Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2013

«ΒΗΜΑ»: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι διώξεις απέτυχαν και η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει! Δεν τους χάλασε καθόλου!

Ακόμα ένας καθεστωτικός μεγαλοδημοσιογράφος, ο Αντώνης Καρακούσης, διευθυντής του «Βήματος», αναγκάστηκε να ομολογήσει το προφανές: ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει απειλητική (εννοεί βεβαίως για το σύστημα), παρά την αγριότατη κρατική καταστολή. Ιδού:

«Η οικονομική κρίση, πέραν των πολλών επιπτώσεων στο κοινωνικό πεδίο,...

Σταλινικό καθεστώς: Άρθρα και βιβλία τα εγκλήματα του Ν. Μιχαλολιάκου!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Ξεκάθαρα πολιτική δίωξη - Παντελώς αβάσιμη και αστήριχτη η απόρριψη αίτησης αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Είχαμε κάποτε γράψει πως όλο αυτό που βιώνουμε με την δικαστική πλεκτάνη εις βάρος του Κινήματος μας είναι θέατρο του παραλόγου. Παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών, στημένες κατηγορίες και μεθοδεύσεις που ξεπερνούν τα όρια. Είδαν ότι δεν τους βγαίνει. Νόμιζαν ότι θα πλήξουν τον κορμό του Εθνικιστικού και Κοινωνικού Κινήματος στην πατρίδα μας. Δεν το κατάφεραν, δεν τους βγήκε.

Δεν έχουν όμως την ευθιξία να το παραδεχθούν. Για την ακρίβεια ξέρουν ότι θα γυρίσει εις βάρος τους. Ξέρουν ότι η πολιτική τους κατάρρευση είναι δεδομένη. Δεν έχουν πλέον από πού να κρατηθούν. Και όταν κάποιος είναι απελπισμένος, δεν έχει δίοδο, αναγκαστικά στρέφεται σε κινήσεις πανικού.

Απορρίφθηκε η αίτηση του Αρχηγού για αντικατάσταση της προσωρινής κρατήσεως. Απορρίφθηκε η αίτηση του αρχηγού ενός νόμιμου Πολιτικού Κόμματος, που βρίσκεται προφυλακισμένος με σαθρό κατηγορητήριο. Η ανακριτική αρχή θεωρεί ότι αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να βγει από τις φυλακές. Πρέπει λοιπόν κάτι να ειπωθεί, κάτι να απαντηθεί στο γιατί δεν γίνεται δεκτή η αίτηση του.  Δεν μπορεί λοιπόν να αποφυλακιστεί γιατί...

Πελεγρίνης: «Προτιμώ να με προπηλακίζουν παρά να μπει η Χρυσή Αυγή στο Πανεπιστήμιο»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπως διαπιστώνουν έντρομοι κομμουνιστές καθηγητάδες, η Χρυσή Αυγή επεκτείνεται και στα πανεπιστήμια! Σκοπός η απελευθέρωση των πανεπιστημίων από τα δεσμά του μπολσεβικισμού, ώστε να γίνουν ξανά χώρος γνώσης και μόρφωσης.

Προκλητικότατος ήταν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Πελεγρίνης σε ομιλία που έκανε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος. Θεωρώντας, προφανώς, ότι υποδύεται ακόμη τον ηθοποιό σε θεατρική παράσταση επιτίθεται χυδαία εναντίον της Χρυσής Αυγής. «Προτιμώ ένα Πανεπιστήμιο με φοιτητές ζωντανούς, να προσπαθώ να τους πείσω και να με προπηλακίζουν, από ένα Πανεπιστήμιο στο οποίο έχει παρεισφρήσει η Χρυσή Αυγή και θα το έχει διαβρώσει. Ο μόνος χώρος που δεν έχει παρεισφρήσει η Χρυσή Αυγή είναι το Πανεπιστήμιο».

Αυτά είπε εντελώς θρασύτατα, ο έχων το απωθημένο του ηθοποιού Πελεγρίνης, με τα «πρόβατα» από κάτω να τον χειροκροτούν, ενώ στην συνέχεια, πρόσθεσε ότι «Υπάρχουν φοιτητές Χρυσαυγίτες...

Η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτεται: Ιδού οι... δεκάχρονοι Χρυσαυγίτες εν δράσει που χίμηξαν σε Αιγύπτιο

Θυμάστε που σας είχαμε μεταφέρει δημοσιεύματα φυλλάδων του κατεστημένου, οι οποίες αναφέρονταν σε καταθέσεις στις ανακρίτριες που έχουν αναλάβει από το σάπιο σύστημα εξουσίας την διεκπεραίωση της υπόθεσης της… «εγκληματικής οργάνωσης» Χρυσή Αυγή, και ενέπλεκαν δεκάχρονα παιδάκια σε… ρατσιστικές επιθέσεις; Πολλοί ήταν εκείνοι που μας παρατήρησαν τότε, νομίζοντας ότι γινόμαστε… υπερβολικοί, ξεχνώντας ότι δεν υπάρχει η έννοια της υπερβολής στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα!

Ε, λοιπόν, ιδού κυρίες και κύριοι, ο άνθρωπος που καταγγέλλει ότι δέχθηκε…

Οι αναγνώστες του συστημικού "Βήματος" ξεφτιλίζουν το καθεστώς στα σχόλια!

Τα καθεστωτικά μέσα έχουν διεξάγει μία δίμηνη προπαγανδιστική επιχείρηση εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μία επιχείρηση που σκοπό της έχει την ανάκτηση από πλευράς του καθεστώτος των ψήφων που κόβει η Χρυσή Αυγή τόσο από τον Σαμαρά, όσο και από τον Τσίπρα.

Η επικοινωνιακή αυτή επιχείρηση λαμβάνει χώρα καθημερινώς και αδιαλείπτως με επίκεντρο της όχι μόνο την συκοφαντία εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και την προώθηση των θέσεων των καθεστωτικών κομμάτων, ακόμα και σε τομείς που η Χρυσή Αυγή έχει πρωταγωνιστήσει, αλλά αυτοί το αποσιώπησαν.

Δημοσίευσαν, λοιπόν, στο «Βήμα» χάριν σιωπηρού πανηγυρισμού την είδηση της απόρριψης της αίτησης αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Όμως λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τους ίδιους τους αναγνώστες τους, οι οποίοι τους έδειξαν την «αγάπη» τους για το σύστημα, μέσα από τα σχόλια τους.

Ας δούμε μερικά από αυτά:

«Χούντα Σαμαροβενιζελου | 03:14
Είδες αν κάποιος...

Όταν ένα σιωνιστικό κίνημα παραδέχεται ότι η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται τότε....υπάρχει πρόβλημα για το καθεστώς!


Πικρή παραδοχή από το Ίδρυμα Αντενάουερ: “Δεν σταματιέται ο Εθνικισμός”

Τα εθνικιστικά κόμματα έχουν εξελιχθεί σε σημαντικές πολιτικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη. ΄Ηδη μετέχουν σε κυβερνητικά σχήματα και πολύ σύντομα ίσως μπορέσουν να δημιουργήσουν αυτοδύναμες κυβερνήσεις αναφέρεται σε έκθεση του ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ (η "επίσημη" ΜΚΟ της Γερμανίας) με τον τίτλο «Άνοδος των δεξιών και εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη».
Και βέβαια καταγράφεται το αναμενόμενο ότι δεν έχουν πάντα κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, αλλά είναι διαφορετικά από χώρα σε χώρα, αφού το περιεχόμενο των εθνικών θέσεων και των κοινωνιών από χώρα σε χώρα είναι διαφορετικό.
Και βέβαια υπάρχει διαφορετικός βαθμός ριζοσπαστισμού, από.....

Καταρρέει η ΝΔ σε όλη την Ελλάδα..."Λουκέτο" σε πάνω από 500 οργανώσεις της..


Βάζει λουκέτο η καταρρέουσα ΝΔ: έκλεισαν πάνω από 500 οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι υγιείς "πατριώτες" αγνοούν επιδεικτικά τα πληρωμένα φερέφωνα του καθεστώτος και γυρίζουν την πλάτη τους στην αστική δεξιά της προδοσίας στρεφόμενοι στο λαϊκό Εθνικισμό...

Την ίδια ώρα που τα πληρωμένα φερέφωνα του δημοσιογραφικού οχετού εξαπολύουν την λάσπη τους διαδίδοντας ψευδώς πως κλείνουν Τοπικές Οργανώσεις και γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου, η πηγή εκ της οποίας εκπορεύεται η προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής, η ψοφοδεής Νέα Δημοκρατία κλείνει πάνω από 500 τοπικές της οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα!
Δεν πρόκειται βεβαίως περί μιας αναδιάρθρωσης επιβαλλόμενης εκ των οικονομικών συνθηκών, όπως ίσως θα σπεύσουν να δικαιολογηθούν τα στελέχη της Συγγρού. Η χρηματοδότηση άλλωστε μέσω τραπεζικού δανεισμού είναι υπόθεση εύκολη για τη Νέα Δημοκρατία, έχει συμβεί κατά κόρον στο παρελθόν και αντισταθμίζεται από την υπερευνοϊκή στάση της κυβέρνησης απέναντι στους τραπεζίτες.
Η απόφαση του....

Ο "Κόκκινος Δεκέμβρης" του 44'

18-04-11_388048_11
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος.
 
Ναι, δεν είναι σωστό να ξύνουμε παλιές πληγές. Ναι, πρέπει να υπάρξει εθνική συμφιλίωση. Ναι, πρέπει να υπάρξει λήθη του κακού παρελθόντος, που διχάζει τους Έλληνες. Ναι, αλλά η λήθη δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη και να εμφανίζονται σήμερα οι προδότες ως ήρωες και οι ήρωες ως προδότες. Ναι, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσουμε την Ιστορία μας, γιατί οι λαοί που ξεχνούν την Ιστορία τους πεθαίνουν. Η ανάδειξη, λοιπόν, της παραποιημένης ιστορικής αληθείας για τα γεγονότα του «Κόκκινου Δεκέμβρη του ’44», είναι η μόνη σκοπιμότης της σημερινής μας ιστορικής αναδρομής.
Μάιος 1944: Η Ελλάς στην βρετανική σφαίρα επιρροής.

Τον Οκτώβριο του ’44, οι Γερμανοί αποχωρούν από την Ελλάδα, ενώ....

Παγκόσμιο δέος για τη Χρυσή Αυγή: φωτογραφία της εκδήλωσης των Ιμίων στις κορυφαίες της χρονιάς για το 2013


Ενδεικτική του τεράστιου διεθνούς ενδιαφέροντος για τη Χρυσή Αυγή είναι η ανάδειξη φωτογραφίας από τη μεγαλειώδη Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης του Κινήματος για τους Πεσόντες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού στα Ίμια, ως μία εκ των...

Το "success story" του Σαμαρά... Ουρές από Έλληνες που ποδοπατούνται για λίγα τρόφιμα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πληρώσουν σύντομα οι άθλιοι καθεστωτικοί τσαρλατάνοι της ελαφροδεξίας και του αριστεροκαπιταλισμού για το γεγονός ότι την πιο "όμορφη φυλή", όπως γράφει και ο τεράστιος Νίτσε, τη μετέτρεψαν σε επαίτες...

Βίντεο το βίντεο και θυμηθείτε τα μούτρα και τα λόγια των πολιτικάντηδων που υποτίθεται κόπτονται για το λαό και μόλις βλέπουν αυτές τις εικόνες το μόνο που μπορούν να πουν είναι... "θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα"

Αίδως αργείοι... Η Νέμεσις όμως πλησιάζει...

Παραπονιέται η «Αυγή» επειδή η ΦΙΦΑ δεν τιμώρησε την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου... Μια ζωή ανθέλληνες...

Το «ρουφιανιλίκι» αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της διεθνιστικής αριστεράς σε όλες τις εκδοχές της. Την επίδοσή τους σ΄αυτό το «σπορ» την επιδεικνύουν όποτε μπορούν, ιδιαιτέρως αν πρόκειται να βλάψουν την Πατρίδα μας.

Με αφορμή τον αγώνα «μπαράζ» Ελλάδας – Ρουμανίας, για το ποια Εθνική Ομάδα θα προκρινόταν για να αγωνιστεί του χρόνου στην Βραζιλία, οι «προοδευτικοί» του ΣΥΡΙΖΑ ξεσήκωσαν ολόκληρο σάλο για κάποιους «χαιρετισμούς» που θεώρησαν ότι συνέβησαν στον αγώνα και οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν ως «μη πολιτικά ορθοί» από αυτούς.

Η γνωστή φυλλάδα «Αυγή» ασχολήθηκε με το θέμα αυτό και επανήλθε την περασμένη Κυριακή με ολοσέλιδο κείμενο το οποίο ξεκινάει γράφοντας τα εξής:

«Μολονότι έγιναν αρκετές προσπάθειες...

Συνεχίζεται μαζικά το πανευρωπαϊκό κύμα συμπαράστασης προς την Χρυσή Αυγή - Φωτορεπορτάζ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ευρώπη βράζει, ο Εθνικισμός ανεβαίνει! Μια ελπίδα αντίστασης του Ευρωπαϊκού πολιτισμού ορθώνεται ενάντια στο υλιστικό σιωνιστικό κτήνος.

Συγκινητική είναι η συμπαράσταση που δείχνουν στη Χρυσή Αυγή πολιτικά κόμματα και οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων από το εξωτερικό.

Εθνικιστές όλης της Ευρώπης συνεχίζουν τις εκδηλώσεις συμπαράστασης στο Λαϊκό Σύνδεσμο και καταδίκης της στυγνής τρομοκρατικής ενέργειας, που οδήγησε στην άνανδρη δολοφονία των Ελλήνων Εθνικιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου μετέβη στη Ρώμη...