευρύτερης περιοχής Κορυτσάς και ιδίως από τους Ελληνόβλαχους, ο μέχρι πριν λίγο Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς Θεόδωρος Οικονόμου Καμαρινός, για το μεγάλο έργο του, να αφυπνίσει και να καταδείξει τους ξεχασμένους Έλληνες της περιοχής, που ήδη και σε πείσμα των μικρών και μετρίων, απογράφονται πλέον μαζικά ως Έλληνες, έχοντας ξεπεράσει κιόλας τις 30.000 δηλώσεις, γεγονός που θεωρείται ανέλπιστο και ηράκλειο εθνικό κατόρθωμα, που ανατρέπει τα αλβανικά σχέδια και κατοχυρώνει ντε φάκτο ως «μειονοτική ζώνη» την Κορυτσά!

  Την ώρα δε που τιμωρείται με απομάκρυνση για το μέγα επίτευγμά του ο Έλληνας Πρόξενος, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων διαβαίνει την σκοπιανοαλβανική μεθόριο για να ωθήσει τα χωριά να δηλώσουν «Μακεδόνες»!...

  Τι εκμυστηρεύεται στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ο νέος «Ίωνας Δραγούμης» για το νέο του πια όραμα!


  Παρακαλούμε για την δημοσίευση, δημοσιοποίησή της.




 www.NOIAZOMAI.net

Το "κούρεμα" και η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και των Ελλήνων...

Ένα πολύ καλό οικονομικό κείμενο για το τι μπορεί να επιφέρει το "κούρεμα" που θα μας επιβάλλουν οι δειθνείς τοκογλύφοι από τον tyxaio

 
Το επερχόμενο "κούρεμα" λοιπόν θα απομειώσει αξίες. Όχι μόνο κρατικές, αυτές ήδη έχουν απομειωθεί από την αγορά όπως απεικονίζεται στην αγορά ομολόγων, αλλά αξίες επιχειρήσεων, ατομικής περιουσίας (ακίνητα κλπ) γιατί:

Όλος ο "καλός"-ανθελληνικός συρφετός μαζεύτηκε στο συνέδρο των νενεκοΟικολόγων...

Σιγά που θα έλειπε ο κατ'εξοχήν εκφραστής του ανθελληνισμού και των "μειονοτήτων" Δημητράς για να απευθύνει χαιρετισμό....
Ακούστε τι είπε για "τούρκους" και "μακεδόνες" και προσέξτε τι κάνουν τα υπολοιπα ζώα, που αντί να του πετάνε...βιολογικά μαρούλια και ντομάτες, τον χειροκροτούν...

Εγκλημα εσχάτης προδοσίας με δόλο αν υπογραφεί υποχρεωτικό haircut


Από αυτή την μικρή γωνιά της blogόσφαιρας αισθανόμαστε την ανάγκη αυτή την κρίσιμη στιγμή να πούμε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. 
Αν δεχθείτε και υπογράψετε κούρεμα των χρεών της Ελλάδας το οποίον δεν θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένο ότι θα είναι  εθελοντικό από τους πιστωτές,  θα έχετε διαπράξει  έγκλημα εσχάτης προδοσίας με δόλο απέναντι στην Πατρίδα μας.
Δεν χρειάζεται να σας γράψουμε επιχειρήματα μπορείτε να τα διαβάσετε σε όσα δηλώνουν ο Παπαδήμας , ο Χριστοδουλάκης  πάρα πολλοί οι οποίοι γνωρίζουν καθώς και όλα τα έγκριτα μέσα του πλανήτη..
Ανοίγετε το δρόμο στην τελική καταστροφή της Ελλάδος με ότι αυτό σημαίνει.
Και θα έχετε δόλο διότι αυτό θα το κάνετε όχι γιατί θέλετε να σώσετε την Ελλάδα αλλά για να...