Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2015

Κυβέρνηση της φάπας - Κατατέθηκε το «Μνημόνιο Κατανόησης»: Επίκειται η συμφωνία και οι... υπογραφές



Κείμενο υπό τον τίτλο «Memorandum of Understanding» ή ελληνιστί «Μνημόνιο Κατανόησης» απέστειλε η Κομισιόν, ήτοι ο... φιλέλλην Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προς το μαρξιστικό διοικητήριο του Μεγάρου Μαξίμου. Στο κείμενο αυτό, όπως μετέδωσαν ήδη, τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, περιλαμβάνονται φοροεισπρακτικά μέτρα ύψους 3,5 δισ. ευρώ μόνο για το 2015, ενώ προφανώς έπονται και άλλα στα επόμενα χρόνια και ιδιαιτέρως μετά την παραλαβή του τρίτου πακέτου στήριξης.
Επειδή όλες αυτές οι ειδήσεις παρότι αληθινές τείνουν να διαψεύδονται από το Μέγαρο Μαξίμου, επιλέξαμε επί κάποια ώρα να μη σχολιάσουμε το ζήτημα. Πράγματι, μετά από λίγο βγήκε η....

Το Υπουργείο του Καμμένου τιμά τον αρχηγό των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και σφαγέα των Ελλήνων, Σαράφη... Το άκουσες "πατριώτη" που τον ψήφισες;!


Θρασύτατη ασέβεια σε βάρος των χιλιάδων Νεκρών του Λαού και του Εθνικού Στρατού - Καμμένος και Σύριζα τιμούν το ΕΑΜ και τους συμμορίτες!

Για να λάβει τα ψευδεπίγραφα εύσημα των μπολσεβίκων και να διευρύνει την εκλογική του πελατεία, ο ελαφροδεξιός υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος δεν διστάζει να δώσει το πράσινο φως προκειμένου το υπουργείο του οποίου προΐσταται να εκδώσει μήνυμα προς τιμή του στρατιωτικού αρχηγού των εαμοβουλγάρων του ΕΛΑΣ, Στέφανου Σαράφη!
Οι ίδιοι πατριδοκάπηλοι δεξιούληδες που χαρακτήριζαν τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στον Εθνικό Στρατό, στη Χωροφυλακή και στους σφαγιασθέντες υπό των μπολσεβίκων «γιορτές μίσους», σπεύδουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στην Αριστερά, περιφρονώντας επιδεικτικά τις....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ «ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ… ΤΥΦΛΑ ΝΑ’ ΧΕΙ Ο… ΒΑΡΩΝΟΣ ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του μ-λ (μαρξιστή-λενινιστή) Λαφαζάνη στην (πρώην) «Μέκκα» του κομμουνισμού, σύμφωνα με τα διάφορα παπαγαλάκια. Τα οποία επιμένουν, ότι «κλείδωσε» η συμμετοχή της Ελλάδος στον «Greek Stream» (κι εμείς που είχαμε την εντύπωση πως λεγόταν «Turkish Stream»…), ενώ κάνουν λόγο και για… «φήμες» και περί… προκαταβολής (χωρίς ωστόσο να την προσδιορίζουν, όπως την προηγούμενη φορά που πανηγύριζαν για τα 5 δις, τα οποία αποδείχθηκαν… άνθρακες ο θησαυρός).
Βέβαια, στη συνέχεια οι «φήμες» γίνονται βεβαιότητα και τονίζεται ότι ένα μέρος από την… προκαταβολή θα μπει ως κεφάλαιο συμμετοχής της Ελλάδος στην τράπεζα των BRICS… Αλλά, επειδή οι BRICS μας… αγαπάνε, γιατί αφενός μεν είμαστε ωραία παλικάρια κι έχουμε… ωραία μάτια και αφετέρου δε γιατί είμαστε… ορθόδοξοι, θα μας δώσουν πίσω το.....

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Μυτιλήνη λόγω… λαθρομεταναστών! Ο Δήμαρχος εκλιπαρεί να τους πάρουν από το νησί


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Μυτιλήνη λόγω… λαθρομεταναστών! Ο Δήμαρχος εκλιπαρεί να τους πάρουν από το νησί

Αποκλειστικές φωτογραφίες με selfies και προσευχές από την «μεταφορά» τους στην Αθήνα!

Το νησί της Λέσβου δέχεται καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες. Με τη διαχείριση των εισροών να έχει καταστεί αδύνατη, ο δήμαρχος κάνει έκκληση για μεταφορά των ανθρώπων αυτών από το νησί στην Αθήνα.
Δραματική φαίνεται πως είναι η κατάσταση στην Μυτιλήνη, αφού η εισροή μεταναστών είναι τεράστια και η τοπική αυτοδιοίκηση αναζητά λύσεις για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο δήμος του νησιού αποφάσισε να μεταφερθούν οι μετανάστες στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου, ενώ δεν παρέλειψε να....

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - Βίντεο/[προεκλογικό σποτ με τις τα ψέματα και τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Πολλοί ήταν οι συνταξιούχοι που στις τελευταίες εκλογές  πίστεψαν τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και την ελπίδα που θα ερχόταν  και του εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους . Αυτή τους την επιλογή φαίνεται ότι θα πληρώσουν πολύ ακριβά, καθώς οι συνταξιούχοι θα είναι  ένα από τα θύματα της συμφωνίας που ουσιαστικά σημαίνει νέο μνημόνιο  με τους θεσμούς όπως βάφτισαν την τρόικα οι φιλελεύθεροι  αριστεροί.
Η πρόταση της τρόικας  είναι  ρητή και απαιτητική: «Καμία σύνταξη να μην ξεπερνά το 53% του μισθού, γιατί το ασφαλιστικό σας σύστημα δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει μεγαλύτερα ποσά».
Η απαίτηση αυτή τέθηκε, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, στις τελευταίες συνεδριάσεις του Brussels Group, όπου κυριαρχούν το ασφαλιστικό και οι παραμετρικές αλλαγές σε όρια ηλικίας και υπολογισμό συντάξεων.
Μέλος της.....

Οι εργάτες γυρίζουν την πλάτη στους υποκριτές του ΚΚΕ...18 άτομα σε...συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Οι εργατικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης «αποδοκίμασαν» τους ΚΚέδες - Τρεις και ο κούκος στη Νεάπολη

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν είχε προνοήσει κανείς να κινητοποιήσει τους..."ταξικούς αδερφούς" από το μπαγκλαντές και το πακιστάν για να φάνει λίγος κόσμος παραπάνω...;! Αν δεν γνωρίζουν το know - how να απευθυνθούν στο ΠΑΣΟΚ που τώρα που διαλύεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αφήνει πολλούς λαθρο... ορφανούς από κόμμα - εργοδότη!
 
Αποκαλυπτική φωτογραφία από την “μεγαλειώδη συγκέντρωση” του ΚΚΕ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 28 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Νεάπολης Θεσσαλονίκης η "μεγαλειώδης συγκέντρωση" του ΚΚΕ, η οποία είχε διαφημιστεί ολόκληρη την προηγούμενη μέρα με αυτοκίνητα που περιδιάβαιναν στην περιοχή και ανήγγειλαν το γεγονός, όπως και με τη σχετική αφισοκόλληση. Η συγκέντρωση είχε αναγγελθεί για τις 7.30 το απόγευμα της Πέμπτης και πραγματικά από τις 6.30 άρχισαν τα ηχεία να παίζουν τα γνωστά κομμουνιστικά τραγούδια, καλώντας τους εργάτες (αγρότες δεν έχουμε στη Νεάπολη) να παραβρεθούν στη συγκέντρωση. Στις 7.50, είκοσι λεπτά μετά την...

ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Κατά την ομιλία του αρχηγού μας Ν. Μιχαλολιάκου, προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου εντός του κοινοβουλίου, που καλύφτηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση, μεταξύ άλλων ο αρχηγός μας τόνισε πως η κρίση που μαστίζει σήμερα τη Χώρα μας, δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και βαθιά κοινωνική. Κάτι που αποκρύπτεται εντέχνως από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ. Το 1981 όταν οι ανίκανοι δεξιοί παρέδωσαν τη Χώρα στους επικίνδυνους, κατ’ επίφαση σοσιαλιστές, άρχισε να ανδρώνεται η σήψη και η διαφθορά στα σπλάχνα του κοινωνικού ιστού της Χώρας μας. Σκάνδαλα επί σκανδάλων τόσο οικονομικά όσο και ηθικά είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, με μια κοινωνία χωρίς αντιστάσεις πλέον να παρακολουθεί ατάραχη, μιας και η ίδια είχε γίνει φορέας της διαφθοράς.
Την ώρα που ο αρχηγός μας έλεγε αυτά τα λόγια, η ιστοσελίδα της «Καθημερινής» με το άρθρο της, 29-5-015, «Την κορυφή του Λιμενικού αγγίζει η έρευνα για το κύκλωμα δουλεμπόρων», ερχόταν να επιβεβαιώσει τα πολιτικά δρώμενα. Το άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το σύνολο, σχεδόν, της....

Δένδιας στο MEGA: "Φοβάμαι ότι η ΝΔ θα πάει στο... 3%"!!!

Συνέντευξη στο MEGA έδωσε προ ημερών ο, εκκολαπτόμενος δελφίνος της ΝΔ, Ν. Δένδιας και όπως ήταν φυσικό οι περισσότερες ερωτήσεις περιστρέφονταν γύρω από τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας και τις προθέσεις... όσων εποφθαλμιούν την καρέκλα του Σαμαρά.

Ο Δένδιας που έχει κάνει επιστήμη τις διπλωματικές απαντήσεις που δεν βγάζουν ουσιαστικές ειδήσεις αλλά αφήνουν συνεχώς υποννοιούμενα αυτή τη φορά ήταν... δεικτικός για το μέλλον της ΝΔ.

Σχετικά λοιπόν με τη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας και την απήχησή της στον κοινωνικό ιστό ο Δένδιας ήταν αποκαλυπτικός:
"Ελπίζω να μην γίνουμε ΠΑΣΟΚ", είπε λακωνικά αλλά με πολύ νόημα.

Ομολόγησε λοιπόν ότι....

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΗΡΩΙΣΜΟ» ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑ


Μας… ζάλισαν εχθές, τα αριστερά –κι όχι μόνον- ΜΜΕ, με το «πώς οι Μανώλης Γλέζος και Λάκης Σάντας κατέβασαν τη σημαία των ναζί από την Ακρόπολη στις 30 Μαΐου 1941», «πώς είχαν εκτελέσει το παράτολμο σχέδιό τους, ταπεινώνοντας το Γ’ Ράιχ», και τα λοιπά ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!
Γιατί παραμύθια; Κατ’ αρχάς, ιδού μια περιγραφή του «ηρωισμού»:
«Ώρα 9:30 το βράδυ. Η μικρή φρουρά της Ακρόπολης βρίσκεται στα Προπύλαια. Ο Γλέζος και ο Σάντας πηδούν τα σύρματα, σέρνονται ως τη σπηλιά του Πανδρόσειου Άντρου και χρησιμοποιούν τις σκαλωσιές των αρχαιολόγων προκειμένου να ανεβούν.
Προχωρούν προς τον....

Ήρθε η ώρα του Εθνικισμού


Ήρθε η ώρα του Εθνικισμού

Η πορεία της υποτακτικής κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά ήταν στην πραγματικότητα προκαθορισμένη όταν ανέλαβαν την εξουσία τον Ιούνιο του 2012. Ήτανε φανερό και για τους πλέον πολιτικά αναλφάβητους, ότι ήταν κυβέρνηση «ειδικού σκοπού». Ξεκάθαρα πράγματα, εξ' αρχής ήσαν αναλώσιμοι. Έπρεπε απλά να ολοκληρωθεί η εργολαβία που είχε ξεκινήσει ο ΓΑΠ, συνέχισε ο Παπαδήμος, και πρόθυμα προσφέρθηκε να ολοκληρώσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. (Συγκυβέρνηση, η ύπαρξη της οποίας, έστω και πριν 10 χρόνια, θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας!).
Νομίζω ότι είναι περιττό να....

Ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στην Τ.Ο. Αθηνών: "Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει όρθια να αγωνίζεται..." - ΒΙΝΤΕΟ