Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καμία ανοχή στην αντεθνική κυβέρνηση - Ξεφτιλίστηκαν τα παπαγαλάκια της ΝΔ! ΒΙΝΤΕΟ

"Oι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι υποχείριο κανενός και δεν συμμετέχουν στο "ανατολίτικο παζάρι" του εκλογικού νόμου, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στην αντεθνική συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ."

Δείτε το βίντεο...

Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Η καθάρια θέση της Χρυσής Αυγής για τον προτεινόμενο από την τσιπροκαμμεναρία νέο εκλογικό νόμο, ήταν ταυτοχρόνως και η μεγαλύτερη ξεφτίλα που έχουν πάθει τα διαδικτυακά σαμαρόσκυλα τα τελευταία χρόνια!

Τα οποία σαμαρόσκυλα –προφανώς με εντολή Σαμαρά- είχαν κυκλοφορήσει στην πολιτική πιάτσα τη βρώμα, ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει τον νόμο του Τσίπρα, ότι οι συριζομούρηδες μας έχουν σίγουρους, κ.τ.λ., για να βγάλουν από πάνω τους τη ρετσινιά, ότι είναι τσατσόνια του ΣΥΡΙΖΑ –με εντολή της κοινής τους αφέντρας, της φράου Μέρκελ- καθώς υπερψήφισαν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ (και τον ελαφροδεξιό κολαούζο του…) το τρίτο Μνημόνιο, το τζαμί στον Βοτανικό, το σύμφωνο συμβίωσης των λεγόμενων «ομοφυλοφίλων» και άλλα πολλά δύσκολα νομοθετήματα (του αίσχους)!

Σας παραθέτουμε τώρα δύο σχετικά ψευτογραφήματά τους, τους επιστρέφουμε τη λάσπη στα μούτρα τους και τους παραδίδουμε στη χλεύη σας:...

«Τα Νέα» ομολογούν: H Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάζεται - Είναι εναντίον όλων!

Η ξεκάθαρη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γύρω από τον νέο εκλογικό νόμο έβγαλε από την «αγωνία», την οποία είχαν, τους διάφορους εκπροσώπους του «συνταγματικού τόξου» και τώρα τους οδηγεί σε διάφορες αναλύσεις (εντός και εκτός εισαγωγικών) επί της άποψης αυτής.

Επί του παρόντος, ας σταθούμε στα όσα «τα Νέα» έγραφαν για το ζήτημα του εκλογικού συστήματος, στο κεντρικό τους άρθρο, όπου υπό τον τίτλο «Έκσταση», αναφερόμενοι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λένε τα εξής: «Ήταν η ωμή πραγματικότητα που έβγαλε τον ΣΥΡΙΖΑ από τη δημοκρατική του έκσταση. Η Άκρα Δεξιά αποδείχθηκε...

Βρώμα και δυσωδία στην Νέα Δημοκρατία: Νέος “Παπασταύρου” στην αυλή του Μητσοτάκη


Βρώμα και δυσωδία στην Νέα Δημοκρατία: Νέος “Παπασταύρου” στην αυλή του Μητσοτάκη

Όπως έγραψαν οι Financial Times, προ ημερών η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του πρώην συμβούλου του Σαμαρά και νυν συμβούλου του Μητσοτάκη, Χρήστου Σκλαβούνη ο οποίος είχε διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος της ελβετικής UBS και αργότερα είχε τοποθετηθεί πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, την περίοδο από τον Μάιο του 2013 μέχρι το Μάρτιο του 2015, οπότε και παραιτήθηκε μόλις ανέλαβε ο Σύριζα. Η τράπεζα αυτή είναι εδώ και πάνω από δέκα χρόνια στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών για υποθέσεις φοροδιαφυγής, ενώ το 2009 προτίμησε να φτάσει σε διακανονισμό ύψους 780 εκάτ. ευρώ, αντί να μπει στην διαδικασία να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες.
Η όλη ιστορία είχε ξεκινήσει από τις....

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974

cyprus-1974-7-54-728

 
Όπως διαπιστώθηκε και καταγγέλθηκε από Ελλαδίτες και Ελληνοκυπρίους αξιωματικούς, οι ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ στην Κύπρο βοήθησαν τους Τούρκους με κάθε δυνατό τρόπο: παροχή πληροφοριών προς επισήμανση ελληνικών στόχων, γνωστοποίηση μετακινήσεων μονάδων της Εθνικής Φρουράς, παράδοση χαρτών με σημειωμένα τα ναρκοπέδια σε Τούρκους αξιωματικούς. Μεταξύ των δύο φάσεων της τουρκικής εισβολής, οι ειρηνευτικές δυνάμεις κινούμενες σε όλη την ελεύθερη Κύπρο με τα τεθωρακισμένα οχήματά τους μετέφεραν εντός αυτών Τούρκους αξιωματικούς, οι οποίοι διενεργούσαν αναγνωρίσεις.
Το ΓΕΕΦ έφτασε στο σημείο να....

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

adonis_pipila
Γράφει ο Αντίοχος

Από τότε που η συγκυβέρνηση των συριζογελοίων έφερε σχέδιο νόμου για νέο εκλογικό νόμο και εκμεταλλευόμενος αυτά που είχε πει ο κομμουνιστής Βούτσης σε μια συνέντευξή του (πως δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι) ο γραφικός αντιπρόεδρος της νουδούλας και –όλως περιέργως για «συντηρητικό» πολιτικό, όπως εμφανίζεται- μόνιμος θαμών της Μυκόνου, Μπουμπούκος –προφανώς με εντολή του αφέντη Σαμαρά!- είχε ξαμοληθεί στα κανάλια και υποστήριζε μετά βεβαιότητος, ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει τον εκλογικό νόμο του Τσίπρα, γιατί έχει… επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπαινίχθηκε ότι θα υπάρξουν ανταλλάγματα στην δίκη από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ!!!
Στην πιο χαρακτηριστική του συνέντευξη, στο… γραφείο τύπου του, την εκπομπή του Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ (την οποία έδωσε λίγες αφότου υπερψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ψεκασμένους το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά στην Cosco, έναντι πινακίου φακής…), ο θρασύτατος σαμαρο-αντιπρόεδρος είπε επί λέξει τα κάτωθι:
«Και πρέπει να σας πω -και θέλω να το πω δημοσίως να ακουστεί- υπάρχει μία γενικώς διοχευόμενη ίσως από......

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ποιοι πρόδωσαν την Κύπρο μας το 1974 - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ποιοι πρόδωσαν την Κύπρο μας το 1974 - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1974

"Ενώπιον πάσης αρμοδίας Αρχής
ΕΞΩΔΙΚΟΣ Αναγγελία αξιοποίνων πράξεων Του κ. Γεωργίου Αλφαντάκη, Δικηγόρου Αθηνών, υπερασπιστού κατηγορούμενων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων συνεπεία των τελευταίων καταμηνύσεων και διώξεων αυτών, συμφώνως Τω άρθρ.40 Του Κωδ. Ποιν. Δικονομίας.
ΠΡΟΣ Τον Αξιότιμον κ. Προϊστάμενον Της Εισαγγελίας Πλημμ/κών Αθηνών.
Κατ' εντολήν πελατών μου, ανωτέρων και ανωτάτων αξιωματικών, κατηγορουμένων και ....

Λησμονημένοι ήρωες - του Ηλία Κασιδιάρη


Λησμονημένοι ήρωες

του Ηλία Κασιδιάρη. Από το το 113ο τεύχος του περιοδικού "Χρυσή Αυγή"

H μάχη στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ 20-22 Ιουλίου, 14-16 Αυγούστου 1974
Το πρωί της 20ης Ιουλίου του 1974 είχε όλα εκείνα τα σκληρά χαρακτηριστικά του καυτού και άνυδρου καλοκαιριού της Κύπρου. Λίγο μετά την Ανατολή, οι 40 βαθμοί υπό σκιάν θα έκαναν το έδαφος να βράζει και την έκθεση στον ήλιο, που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι άνθρωποι της υπαίθρου, ανυπόφορο μαρτύριο.
Η 22α Ιουλίου του ’74 όμως, ήταν μια μέρα ξεχωριστή, ειδικά για....

Αποκάλυψη: Σκληρός σιωνιστής ο σύνδεσμος Αμερικανών και Τσίπρα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εκπλήσεστε;

Γράφει ο Αντίοχος

Όταν υπάρχει κάποια κόντρα στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό, έχουμε και αποκαλύψεις.

Αυτό συμβαίνει και με την τωρινή κόντρα του mister Tsipra με τον παλιό σύντροφό του (κομμουνιστή…) Ψυχάρη.

Ο οποίος, από του… φοβερού «Βήματος», αναφέρθηκε στις σχέσεις του mister Tsipra με τα υπερατλαντικά αφεντικά του. Το σχετικό άρθρο, το οποίο είναι γραμμένο κομψά, σε… διπλωματική γλώσσα, είχε τίτλο «Μύθοι και αλήθειες για το «φλερτ» Αμερικανών – ΣΥΡΙΖΑ» και υπότιτλο «Οι δύσκολες στιγμές της σχέσης Αθήνας – Ουάσιγκτον, ο ρόλος του Τζακ Λιου».

Στο άρθρο αυτό, εξηγείται ο ρόλος του Λιου και αφήνεται να εννοηθεί...