Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2012

Φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ στα... τουρκικά κυκλοφορεί στην Θράκη!

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΣΥΡΙΖΑ: «Να εφαρμοσθεί η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για τους τουρκικούς συλλόγους της Δυτικής Θράκης…»

Όλα τα αιτήματα του τουρκικού προξενείου, ικανοποιούνται στο φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ:

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ… -Όσον αφορά στο θέμα της.....

Οι οπαδοί της ΖΕΝΙΤ κατά των ομοφυλόφιλων και των έγχρωμων ποδοσφαιριστών....

Πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της ΖΕΝΙΤ
Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, «Λαντασκρόνα», με ανακοίνωσή του κατέστησε σαφές πως δεν επιθυμεί να αγωνίζονται με τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας "έγχρωμοι ή ομοφυλόφιλοι ποδοσφαιριστές".
Ζητούν μάλιστα από τη διοίκηση της ομάδας να διώξουν τους υπάρχοντες έγχρωμους ποδοσφαιριστές, στους οποίους ανήκει μάλιστα και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, ο Βραζιλιάνος Χούλκ.
Στην ανακοίνωση των οπαδών αναφέρεται πως ....

ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΙΚΟΙ;

MARIAS
Από το φιλικό ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.NET

Έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα Καμμένου και πολλές αποχωρήσεις, με… κεντροδεξιά κατεύθυνση (αργά ή γρήγορα). Επειδή, όμως, το κόμμα είναι… λίγο απ’ όλα, αριστεροδεξιοκεντρώο δηλαδή, φαίνεται πως υπάρχουν φυγόκεντρες τάσεις και προς την άλλη κατεύθυνση, αυτήν της αριστεράς! Φήμες αναφέρουν ότι επίκειται… μεταγραφή του γνωστού μαρξιστή του Καμμένου, Νότη Μαριά, προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά. Αναφέρει σχετικά ο καθεστωτικός «Βηματοδότης»:

Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως....κατεχόμενη χώρα από Ισλάμ


MousoulmakikiHellasL 

Το πιστεύετε ή όχι στον Καναδά παρουσιάζουν την Ελλάδα περίπου κατεχόμενη από το Ισλάμ! Αυτοί οι.....

Νέο υβρεολόγιο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην εκπομπή του Πρετεντέρη


Νέο υβρεολόγιο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην εκπομπή του Πρετεντέρη

Μια ακόμη απόδειξη της χαώδους διαφοράς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε σχέση όχι μόνο με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, αλλά γενικότερα με αυτό που ονομάζεται σύστημα (σ’ όλες του τις πτυχές) φάνηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.
Όπως αρμόζει στην «δημοκρατική» δεοντολογία του οικοδεσπότη της εκπομπής, και γενικότερα στην.....

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα για το θέμα των Σκοπίων τροτσκίστριας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε και την ανακοίνωση για το θέμα της Χρυσής Αυγής

καθώς και παλαιότερες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ 

Την λένε Γιάννα Γαϊτάνη, είναι βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Nova Makedonija" των Σκοπίων, έδωσε ρεσιτάλ εθνομηδενισμού.

 Τι είπε:
 "Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία... Εγώ νομίζω ότι ......

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου με προτάσεις για τη λύση του ελληνικού προβλήματος

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΣΟΒΟ Η Σερβία απαντά με "τσαμπουκά" λόγω Ρωσίας

Ο πρόεδρος της Σερβίας Νίκολιτς προσανατολίζεται προς μία νέα κατάσταση στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο. Αυτή θα εμπεριέχει κάποιο είδος κρατικής οντότητας, αναφέρει το σερβικό B92 επικαλούμενο την εφημερίδα Νόβοστι.
Το έγγραφο αυτό – γράφει το δημοσίευμα- θα μπορούσε να.....

Ο παγκόσμια ακήρυχτος πόλεμος εναντίον των Χριστιανών

Μια μελέτη του Pew Forum εκτιμά ότι οι χριστιανοί διώκονται στις 131 από τις 193 χώρες του κόσμου. Οι δολοφονίες, οι βασανισμοί, οι φυλακίσεις και οι διωγμοί εναντίον των χριστιανών είναι το λιγότερο δημοσιοποιημένο γεγονός όχι μόνο της χρονιάς, αλλά όλης της δεκαετίας.

Είναι γεγονός πλέον ότι.....

Και ως συνήθως ο Μπουτάρης υβρίζει τη Χρυσή Αυγή

Με τις παρακάτω δηλώσεις έκλεισε την συζήτηση που είχε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με την Δημοτική Σύμβουλο Άννα Ευθυμίου , στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης:

«Σιχαίνομαι τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι κόμμα. Είναι......

Ο Μέγας Έλλην Ίων Δραγούμης περιγράφει τις σημερινές κοινωνίες...."περιούσιας" εμπνεύσεως

"Όσο τα έθνη μεταμορφώνονται σ' απλές κοινωνίες ανθρώπων, τόσο φτωχότερα καταντούν, τόσο δηλαδή λιγότερες απαιτήσεις ανθρώπων κι ορμών μπορούν να ευχαριστήσουν. Και εκείνα τα έθνη φτωχαίνουν και .....

“ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ” ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”

MME
Εκτενές δημοσίευμα για το «τρίγωνο της εξουσίας» στην Ελλάδα δημοσίευσε πριν από λίγο τη ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, αναφερόμενο στις στενές σχέσεις των ελληνικών μέσων ενημέρωσης με επιχειρηματικά συμφέροντα που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση.
Πρακτικά η τρόϊκα (το Reuters έχει σχέσεις “πρώτου βαθμού συγγενείας” με την τρόϊκα). πάει για γενικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους πρώην συνεργάτες της, αφού η τρόϊκα στηρίχθηκε σε αυτούς για να της εκχωρηθεί η εξουσία στην Ελλάδα. Αν και κάποιοι καλά ενημερωμένοι κύκλοι αναφέρουν ότι υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο: Οι όμιλοι Βαρδινογιάννη και......