Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014

Η ΚΝΕ, ΤΟ «ΗΡΩΙΚΟ» ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ «350 ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ»


Πλησιάζει η 41η επέτειος του ΔΗΘΕΝ «ηρωικού» Πολυτεχνείου, με τους ψεύτικους νεκρούς και όπως όλες οι οργανώσεις της αριστεράς –και όχι μόνον- έτσι και η ΚΝΕ εξέδωσε… αγωνιστική ανακοίνωση –και μάλιστα… τετρασέλιδη- με το (ομοιοκατάληκτο) σύνθημα «Με αγώνα και θυσία γράφεται η Ιστορία».

Ωστόσο, για να μην ξεχνιόμαστε, η Ιστορία περιέχει και το υπ’ αριθμόν 8 φύλλο της «Πανσπουδαστικής» (φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ), με ημερομηνία 14 Νοεμβρίου 1973, το οποίο έγραφε τα εξής:

ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΨΥΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί άραγε οι ολιγάρχες των ΜΜΕ έχουν συνεχή πάρε-δώσε με το κλεπτοκρατικό τόξο; Ρητορικό το ερώτημα.

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως σας έχουμε ενημερώσει τελευταία, ο ολιγάρχης Ψυχάρης προσπάθησε να κάνει τον… κουμπάρο και να στεφανώσει (πολιτικά, έτσι;) τους Σαμαροτσιπραίους. Αλλά, μάλλον απογοητεύτηκε και τώρα ρίχνει τα δίχτυα του αποκλειστικά προς τον mister Tsipra. Έτσι, σε μια ακόμα κίνηση καλής θέλησης προς τον… επερχόμενο, έβαλε τον γιόκα του να παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος, για να...

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ – 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 19:00, ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΕΚΑΒΗ” ΚΑΤΕΡΙΝΗ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή μπαίνει δυναμικά στον χώρο της παιδείας, για να ξανακάνει τα σχολεία Ελληνικά, από ελληνόφωνα μαρξιστικά που είναι σήμερα.
 
ΟΧΙ στο ανθελληνικό ψευδορωμαίικο και το αντεθνικό του παρακλάδι που ακούει στο όνομα «ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα» και πολεμάει και καταπιέζει το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων, τιμωρώντας παραδειγματικά οποιονδήποτε αντιστέκεται στα σκοτεινά του σχέδια.
 
ΟΧΙ στην ατιμωρησία ανθελλήνων «εκπαιδευτικών» που υμνούν...

Όποιος δεν είναι χρυσαυγίτης αποφυλακίζεται: Έξω και το δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Ζούμε σε ένα θλιβερό κράτος  με έναν άθλιο πρωθυπουργό, όπου φυλακίζονται αθώοι πολίτες χωρίς το παραμικρό στοιχείο με μόνο τους έγκλημα την αγάπη τους για την Πατρίδα και τις Ιδέες τους, ενώ από την άλλη,  μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λέγεται ΠΑΣΟΚ αφήνονται ελεύθεροι .

Την αποφυλάκιση του πρώην αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Κάντα, αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.
Το αίτημα του συνηγόρου του έγινε δεκτό, καθώς οι δικαστές συνεκτίμησαν το γεγονός ότι ο Αντώνης Κάντας συνεργάστηκε με τις Αρχές και αποκάλυψε «μίζες» εκατομμυρίων ευρώ.
Το Συμβούλιο Εφετών διέταξε να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Κάντας, τον Ιανουάριο του 2014 ομολόγησε για μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα, κατονομάζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα.
Ο Αντώνης Κάντας αφέθηκε ελεύθερος επειδή  συνεργάστηκε με το καθεστώς. Για τι είδους συνεργασία μιλάμε; Μήπως να...

Μητσικώστας: Δεν με άφησαν να παίξω φάρσα που θα γκρέμιζε τους Σαμαροβενιζέλους!

Ενδεικτική του τρόπου που λειτουργούν οι εγκληματικές οργανώσεις που δρουν υπό το μανδύα πολιτικού κόμματος, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, είναι οι δηλώσεις του γνωστού μίμου, Μητσικώστα. Ο Μητσικώστας, στα πλαίσια συνέντευξη που έδωσε σε «ανάλαφρη» εκπομπή, δήλωσε ευθαρσώς:

«Έχω κάνει φάρσα που δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα. Δήμαρχος που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ -εγώ κάνω πρόσωπο της ΝΔ- που αρχίζει να μου μιλάει για...

Ο Στρατηγός Συναδινός γνωστοποιεί σε όλη την Ευρώπη την φίμωση της Χρυσής Αυγής από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ

Από τότε που η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε στο προσκήνιο και εδραιώθηκε στην συνείδηση των Ελλήνων ως η μόνη πραγματικά ασυμβίβαστη και εθνικά μαχόμενη πολιτική δύναμη του τόπου υφίσταται έναν πρωτοφανή επικοινωνιακό πόλεμο με συκοφαντίες, ψεύδη και αποκλεισμό.

Σε αυτήν την άνευ προηγουμένου κατάλυση της  Δημοκρατίας και την πολυφωνίας πρωτοστατούν τα υπερχρεωμένα και εξαρτημένα τσοντοκάναλα που αναφέρονται στην Χρυσή Αυγή μόνο για να την λασπολογήσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συνέβη μόλις χθες με την πανηγυρική αθώωση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση και των λοιπών Συναγωνιστών. Εδώ και δύο χρόνια τα διεφθαρμένα ΜΜΕ μιλούσαν για «τάγματα εφόδου» στην Λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και τον «εγκληματία» Μπαρμπαρούση.

Η αθώωσή του όμως τους χάλασε την προπαγάνδα, γι΄ αυτό και ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ δεν ανέφερε την είδηση.

Εδώ και ένα μήνα ο «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή» έχει προχωρήσει σε συστηματική καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης όλων των καναλιών που φιμώνουν και λασπολογούν το κόμμα. Την σκυτάλη πήρε πρόσφατα ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός...

Εκατοντάδες Εθνικιστές μαθητές καταδίκασαν το ψευδοκράτος - Τούρκοι έποικοι και τουρκο”κύπριοι” επιτέθηκαν στην πορεία του Ε.ΛΑ.Μ.


ράσουν ο μαθητόκοσμος της Κύπρου δεν ξεχνά, γιατί το έχει χρέος στους πρόγονους μας. Το έχει χρέος σε όλους αυτούς που έδωσαν το πολυτιμότερο αγαθό, την ίδια την ζωή τους για όλους εμάς και δυστυχώς σήμερα μένουν ξεχασμένοι από την Πολιτεία και το Κράτος των γραικύλων.

Οι δύο πόλεις, της Λευκωσίας και της Πάφου, σείστηκαν από τα συνθήματα των Ελλήνων Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), τους ασυμβίβαστους αυτούς νέους, τους τελευταίους υπερήφανους αυτού του τόπου.

Τι και αν το σάπιο κατεστημένο, θέλει μία αποχαυνωμένη νεολαία. Τι και αν αρχίσουν όλοι να κατηγορούν, γιατί απόψε θα δουν και θα ακούσουν πως μία μικρή μερίδα, αγέρωχη, παραμένει μπροστάρης στον αγώνα για απελευθέρωση. Αδιαφορώντας για όλα αυτά πορεύτηκαν με μοναδικό...

ΠΑΙΔΕΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη στην Εθνική εφημερίδα  “Εμπρός”

Τρεις ειδήσεις, που αντικατοπτρίζουν τρία φαινομενικά διαφορετικά γεγονότα, αναδεικνύουν μία και μόνη απτή ζο­φερή πραγματικότητα που βιώνει το Ελληνικό Έθνος.

Από την μία μεριά έχουμε τις συνεχείς τουρκικές προκλή­σεις, οι οποίες κορυφώθηκαν ύστερα από την έμμεση προ­τροπή των αμερικανών και την υποχωρητικότητα των δύο ελλαδικών κυβερνήσεων. Οι τούρκοι κόντεψαν να ελλιμενί­σουν πολεμικά πλοία στον Πειραιά, αφού έφτασαν μέχρι τα στενά του Καφηρέα.

Από την άλλη έχουμε την αποβολή ενός Έλληνα μαθητή από έναν τουρκόφρονα διευθυντή σχολείου, επειδή ο πρώ­τος απαίτησε την έπαρση της ελληνικής Σημαίας και την ανά­κρουση του Εθνικού Ύμνου. Οποίο θράσος να ζητάει κανείς τα προφανή όταν διευθυντής ενός ελληνικού σχολείου είναι κάποιος που ευθαρσώς φωτογραφίζεται κάτω από πορτραίτο του...

Συνεχίζει ακάθεκτος το κοινοβουλευτικό έργο του μέσα από τα Κελιά της Τιμής, ο εθνικιστής βουλευτής Γιάννης Λαγός

Αλώβητος και αμετανόητος συνεχίζει με αποφασιστικότητα το κοινοβουλευτικό του έργο μέσα από τα κελιά της τιμής, από τις φυλακές Κορυδαλλού ο άδικα προφυλακισμένος βουλευτής Β' Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ερευνώντας και φέρνοντας στο ελληνικό κοινοβούλιο πολύ σημαντικά θέματα και προβλήματα που αφορούν την χώρα μας και τον Ελληνικό λαό σε πολλούς τομείς.

Σημαντική είναι η περιβαλλοντικής φύσεως ερώτηση σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα μόλυνσης...

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ… ΙΣΡΑΗΛ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ;

Οι διεθνείς σιωνιστές, ως γνωστόν απαιτούσαν επιμόνως (και τελικά το πέτυχαν…) από την εν Αθήναις συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων, να ψηφιστεί ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός» νόμος στην Ελλάδα. Ωστόσο, πολλές από τις πραγματικά ρατσιστικές επιθέσεις γίνονται στην πατρίδα τους, χωρίς βεβαίως να συγκινούνται!

Έτσι, ένα Τζαμί στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης, από εβραίους εποίκους, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σύμφωνα με αξιωματούχους των παλαιστινιακών υπηρεσιών ασφαλείας.
«Έποικοι έκαψαν όλο τον...