Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2012

Η συνέντευξη Τύπου των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο την ημέρα των εγκαινίων της Τ.Ο.

Δείτε τη...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ...


Η ορθοδοξία για όλον τον κόσμο και για εμάς τους Έλληνες είναι ένας συνδετικός κρίκος με το Βυζάντιο με την Κωνσταντινούπολη με την πόλη των ονείρων μας, με τους Αυτοκράτορες και τους Πατριάρχες και αυτός ο τόπος η Χειμάρρα είχε άρρηκτους δεσμούς με την Κωνσταντινούπολη, ήταν το μάτι της πόλεως εδώ του Βυζαντίου

Ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου Δημήτριος μετά την τελετή μνήμης για την ημέρα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου στην εκκλησία των Αγίων πάντων στην Χειμάρρα:
«Η δοξολογία αυτή ψέλνεται για την ημέρα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου θα συνδυαστεί όμως και με την εορτή των 100 ετών από την απελευθέρωση της Χειμάρρας εις μνήμη του πρωτεργάτου της απελευθερώσεως Σπύρου Σπύρομήλιου. Υπέρ πάντων των πεσόντων του 1912 και 1941, υπέρ πίστεως πατρίδος αγωνιζομένων και πεσόντων.

Η μνήμη όλων αυτών των μαρτύρων και ηρώων θα.....

Η Κίνα τους προειδοποιεί: Μέχρι και Ουιγούρους ισλαμιστές μισθοφόρους έστειλε η Άγκυρα στην Συρία!

Μέχρι και ... Κινέζους ισλαμιστές μισθοφόρους έχουν επιστρατεύσει οι οι Τούρκοι στην Συρία, όπως αποκαλύπτει η κινεζική εφημερίδα Chinese Global Times που επικαλείται πηγές των μυστικών υπηρεσιών της Κίνας. Συγκεκριμένα  το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι μισθοφόρικοί πυρήνες από το Ανατολικό Τουρκεστάν του Ισλαμικού Κίνηματος (Etim, έχουν στρατολογήσει και Ουιγούρους Τούρκους από την περιοχή Xinjiang στα δυτικά της Κίνας και έχουν σταλεί μέσω Τουρκίας στην Συρία.
Σύμφωνα με μια πηγή από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Κίνας, τα μέλη της Etim και η Ένωση Παιδείας και Αλληλεγγύης του Ανατολικού Τουρκεστάν   (ETESA) πηγαίνουν στη Συρία από τον Μάιο και έχουν ήδη καταγράψει σημαντικές απώλειες.
"Η Etim βοηθιέται από την.....

Η σημασία της ομόαιμης Φυλής και τα αποτελέσματα της μίξης με τους βαρβάρους...

   " ἐπεὶ ἄλλοι γε συχνοὶ ἐν βαρβάροις οἰκοῦντες ὀλίγου χρόνου διελθόντος ἅπαν τὸ Ἑλληνικὸν ἀπέμαθον, ὡς μήτε φωνὴν Ἑλλάδα φθέγγεσθαι μήτε ἐπιτηδεύμασιν Ἑλλήνων χρῆσθαι, μήτε θεοὺς τοὺς αὐτοὺς νομίζειν, μήτε νόμους τοὺς ἐπιεικεῖς, ᾧ μάλιστα διαλλάσσει φύσις Ἑλλὰς βαρβάρου "    

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
επειδή άλλοι οι οποίοι συγκατοίκησαν ανάμεσα σε βαρβάρους, με το πέρασμα λίγου χρόνο ξέμαθαν κάθε τι Ελληνικό, έτσι ώστε.....

Το "love story" του ΣΥΡΙΖΑ με τον Βαξεβάνη...

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα...Ξαναζούμε την Εθνική Αναγέννηση..Θα μείνεις αμέτοχος;

Δείτε το βίντεο και τις υπόλοιπες φωτογραφίες...

Διαμαρτυρία έξω από τον ΑΝΤ1 για τα τούρκικα σήριαλ!! Βίντεο!!


Επτά σύλλογοι και ενώσεις Μικρασιατών, Κυπρίων και Κωνσταντινουπολιτών διοργάνωσαν τη διαμαρτυρία, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού στο Μαρούσι.
 
Ο προαύλιος χώρος, μπροστά από το κτίριο του σταθμού, στις 19:30 πλημμύρισε με διαδηλωτές οι οποίοι κρατώντας πανό και ελληνικές σημαίες φώναξαν συνθήματα. Είπαν και....

"χουντικό καρακιτσαριό" η αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης για τον Μπουτάρη..

...και "τουριστικό εργαλείο" για τον Άδωνι Γεωργιάδη η ίδια τελετή!!!! με 'χορηγό επικοινωνίας' το MEGA και τον λαό παρακολουθητή

Δείτε το βίντεο και πάρτε ηρεμιστικά...

Φωτογραφία-Σοκ...Υποδοχή "βασίλισσας" για την ανθελληνίδα Ρεπούση από τον δήμαρχο Πειραιά Β.Μιχαλολιάκο...και μια ιστορία από την Αρχαία Αθήνα

"Μπράβο" στους 'πατριώτες' της ΝΔ...
Δε μιλάμε για ευγένεια, ας πούμε μια απλή κλίση του σώματος προς τα εμπρός...

Σε αυτή την περίπτωση ο "δεξιούλης" δήμαρχος Πειραιά μετέτρεψε, την αρνήτρια του ολοκαυτώματος της Σμύρνης, σε επίτιμο καλεσμένο της επετείου μνήμης και τιμής στους Ήρωες του 40', που σε περίπτωση που ζούσαν σήμερα, θα τις....έκοβαν τα μαλλιά, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.

Δείτε τη φωτογραφία και....ήρεμα

Ιδού η «εθνική αντίσταση» των εαμοβουλγάρων

Επειδή αυτές τις ημέρες τα φερέφωνα της κομμουνιστικής προπαγάνδας (μαρξιστικά κόμματα, κρατική τηλεόραση κ.α.) μας βομβαρδίζουν ανελέητα με φούμαρα για τα δήθεν κατορθώματα των βοιυλγαροκομιτατζήδων της «εθνικής μας αντίστασης», ας παρουσιάσουμε κι εμείς ορισμένα εξ’ αυτών (των «κατορθωμάτων»):
1ον) Το σύμφωνο του Πετριτσίου (1943).
Βρισκόμαστε στο 1943. Ενώ όλες οι δυνάμεις του ελληνισμού είχαν συνενωθεί για να μην περάσουν τα βουλγαρικά σχέδια για κατοχή ολόκληρης της Μακεδονίας μας (είναι η εποχή που οι Ιταλοί αλλάζουν στρατόπεδο –πάνε με τους «Συμμάχους- και αποσύρονται από την Ελλάδα), το ΚΚΕ υπέγραφε στις 12 Ιουλίου, στο Νέο Πετρίτσι, σύμφωνο με το Κ.Κ. Βουλγαρίας, όπου υποσχόταν να διαλύσει την Ελλάδα και να δώσει στη Βουλγαρία εδαφική διέξοδο στο Αιγαίο και στον Στάλιν την... Κωνσταντινούπολη! Το πλήρες κείμενο του κατάπτυστου αυτού συμφώνου, το παραθέτουμε ολόκληρο, για να θαυμάσετε τον… άδολο πατριωτισμό του ΚΚΕ και το… μεγαλείο της «εθνικής μας αντίστασης»! Θαυμάστε τους!
Βαλκανική Ένωσις Σοβιετικών Δημοκρατιών
Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο Ν

Ιστορικό ντοκουμέντο: Το τελευταίο διάγγελμα του Ιωάννη Μεταξά λίγο πριν το Έπος του 40'

Η όποια σύγκριση με τους σημερινούς "δημοκράτες"-"προοδευτικούς" πολιτικούς είναι τουλάχιστον θλιβερή...

Ρίγος και ανατριχίλα

Ο Θουκυδίδης δίνει την απάντηση στους πολιτικούς μας για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουν τούρκους, σκοπιανούς κτλ..Τον ακούει άραγε κανείς;

"Εάν υποχωρήσετε στην απαίτηση των αντιπάλων, θα....