Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στον real fm έδωσε ο συριζαίος βουλευτής Μητρόπουλος, ο οποίος είπε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, ότι η περιλάλητη συμφωνία με τους «εταίρους» μας (διεθνείς τοκογλύφους) θα γίνει τον Ιούνιο, στο παρά πέντε της χρεοκοπίας, για να δοθεί στον κόσμο η εντύπωση ότι οι Τσιπροκαμμένοι διαπραγματεύτηκαν σκληρά και ότι συμβιβάστηκαν όταν δεν είχαν άλλη επιλογή, από την πτώχευση της χώρας: «Δεν θα υπάρξει σύντομα συμφωνία- πριν από το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου- καθώς όλοι θα θέλουν να εξαντλήσουν όλο το χρόνο».
Εν συνεχεία, ο συριζαίος βουλευτής είπε –εμμέσως πλην σαφώς- ότι η «συμφωνία» του Ιουνίου θα....

Εφημερίδα των Συντακτών: "Η Χρυσή Αυγή θεριεύει.."

Με έντονη επικριτική διάθεση αντιμετωπίζει τη σημερινή lifestyle "αριστερά" η κατ' εξοχήν μαρξιστική - κομμουνιστική Εφημερίδα των Συντακτών.
Με άρθρο της λοιδορεί τον ελιτισμό των στελεχών του Τσίπρα, που έχει κάνει στροφή στο..... ρεαλισμό, ξεχνώντας τις "παραδόσεις" της, αλλά και γενικότερα της "άρχουσας τάξης" της σημερινής "αριστεράς στην Ελλάδα", που βολοδέρνει μεταξύ Βρυξελλών και Ελαφονησίου, αδιαφορώντας για τα λαϊκά στρώματα και τα δικαιώματα του λαού.

Αυτή η.. οκνηρία της και η συμμετοχή της στα... καπιταλιστικά μοντέλα έχει αφήσει πεδίο δόξης λαμπρό, κατά τον αρθρογράφο, στον μεγαλύτερο εχθρό του συστήματος. Το....

Καθημερινή: "Τίποτε δεν καταφέραμε στον Πειραιά... Η Χρυσή Αυγή είναι κραταιά!"


Άρθρο - ύμνος στη... Χρυσή Αυγή φιλοξενείται στην έντυπη έκδοση της "Καθημερινής" με τον τίτλο "Κλειστά στόματα για τη Χρυσή Αυγή".

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/poreia+peiraias_elliniki_augi1.jpgΤο άρθρο αναφέρεται στο Εθνικιστικό Κίνημα και το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα παρά τον απηνή πόλεμο που δέχεται ποικιλοτρόπως και την φίμωση που του έχει επιβληθεί συνεχίζει να θριαμβεύει στους δρόμους της Περιφέρειας Πειραιά, εκεί που δολοφονήθηκε το "σύμβολο" πια της Αριστεράς, Παύλος Φύσσας.

"Το εκλογικό αποτύπωμα της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές δείχνει ότι παρά την πτώση, το νεοναζιστικό μόρφωμα διατηρεί ποσοστά πάνω από τον εθνικό του μέσο όρο στο Κερατσίνι, στη Νίκαια και στο Πέραμα."

Αυτός είναι ο διακαής πόθος τους... Πώς θα κατορθώσουν να μειώσουν τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος.
Και τι δεν έκαναν παραδέχεται ο αρθρογράφος, μέχρι και καμπάνιες - κομμουνιστικής κατήχησης στα σχολεία και εκδρομές σε τόπους..."αντίστασης" του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ προέβησαν αλλά το αποτέλεσμα ποιό ήταν; Ας το αφηγηθεί ο αρθρογράφος:
«Πίσω όμως από....

Ο Δραγασάκης έδωσε το έναυσμα της μνημονιακής στροφής: Μπορεί να... αναγκαστούμε να πάρουμε μέτρα!


Ο Δραγασάκης έδωσε το έναυσμα της μνημονιακής στροφής: Μπορεί να... αναγκαστούμε να πάρουμε μέτρα!

Οι Συριζαίοι, το έχουμε πει πολλές φορές, προφασίζονται τους «διαπραγματευόμενους» την στιγμή που έχουν ήδη συμφωνήσει στους βασικούς όρους του νέου μνημονίου, που περιλαμβάνει κανονικά αξιολογήσεις από την τρόικα και αιματηρή λιτότητα. Όμως δεν μπορούν να κάνουν απευθείας την «μεγάλη μνημονιακή κωλοτούμπα», γιατί τότε ακόμα και ο πιο αφελής θα αντιληφθεί ότι την χώρα την κυβερνά και πάλι το ΠΑΣΟΚ.
Έτσι παρουσιάζουν μία εικόνα «διαπραγμάτευσης» και «μάχης» με ....

Ο Μπαλτάκος έτοιμος να γυρίσει στη ΝΔ ως Αρχηγός..... συνιστώσας!!!!!

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να έφυγε (εξαναγκασθείς σε παραίτηση, για τους γνωστούς λόγους…), αλλά ποτέ δεν τη ξέχασε τη νουδούλα ο Τάκης Μπαλτάκος. Και μπορεί να έφτιαξε ένα κόμμα-φάντασμα, τις «ΡΙΖΕΣ», αλλά δε λέει να ξεχάσει τις… ρίζες του και ονειρεύεται τη μεγάλη επιστροφή του.
Έτσι, σε άρθρο – ανοιχτή επιστολή προς τον Σαμαρά που δημοσιεύει σήμερα η Real News, προτείνει την… συριζοποίηση της νουδούλας: «θα πρέπει να αποκτήσει συνιστώσες και τάσεις γιατί δεν μπορεί να φεύγουν όσα στελέχη διαφωνούν με την πορεία που έχει χαράξει ο Σαμαράς».
Οπότε, να υποθέσουμε πως θέλει να επιστρέψει στο «μαντρί» ως αρχηγός κάποιας…

Τον Ιούνιο ξεκινά το σχέδιο “Ιώνη”: Τσαντίρ μαχαλάδες σε ολόκληρη της Ελλάδα!


Τον Ιούνιο ξεκινά το σχέδιο “Ιώνη”: Τσαντίρ μαχαλάδες σε ολόκληρη της Ελλάδα!

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και τα ΜΜΕ να έριξαν τους τόνους για το μέγα θέμα της λαθρομετανάστευσης (μόλις είδαν ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και ξυπνούν… «ρατσιστικά» αισθήματα στους Έλληνες…), αλλά τα δεδομένα της αθρόας εισβολής εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν και η απόφαση των Τσιπροκαμμένων είναι ειλημμένη (με την ανοχή των λοιπών κομμάτων του… τόξου, βεβαίως-βεβαίως…): τον Ιούνιο (ή νωρίτερα, αν χρειαστεί…), που τα σημερινά κύματα των λαθρομεταναστών (περίπου 550 νεοαφιχθέντες την ημέρα…) θα μετατραπούν σε…

NewsIt(Ευαγγελάτος) προς Τοκογλύφους: "Αν μας αφήσετε να χρεοκοπήσουμε έρχεται η Χρυσή Αυγή και οι.... Ρώσοι"

Γράφει ο Αινείας

Τελικώς όλα τα συναισθήματα, όσο καλά κεκαλυμμένα να είναι, αργά ή γρήγορα φανερώνονται και προξενούν αντίστοιχα ακραία συναισθήματα στους υπολοίπους για την υποκρισία τους.

Κραυγή αγωνίας λοιπόν είχαμε προ ημερών σε κεντρικό άρθρο του NewsIt του Ευαγγελάτου, για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να αφεθεί από την Ε.Ε. να χρεοκοπήσει.
Ο αρθρογράφος, που απηχεί με βεβαιότητα τις απόψεις και του προϊσταμένου του, Νίκου Ευαγγελάτου, αναρωτήθηκε αν οι Ευρωπαίοι μπορούν να διανοηθούν τις συνέπειες ενός Grexit, με βασικότερη και πιο επίφοβη την ιλιγγιώδη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, που θα παρασύρει με τη σειρά της και άλλα κινήματα στην Ευρώπη.

Γράφει συγκεκριμένα ο υπάλληλος του Ευαγγελάτου:
"Αλλά επίσης, τι έχουν να μας που οι ευφυέστατοι Γερμανοί αξιωματούχοι για την περίπτωση που γιγαντωθεί η «Χρυσή Αυγή» αν....

Η συμμαχία των 3 Δελφίνων για την... αποπομπή Σαμαρά

Γράφει ο Αινείας

Ήταν αναμενόμενο ότι μετά τη συνεχιζόμενη παράνοια Σαμαρά με το "έργο που άφησε η Κυβέρνηση μου" (είναι ολίγον αλαζών, τι να κάνουμε...), εστιάζοντας μόνο σε αυτό και σε τίποτε άλλο σε κάθε δημόσια παρέμβασή σου, η απόφαση για τον ρίξουν από την Προεδρία της ΝΔ οι μεγαλοβαρόνοι του κόμματος, ήταν αμετάκλητη.

Επειδή ωστόσο είναι λιγόψυχοι και ανθρωπάκια που φοβούνται ζήτησαν τη βοήθεια των μεγαλονταβατζήδων των ΜΜΕ. Οι κκ Κυριακού και Αλαφούζος ήδη έχουν ανταποκριθεί και έτσι οι 3 Δελφίνοι αποφασίστηκαν να βγουν μπροστά για να διεμβολίσουν...πλαγίως.

Αρωγοί τους σε αυτή την προσπάθεια θα είναι φυσικά τα ΜΜΕ, που αισθάνονται, παρά τη βοήθεια που τους παρείχε (σβήνοντας χρέη, δίνοντάς τους κρατικές διαφημίσεις και έργα κτλ), αηδιασμένοι με....

Είχαμε αερομεταφορά χρημάτων από την ΕΚΤ επί συγκυβερνήσεως Σανέλ;


Είχαμε αερομεταφορά χρημάτων από την ΕΚΤ επί συγκυβερνήσεως Σανέλ;

Το μεγάλο αμαρτωλό μυστικό των διπλών εκλογών του 2012 έχει πλέον αποκαλυφθεί από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τότε δημοσιογράφο του MEGA, Μαρία Σπυράκη. Τότε εν μέσω μίας διπλής εκλογικής διαδικασίας που στηριζόταν στην τρομοκρατία του κόσμου ότι «θα τελειώσουν τα λεφτά στα ΑΤΜ», αν χάσει η Νέα Δημοκρατία, είχαν προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος με άκρα μυστικότητα αεροπλάνα που μετάφεραν παλέτες με χαρτονομίσματα.
Στο βιβλίο που εξέδωσε προσφάτως η ΤτΕ επί διοικήσεως Γ. Προβόπουλου, αποκαλυπτόταν ότι οι «αεροπλανιές» ήταν δύο και συγκεκριμένα μία το 2011 και μία ακόμα ανάμεσα στις δύο εκλογές του 2012. Τώρα διαβάζουμε στον «Βηματοδότη» ότι....

Θέλουμε Δικαιοσύνη και να λάμψει η Αλήθεια - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Θέλουμε Δικαιοσύνη και να λάμψει η Αλήθεια - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το κείμενο αυτό γράφεται την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, μία ημέρα πριν την έναρξη μίας δίκης, στην οποία είμαι και εγώ κατηγορούμενος. Ευρίσκομαι εκτός φυλακών ένα σχεδόν μήνα, αλλά δεν είμαι ελεύθερος. Εκτός από τους προφυλακισμένους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πρώην και νυν, άλλοι 4 βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ευρίσκονται εις την ίδια με εμένα κατάσταση, δηλαδή σε κατ’ οίκον περιορισμό. Απαγορεύεται να βγούμε από την κατοικία μας, παρά μόνον για να πάμε στην Βουλή. Αυτό την ίδια στιγμή που χιλιάδες υπόδικοι, οι οποίοι κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα, ευρίσκονται έξω με περιοριστικούς όρους όπως χρηματική εγγύηση ή να δίδουν το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Ανάμεσα σε αυτούς και οι κατηγορούμενοι για τις μίζες των εξοπλιστικών, οι οποίοι καταλήστευσαν τον Ελληνικό Λαό.
Όλα ξεκίνησαν την 28η Σεπτεμβρίου του 2013 όταν πάνοπλοι αστυνομικοί, φορώντας μαύρες κουκούλες, περικύκλωσαν την....