Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 10, 2013

ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...!!!

- Εικόνες ΣΟΚ από την Πλατεία Βάθης!
Κραυγή αγωνίας προς την Πολιτεία για περισσότερους αστυνομικούς για την φύλαξη τους στέλνουν οι Έλληνες κάτοικοι της Πλατείας Βάθης, οι οποίοι νιώθουν απροστάτευτοι απέναντι στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών που έχουν καταλάβει τις γειτονίες της Αθήνας.

Αναγνώστης της ιστοσελίδας μας κατέγραψε χθες βράδυ με.....

Προκαλούν οι Πασόκοι: Ζητούν την διδασκαλία της ‘‘μακεδονικής γλώσσας‘’ στα σχολεία


Προκαλούν οι Πασόκοι: Ζητούν την διδασκαλία της ‘‘μακεδονικής γλώσσας‘’ στα σχολεία



Το γενικό ξεχαρβάλωμα αυτού του κατεχόμενου κρατιδίου δίνει την ευκαιρία σε διάφορα ανθελληνικά φίδια να βγαίνουν από την τρύπα τους, προκειμένου να βρουν την ευκαιρία να χύσουν το δηλητήριό τους. Ένα απ’ αυτά τα φίδια είναι και ο Παναγιώτης Αναστασιάδης από την ακριτική Μελίτη Φλωρίνης. Ο ίδιος αρέσκεται να τον αποκαλούν Πάντε Ασλάκοφ, με σλαβικό όνομα δηλαδή. Ο τύπος αυτός πρόσφατα έστειλε μια επιστολή στον Δήμαρχο Φλωρίνης, τον Περιφερειάρχη και τον Υπουργό Παιδείας, χρησιμοποιώντας το σλαβικό όνομα της Μελίτης, όπου έχει το θράσος να ζητά να διδάσκεται η ‘‘μακεδονική γλώσσα’’. Σ’ ένα απίστευτης αθλιότητας κείμενο, το οποίο αποτελεί μνημείο ψευδολογίας, ο γενίτσαρος αυτός ασχολείται, συν τοις άλλοις, και με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συγκεκριμένα,

ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ

MATHITES
Τεράστιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σύστημα και οι αριστεροί ουραγοί του, με την απήχηση που έχει η Χρυσή Αυγή στην ελληνική νεολαία, και ιδιαίτερα στη μαθητιώσα. Έτσι, οι κομμουνιστές που ελέγχουν τους καθηγητές (ινστρούχτορες) ψάχνουν τρόπο να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο. Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά έγινε στη Θεσσαλονίκη κουκουέδικη εκδήλωση «για τη στάση των εκπαιδευτικών απέναντι στην όξυνση του φασισμού». Ας παρακολουθήσουμε τι γράφουν οι ίδιοι σχετικά:

Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο συνεχίζεται..Χρήστος Παππάς κατά πάντων: "Είστε κλέφτες, λαμόγια, πλαστογράφοι και ανύπαρκτοι"

ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΟΥ ΚυΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ...

ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ και την σιγή που ακολουθεί στα "μεγαλοστελέχη" των μνημονιακών κομμάτων

Η ντόπια θολοκουλτούρα εν δράσει, η ιδεολογική αντεπίθεση του Ελληνισμού έρχεται!



Προς άρση κάθε είδους πιθανής παρεξηγήσεως να πω, πριν από οτιδήποτε άλλο, ότι το περιστατικό που θα παρατεθεί παρακάτω αποτελεί απλώς και μόνο την αφορμή για να παρατεθούν σκέψεις επί του συνόλου της σύγχρονης ελλαδικής (γιατί ελληνικής δεν την λες…) διανόησης και κουλτούρας. Σκέψεις που ως αφορμή έχουν το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά ως αίτιο της μπορούμε να βρούμε την κατάντια και τον πρακτορισμό που έχει καταλάβει τους ακαδημαϊκούς κύκλους τις τελευταίες δεκαετίες.
Θα ασχοληθούμε, εν είδει αφορμής, με τον αριστερό σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, ο οποίος προ κάποιων ημερών είχε.....

Ο Σιωνιστής Μπάιντεν (Αντιπρόεδρος ΗΠΑ) δηλώνει: "Εργαζόμαστε για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τόσες "συμπτώσεις" οδηγούν στη.....συνωμοσία!

Την περασμένη Παρασκευή, στις 5 Απριλίου, στην ομιλία του στην 38η Ετήσια Διάσκεψη της Τράπεζας Εξαγωγών-Εισαγωγών των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσιγκτον, DC, ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν (Joe Biden) υποστήριξε ότι "η θετική εργασία που έχουμε τώρα είναι να δημιουργήσουμε στην πραγματικότητα μια νέα παγκόσμια τάξη" (“The affirmative task we have now is to actually create a new world order” - το ‘task’ μπορεί να μεταφραστεί και σαν ‘υποχρέωση’)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ..

Καθημερινό σφυροκόπημα από τον Χρήστο Παππά στη Βουλή..."Να γιατί είστε δοσίλογοι και υποκριτές"

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι "δημοκρατικές" παρεμβάσεις των δημοκάφρων εναντίον της εκπομπής του Τράγκα..Σειρά παίρνουν ΣΚΑΙ fm - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΕΣΗΕΑ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάμε όλοι μαζί να φωνάξουμε...."ΖΗΤΩ η...δημοκρατία"
 
Ανακοίνωση δημοσιογράφων της "Καθημερινής"

«Εμείς οι εργαζόμενοι της Καθημερινής αποδοκιμάζουμε έντονα την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι» της 7ης Απριλίου 2013, στην οποία είχαν προσκληθεί τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δεν μας αφορούν ούτε οι λόγοι, ούτε τα κίνητρα που ο εν λόγω «συνάδελφος» αποφάσισε να δώσει βήμα και μάλιστα χωρίς αντίλογο σε τέσσερις φιλοναζιστές, νοσταλγούς του Χίτλερ, για να.....

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ «ΑΡΑΠΗ» ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΑ)

KENTRO
Στο… ταψί χορεύουν τη συγκυβέρνηση των Αντωνάκη και κόντε Δένδια οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» και οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡCIA.
Όλα άρχισαν από «απόπειρα αυτοκτονίας» (με ή χωρίς εισαγωγικά, η ΕΛΑΣ δεν ενημερώνει αν ήταν πραγματική ή «μαϊμού») τριών λαθρομεταναστών του κέντρου κράτησης στην Αμυγδαλέζα. Ο ένας, λέγεται πως χαρακώθηκε με γυαλί, ο άλλος πως ήπιε ένα… σαμπουάν (πάντως μια παλιά διαφήμιση σαμπουάν έλεγε: μην το πιείτε, λουστείτε…) κι ένας τρίτος επιχείρησε να κόψει το λαιμό του με ένα γυαλί, αλλά άγνωστο γιατί δεν το κατάφερε.
Οι «αλληλέγγυοι» μιλάνε για.....

Το ξεπούλημα της "Μακεδονίας" έφτασε...Ο Νίμιτς κατέθεσε πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων και δήλωσε ότι "είμαστε πιο κοντά από ποτέ στη λύση"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να δούμε οι "πατριώται" της ΝΔ μόλις φέρει την πρόταση ο Antony και ο James Avramo τι θα πράξουν...
 (Πώς γίνεται κάθε φορά σε τόσο κρίσιμα εθνικά μας θέματα να τίθενται επικεφαλής από τον ΟΗΕ "περιούσιοι" που οποίοι "τυχαίνουν" να είναι ενάντια στα συμφέροντα μας μονο η...B'nai B'irth το γνωρίζει)

Νέα πρόταση επέδωσε ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στις συνομιλίες ανάμεσα σε Ελλάδα και πΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς, κατά τη σημερινή κοινή συνάντησή του με τους αντιπροσώπους των δυο χωρών, πρέσβεις Αδαμάντιο Βασιλάκη και Ζόραν Γιόλεφσκι, στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

Ο κ. Νίμιτς εξέφρασε την ελπίδα ότι «είμαστε πιο κοντά σε κάποια λύση αυτή τη φορά». Χθες, είχαν προηγηθεί χωριστές συναντήσεις του κ. Νίμιτς με τους αντιπροσώπους Ελλάδας και πΓΔΜ.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Νίμιτς ανέφερε ότι η «νέα πρότασή» του είναι «συγκεκριμένη» και αναμένει από τις κυβερνήσεις των δυο χωρών να τη μελετήσουν «συνολικά, πολύ προσεκτικά και όχι αποσπασματικά», επισημαίνοντας ότι ενδεχομένως να επισκεφθεί την περιοχή (Αθήνα και Σκόπια) ή να πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις στη Νέα Υόρκη, είτε αλλού, όπως είπε, μέσα στους επόμενους δυο μήνες.

Διπλωματική πηγή ανέφερε ότι....

Τι Σαμαράς, τι Παπανδρέου...

Δείτε βίντεο και θα καταλάβετε....

Νέα δράση κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα στο νοσοκομείο της περιοχής για εντοπισμό αλλοδαπών που εργάζονται "μαύρα" (ΒΙΝΤΕΟ)

UPDATE: Διαβάστε για τα γεγονότα στο σχόλιο της ανάρτησης από τον  Συναγωνιστή και φίλο "ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ" για το θέμα

Επικεφαλής του κλιμακίου της Χρυσής Αυγής που πήγε για έλεγχο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας ήταν ο Εθνικιστής βουλευτής του Νομού, Δ. Κουκούτσης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι υπήρξε και ένα περιστατικό με τσιγγάνους έξω από το νοσοκομείο, με τον Δ. Κουκούτση να τους αναφέρει πως η Χρυσή Αυγή δεν τους θεωρεί ισότιμους πολίτες καθώς έχουν στο DNA τους την παραβατικότητα και έχουν εγκληματήσει εκατοντάδες φορές εναντίον των κατοίκων του νομού και γενικά όλης της Ελλάδος.

Η ανακοίνωση της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας για το περιστατικό έχει ως εξής:

"Με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να διαπιστωθεί αν τηρείται ο νόμος για....