Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2015

Παττακός: Όλη η αλήθεια για τους καλλιτέχνες που στήριξαν την 21η Απριλίου και μετά γίνανε "αντιστασιακοί"

 - Με τους ανθρώπους της Τέχνης, τους ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου, το στρατιωτικό καθεστώς τι σχέση είχε; Τι στάση κρατήσατε κ. Παττακέ; Αρκετοί ηθοποιοί και τραγουδιστές μετά το 1974 δηλώνουν αντιστασιακοί και πολέμιοι της “Χούντας”.
 Ποιοι συμμετείχαν στην πρώτη εορταστική επέτειο-εκδήλωση της 21ης Απριλίου; Τα έχετε ζήσει, τα ξέρετε και ως αντιπρόεδρος που ήσασταν γνωρίζετε πάρα πολλά.

Α, πολύ ωραία ερώτησις. Ουδείς μας αντιστάθηκε, ουδείς μας επολέμησε όταν ήμασταν στην εξουσία. Ε, μετά το 1974 ας λένε ότι θέλουνε. Την αλήθεια σας λέγω όπως κάνω πάντα. Εκεί που όλοι ήταν με την Επανάσταση, στις 24 Ιουλίου 1974, γίνανε όλοι αντιστασιακοί και αντιχουντικοί!
Οι ηθοποιοί ήτο στο πλευρό μας. Η μακαριστή Αλίκη Βουγιουκλάκη αρκετές φορές διασκέδαζε...

Γιάννης Λαγός οδοστρωτήρας: Οι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα πολιτικάντηδες δεν δικαιούνται να ομιλούν

Ο Γιάννης Λαγός εξέθεσε από βήματος Βουλής συλλήβδην το "δημοκρατικό τόξο" για τα οργιώδη οικονομικά σκάνδαλα.

Τσακαλώτος, Φλαμπουράρης και λοιπά κυβερνητικά στελέχη δεν δικαιούνται να ομιλούν για κάθαρση και διαφάνεια με τις νέες λίστες φοροδιαφυγής που διαφημίζουν ότι θα ελέγξουν. Η συγκυβέρνηση επιτέλους να φέρει πίσω τα κλεμμένα!

Ο μνημονιακός προϋπολογισμός του Σύριζα δεν διαθέτει κανένα μέτρο ανάπτυξης για τους Έλληνες εργαζόμενους, αγρότες και κτηνοτρόφους, παρά μόνο φόρους.

Οι μόνοι που μπορούν να αντισταθούν σε αυτήν την λαίλαπα είναι οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. 

Δείτε το βίντεο...

ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ


Τις παλιές καλές εποχές της δολοφονικής σταλινικής συμμορίας ΟΠΛΑ, που εκτός από ακραιφνείς Έλληνες πατριώτες δολοφόνησε και εκατοντάδες «αιρετικούς» του κομμουνισμού (τροτσκιστές, διαγραφέντες από το κόμμα, κ.λπ.) κατά την περίοδο του δεκεμβριανού τρόμου του 1944, θυμήθηκαν οι αμετανόητοι για τα εγκλήματά τους κουκουέδες. Δείχνοντας, πως αν ποτέ τους ξαναδοθεί η ευκαιρία, θα επαναλάβουν τα ίδια, ίσως δε αυτή τη φορά και πολύ χειρότερα.

Έτσι, σε δημοσίευμα της ανεπίσημης ιστοσελίδας του κόμματος των νοσταλγών του σταλινικού τρόμου (revol-now.blogspot.gr) και σε δημοσίευμα που εμφάνιζε τους απολυμένους –και χωρίς αποζημίωση!- του «Ριζοσπάστη»...

Ο Πούτιν έδιωξε τον Σόρος και τα... φιλανθρωπικά του ιδρύματα εκτός Ρωσίας

Σε απαγόρευση της λειτουργίας των… φιλανθρωπικών ιδρυμάτων του σιωνιστή αρχιτοκογλύφου Τζορτζ Σόρος προχώρησε η Ρωσσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού εισαγγελέα της Μόσχας, το Open Society Foundations και το Open Society Institute Assistance Foundation θα μπουν στη λίστα των ξένων μη κυβερνητικών οργανώσεων, των οποίων οι δραστηριότητες...

Η ΑΓΩΝΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ

Όταν είσαι ευτελής, ασυνείδητος και αναίσχυντος, με μια λέξη γλοιώδης, ακόμη και οι δικοί σου να σε απορρίψουν και να απομακρυνθούν από εσένα, εσύ χωρίς αιδώ αναζητάς στήριξη σε τυχοδιώκτες, καιροσκόπους και κάθε λογής ανίκανους και αποτυχημένους.

Ας θυμηθούμε ότι πριν από ένα ακριβώς χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση, χαρακτήριζε ως αποστάτη, οποιοδήποτε βουλευτή του ή βουλευτή των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ που τότε αντάλλαζαν θωπείες, εάν ψήφιζε ως πρόεδρο δημοκρατίας τον υποψήφιο που θα πρότεινε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Με αυτό τον τρόπο προετοίμαζαν...

Ηλίας Παναγιώταρος: Τα δίνετε όλα στους διεθνείς τοκογλύφους! - BINTEO

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στη βουλή για τον μνημονιακό προϋπολογισμό, τον οποίο η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει.

Το μνημόνιο ως οδοστρωτήρας έχει διαλύσει τον εθνικό και κοινωνικό ιστό και κάθε τομέα της ζωής. Το Μνημόνιο της "πρώτης φορά αριστερά" σηματοδοτεί το γενικό ξεπούλημα του εθνικού πλούτου στους διεθνείς τοκογλύφους. Γλύφετε εκεί που φτύνατε!

 Δείτε το βίντεο...

Μεγάλο θράσος! Ο θιασώτης της παγκοσμιοποίησης Τσίπρας μίλησε κατά της “νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης”!

Με το γνωστό θράσος και την ανάλογη αλαζονεία της εξουσίας που τον διέπουν, ο Τσίπρας προσπάθησε να «πουλήσει πνεύμα» εκ του ασφαλούς, με δηλώσεις τις οποίες έκανε κατά την διάρκεια ομιλάς του για το κλίμα σε σύνοδο που έγινε στο Παρίσι.

«Η νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση κλέβει το μέλλον των παιδιών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, δείχνοντας έτσι το σε πόσο μεγάλο βαθμό αναισθησίας και ανηθικότητας μπορεί να οδηγήσει η άσκηση της εξουσίας.

Πέραν του ότι οι κυβερνητικές ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ μόνο ως εναντίον του νεοφιλελευθερισμού και του καπιταλισμού δεν μπορούν να θεωρηθούν, αφού το κόμμα του Τσίπρα...

"ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ! Εκθέτει το «εβραϊκό» Ολοκαύτωμα!!! Επιβεβαιώνει ότι οι νεκροί ήταν 271.000 και ΟΧΙ 6 εκατομμύρια! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!"

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εκθέτει το «εβραϊκό» Ολοκαύτωμα ΦΑΡΣΑ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Διεθνή ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (IRC) επιβεβαιώνει ότι οι νεκροί ήταν 271 χιλιάδες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ΟΧΙ 6 εκατομμύρια ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !
Ένα έγγραφο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού επιβεβαιώνει ότι 271.000 άνθρωποι πέθαναν στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου 2. Δεν είναι 6.000.000 Εβραίοι. Και δεν ήταν όλοι Εβραίοι.

… ξέραμε οτι υπήρχαν Σταθμοί Ερυθρού Σταυρού σε κάθε στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β “Παγκοσμίου Πολέμου και αναρωτιόνταν πώς να εντοπίσουμε τα αρχεία.


Αυτό δεν θα είναι εύκολο, γιατί ξέραμε ότι ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός ιδρύθηκε από τον Rothschild και είχαν πάντα...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΟΙ ΒΑΡΙΕΣ… 40 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Όλοι αυτοί που… καλωσόριζαν τα προσφυγάκια και τους εύχονταν «καλή συνέχεια» στο «μακρύ ταξίδι» τους (αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα είναι περαστικοί από δω…), θα πρέπει να βρουν άλλον τρόπο για να προωθήσουν την made in USA προπαγάνδα τους.

Από το Σάββατο, λοιπόν, έχει αρχίσει η κατασκευή του αποτρεπτικού φράχτη στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα, στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελή, αλλά δεν θα περιοριστεί εκεί – όπως ήλπιζαν κάποιοι. Όπως αναφέρει η σκοπιανή εφημερίδα Dnevnik, επικαλούμενη στρατιωτικές και αστυνομικές πηγές της χώρας, ο φράχτης θα...