Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016

Στηβ Γιατζόγλου: Στην Ελλάδα μόνο η Χρυσή Αυγή στήριξε τον Τραμπ - Όλα τα άλλα κόμματα ήταν με την Χίλαρι!

Ο Στηβ Γιατζόγλου ίσως είναι καταλληλότερος άνθρωπος του δημόσιου βίου της χώρας που θα μπορούσε να μιλήσει για το αποτέλεσμα των αμερικάνικων εκλογών, γιατί γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ.

Ο διακεκριμένος προπονητής του ελληνικού αθλητισμού είχε μπει πρόσφατα στο στόχαστρο των ΜΜΕ για την συμμετοχή του, σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και τις απόψεις που εξέφρασε σε συνεντεύξεις που έδωσε, ενώ παράλληλα είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Νόναλντ Τραμπ, όπως και σύσσωμη η Ομογένεια.

Μιλώντας λοιπόν, στο SportDog, ο Στηβ Γιατζόγλου χαρακτήρισε τη νίκη του πολυπράγμονα επιχειρηματία ως μία απάντηση του αμερικάνικου λαού...

Τις εκλογές στις ΗΠΑ τις κέρδισε ο... Πούτιν

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στον προεδρικό θώκο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα σηματοδοτήσει πολλές αλλαγές στην εσωτερική, οικονομική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Αλλαγές που πιθανότατα  τρέμει το σιωνιστικό κατεστημένο της Ουάσιγκτον, όπως οι τοκογλυφικές συμμορίες των Ρότσιλντ και των Ρόκφελερ, οι οποίες εξουσιάζουν μέσω της Fed τις παγκόσμιες χρηματοοικονομικές ροές και μέσω των πετρελαϊκών εταιριών τους παγκόσμιους ενεργειακούς πόρους.

Ο στόχος των σιωνιστικών συμμοριών της Ουάσιγκτον είναι πάντα η εποπτεία άμεσα ή έμμεσα του προεδρικού θώκου των ΗΠΑ, έτσι ώστε να μπορούν να ελέγχουν το δολάριο και το πετροδολάριο σε παγκόσμια κλίμακα. Η άνοδος του Τραμπ στην εξουσία...

Γιατί εξαφάνισαν την δήλωση της Χρυσής Αυγής για τη νίκη του Τραμπ;

Γράφει ο Αντίοχος 

Μια ακόμα απόδειξη (η… χιλιοστή;) ότι υπάρχει μια κόκκινη χούντα σκληρών λογοκριτών, που ελέγχει τι «παίζει» και τι δεν «παίζει» στα ελληνόφωνα καθεστωτικά ΜΜΕ, έχουμε από χθες.

Ως γνωστόν, αμέσως μετά την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε μια δήλωση χαρακτηρίζοντας θετική εξέλιξη την νίκη του πατριώτη Τραμπ. Ενώ, λοιπόν, τις επόμενες ώρες κάποια ΜΜΕ...

Reuters, Guardian, Time, Skynews και όλα τα διεθνή ΜΜΕ αγωνιούν για την στήριξη της Χρυσής Αυγής σε Τραμπ

Για πρώτη φορά στα χρονικά η ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου αναπαράγεται αυτούσια σε όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης

Έκδηλη είναι η ανησυχία των διεθνών Μέσων για την εκλογή του Τραμπ στην Προεδρεία των ΗΠΑ και την στήριξή του από τις Πατριωτικές δυνάμεις της Ευρώπης.

Προφανώς το παγκόσμιο πολιτικό, οικονομικό και μιντιακό σύστημα...

Η «κατάληψη» του Βοτανικού, η επιλεκτική ενεργοποίηση των νόμων και η υποκρισία της ψευτοδεξιάς

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Την ίδια ώρα που οι παρακρατικοί καταληψίες της αριστεράς (και της… προόδου) μένουν ανενόχλητοι (και παίρνουν τα εύσημα από τους εξουσιαστές, για τον… κοινωνικό τους αγώνα), δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή, για «κατάληψη δημοσίου χώρου», οι πατριώτες που είχαν φτιάξει το “Hot Spot μόνο για Έλληνες” στον Βοτανικό.
Όπως βλέπουμε, ο νόμος στην Ελλάδα...