Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2010

Σεξ - 10 παγκόσμια ρεκόρ

Το μεγαλύτερο πέος, ο μεγαλύτερος κόλπος, το μεγαλύτερο όργιο. Είναι μόνο μερικά από τα περίεργα παγκόσμια ρεκόρ που ανακαλύψαμε με θέμα το σεξ.

XXL

Σίγουρα θα μου πείτε: «έχουμε δει και μεγαλύτερα!». Δεκτό. Αλλά ο Jonah Falcon το πήγε για μέτρημα κι έτσι κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου πέους. Τις μετρήσεις έκανε ο Dr. Robert Dickinson και, όπως κατέγραψε, έχει μήκος 34 εκατοστά και περίμετρο 16. Ο Falcon έγινε γνωστός όταν εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ «Private Dicks: Men Exposed» το 1999. Το 2003, το περιοδικό Rolling Stone του κάνει αφιέρωμα και το 2006 το Channel 4 της Αγγλίας γυρίζει ντοκιμαντέρ για εκείνον με τίτλο: «The World's Biggest Penis». Στη συνέχεια δέχτηκε αρκετές πιέσεις για να μπει στη βιομηχανία της πορνογραφίας, μιας και έχει τελειώσει δραματική σχολή, αλλά το αρνήθηκε λέγοντας ότι αυτός θα ήταν ο εύκολος δρόμος.

Θα σου ‘ρθει κόλπος

Οι ΗΠΑ εκτόξευσαν τον μεγαλύτερο δορυφόρο του κόσμου με "χορηγό" τον "μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος"

Με έναν γιγάντιο κοριό οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνατότητες των μυστικών τους υπηρεσιών. Ο πύραυλος Delta-4 μετέφερε, την Κυριακή το βράδυ, στο διάστημα, τον κατασκοπευτικό δορυφόρο "NROL-32" (Παρατηρήστε το λογότυπο της αποστολής ... και στο τέλος έχουμε περισσότερα).
Ο δορυφόρος είναι του National Reconnaissance Office (Εθνική Υπηρεσία Αναγνώρισης - NRO). "Αυτή η αποστολή θα συμβάλει ώστε το NRO να αυξήσει τις "πηγές" του και να ενδυναμώσει την αμυντική πολιτική των ΗΠΑ", δήλωσε ο στρατηγός της Αεροπορίας Ed Wilson μετά την επιτυχή εκτόξευση του δορυφόρου από το Cape Canaveral (Florida).

Η αποστολή του δορυφόρου "NROL-32" είναι άκρως μυστική, αλλά σύμφωνα με ειδικόυς πρόκειται για ...

Διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;...Εμού του ιδίου

Διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;

Έ… δεν μπορεί… Μετά την εξαγγελία της ΔΗ.ΣΥ. βλέπουμε τον Επίτιμο

σε κάνα – δυό τέρμινα να βγαίνει στους Λυριτζή – Οικονόμου και να… απολογείται για την ίδρυση του νέου κόμματος που εκ των πραγμάτων δημιουργήθηκε γιατί η Ν.Δ… δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών της οικογένειας Μητσοτάκη, για τα όσα έγιναν επί ημερών Κωστάκη και Σία, για το μνημόνιο και για τα… ροζ τηλεοπτικά δρώμενα της απόλυτης σταρ. Τέσσερα σε ένα:

Με σφραγίδα και βούλα μας

Αρχηγός η Ντορούλα μας

Τώρα ΔΗΣΥ μανούλα μας

Κ΄η Νου Δου… αναγούλα μας

Και...

'Ζητιάνα" η Ντόρα

Το χθεσινό σκηνικό ήταν φανερό πως στοίχισε ακριβά στην κόρη του Μητσοτάκη.

Έτσι λοπόν στο επίσημο site του κόμματός της ζητεί από τους 'επισκέπτες' να συνεισφέρουν χρηματικά στο εγχείρημα, για να κάνουν και μια μίνι απόσβεση.

Δε λέμε ότι είναι παράνομο, αλλά είναι τουλάχιστον γραφικό να ζητάς, σε τέτοιες περιόδους ,χρηματική ενίσχυση από τους Έλληνες, όταν προασπίζεσαι νεοφιλελεύθερες ιδέες, που ουσιαστικά σπρώχνεις ακόμη περισσότερους στην οικονομική απόγνωση.

Το γεγονός ότι...

Άμα είσαι Μ...άκης, είσαι Μάκης, πάει και τελείωσε!


Α.. ρε Μάκη.....!

Τελικά δεν λες να βάλεις μυαλό, ε;

Βρε συ, θα στο πούμε για μια ακόμη φορά,
μιας και απ' ότι φαίνεται δεν το έχεις καταλάβει.

Η zougla από όποια μεριά κι αν το δεις, ακόμα και ανάποδα αν το γυρίσεις, δεν είναι πρώτη...!



Το ξέρουμε, αυτό σε πονάει. Ίσως να είναι απ' τα...

"Κυβέρνηση του βουνού"

 Πω, πω νεύρα ο Χατζηνικολάου σήμερα..
Τον 'πείραξε' περισσότερο τελικά από όσο φαίνεται ,το γεγονός ότι η 'κολλητή' του Ντόρα, δεν δίνει σε αυτόν την πρώτη της συνέντευξη επιλέγοντας το MEGA και τον Πρετεντέρη, και ξέσπασε στον Τράγκα.

Ο Χατζηνικολάου απορώντας με...

Όποιος δουλεύει με τον Κώνστα ρίξτε μια...

... μούτζα από εμάς.
Τον ακούς και πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτουποθέσεις.
Είναι τσιράκι των τραπεζών;
Τον πληρώνει η Τρόικα για να τρομοκρατεί τον κόσμο αλλά και να υποστηρίζει την αναγκαιότητα των μέτρων;
Μισεί τους...

Η προκλητικότητα των λαθρομεταναστών δεν έχει όρια."Δεν θέλουν ένα...αλλά δέκα τζαμιά στην Αθήνα"

Όχι ένα, αλλά τουλάχιστον... δέκα τζαμιά στην ευρύτερη Αττική επιθυμούν να αποκτήσουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες.
Σε σχετική συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος, παρουσιάστηκαν 23 προτάσεις, που αφορούν στο σύνολό της τη μεταναστευτική πολιτική, με σκοπό τα ζητήματα αυτά να τεθούν υπόψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωβουλής, υπουργείών και κομμάτων, ανεξάρτητων βουλευτών, καθώς και της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ειδικά για το ζήτημα του τζαμιού, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας - Πακιστάν, ο κ. Syed Mohammad Jamil, είπε ότι παλεύουν χρόνια για να χτιστεί τζαμί στην Αθήνα. Ήδη,

"Δεν θα κάνει ζημιά το νέο κόμμα της Ντόρας στη ΝΔ"

Σαφής και ξεκάθαρος ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ,σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σε σχέση με  το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη..
"Δεν αποτελεί κομμάτι της ΝΔ το κόμμα της κα. Μπακογιάννη"
"Έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ιδεολογικά κινείται στο νεοφιλελεύθερο χώρο και άρα πιο κοντά στο Πα.Σο.Κ. παρά σε εμάς"
"To κόμμα δημιουργήθηκε μόνο για...

Έβαλαν Ελληνόπουλα να προσκυνήσουν τον Αλλάχ!

Στο 79ο νηπιαγωγείο των Σεπολίων γιόρτασαν το μπαϊράμι...
Του Δημήτρη Παπαγεωργίου
Η είδηση που μεταφέρουμε, μπορεί να κάνει τον κάθε έναν να βγει από τα ρούχα του. Έτσι όπως ακριβώς συνέβη στον αγανακτισμένο γονέα, ο οποίος μας την μετέφερε. Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, την ημέρα που οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν τις πλατείες της Αττικής για να προσευχηθούν, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ.
Όχι, δεν κάνετε λάθος. Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να μάθουν στα παιδιά ηλικίας τεσσάρων-πέντε ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ...

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

Διαβάζουμε στο protothema μία πρωτοφανή απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς:

Μία πρωτόγνωρη για  την εγχώρια αγορά εργασίας μέθοδο επιλέγει η διοίκηση του Μιχάλη Σάλλα στην Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να αντιμετωπίσει την πρωτοφανή οικονομική κρίση, χωρίς να προβεί σε απολύσεις εργαζομένων της.
Όπως πληροφορείται  το protothema gr. τα διευθυντικά στελέχη των κατά τόπους υποκαταστημάτων του ομίλου ενημέρωσαν τους υπαλλήλους ότι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ένα πρόγραμμα “προσωρινής εθελουσίας εξόδου” για διάστημα τριών ετών, το οποίο μετά την λήξη τους θα τους επαναφέρει στην τράπεζα με το σύνολο των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους σε ισχύ.

Στην διάρκεια της  παραμονής εκτός εργασίας, όσοι υπάλληλοι  επιλέξουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα  θα έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, ενώ θα αμείβονται με το 40% των αποδοχών τους τον 1ο χρόνο, το 45% στον 2ο χρόνο και το 50% στο 3ο χρόνο.

Ουσιαστικά πρόκειται  για ...

Οι Βρετανοί κινητοποιούνται για να επιστρέψουν τα αρχαία Ελληνικά στα σχολεία τους και εμείς τα αποβάλλουμε από τα δικά μας. Τι τραγική ειρωνεία!

Εκστρατεία για την επιστροφή των αρχαίων ελληνικών και των λατινικών στα βρετανικά σχολεία, ξεκίνησε στη Βρετανία. Επικεφαλής της εκστρατείας είναι η ιστορικός, συγγραφέας και παρουσιάστρια ιστορικών εκπομπών, Μπέτανι Χιουγκς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Times, την ένθερμη υποστήριξή τους στο εγχείρημα έχουν εκφράσει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, ο θεατρικός συγγραφέας Τομ Στόπαρντ, ο συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, Κόλιν Ντέξτερ και η ηθοποιός Τζοάνα Λάμλεϊ.

«Όλοι τους δηλώνουν ευεργετημένοι από την εκμάθηση κλασικών γλωσσών στο σχολείο», αναφέρεται στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας. «Με...

Μπορούμε και να μην χρεωκοπήσουμε και να βγούμε από το Μνημόνιο !

Ζούμε σε μία σχιζοφρενική κατάσταση, στην οποία σχεδόν οι πάντες, εντός και εκτός Ελλάδος, είναι περίπου πεπεισμένοι ότι η χώρα θα χρεωκοπήσει, αν δεν έχει ήδη χρεωκοπήσει.
Αυτό σημαίνει ότι, αν κάποια στιγμή η συμπεριφορά όλων ευθυγραμμιστεί με την εκδοχή της χρεωκοπίας της Ελλάδας, τότε η χρεωκοπία μας θα έρθει ως περίπου αυτοεκπληρούμενη προφητεία…
Υπάρχει όμως τρόπος να γλιτώσουμε από το Μνημόνιο; Και πριν απαντήσουμε  στο ερώτημα αυτό, υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί η διατυμπανιζόμενη ως «αναπόφευκτη» ελληνική χρεωκοπία.
Τι θα έκανε ένας πρωθυπουργός, άλλος φυσικά από τον ΓΑΠ, αποφασισμένος να βγάλει τη χώρα από το Μνημόνιο και να τη γλιτώσει από τη χρεωκοπία;
Πώς θα έβαζε την οικονομία να ξαναπάρει μπρος;
Πώς θα....

Η Ζάχα Χαντίντ σχεδιάζει το τζαμί της Αθήνας

Εχει τιμηθεί με το Βραβείο Πρίτσκερ, το Νόμπελ των Αρχιτεκτόνων. Τα κτίριά της κοσμούν πολλές από τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες στον κόσμο - από τη Γερμανία και την Ισπανία μέχρι το Τόκιο και τις ΗΠΑ. Η Ιρακινή Ζάχα Χαντίντ θεωρείται η καλύτερη γυναίκα αρχιτέκτων στον κόσμο. Η Αθεμπίγιο των μουσουλμάνων έχει προσφερθεί να σχεδιάσει το μουσουλμανικό τέμενος της Αθήνας στον Βοτανικό και μάλιστα αμισθί...
Λίγες μέρες μετά τη...

Συνέντευξη του καθηγητή Κώστα Λαπαβίτσα: " Μόνη λύση για την Ελλάδα η μονομερής στάση πληρωμών"

«Όσο αυξάνεται η ανεργία και χειροτερεύουν οι τραπεζικές πιστώσεις, τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα για τις επενδύσεις

Υπάρχει κίνδυνος να λιμνάσει η ελληνική οικονομία για χρόνια», δηλώνει ο καθηγητής οικονομικών στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Κώστας Λαπαβίτσας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελευθερία» και στον Αποστόλη Ζώη.
Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη.
Ποιοί οι λόγοι για τους οποίους οδηγούμαστε σε νέα μέτρα;
“Ο κυριότερος λόγος είναι ότι ναυάγησε η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου. Η λιτότητα έφερε βαθειά ύφεση, δηλαδή μείωση του ΑΕΠ κατά 4.5% το τελευταίο τρίμηνο, ανεργία 12.2% τον Αύγουστο με παράλληλη...

Με 'μπουζουξούδες" το ντοροκόμμα

Όποιοι βρέθηκαν στο Μπάντμιντον χθες ,θα δυσκολεύτηκαν να μην παρατηρήσουν τις κοπέλες που υποδέχονταν τους 'συμμάχους' στις εισόδους του 'θεάτρου'.
Ντυμένες για...

Ευρωπαϊκά μοντέλα για τον ΟΑΣΑ

Στην επανεξέταση όλου του συγκοινωνιακού έργου στην περιοχή της Αττικής προχωρεί αυτήν την περίοδο το υπουργείο Υποδομών μελετώντας παράλληλα τα μοντέλα των αστικών συγκοινωνιών σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις.

Στόχος, όπως έχει ήδη επισημάνει τόσο ο υπουργός Υποδομών, Δημήτρης Ρέππας, όσο και ο γ.γ. Χάρης Τσιόκας, είναι η μετεξέλιξη του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας σε μητροπολιτικό φορέα, στον οποίο θα συμπεριληφθούν και τα ΚΤΕΛ με τη συγχώνευση των πέντε υφιστάμενων συγκοινωνιακών εταιρειών σε δύο, μία για τα μέσα σταθερής τροχιάς και μία για τα οδικά μέσα.
Βασικός στόχος είναι η...

Αγριο ψαλίδι μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Από 16% έως 40% του κλαδικού τους μισθού θα χάσουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι από την υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων. Και αυτό στην καλύτερη περίπτωση που κερδίσει η Κατσέλη και δεν θα πέσουν οι αμοιβές κάτω από το κατώφλι της ΓΣΕΕ. 
Η σύγκρουση για το περιεχόμενο του αναθεωρημένου Μνημονίου μεταξύ ΓΣΕΕ και τρόικας, με υποκινητή τον...

Που θα δώσει την πρώτη της συνέντευξη η Ντόρα μετά την ίδρυση του κόμματός της;

Θίχτηκε ο Χατζηνικολάου...
Η πολυαγαπημένη του Ντόρα Μητσοτάκη, τον 'απάτησε'. 
Δεν θα δώσει σε αυτόν την πρώτη της συνέντευξη ως αρχηγός κόμματος..
Πρότιμησε τον...

Στον ευρωπαϊκό μηχανισμό και το Δουβλίνο

Η Ιρλανδία έγινε το δεύτερο κράτος της Ευρωζώνης, μετά την Ελλάδα, που ζητά τη βοήθεια των εταίρων της και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για να εξέλθει της οικονομικής κρίσης. Οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών μελών της νομισματικής ένωσης συμφώνησαν κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης να κάνουν αποδεκτό το αίτημα του Δουβλίνου για ένταξη στο μηχανισμό στήριξης.
Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν, δήλωσε ότι το πρόγραμμα θα έχει τριετή διάρκεια και το ύψος των δανείων θα αποφασιστεί έως το τέλος Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πηγές της Κομισιόν, εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 80 με 95 δισ. ευρώ.
 Την επίτευξη της συμφωνίας ανακοίνωσε πρώτος ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών.
Την ένταξη στο μηχανισμό είχε προαναγγείλει ο...

«Μόνη λύση για την Ελλάδα η ελεγχόμενη χρεοκοπία»

Η Ελλάδα δεν έχει άλλη λύση, παρά την ελεγχόμενη χρεοκοπία και όσο γρηγορότερα συμβεί, θα είναι προς όφελος όλων. Την άποψη αυτή εκφράζουν σε άρθρο τους οι Financial Times, με τίτλο που αναφέρεται στο «ελληνικό δράμα». 

Οπως αναφέρει ο αρθρογράφος, σήμερα Δευτέρα οι εκπρόσωποι ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ αναμένεται να...

Πριμ σε τοπικά προϊόντα

«Καλάθια» µε αγροτικά προϊόντα για καθεµιά από τις 13 περιφέρειες της χώρας, τα οποία θα επιδοτηθούν µε κοινοτικά κονδύλια για να βγουν σε ξένες αγορές και να βρουν θέση στα ράφια των σούπερ µάρκετ, δηµιουργεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία µεσυνεταιρισµούς. Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αρχίζει παράλληλα συνεργ ασία µετουπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξηςκαι Ανταγωνιστικότητας για τη µείωση του κόστους τωνµεσαζόντων που φορτώνουν µε καπέλα τις τελικές τιµές των προϊόντων καθιστώντας απαγορευτική την τοποθέτησή τους στο ράφι. Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης άρχισε να...

Απέτυχαν με το έλλειμμα

ΣΕ ΧΡΟΝΟ-ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑΝ από τις εξελίξεις οι προεκλογικοί ισχυρισμοί του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών ότι με τον Προϋπολογισμό του 2011 δεν θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα που θα θίγουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Δεν πέρασε καλά καλά μία εβδομάδα, και οι αρνητικές εξελίξεις στην πορεία υλοποίησης του μνημονίου, που με νύχια και με δόντια κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για να μη «μαυρίσουν» περισσότερο την κυβέρνηση οι ψηφοφόροι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αποκαλύφθηκαν με καταιγιστικούς ρυθμούς: Ο υπουργός Οικονομικών απέτυχε να ελέγξει το έλλειμμα του φετινού Κρατικού Προϋπολογισμού, το πραγματικό ύψος του οποίου είναι πάνω από το 10% του ΑΕΠ, όσο κι αν προσπαθεί να το…

"Το Αιγαίο δεν σας ανήκει!..">Τηλεφώνημα-σοκ στη διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ από τον Ομπάμα στον ΓΑΠ.

Kι όμως, μπορεί τα εγχώρια παπαγαλάκια να μιλάνε για ολιγόλεπτο τετ-α-τετ Ομπάμα-Παπανδρέου, στη διάρκεια της διήμερης Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Λισαβώνα, αλλά τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι.

Όταν βρίσκονται στην ίδια Σύνοδο ο πρωθυπουργός της χώρας -πυριτιδαποθήκης για την παγκόσμια οικονομία και ο πλανητάρχης πως είναι δυνατόν ν αρκούνται σ ένα πηγαδάκι στα όρθια μπροστά στις κάμερες;

Ο Ομπάμα και ο Παπανδρέου συνομίλησαν τηλεφωνικά για πάνω από 20 λεπτά-μια διάρκεια που σπάνια έχουν οι επικοινωνίες του πλανητάρχη από το φόβο των υποκλοπών-και χρησιμοποιούμε τον όρο "συνομιλία" για λόγους τακτ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ομπάμα έδωσε τις διαταγές στον πρωθυπουργό με...