Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014

Ηλίας Κασιδιάρης: Τρόμος και πανικός στο σάπιο κατεστημένο δημοσιογράφων και πολιτικάντηδων από το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Εμπρός"

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το αδιέξοδο, αλλά και την αμηχανία στην οποία έχει περιέλθει η κατοχική συγκυβέρνηση, ήταν η κωμικοτραγική αντίδραση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου κ. Σ. Βούλτεψη μπροστά στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο «βόμβα» που είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας αποκλειστικά στο ΕΜΠΡΟΣ, «Όταν ανήγγειλα το ντοκουμέντο, η Βούλτεψη πετάχτηκε από τη θέση της και έφυγε σφαίρα έξω από την αίθουσα. Σκέφτηκα να της φωνάξω «Πού πας; Στάσου! Μύγδαλα!».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει, καταγγέλλοντας το θράσος αλλά και τον τρόμο των ξεπουλημένων ΜΜΕ, να μάθουν μήπως υπάρχουν και άλλα ντοκουμέντα. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Στα δικαστήρια οι δημοσιογράφοι μου κόλλησαν τα μικρόφωνα στο πρόσωπο και με ρωτούσαν...

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ… ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Την Κυριακή, ο πρόεδρος Πάνος (που σιωπούσε το 1990-1993, όταν ο Μητσοτάκης είχε βγάλει το όνομα της Μακεδονίας μας στο σφυρί) εμφανίστηκε ως… μέγας μακεδονομάχος. Τη Δευτέρα, προχώρησε ένα βήμα μπροστά και εμφανίστηκε ως… αντισιωνιστής!!!

Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή του (πρώην διαφημιστή του Καρατζαφέρη…) Παπαδάκη (αυτουνού που φοράει μουστάκι), είπε ότι η κυβέρνηση επιβάλει φορολόγηση μόνο στην Ορθόδοξη εκκλησία, ενώ οι βουδιστές, οι εβραίοι, οι μουσουλμάνοι δεν φορολογούνται.
Αμέσως, ήρθε μια (δήθεν…) οργισμένη απάντηση του ΚΙΣ, η οποία τον χαρακτήριζε… αντισημίτη και… αντιδημοκράτη:

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διαψεύδει κατηγορηματικά τη δήλωση του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα, ότι οι Εβραίοι δεν φορολογούνται. Αποτελεί όνειδος για...

Το ΚΚΕ και η Μέρκελ ανησυχούν για τις αντιισλαμικές εκδηλώσεις Γερμανών πατριωτών - Τι τους ενώνει;


Προ ημερών, και με αφορμή τις συνεχόμενες δευτεριάτικες διαδηλώσεις κατά της ισλαμοποίησης της Ευρώπης, που πραγματοποιούν στην Δρέσδη Γερμανοί πατριώτες, η φράου Μέρκελ εξέφρασε τις εντονότατες ανησυχίες της, για την αυξανόμενη «ξενοφοβία» και τον «αντισημιτισμό» (λείπει ο Μάρτης;).

Υπάρχουν, όμως, και στην Ελλάδα κάποιοι που συμμερίζονται τις ανησυχίες της πρώην ομοϊδεάτισσάς τους (καθότι η φράου στα νιάτα της ήτανε στέλεχος της ανατολικογερμανικής Κομσομόλ), οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού:...

Αμερικανική πρόβλεψη: «Τελειώνει ο Σαμαράς, έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Νέα «ρουκέτα» κατά του Αντώνη Σαμαρά από τους «N.Y. TIMES» οι οποίοι ανοίγουν θέμα διαδοχής στη Ν.Δ. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίρνει τη θέση του Σαμαρά και να πετυχαίνει εκεί που απέτυχε η αδελφή του Ντόρα το 2009. Η αμερικανική εφημερίδα αναπτύσσει τρία σενάρια ενόψει της εκλογής ή μη ΠτΔ. Το πρώτο σενάριο έχει να κάνει με την επιτυχία της εκλογής Προέδρου, το δεύτερο με την διενέργεια εκλογών και το τρίτο με τη διεξαγωγή και δεύτερων εκλογών, στην περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία μεταξύ κομμάτων για τον σχηματισμό συγκυβέρνησης.
Σε αυτή την περίπτωση οι «N.Y. TIMES» υποστηρίζουν ότι: «Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί σε αυτές και ίσως τότε οι συντηρητικοί κάνουν...

Γιάννης Παπαγιάννης: Ψευτοδημοσκόποι και κονδυλοφόροι τρέμουν το βατερλώ τους το βράδυ των εκλογών


Γιάννης Παπαγιάννης: Ψευτοδημοσκόποι και κονδυλοφόροι τρέμουν το βατερλώ τους το βράδυ των εκλογών

Διανύουμε ίσως την πλέον τρομοκρατική προεκλογική περίοδο των τελευταίων δεκαετιών και το γεγονός αυτό είναι αναμενόμενο από τη στιγμή που γκρεμίζεται η αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Πληρωμένοι δημοσκόποι και κονδυλοφόροι παίζουν τα ρέστα τους αυτή την εξόχως κρίσιμη για τ' αφεντικά τους περίοδο. Άπαντες, έχουν αντιληφθεί το αναπόφευκτο που έρχεται. Απεγνωσμένα επιχειρούν να αντιστρέψουν το πολιτικό κλίμα: με ψεύδη ασύστολα, με κίβδηλες δημοσκοπήσεις, με απειλές, με πολιτική τρομοκρατία. Αυτήν τη «δημοκρατία» υπηρετούν.
Μέσα στον οχετό των λακέδων και αχυρανθρώπων της Χούντας, ξεδιακρίνουν λίγες μονάχα φωνές που σφυρίζουν σε ρυθμό διαφορετικό από εκείνο που ορίζει το διοικητήριο του Μαξίμου. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, βρίσκεται μεταξύ αυτών. Περιγράφει την.....

ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

arxigos_vouli

Όπως έγινε πριν λίγο γνωστό ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι βουλευτές που συνεχίζουν να κρατούνται παράνομα στις φυλακές Κορυδαλλού Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Γεώργιος Γερμενής, Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Κούζηλος θα έρθουν αύριο το απόγευμα την Βουλή για να συμμετάσχουν στην διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. 

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ, 16:00

Εορταστική διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή: Κανείς Έλληνας μόνος του! Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, Σταθμός Λαρίσης, 16:00

Ενάντια στις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις, την σκευωρία και την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Απέναντι στις εθνοκτόνες και αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές που έχουν οδηγήσει τον λαό στην απόγνωση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.
Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στα....

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΨΙΜΟΥ… ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

kamenos1
Γράφει ο Αντίοχος

Ως μέγας… μακεδονομάχος και… σκοπιανοφάγος εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη ο (απελπισμένος…) πρόεδρος Πάνος, για να σώσει κανένα ψηφαλάκι και να μπει στη βουλή, για να συγκυβερνήσει με τους δηλωμένους σκοπιανολάγνους του ΣΥΡΙΖΑ!
Αφού, λοιπόν, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο μητροπολίτης Άνθιμος (για να δείξει ότι είναι… ευσεβής – τώρα το θυμήθηκε;), ο πανοκαμμένος δήλωσε τα εξής… αδιάλλακτα:
«Το μήνυμα του Παναγιωτάτου σήμερα ήταν ένα.....

Η “Ελληνική Επιχείρηση” του Στάλιν εναντίον του Ποντιακού Ελληνισμού


Η “Ελληνική Επιχείρηση” του Στάλιν εναντίον του Ποντιακού Ελληνισμού

Η 15η Δεκεμβρίου του 1937 θεωρείται η ημέρα που ο όρος «Έλληνας» μετατράπηκε σε πολιτική κατηγορία και οδήγησε σε μαζικές συλλήψεις κατά των μελών της ελληνικής μειονότητας στη Σοβιετική Ένωση. Οι διώξεις συμπεριέλαβαν όλους τους άρρενες Έλληνες ανεξάρτητα από την πολιτική ή κοινωνική τους θέση. Συνελήφθη όλη η ελληνική ηγετική ομάδα που αποτελείτο από πιστά μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος. Συνελήφθησαν τόσο οι ντόπιοι Έλληνες (Μαριουπολίτες, Πόντιοι, απόγονοι των παλιών μεταναστών από τον ελλαδικό χώρο), όσο και οι....