Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 08, 2015

STAR: " Χρυσή Αυγή και κάτοικοι Βοτανικού ενάντια στον καταυλισμό λαθρομεταναστών" - ΒΙΝΤΕΟ


Μοναδική Δύναμη που στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή...

ΑΙΣΧΟΣ! Η Κως έγινε... Δαμασκός: Διαδήλωση ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην καρδιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου - ΒΙΝΤΕΟ


ΑΙΣΧΟΣ! Η Κως έγινε... Δαμασκός: Διαδήλωση ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην καρδιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου - ΒΙΝΤΕΟ

Οριστικό τέλος για τον ελληνικό τουρισμό σήμανε η πλημμύρα λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά. Χθες το απόγευμα, η κεντρική παραλιακή οδός της Κω γέμισε ισλαμιστές που διαδήλωναν φωνάζοντας "We want to leave" - "Θέλουμε να φύγουμε" (είναι ίσως η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή συμφωνεί απόλυτα με το αίτημα των λαθρομεταναστών).
Οι "διαδηλωτές" ξεκίνησαν από το Αστυνομικό Τμήμα της Κω, σταμάτησαν για λίγο στο Δημαρχείο κάτω από το γραφείο του Δημάρχου, φωνάζοντας το ίδιο σύνθημα και στη συνέχεια συνέχισαν την πορεία τους προς το Λιμεναρχείο.
Η κατάσταση στα νησιά μας έχει ξεπεράσει πλέον τα....

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

foroi-apelpisia
Στον στραγγαλισμό  μικρομεσαίων  και ελεύθερων επαγγελματιών που εργάζονται με  μπλοκάκι προχωρά η θατσερική κυβέρνηση της αριστεράς, με τα φοροεισπρακτικά μέτρα που προωθούνται να πλήττουν πάνω από 700.000 μικρομεσαίους επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, όπως συμφώνησαν με τους δανειστές. Στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα που θα κατατεθεί στη Βουλή λίγο πριν ή λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο προκειμένου να υποστηριχθεί η συμφωνία για το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης της χώρας μας θα περιλαμβάνονται διατάξεις που θα προβλέπουν τη σταδιακή αύξηση του συντελεστή φορολογίας εισοδήματος των ατομικών επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών από....

Τραγέλαφος Τσίπρα: Για το μεταναστευτικό θα συνεργαστούμε με… την Τουρκία!


Τραγέλαφος Τσίπρα: Για το μεταναστευτικό θα συνεργαστούμε με… την Τουρκία!

Δύο οι πιθανότητες: Ανικανότητα ή εντεταλμένη υπηρεσία;

Η Χώρα μας πλήττεται εδώ και μήνες από ένα πρωτόγνωρο κύμα λαθρομετανάστευσης, το οποίο άγγιξε τα 55.000 άτομα μηνιαίως, μέχρι στιγμής. Σύσκεψη, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να καταρτιστεί το σχέδιο για το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο μας έρχεται από την Τουρκία.
Τι ανήγγειλε, λοιπόν, ο Τσίπρας, κάνοντας δηλώσεις στο περιθώριο αυτής της σύσκεψης; Πρώτον ότι.....

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΆΡΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΜΜΕ

00000000000aako_oiiiaii_1_111_

Ιδού πως παρουσιάζουν οι «αλληλέγγυοι» του TVXS (και άλλων ΜΜΕ) που κόπτονται για την «αλληλεγγύη» αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν, θέλουν εμείς να πληρώνουμε τα πάντα, το έγκλημα που συμβαίνει καθημερινά στην χώρα με την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι καταλήγουν στο κέντρο των Αθηνών!
 
«Μπαίνοντας στο πάρκο από την πλαϊνή είσοδο δεν έβλεπα σκηνές, μόνο ανθρώπους να κυκλοφορούν. Στο μυαλό μου προσπαθούσα, άθελά μου, να.....

Στοιχεία - ΣΟΚ: Κρατηθείτε! 55.000 λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα τον… Ιούλιο!


Στοιχεία - ΣΟΚ: Κρατηθείτε! 55.000 λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα τον… Ιούλιο!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Η παράνομη έλευση των λαθρομεταναστών τον Ιούλιο αποδείχθηκε τόσο μεγάλη, ώστε ήταν σχεδόν διπλάσια απ΄αυτή του Ιουνίου! Ενώ, λοιπόν, τον Ιούνιο η παράνομη μετανάστευση αφορούσε 31.318 άτομα, τον περασμένο μήνα ο αριθμός της ανήλθε σε 54.899 άτομα! Τα στοιχεία αυτά είναι επίσημα και προέρχονται από αυτά που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό.
Σε 748 περιστατικά συνελήφθησαν συνολικά 54.899 άτομα, με το ερώτημα το οποίο να τίθεται είναι ως που θα τραβήξει αυτή η κατάσταση. Η απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης, με....

Στα όρια της φτώχειας φέρνει τις συντάξεις η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση


Στα όρια της φτώχειας φέρνει τις συντάξεις η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση

Η κυβέρνηση αυτή, η οποία ψευδώς προεκλογικά είχε κάνει σημαία της το «καμία μείωση στις συντάξεις», καθώς και την επαναφορά της 13ης σύνταξης, δείχνει τώρα τις αληθινές της προθέσεις.
Την ισοπέδωση της βασικής σύνταξης του ΙΚΑ στα επίπεδα του ορίου της φτώχειας σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με την ομάδα των πιστωτών. Η πρόταση για το νέο συνταξιοδοτικό μοντέλο προβλέπει ότι η βασική σύνταξη θα κυμαίνεται στα 432 ευρώ, «ψαλιδισμένη» κατά 10% από το όριο των 486 ευρώ (μικτά) που είναι σήμερα.
Το σχέδιο «συντάξεις φτώχειας» θα περιλαμβάνεται στο συνολικό πακέτο μεταρρυθμίσεων για....

Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ… ΧΑΪΒΑΝΙΑ!

astynomia-listes-kalasnikof-astynomia-660_5
Γράφει ο Αντίοχος

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση των μελών των σωματείων της Αστυνομίας με τον… βαρύμαγκα Βαγγέλα, μια ομάδα βουλευτών της νουδούλας –προφανώς κατόπιν συνεννόησης με τον Βαγγέλα- κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό Εργασίας, με θέμα: «Άμεση ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά  των Ασφαλισμένων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις». Ιδού η ξεφτιλισμένη ερώτηση:
«Κύριε Υπουργέ,
Μετά από την συνάντηση των συνδικαλιστικών εκπροσώπων της Αστυνομίας με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Ε. Μεϊμαράκη υπήρξε κοινή η διαπίστωση ότι.....

Από τις Πλαταιές και την Ναυμαχία της Μυκάλης στην μνημονιακή Ελλάδα της φάπας και της υποταγής


Από τις Πλαταιές και την Ναυμαχία της Μυκάλης στην μνημονιακή Ελλάδα της φάπας και της υποταγής

Το ηρωικό παρελθόν των Ελλήνων, από την μια πλευρά είναι μια πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας για τους συνειδητοποιημένους απογόνους τους, ενώ από την άλλη, φέρνει σε δύσκολη θέση τους σημερινούς επίσημους εκφραστές του Ελληνικού κράτους για την τόση αντίθεση ανάμεσα στην συμπεριφορά των Ηγετών των προγόνων μας και τους σημερινούς υπεύθυνους του Τόπου.
Ο ΠτΔ, επισκεπτόμενος την Σάμο με αφορμή την επέτειο της Ναυμαχίας της Μυκάλης, σε δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων, ότι «Περίπου 2.500 χρόνια πριν, τον Αύγουστο του 479π.Χ., οι πρόγονοί μας απώθησαν, στις Πλαταιές και στη Μυκάλη, το δεύτερο κύμα των Περσών εισβολέων και.....