Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2010

ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...

Mία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί, την διευθύντρια και όλους τους δασκάλους, τους γονείς και τους μαθητές του 6ου Δημοτικού σχολείου του Δήμου Μοσχάτου, απέναντι απο την εκκλησία των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. 

 Μόλις άνοιξε την πόρτα του σχολείου η διευθύντρια αντίκρυσε άδειο τον ιστό της σημαίας και την.....

"ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ CIA ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ 9/11"

"Οι ΗΠΑ και οι Σιωνιστές ανέπτυξαν τη στρατηγική των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων της Μέσης Ανατολής", δήλωσε στο πρακρορείο IRNA, ο Ταξίαρχος Yahya Rahim Safavi.

Τόνισε, επίσης, πως...

Καλή σχολική χρονιά...Με ανθελληνική προπαγάνδα

Δημοσιεύουμε κείμενο που μας έστειλε συναγωνιστής (ο οποίος είναι μαθητής στην Γ΄Λυκείου) μέσω email:

Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησαν τα σχολεία. Μέχρι και σήμερα υπάρχουν κενά στο διδακτικό προσωπικό αν και η υπουργός (όχι εθνικής πλέον) παιδείας είχε πει πως τα κενά θα καλυφθούν την πρώτη βδομάδα, και τώρα έχει περάσει μισός μήνας. . . Στα σχολεία διδάσκεται και το μάθημα της Ιστορίας. Μιας Ιστορίας, η οποία μας μαθαίνει πως οι Έλληνες συνωστίστηκαν στο λιμάνι της Σμύρνης, πως διεκδικούμε από κοινού τα βαμμένα με Ελληνικό αίμα Ίμια, και πολλά άλλα. . . Θα σας περιγράψω λοιπόν περιστατικό σε μάθημα Ιστορίας Γ' λυκείου. Πρώτη φορά για τη φετινή σχολική χρονιά που κάναμε Ιστορία, και ο καθηγητής αποφάσισε να εξηγήσει κάποιους βασικούς όρους και έννοιες.

• Αρχίζει με το τι σημαίνει έθνος. Έθνος λοιπόν μάθαμε πως...

"Κάρφαρα"

Προσπάθησαν να τον στριμώξουν τον Κακλαμάνη με τα χρέη του 9,84 και την κακοδιαχέιριση που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Πριν προλάβει να απαντήσει μετάγεται και ο Χατζηνικολάου και του αναφέρει με απορία,"Πως είναι δυνατόν να απασχολούνται 300 άτομα σε έναν τοπικό σταθμό"

Ο Κακλαμάνης χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του...

Stop στους λαθρομετανάστες από τον Κακλαμάνη

Μπράβο στον Κακλαμάνη, για τα ερωτήματα και τα θέματα που θέτει σε σχέση με τους λαθρομετανάστες.

"Είμαι υπέρ της συντεταγμένης επαναπροώθησης"

"Πρέπει να..

Στιβαρός ο ένας, την 'κότα' ο άλλος

Έκανε την 'πάπια' ο Καμίνης..

Δεν απάντησε αν είναι κατά ή υπέρ του μνημονίου.

Το απέφυγε λέγοντας ότι...

Για λύπηση... τίποτα περισσότερο δεν της αξίζει

Μια αντιφατικότητα από μόνης της...

Η κόρη του Αποστάτη προσπάθησε να κάνει το κήρυγμά της από το ALTER (ασχολίαστο), και τελικά της βγήκε μπούμερανγκ.

Η πρώτη εντύπωση είναι συνήθως αυτή που μετράει και ο Χατζηνικολάου της 'επιτέθηκε'.

"Μα είναι δυνατόν...

Η Ζέττα Μακρή συναντά τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ Ιγνάτιο συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Ζέττα Μακρή. Ο κ.κ Ιγνάτιος εξέθεσε στην κυρία Μακρή την προσπάθεια και τους στόχους της Μητροπόλεως δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κοινωνικό τους έργο. Εκατέρωθεν τόνίστηκε ότι η κοινωνική αλληλεγγύη είναι αναγκαίο να υπάρξει με απώτερο στόχο τη στήριξη των αδύναμων ομάδων της περιοχής μας.

Ο Μητροπολίτης κ.κ Ιγνάτιος υποστήριξε ότι...

Την 'τελείωσε' την Διαμαντοπούλου ο Κύρτσος

Την εμηδένισε και ο Κύρτσος τη Διαμαντοπούλου.

"Πως θέλετε να κάνετε διεθνοποίηση των πανεπιστημίων μας όταν..

Καλύτερα να μην έβγαινε στις τηλεοράσεις η Διαμαντοπούλου...

Την 'έλιωσε' ο Χατχηνικολάου την Διαμαντοπούλου.

Είχε συνηθίσει η Αννούλα τα 'χάδια' του mega αλλά τώρα βρήκε μπροστά της, τον Χατζηνικολάου και την 'βαράει' αλύπητα.

Τη ρώταγε ο παρουσιαστής:...

Αύριο η τελική απόφαση των φορτηγατζήδων

Οι οδηγοί φορτηγών "αποφάσισαν"... να αποφασίσουν αύριο τελικά αν θα συνεχίσουν ή όχι τις κινητοποιήσεις τους

Το ντεμπούτο της Χούκλη

Έχοντας βασικό σχολιαστή τον Λιαρέλλη η Μαρία Χούκλη ντεμπουτάρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και μέχρι τώρα εμφανίζεται...

Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟ 1943 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

1943: Διαδήλωση κατά της επέκτασης της βουλγαρικής κατοχήςΕφιπποι Ιταλοί καραμπινιέροι επιτίθενται κατά διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας
Στις αρχές Ιούλη 1943, οι Γερμανοί αποφάσισαν να αντικαταστήσουν με βουλγαρικά φασιστικά στρατεύματα, τα δικά τους στρατεύματα κατοχής και στην υπόλοιπη Μακεδονία.
Μόλις έγινε γνωστή η...

Ο Πάγκαλος και οι παπατζήδες

Δύο δηλώσεις, ή μάλλον τρεις μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες. Ο Θ. Πάγκαλος απαντά στο χιλιοειπωμένο ερώτημα «πού πήγαν τα λεφτά» με το αφοπλιστικό απόφθεγμα «τα φάγαμε όλοι μαζί».

Ο Ι. Σγουρός, υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠαΣοΚ στην Αττική, δηλώνει: «Είμαι κατά του μνημονίου, όπως όλοι οι έλληνες πολίτες».
Και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ που έφερε, ψήφισε και εφαρμόζει το μνημόνιο δηλώνει ότι...

Θ. Αγγελόπουλος:"Δεν υπάρχει τίποτα πιο διεθνές από το ΕΘΝΙΚΟ"

(Μόντρεαλ – ΑΠΕ). Ήρθε στο Μόντρεαλ πολλές φορές. Μόνο, που αυτή την τελευταία, ήρθε για να εγκαινιάσει το κινηματογραφικό αφιέρωμα, το οποίο οργάνωσε προς τιμήν του το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μόντρεαλ, με τη χορηγία ιδιοκτήτη αλυσίδας εστιατορίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος μιλάει αποκλειστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για όλα. Για την κρίση, τους νέους, το Χόλιγουντ, την Ελλάδα, τις αλησμόνητες πατρίδες, αλλά και για την ταινία, που ετοιμάζει αυτή την εποχή.

Ο καταξιωμένος Έλληνας σκηνοθέτης καλεί τη νέα γενιά...

Ο Σγουρός μετά την αυτοδιοίκηση έχει εξασφαλιστεί επαγγελματικά. Θα κάνει ρυθμική με ατού τις κωλοτούμπες. Βίντεο

Ένα έτος Ελληνικής αδράνειας στα Βαλκάνια.

Μετά από ένα χρόνο διακυβερνήσεως της χώρας από τον κ. Γ.Α. Παπανδρέου είναι χρήσιμο να κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό της βαλκανικής μας πολιτικής. Θα μπορούσα κάλλιστα να αφήσω λευκή τη σελίδα, διότι ουδέν το αξιοσημείωτο επιτύχαμε, απλώς αδρανήσαμε. Παρά την παρουσία του ιδίου του Πρωθυπουργού επικεφαλής του ΥΠ.ΕΞ. μέχρι τον πρόσφατο ανασχηματισμό, η χώρα μας δείχνει να μην έχει καταλάβει τί σημαίνουν οι εξελίξεις στα γειτονικά μας κράτη. Η επίσημη διπλωματία μας αρκείται να αναμασά την καραμέλα περί καλής γειτονίας και περί προωθήσεως της ευρωπαϊκής εντάξεως των βαλκανικών κρατών.
Αντιθέτως η Τουρκία....

Αμερικανοεβραϊκά κεφάλαια με αραβική κελεμπία θέλουν την Εθνική Τράπεζα.

Πρώτα η τεχνητή κρίση με την υποτιθέμενη χρεοκοπία ετοίμασε το κλίμα για το ξεπούλημα του Δημοσίου πλούτου που αρχίζει να λαμβάνει χώρα ήδη.
Τα κοράκια της Wall Street παρέα με τους Έλληνες γενίτσαρους της...

ΗΧΗΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ... και είμαστε ακόμα στην αρχή

Ανατροπές και σοβαρές εκπλήξεις δείχνει η πανελλαδική δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία RASS για «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» (τηλεφωνική έρευνα από 20 έως 24 Σεπτέμβρη, σε σταθμισμένο δείγμα 2.005 συνεντεύξεων).
Ουσιαστικά για πρώτη φορά μετά τις περσινές εκλογές, τόσο η κυβέρνηση όσο και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου δέχονται απ’ τον λαό όχι απλώς ηχηρά μηνύματα, αλλά ηχηρά ραπίσματα. Και χάνουν σοβαρά πολιτικά πλεονεκτήματα, που σημαίνουν και πολιτική υπεροχή.

Φαίνεται ότι,

«Εμείς μόνοι»

Όταν πέθανε ο Μπόμπυ Σαντς, στις 6 Μαΐου 1981 στις φυλακές του Λονγκ Κες, ήμουν 16 χρονών. Ο θάνατος του με άφησε κατάπληκτο. 66 μέρες απεργίας πείνας, αληθινής, όχι σαν κάτι δικούς μας «αντεξουσιαστές». Ο θάνατος του, όπως και των συντρόφων του που ακολούθησαν, με πολιτικά αιτήματα για τα δικαιώματα των κρατουμένων αγωνιστών, δεν με συγκίνησε μόνο. Χάραξε μέσα μου τον βαθύ θαυμασμό για τους Ιρλανδούς πατριώτες που επί αιώνες αγωνίσθηκαν απέναντι στον ίδιο αποικιοκράτη δυνάστη που πολέμησαν η ΕΟΚΑ, ο Διγενής, ο Αυξεντίου, ο Μάτσης κι οι συναγωνιστές τους.
Πριν δυο χρόνια...

Σπύρος Χατζάρας: Υπάλληλος του Πεταλωτή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. Ουστ πασοκολαμόγιο, προβοκάτορας, χαφιέ....

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:

http://www.minpress.gr/minpress/index/ministry/min_proswpiko.htm

http://xryshaygh.wordpress.com/

Γραφική,...

Προσπαθούσε πολύ η καημένη...

Δεν μπορούσε όμως να πάρει την απάντηση που ήθελε.

Επαναλάμβανε συνεχώς: ..

Ο Νικήτας Κακλαμάνης με πράξεις και όχι λόγια υπέρ του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.

Αποστολή στη Βόρειο Ήπειρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η φάση της Εκστρατείας Ενίσχυσης των Ελληνικών Σχολείων της Βορείου Ηπείρου, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Νεολαία Βορειοηπειρωτών και πλέον έχει γίνει θεσμός. Αντιπροσωπευτική ομάδα της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων αυτήν τη φορά και την ενεργό βοήθεια του Νικήτα Κακλαμάνη, επισκέφτηκε σχολεία της Βορείου Ηπείρου μοιράζοντας...

Ευκαιρίες στην κρίση

Νέο τοπίο, με υψηλότερες αποδόσεις, δημιουργεί ο πόλεμος των τραπεζών στις προθεσμιακές καταθέσεις σε συνδυασμό με την έκδοση εντόκων γραμματίων από το Δημόσιο. Πλέον ο πήχυς των καθαρών, εγγυημένων αποδόσεων ανεβαίνει ακόμα και πάνω από το 4,5% για χρονικό διάστημα τριών ή έξι μηνών, επίπεδο που θεωρείται ιδιαίτερα δελεαστικό. Παράλληλα πληθαίνουν οι εκτιμήσεις- και σε διεθνές επίπεδο- οι οποίες θεωρούν «δελεαστικά» τα ελληνικά ομόλογα στις τρέχουσες αποτιμήσεις τους, αρκεί βέβαια ο επενδυτής να είναι διατεθειμένος να υποστεί πρόσκαιρες «αναταράξεις».
Η εξέλιξη που....

"Πακέτο" δημοσκοπήσεων

Εκτός από το Mega, που για λογαριασμό του η Gpo, έχει διεξάγει μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση, και θα παρουσιαστεί στο δελτίο ειδήσεων, αλλά και στην εκπομπή "Ανατροπή" του Πρετεντέρη, άλλος ένας σταθμός έχει στα χέρια του δημοσκόπηση.

Η...

Αλλαγές στον ΟΣΕ. Απολύσεις 2.531 ατόμων προβλέπει το νέο νομοσχέδιο

Μείωση του αριθμού των εργαζομένων, ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και «νοικοκύρεμα» των οικονομικών του Οργανισμού προβλέπει το νομοσχέδιο για τον ΟΣΕ, το οποίο θα αποτελέσει «πιλότο» και για τις υπόλοιπες ελλειμματικές ΔΕΚΟ σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

Το σχέδιο του υπουργείου Υποδομών, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να έχει ψηφιστεί έως τα μέσα Οκτωβρίου, δείχνει την...

Αυξήσεις φωτιά στις τιμές των ακινήτων

Από "Τα ΝΕΑ"

Αλλάζουν τα πάντα στην εκπαίδευση

Το «παρωχημένο και εσωστρεφές» Πανεπιστήμιο της Μεταπολίτευσης φεύγει, το σύγχρονο ανώτατο Ιδρυμα της αριστείας, της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης έρχεται. Το δρόμο θα στρώσουν οι ριζικές αλλαγές σε διοίκηση-φοίτηση-χρηματοδότηση των Ιδρυμάτων αλλά και στη «γεωγραφία» της Ανώτατης Εκπαίδευσης.Το στίγμα έδωσε, χθες, από τους Δελφούς ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου:
- Οι φοιτητές θα εισάγονται απ' ευθείας σε...

Ατζέντα από το παρελθόν

ΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο σημερινό Τύπο σβήναμε τις ημερομηνίες και τα ονόματα των πολιτικών εκπροσώπων, οι αναγνώστες θα νόμιζαν ότι ανατυπώσαμε φύλλο του… 2006. Ξανά στο τραπέζι το κυνήγι των αιώνιων φοιτητών, τα προαπαιτούμενα μαθήματα, το μάνατζμεντ των ΑΕΙ, η διεύρυνση των εκλεκτορικών σωμάτων του διδακτικού προσωπικού, η φοιτητική εκπροσώπηση, η αξιολόγηση των Ιδρυμάτων, η κοινωνική λογοδοσία για τη διαχείριση των πόρων τους, η μείωση των εξεταζόμενων μαθημάτων στις πανελλαδικές, τα επαγγελματικά δικαιώματα των ΤΕΙ.  
Η ατζέντα εμπλουτίστηκε από...

Ξύπνα Μαλάκα!

E, μαλάκα! Σε σένα μιλάω!
Σε σένα που δεν μπορείς να κρυφτείς στο πλήθος και να φορτώσεις τις ευθύνες σου αλλού. Κι εσένα που κοιτάς να τη βολέψεις, αλλά και σένα που τρως το κουτόχορτο που σου σερβίρουν και λες κι ευχαριστώ.
Ναι, εσύ που έχεις όνομα και επίθετο, πρόσωπο και υπόσταση. Ξύπνα μαλάκα!
Εσύ μαλάκα που...